10/10
Nannyfan 2007 jan. 30. - 13:24:50 10/10
(147/9727)
Szia! Ezt az IMDB-n lehet olvasni. Elég érdekes. Nem szoktam számolni, de a két fõszereplõ azért általában mindig jelen van minden részben.
Az tudom, hogy az utolsó évadban Sully többször elutazik a munkája miatt. Ott elõfordul, hogy nem szerepel pár részben. De ez a szám akkor is megdöbbentõ.
10/10
Enci 2007 jan. 29. - 18:36:56 10/10
(146/9727)
Sziasztok!

Én is nagyon szeretem a Quinn doktornõt, ki nem hagynék egy részt sem. Néhány honlapon azt találtam hogy Jane 148 epizódban játszik Joe csak 73ban a gyerekek pedig csak 72ben. Meg tudná nekem valaki mondani hogy mit csinál Jane 60 részen keresztül?
megan 2007 jan. 29. - 09:19:47
(145/9727)
Fú, az új szinkron nagyon szokatlan egyenlõre, így nem is tetszett annyira a pénteki rész, nem tudtam túltenni magam, hogy Horace-on kívül senki nem a megszokott hangján szólalt meg. Egyedül Sully-nál nem volt zavaró, jól eltalálták. Persze muszáj lesz megszokni, de dr. Mike elõzõ hangja sokkal jobban passzolt a karakteréhez.. Gyanítom, hogy eltelt pár év az elsõ évad szinkronizálása után, és nem lehetett ugyanazokat a szinkronszínészeket
összetoborozni.

Lehet hogy én vagyok a vak, de Colleen-t a pénteki részben még ugyanaz játszotta, mint eddig (Erika Flores). De ezek szerint ez meg fog változni :-)

Nagyon remélem, hogy ha nem is tartják mindig az eredeti sorrendet a részek leadásában, azért a lényeges szálakra odafigyelnek (dr. Mike - Sully kapcsolata). Mert ugye a leírt tartalmak szerint az egyik részben már együtt vannak, míg a következõben még nem.
10/10
Nannyfan 2007 jan. 29. - 09:10:33 10/10
(144/9727)
Ez a Joe lando-s oldal a gyengém! :) Lehet nyálat csorgatni ezerrel!. :) Imádom a kezdõ képet. Az éneklõ városiakat! :) Annyira aranyosak! Pár éve szánta a honlap mûködtetõje karácsonyi ajándéknak (kedveskedés az odalátogatóknak), de azóta is az oldalon van! :)
Lehet Joe-val chat-elni vagy üzenetet írni neki és még válaszol is. :)
Chat gondolatával kacérkodom. Azt írja, hogy minden pénteken este 9-kor (tehát nálunk szombat hajnali 3-kor) és vasárnap délután 4-kor (tehát nálunk este 10-kor) lehetne csatlakozni Joe-hoz és a többi rajongóhoz. :) Erre azért kíváncsi lennék! :)
10/10
Nannyfan 2007 jan. 29. - 09:00:31 10/10
(143/9727)
Szia! Még a héten aktívan dorbézolok a fórumon. Beteg lettem, így itthon leledzek.
Megtaláltam. :) Jane ikrei 1995. november 30.-án születtek.
Abban én is biztos vaggyok, hogy nem forgattatták végig vele a sorozatot. Hiszen fizikai lehetetlenség lett volna. Szokás szerint elõreforgattak. Meglepõ módon errõl is volt fent régebben cikk :) , hogy kész agyrém volt, felvenni az összes jelenetet Jane-nel, meg persze figyelni kellett a pocakméretre is. Viszont én úgy tudom, hogy a sietségre azért is volt szükség, mert Jane már javában terhes volt, amikor Michaela teherbe esett.
Abban biztos vagyok, hogy a szülésnél már nem az õ hasa volt. Azt nyilatkozta, hogy az volt az elsõ jelenete a szülés után. :) Mert ugye szüléses jelenetet nem szokás állapotos nõvel játszatni. :)
10/10
jagi 2007 jan. 29. - 07:51:15 10/10
(142/9727)
Sziasztok!Eléggé elfoglalt voltam mostanában,ezért nem jelentkeztem.Nagyon örülök neki Nannyfan,hogy ilyen tájékozott vagy,ezt a cikket amit írtál már olvastam és a másikat is amit említettél és már nem lehet megtalálni.Azt hittem nincs még egy ilyen ember!(ez csak vicc volt)Jane egyébként nem játszhatott végig a terhessége alatt,viszonylag az elején le kellett állnia a munkával.Én ugy tudom,hogy az "iceman"es rész után(nem tom mi a címe magyarul)kimaradt kb fél év,és utána már nem igazi a poci.De ez nem biztos info.Jók a videók,amiket küldtél nekem az I am a believer tetszett legjobban.Egyébként is az a kedvenc részem,amikor Sully azt mondja:Because i love you.Bocs,kicsit hosszú lettem.
Dawn 2007 jan. 29. - 07:20:41
(141/9727)
Sziasztok! Magam is lelkes rajongója vagyok a sorozatnak. Még '92-ben kaptam rá az egyik német csatornán. Sajnos magyarul csak a 3. évadot láttam, de most mindent bepótolok amit a német nyelv hiánnyossága okozott. Viszont találtam egy érdekességet az M1 150 részesnek hírdeti a sorozatot, viszont ha megnézitek az IMDb oldalát ott a hat évad összesen 148 rész (ha jól számoltam). Remélem a kettõ közötti különbség a két nagyfilmet jelenti. További jó sorozatnézést mindenkinek.
10/10
szterke 2007 jan. 28. - 21:01:50 10/10
(140/9727)
Ja igen, a Farm ahol élünket én is néztem. Na, az aztán tényleg rég volt.. (Jól rémlik, hogy a 'Retekklub' adta?) De mennem bõven nem hagyott olyan mély nyomokat, mint ez a fantasztikus sorozat. (Onnan amúgy jórészt csak a lányok, Lora és Mary(?) rémlenek, meg aki késõbb a férje lett és olyan viccesnek találtam a becenevét:) Ki volt ott hasonló karakter, mint Sully? Mert ilyesmi nem ugrik így be.) Mindenesetre szerény véleményem szerint jobban jártunk Dr. Quinn-nel... :)
10/10
szterke 2007 jan. 28. - 20:54:23 10/10 Előzmény Nannyfan
(139/9727)
Köszi, kedves Nannyfan! Minden tiszteletem a tiéd a témában való elképesztõ jártasságodat illetõen! :))
Messa 2007 jan. 28. - 20:38:03
(138/9727)
Sziasztok. Itt egy jó kis oldal Joe Landoról, rengeteg videó és fotó van . Jó böngészést !<a target="_blank" href="http://joelando.org/" title="http://joelando.org/">joelando.org</a>
10/10
Nannyfan 2007 jan. 28. - 20:17:07 10/10
(137/9727)
Szia!
Ilyen találkozó 2002-ben és 2004-ben volt. Ha beírjátok a Google-be, hogy Dr. Quinn reunion kiad pár oldalt. :) Ott lehet nézegetni képeket és részletesen le van írva, hogy mit csináltak. :)
Jól tudod a hármasikrek Katie-t játszották. :) Hogy megnõttek igaz? :)
Jane-nek sikerült a terhességét úgy idõzíteni :) , hogy pont akkor legyen terhes, amikor a karaktere is teherbe esett.
Errõl szintén sokat olvastam annó. Elég sokat foglalkozott vele a sajtó, hogy 44 évesen újra szülni fog és ráadásul ikreket. Egy interjúban mondta el, hogy orvostól-orvosig jártak a férjével, mert nagyon szerettek volna közös babát. De a kora miatt nem ment simán a dolog és állandóan hormon szurikkal döfködte magát. De végülis sikerrel jártak. :) Két tünci fiú lett belõle, John és Christopher.
Nem volt zökkenõmentes terhesség. Szintén a kora miatt és a megfeszített munkatempó miatt komplikációk léptek fel. Emlékszem, hogy azon voltak fennakadva, hogy egy ilyen törékeny nõhöz hogy tartozhat ilyen hatalmas pocak.
A 7. hónapban volt, mikor azonnali császárral vették ki a gyerkõcöket belõle, mert a picik már veszélyeztették az életét. A szive felmondta volna a szolgálatot, ha nem teszik meg. Azonnali beavatkozás volt, mentõ vitte el.
De végülis minden jól sült el. Csodálom az akaraterejét és a kitartását. :)
Amúgy a legtöbb infót Jane-rõl a : <a target="_blank" href="http://www.friendsofjane.com" title="www.friendsofjane.com">www.friendsofjane.com</a> oldalon találtok. Ott lehet böngészni :)
Lenili 2007 jan. 28. - 18:01:17
(136/9727)
Sziasztok mindenkinek!
Nagyon köszi Nannyfan a ,,,,a videókat most néztem végig ,írtó jók. Csak sok benne az azonos jelenet , egy-egy klippben ugyanazt lehet látni. Valószínûnek tartom a szüléses jelenetnél a pociméretbõl adódóan--- hatalmas---,én is azt gondolom akkor készülhetett,mikor az ikreket várta ...Csodálatos volt így is .Lányok ,akik vizsgáztok esetleg még ...sok sikert ,aki túl van rajta ,annak felszabadultabb sorozatnézést ....a héthez kitarást a munkában is .!!!
mariann67 2007 jan. 28. - 16:54:06 Előzmény Nannyfan
(135/9727)
Helló sziasztok!
Kicsit le maradtam a fórumról zûrös napjaim voltak,de végigolvastam mindent és egy csomó kérdés felmerült bennem. A netet is végigböngésztem és angolul nem tudva csak sejtéseim vannak hogy kivel mit történt a szereplõk közül. Kérdés?/van egy aranyos holland fõnökünk és az mondja így ha valamit kérdezni akar/na szóval találtam egy 2004-ben készült képet amin a szereplõk le voltak fotózva, valószínû hogy egy buli lehetett ahol összejöttek emlékezni és volt ott egy szõke hármas ikerpár kislány,csak nem a Kate-t játszó gyerekek...?Másik kérdés - a sorozatban Michaela nem akkor volt terhes, amikor ténylegesen az ikreit várta?A pocakméretébõl gondoltam. Köszi elõre is a választ, remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget.
10/10
Nannyfan 2007 jan. 28. - 10:25:11 10/10
(134/9727)
Oké, akkor ezek szerint nem ad be teljes linket. Na mindegy, akkor marad, az hogy beírjátok, hogy Dr. Quinn.
Majd várom a véleményeket! :)
10/10
Nannyfan 2007 jan. 28. - 10:23:46 10/10
(133/9727)
<a target="_blank" href="http://www.youtube.com/results?search_query=Dr.+Quinn&amp;search=Search" title="http://www.youtube.com/results?search_query=Dr.+Quinn&amp;search=Search">www.youtube.com</a>

Itt a pontos link. :) Nézelõdjetek. Van pár nagyon jó videó!! A Blooper-eket ki ne hagyjátok!!! :))
10/10
Nannyfan 2007 jan. 28. - 10:21:54 10/10
(132/9727)
Nézzetek videókat a : <a target="_blank" href="http://www.youtube.com" title="www.youtube.com">www.youtube.com</a> -on. Ott beírjátok, hogy Dr. Quinn és kiad pár videót. Én is csak az eredeti hangok miatt szoktam nézegetni. :)
Jane-nek a hangja is olyan kis csicseri, mint Kovács Nóráé. :) Hidd el, idõvel megszokod. :)

A Kate dolog pedig SPOILER!!! Aki nem szeretné tudni kérem a következõ zárójeles mondataimat ne olvassa!!!

( Szóval, gondolom láttad a szöszi kslányt, akirõl tettem fel képet. Õ Michaela és Sully közös kislánya. :) A neve: Katherine Elizabeth Sully alias Katie :) )

Jessica Bowman-rõl nehezen, de sikerült egy normáis Colleen-os képet találni:
10/10
epercs 2007 jan. 27. - 23:16:15 10/10
(131/9727)
Kedves Nannyfan!
Köszönöm a válaszodat. Pár nap alatt igen sok hozzászólás lett, öröm volt olvasni. Nem is gondoltam, hogy valaki még emlékszik a Farm, ahol élünk sorozatra. Kisebb koromban a kedvencem volt, sajnos nagyon rég adták. Talán azért is vontak párhuzamot, mert a két férfi fõszereplõ eléggé hasonlít.
Amiket írtál filmeket, majdnem mindet láttam én is, de csak a Valahol, valamikor van meg nekem, mert azt idõrõl idõre meg kell néznem, annyira szeretem.
Annyit írtatok a szinkronhangokról. Nekem nagyon furcsa ez az új cérnahang, szerintem nem passzol a doktornõhöz, de majdcsak megszokom. Tényleg más fogja játszani a Coleen-t? Na, ez is furcsa lesz.
Ezt a Kate Elizabeth-es dolgot nem értem. ?
Üdv mindenkinek!
10/10
Nannyfan 2007 jan. 27. - 21:52:57 10/10
(130/9727)
Hát csak homályosan. De kb. az volt amit írtam, hogy Jane-t a nagy korkülönbség zavarta. Meghát ott volt a 2 gyereke. Neki egy korban hozzáillõ férfire volt szüksége, ezért szegény Joe kiesett a pixisbõl. :(
Viszont láttam egy Talk Show-t még régebben és ott Jane volt a vendég. Meglepetés vendégnek Joe-t hívták meg. Olyan jó volt látni, amikor a nyakába ugrott. Volt szájra puszi, meg minnden :) Azt mondta, hogy õ volt a legjobb filmes partnere és, hogy õ csókol a legjobban. :) Piszok nagy mázlista!
Meg olyat is láttam, amikor az esküvõt vették fel éppen és érdeklõdtek Jane-tõl, hogy hogy érzi magát. És õ azt mondta, hogy hihetetlenül boldog, a rész csodálatos, az esküvõ szebb mint az igazi esküvõje volt, és hogy tisztában van vele, hogy sok lány álma Sully, de õ az aki "hozzámegy". (Csak nõbõl van õ is ;) ) Megint csak piszok mázlista!!!
Nyugodtan kérdezz, szívesen válaszolok! :) Már jópár éve a sorozat fanatikus rajongója vagyok. Amennyire lehetséges volt, kikupálódtam a dologgal kapcsolatban. :) A mai napig imádom, már számtalanszor láttam, de még mindig úgy nézem mintha most látnám elõször. :)

Külföldi oldalakon a sorozatot a Farm Ahol Élünk-höz hasolítják állandóan. Az is micsoda sorozat volt!! Több ilyen kellene. :)
10/10
szterke 2007 jan. 27. - 20:45:58 10/10
(129/9727)
Bizony :( De köszi az igyekeztedet!:)
Igyekszem majd már nem tovább rágódni a témán, DE most akkor hogy volt ez Jane szemszögébõl? Emlékszel vmire abból amit most nem találtál meg (vagy bármi másra a témában?:) Aztán igérem, leállok!:))
Messa 2007 jan. 27. - 19:44:44
(128/9727)
Hi. Találtam pár képet róluk. Azért Joe Lando még mindig jó.