10/10
Nannyfan 2007 máj. 09. - 21:15:06 10/10
(887/9727)
Gõzöm sincs, hogy ez hogy lehetséges, de így van. :) Jópár rész újra lett szinkronizálva, mert tartalmazott olyan jelenetet, amit eddig még nem láthattunk. Ekkor más Brian hangja és ilyenkor nem azt mondják a végén, hogy a szinkront a Hallmark Channel megbízásából a Masterfilm Digital készítette, hanem simán, hogy a szinkront a Masterfilm Digital készítette. Gyanítom, hogy ez az a verzió ami kijöhetett DVD-n Amcsiban. Én nem láttam, hogy a DVD verzió milyen lehet, páran töltögettek részeket, lehet, hogy õk meg tudják mondani, hogy egyezik-e.
Minden esetre ez nagyon jó! Csak pár másodperces jelenetek, de akkor is újdonság, legalább is nekem. :)
eneh 2007 máj. 09. - 20:02:12
(886/9727)
Köszi szépen!!!
10/10
henett 2007 máj. 09. - 19:52:33 10/10
(885/9727)
Drága Veva! Nem próbálkoztál még forgatóköny-ötlet írással? Ezt a részt láttam, de még így is izgi volt olvasni az összefoglalásodat!:))
10/10
henett 2007 máj. 09. - 19:49:33 10/10
(884/9727)
Drága Nannyfan! Örülünk, hogy örülsz!:))))))))))))))
10/10
Veva 2007 máj. 09. - 18:16:36 10/10
(883/9727)
Szia, Nannyfan. Pontosan minek örülsz? A plusz jeleneteknek? De ha a Hallmarkos verzióról ezek hiányoztak, akkor az M1 hogyan jutott hozzá? Egyébként a Washita-ból is kimaradt egy jelenet, amit a joelando honlapon láttam.
10/10
Veva 2007 máj. 09. - 18:10:44 10/10
(882/9727)
Szia. Megpróbálom. Mindenki a vonat fogadására készült, amely most jött elõször a kisvárosba, kivéve persze Sully-t, aki utálja a vonatot (ahogy én is, a filmen is látszik, milyen bõven ontja a büdös füstöt). Sully azon szomorkodott, hogy Táncoló Felhõt szerette volna esküvõi tanunak, Mike meg azon, hogy nem jön el az anyja. Közben Michaela nem tudta, hogyan adja be a võlegényének, hogy nem akarja megváltoztatni a nevét. Gondolom, ezért találta ki a gyûrûcserét, amirõl meg Sully hallani sem akart, mert nem hord gyûrût. Így esküvõ elõtt mindig feszültebb a helyzet. hank közben fogadásokat kötött, hogy Sully ezt nem fogja végig csinálni. Az a piszok Custer közben kirakatott egy plakátot, hogy Táncoló Felhõ fejére vérdíjat tûztek ki. Az igazi feszültségek akkor kezdõdtek, amikor a várva várt vonaton megérkezett Mike édesanyja, Rebekka meg Marjorie (nem tudom, hogy kell leírni, de nagyon undokul viselkedett, mert elhagyta a valakije, talán a férje). Na õk ketten, ez az utóbbi tesó meg az anyuka folyton kritizált mindent, de ezt már írtam. Sully-nak elege lett, s miután õ is "beolvasott" a mennyasszonyának, elment, de nem mondta meg hova. Úgy tûnt, egy kis csendes meditációra vonult vissza, de közben sikerült találkoznia Táncoló Felhõvel, akitõl azt a gyönyörû indiánruhát kapta, amit ma viselt. Táncoló Felhõ is ezt hordta a saját esküvõjén. Õ egyébként kiegyensúlyozott volt, megtalálta a békét, s már nem tartozott a kutyakatonák közé. Piszok Custer így is el akarta fogni, de csak Sully-t sikerült neki, akit viszont mégsem ölhetett meg, pedig szerette volna. Ezért csak a lovát vette el, és estig fogva tartotta. Mivel gyalog kellett visszatérnie, Mike már aggódott, hogy lehetetlent kért tõle, s nem is hibáztatná, ha egyáltalán nem térne vissza. Dióhéjban ennyi.
10/10
Nannyfan 2007 máj. 09. - 18:06:07 10/10
(881/9727)
Sziasztok!!!
Éppen itt ugrálok örömömben mint egy nem normális!!!!!!!!!!!! :)) Rájöttem Brian hangváltásának az okára!!!!!!!!
Már régebb óta gyanítom, de tegnap és ma vált biztossá!!!
Szóval, az a nagy helyzet, hogy az esküvõs epizódok megvannak a Hallmarkról. Már tucatszor láttam ezt a két epizódot. (tiszta hangya a felvétel a nyúzgálástól). ;)
Azt akarom kinyögni, hogy az M1-es verzió nem egyezik a Hallmarkos verzióval. Tele volt a mai és a tegnapi rész is plusz jelenetekkel!!!!! Sokszor észrevettem a szövegváltozást is. Gyorsan meg is néztem a Hallmarkosat és igazam lett!! Mindenki más hangját elintézte a Master Film Digital, de ugye Czetõ Roland már nem gyerek így az õ hangját változtatni kellett. :)
A Hallmarkos verzió szerint az elõzõ résznek a kórházas jelenettel lett vége, amikor Marjorie azt mondja, hogy reméli visszajön Sully. Mi ezt ma láttuk. :)
Még mindig nem tértem magamhoz!!! :)))))
Nem gondoltam volna, hogy még meg tudnak lepni!!!!!!!!!
OLYAN BOLDOG VAGYOK!!!!! :))))))))))
eneh 2007 máj. 09. - 16:15:11
(880/9727)
Szia Veva!

Az elõzõ hozzászólások alapján látom, alaposan követed az eseményeket. Megtennéd, hogy a tegnapi (73.) részt egy picit bõvebben elmeséled, nagyon örülnék egy kicsit bõvebb összefoglalónak. Sajnos lemaradtam róla... Köszi!
10/10
Veva 2007 máj. 09. - 08:41:30 10/10
(879/9727)
Szegény Michaelát sajnáltam tegnap, mert az anyja meg az egyik nõvére mindent hangosan ócsároltak, amit láttak, még Sully új házát meg Mike kiejtését is. Ráadásul az anyja képes volt az esküvõ elõtt a lánya arcába vágni, hogy egyik világhoz sem tartozik. Erre jön Sully, s õ is csak veszekszik, és szemére veti, hogy a bostoniak szemével nézett az új házukra, és mikor fogja végre a világot colorádói szemmel látni. Pedig õ mindig megértõ volt. Igaz, Mike meg nem akarta felvenni a nevét. Akkor is borzasztó volt, ahogy szegény Mike két tûz közé került, s mindkét oldalról támadták. Ezért kár volt a kedves mamának olyan nagy utat megtennie.
10/10
szürke bagoly 2007 máj. 08. - 18:42:05 10/10
(878/9727)
<a target="_blank" href="http://www.saman.hu/cheyenneindianok.shtml" title="http://www.saman.hu/cheyenneindianok.shtml">www.saman.hu</a>

a fenti oldalon - ha érdekel valakit - találtok egy rövid összefoglalót a "sájenek" történelmérõl.
Little Big Horn-nál Custer megkapta "méltó jutalmát" , embereivel együtt .