10/10
Veva 2007 márc. 28. - 11:29:39 10/10
(625/9725)
Tényleg szép volt a tegnapi epizód. Igaz, engem leginkább a kisborjú születése nyûgözött le, meg az a boci, akit Brian a pártfogásába vett. Michaela és Sully jól kiegyensúlyozzák egymást. Eddig mindig Sully mondogatta Michaelának, hogy ideje elengedni a gyerekeket, hadd gyûjtsenek tapasztalatokat, most fordítva, Michaela kérte Sullyt engedje, hogy Matthew hibázzon, mert csak így tanul. Nagyon örültem, hogy nem veszett el a csorda, hanem sikerült végül hazahajtani. Óriási élettapasztalat és kaland volt minden résztvevõ számára.
Mary2 2007 márc. 28. - 11:12:23
(624/9725)
A tegnapi rész nekem is nagyon tetszett.
Ahogy Matthew-val bántak, az csodálatos volt. Szép látni, hogy legalább a filmeken van ilyen. Megbocsátás..... szeretet.... és megértés.
Nahát! Brian és Loren! Lenyûgözõ volt az õ kapcsolatuk alakulása.
Michaela és Sally - no comment.....
10/10
Nannyfan 2007 márc. 27. - 20:59:47 10/10
(623/9725)
Mi ez a pangás emberek?
A mai rész nekem jobban tetszett mint a tegnapi. :) A tûz, Michaela és a marhák....
Ugyan Matthew és Brian akciója kicsit erõs volt. Matthew megint forrófejû volt, de szerencsére jól sült el a dolog. :)
Mary2 2007 márc. 27. - 09:43:59
(622/9725)
Jessy nekem sem volt szimpi, elsõ perctõl kezdve érezni lehet, hogy vmi nincs rendbe vele.
Matthew önfejû, nagyon hamar dönt és sok hibát követ el, de azért szeretem, mert mindig belátja.
Mi történik Michaéla-val Nannyfan?
Örülök, hogy Sally közbeszól, azért nem kell azt se engedni, hogy Matthew túl sok hibát elkövessen. Egyszer azért közbe kell lépni.
Sok tanulsága van ennek a résznek is.
10/10
Nannyfan 2007 márc. 26. - 21:47:17 10/10
(621/9725)
Ez a rész eléggé izgi volt!!! Holnap mégtöbb izgalom lesz!
Olive érkezése tényleg csak úgy jött. Semmi elõzmény, vagy hasonló. Gyorsan megoldották a kiírását, érdekes....
Matthew holnap is alakít. A makacssága megint bajt okoz, de Sully ezt már nem hagyja szó nélkül. Annyit árulok, csak el, hogy most Michaela fog bajba kerülni. Matthew nagyon keményfejû. Nem tanul a hibáiból. Eddig is csinált butaságot és mindig megígérte, hogy többet nem teszi és tessék..
Holnap lesz a nyakmosós jelenet. ;)
Jessy-t pedig ne nagyon kedveld meg. Szerintem már a mai részbõl is kiderült, hogy simlis a srác. Holnap be is bizonyosodik.
Nem emlékszem, hogy a többiek benne lennének a holnapi részben. Elég régen láttam, de ha bennelesznek , akkor max a legvégén. Ez a 2 rész most csak errõl a kis csapatról szól. :)
Tempe 2007 márc. 24. - 04:06:31
(620/9725)
sziasztok!

Kár, hogy pénetekenként nincsen a sorozat, még mindig bánkodom emiatt. A hangokról annyit, hogy megnéztem angolul egy részt, és olyan fura volt eredeti hangokkal hallani. Egyébként a Dorothy-s dolog általánosítva: kialakul egy kép az egyik szereplõrõl bennem, aztán a következõ részben olyat tesz ami nem passzol bele... Mindig meg tudnak lepni, bár pesrze vannak állandó dolgok is :o)
10/10
Célia 2007 márc. 23. - 13:05:11 10/10
(619/9725)
Ha szabad akkor jó !!!!!
Szóval: Doroty Táncoló Felhõvel fog "összemelegedni", nagyon aranyos jelenetek lesznek velük kapcsolatban. Kicsit furcsa lesz, de azért szeretni való. Jake pedig az uj tanítónénivel fog szerelembe esni, és össze is házasodnak majd. De ezek a dolgok már a sorozat vége felé lesznek. Ja és Loren dr.Mike nõvérével kerül össze, de sajnos annak tragikus vége lesz, mert meghal szegény.(mármint a nõ, csak a nevére nem emlékszem). Egyébként elég sok kapcsolat végzõdik a sorozatban halállal, a legszõrnyûbb Ingríd halála, nem tudom miért kellett ilyen szomorú véget érnie, sajnáltam nagyon szegény Mettyut (nem tudom hogy írják helyesen, bocsi). Remélem nem baj hogy leírtam ezeket, de olyan sokan láttátok már az egész filmet.
Nadera 2007 márc. 22. - 20:02:34
(618/9725)
Szóval nem jönnek össze végül...Pedig esküdni mertem volna rá. Számomra annyira magától értetõdõ lenne. Annyira régen láttam már hogy nem is emlékszem mi lesz velük.:) Loren pedig olyan jó ember!
Mikor Michela a mellét vizsgálta és közben gondolkodott teljesen meglepõdtem hogy szó nélkül hagyta Sullyt hogy megfogja a kezét. Mert végülis "kényes" helyen volt. Na mindegy csak csodálkoztam mivel minden ilyen mozdulattól összerezzen Dr. Mike.:)
10/10
Nannyfan 2007 márc. 22. - 17:08:54 10/10
(617/9725)
Ez az egyik dolog amit nem tudtam elviselni. Egyszerûen nem vette be a gyomrom. Lehet, hogy fiatalnak érzi magát, de szerintem legjobban Loren-el járna (járt volna). Én mindig is reménykedtem, hogy végül összekerülnek.
Most leállok, mert nem szeretném, hogy megharagudjanak rám a többiek. :)
10/10
Célia 2007 márc. 22. - 15:39:12 10/10
(616/9725)
Szia! Ha jól emlékszem ezzel a résszel befejezõdik a románcuk, nem lesz már több szó róluk. Szerintem Jake nem tudja elfogadni az uj helyzetet. Érdekesen alakul majd a sorsuk külün-kölön. Fõleg Dorotyé !! Nem tudom hogy szabad e elõre elmondani a folytatást :)
lipsandi 2007 márc. 22. - 10:38:00
(615/9725)
A tegnapi rész elég szómórú volt.Nagyon sajnáltam Dorotit!De azért voltak szerelmes jelenetek amik tetszetek!
10/10
Veva 2007 márc. 22. - 09:55:24 10/10
(614/9725)
Jó olvasni, ki mit lát meg egy jelenetben. Vigasztaló, hogy másképp is lehet értelmezni. Segít, hogy a hétköznapokban is alkalmazzam ezt a szemléletet. Köszi mindenkinek.
Mary2 2007 márc. 22. - 08:28:28
(613/9725)
Köszi Nannyfan a választ, teljesen lázba hoztál. Már várom a wassingtoni részeket.
Egyébként sztem Dorothy épp azt akarta mondani, mennyire összeillenek, és kiegészítik egymást. Hisz tudja, hogy Mike is jót akar, csak õ máshogy kommunikálja mindezt.
Az a rész tényleg nagyon szép volt.
10/10
Veva 2007 márc. 22. - 07:55:03 10/10
(612/9725)
Fura, de nekem nem az jött át, mint neked, vagyis hogy Dorothy mennyire megbízik Sully-ban, hanem haragudtam rá, mert úgy éreztem, hogy dr. Mike ellen hangolja azzal, hogy összehasonlítja vele, és kiemeli, mennyire más Sully, nem olyan tapintatlan, mint Michaela. És ez rosszul esett, mert Sully is pont ezzel küszködik a mennyasszonyában, minek még rá is erõsíteni? Utána össze is szólalkoztak, mert Sully másképp foglalt állást az üggyel kapcsolatban, mint ahogy korábban tanácsolta. Persze Dorothy válságban volt, és ilyenkor nehéz teljesen korrektül viselkedni.
10/10
Nannyfan 2007 márc. 21. - 21:05:16 10/10
(611/9725)
A mai részben Brian hangja megint más volt. Vajon hányszor játszák még el a dolgot????
Szerintem nagyon szép részek voltak. :)
Dorothy nyíltsága meglepõ volt Sully-val szemben. :) Nagyon szép, hogy így megbízik benne.
creek 2007 márc. 21. - 20:53:01
(610/9725)
Kedves Tõled, hogy írtál, reménykedem, hogy valaki tud segíteni!
10/10
Veva 2007 márc. 21. - 20:01:35 10/10
(609/9725)
Szia, Creek, szerintem nem terhelsz senkit, ezért van a fórum, többek között. Segíteni sajnos nem tudok az együttérzésen kívül, mert nekem sincsenek meg az elsõ részek, én is csak az elsõ évad vége felé kapcsolódtam be, amikor észrevettem, hogy édesapám nézi délutánonként. A maiból is csak részeket vettem fel, mert nem igazán tetszett Dorothy viselkedése. Biztosan nagyon nehéz elfogadni egy ilyen mûtétet, de elég könnyen fordul a barátnõje ellen (Tom esetében is haragudott rá). Ami valóban remek volt mindkét részben, az szerintem Colleen reakciói a fiatalemberrel kapcsolatban. Már olyan jól tud érvelni, mint dr. Mike! Nagyon ügyes volt!!! Egyébként én is mindig áramszünettõl rettegek a sorozat elõtt. Remélem, valaki tud majd segíteni neked.
creek 2007 márc. 21. - 19:38:52
(608/9725)
Sziasztok!!

Nagy problémám van áramszünet volt ma nálunk és nem tudtam felvenni a mai részt, nem tudná nekem valaki elküldeni vagy valahogyan megoldani, hogy eljusson hozzám??És, ha már esetleg valaki (,aki nagyon kedves hozzám):) segít ebben nekem, akkor már az elsõ két rész is érdekelne, mert azt sem láttam még sosem sajna, minden évben az 5résztõl nézem, kivétel most, mert most a 3 résztõl. Bocs, hogy terhelek itt mindenkit, de elég bosszús vagyok.
Ezer köszi, aki tud segíteni, de azoknak is, akik elolvasták.
üdv
10/10
Nannyfan 2007 márc. 21. - 19:21:37 10/10
(607/9725)
Sziasztok! A suli miatt el vagyok havazva. :(
Szóval SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pár rész múlva megtudjuk. :) Washington Affair a 2 részes epizód címe. Michaela és családja elmennek Washingtonba, hogy indián ügyek miatt beszéljenek az elnökkel. Itt kalandokba keverednek, ezt nem árulom el... :) Az 1. epizód végén mikor mennének haza, a vasútállomáson Sully-t letartóztatja a hadsereg. A háborúban hadnagyi rangig tornázta fel magát, majd kilépett a seregbõl. Elég régen láttam ezeket a részeket, de ha emlékeim nem csalnak dezertálással vádolják és halálra ítélik. Természetesen ezt Michaelájék nem hagyják(Michaela itt kamatoztathatja a jó meggyõzõ képeségét). Elég sok a folt, de az elnök intézi el személyesen Sully felmentését, és ki is tünteti. :) Nem akarok többet elárulni, nemsokára ezek a részek jönnek. Annó én is tövig rágtam a körmeim Sully miatt, elég rendesen borzolják a nézõ idegeit. Érdekes részek, pár dolog kiderül a katonai éveirõl. :)
Mary2 2007 márc. 21. - 08:14:27
(606/9725)
Engem is érdekelne, hogy sikerül Mike-nak megmenteni a halálbüntetéstõl Sullyt. Nannyfan te sztem tudod. Megírnád???
Már vki kérdezte néhány nappal ezelõtt.
10/10
Nannyfan 2007 márc. 20. - 17:06:56 10/10
(605/9725)
Akkor nem hallucináltam. ;) Tegnap késõ este és ma délután sikerült rongyosra néznem a tegnapi részt. :) Mikor már huszadjára néztem, akkor kérdezem meg a kisöcsémet, hogy tényleg jól hallok-e. Ilyenkor érzõdik a legjobban, hogy a szinkronszínésznek gõze sincs arról, hogy mit beszél, csak olvassa a szöveget...
ryana 2007 márc. 20. - 10:09:32
(604/9725)
Valóban nagyon jó rész volt. Loren mozgás kultúráján fetrengtem...
Szerintem szinkron szempontból a kissrác hangja még a kisebbik rossz volt. Az igazán gáz az volt, ahogy Sully az egyik mondatban tegezte a másikban magázta Lorent. Nagyon zavaró volt.
ryana 2007 márc. 20. - 10:00:48
(603/9725)
Köszönöm, kedves Tõletek. :-)) Igazából én sem akarok kezelésre járni, csak hülyéskedtem :-). De azért az is vicces, ahogy a függõk itt nyugtatgatják egymást. Nagyon jók vagyunk!!!
lipsandi 2007 márc. 20. - 08:49:32
(602/9725)
Nagyon jó volt a tegnapi rész,most voltak vices részek is benne!
Tempe 2007 márc. 20. - 07:14:26
(601/9725)
Hali!

ma reggel néztem meg a tegnapi részt, juj de jó volt. Itt röhögcséltem reggel, jól indul a napom:O) Nekem tetszik, hogy felnõtt fejjel is játszanak, bár közben tényleg vigyázni kell egymásra. Édesek a srácok is, kis kiváncsiak:o). Összességében ez az egyik legjobb rész sztem.
10/10
Veva 2007 márc. 20. - 07:03:40 10/10
(600/9725)
Nekem is nagyon tetszett a tegnapi rész! Hank és Jake tündériek voltak, és jót nevettem azon, amit a férfiak mondtak a nõkrõl. Meg ahogy Horace utánozta Myra-t, és azt állította, hogy a férfiaknak ki kell találniuk, mit akarnak a nõk, különben megsértõdnek.
Viszont ahogy elolvastam a következõ epizódok tartalmát, megijedtem, hogy Washingtonban Sullyt börtönbe zárják és halálra ítélik. Nagyon aggódom érte!!! Tudja valaki, hogyan sikerül dr. Mike-nak megmentenie õt a haláltól???
10/10
szterke 2007 márc. 19. - 19:36:35 10/10
(599/9725)
Bizony! :-) Nekem is tetszett! Jó sok poén volt benne. :))
Csak zavart, h. Brian barátjának olyan rossz szinkront adtak! :( Múltkoriban, a "gonosz tantónénis" részben még illett hozzá, az egy sokkal fiatalabb gyerek volt. Most meg úgy tünt, mintha a hanggal akarták volna öregíteni, szóval béna volt. Pedig édes egy pofa különben! :)
10/10
Nannyfan 2007 márc. 19. - 19:22:15 10/10
(598/9725)
Nekem a mai rész az egyik kedvencem!!!!!!!!!! Már rég nevettem ennyit! :)) Jake és Hank gyerekes viselkedése!! Loren kapuzárási pánikja! :) Brian és a lányok! Dr. Mike felvilágosító órája! Sully lebukása a könyvvel!!!!! Még sorolhatnám! :)) Ez a rész nagyon jól sikerült!!
Ráadásul Sully kék szeme megint világított. ;) Sok közeli volt róla. :)
Nadera 2007 márc. 17. - 10:20:57
(597/9725)
Köszönöm szépen:) Akkor majd nézelõdök a fórumon.
Már csak 2 napot kell kibírni a sorozat nélkül:))
10/10
Nannyfan 2007 márc. 15. - 16:32:53 10/10
(596/9725)
Szia! Nézz át az itteni Dadus fórumra. Én is ott kezdtem. A nevem is innen jött. :) Amcsi vígjátéksorozat, Fran Drescher fõszereplésével. :) Tömény humor!!! :))
Nadera 2007 márc. 15. - 14:02:09
(595/9725)
Sziasztok! Valaki mondana pár szót a Dadus c. sorozatról???Õszintén szólva még sosem hallottam róla csak itt a fórumon láttam h beszéltek róla.

Jó pihenést!
10/10
Nannyfan 2007 márc. 15. - 09:44:55 10/10
(594/9725)
A sorozat miatt engem is piszkának. Ne is foglalkozz velük. :) Engem sem érdekel a véleményük. Õk nem nézik én meg igen. Én szeretem és ez lényeg, ez nem az õ dolguk. :)
10/10
Nannyfan 2007 márc. 15. - 09:42:51 10/10
(593/9725)
Még nem néztem meg, de mostmár kezdek félni... Eddig csak belekukkantottam. :S
10/10
Nannyfan 2007 márc. 15. - 09:41:04 10/10
(592/9725)
Sziasztok!! Akinek van Cool-ja szerintem véletlenül se hagyja ki!!!!!!! Én már ezerszer láttam, mert a Dadust is nézem amikor csak adják!!! :) Nagyon rövid jelenet, kb.2-3 perces. A Dr. Quinn 4. évadját forgatják (Jane hasa miatt tudom csak én is , mert amúgy semmi köze a sorozathoz). ;)
Ami még plussz infó, hogy Dadus fõszereplõje Fran is nagy Dr. Quinn rajondó. :) Elég sokszor említi a sorozatot az õ sorozatában. :)
10/10
Veva 2007 márc. 15. - 07:51:33 10/10
(591/9725)
Köszi a választ Nannyfan, de látod, hova vezet ez a "szükséges rossz". Ha gátlástalan emberek keze van a dologban, a természeti egyensúly teljes felborításához. Látom, hogy Sully a másik végletet képviseli, de itt szó van az indiánok létterérõl is, vagy rosszul értettem?
10/10
Veva 2007 márc. 15. - 07:50:14 10/10
(590/9725)
Még annyit, hogy a sorozat azért sem "vattacukor", mert az emberi tragédiák is jelen vannak benne: halál, kábítószerfüggés, vetélés, durvaság, gyógyíthatatlan betegségek, és egyáltalán nem mindig végzõdik happy and-del. Gondolj csak Tom esetére, aki elveszítette az egyik lábát, vagy az a fényképész sem gyógyult meg a cukorbetegségbõl, hogy a késõbbi eseményekbe ne menjek bele.
10/10
Veva 2007 márc. 15. - 07:39:42 10/10
(589/9725)
Rya, szerintem neked van igazad: te magad is írtad, hogy ez a sorozat fontos emberi értékeket közvetít. A valóságot mi tesszük azzá, ami. Ha mi ezek szerint az értékek szerint élünk, ezek számunkra fontosak, akkor az a valóság, nem pedig az, amit a többi tévémûsor sugall. Tudom, hogy nehéz manapság ezeket az értékeket fellelni, de rajtam is múlik. Mert ha én úgy viselkedem, ahogy a fõszereplõk a sorozatban (elég, ha csak Myra-t vagy Horace-t veszem), az másokra is hat. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Nemrég négyszemközt megkérdeztem egy férfi kollégámat, hogy nem járok-e nagyon a felhõk között, és hallanod kellett volna, ahogy õ az emberi értékekrõl beszélt! Fantasztikus volt! (Egyébként így is él, és nem õ az egyetlen ilyen ismerõsöm). A válasza pedig ez volt: "Nem, te normálisan gondolkodol."
ryana 2007 márc. 14. - 22:26:01
(588/9725)
Engem is cikiznek a sorozat miatt, de eldõntöttem, hogy vállalom :-), egyedül a húgom nézi velem, bár õ azért flegmázik is. Tudom milyen "vattacukorfelhõcskés" romantikus, és semmi köze a valósághoz, de fontos emberi értékeket közvetít, és jól esik a lelkemnek, és alig várom, hogy megnézzem az aktuális részt, annak ellenére, hogy már talán harmadszorra látom. Lehet, hogy ez beteges, és aggódnom kellene emiatt, de akkor miattatok is aggódnom kell, esetleg menjünk együtt csoport terápiára :-)).
ryana 2007 márc. 14. - 22:16:42
(587/9725)
Egyszerûen rémes volt, kidobott idõ, szerintem...:-( Semmit mondó, unalmas.
ryana 2007 márc. 14. - 22:12:39
(586/9725)
Sziasztok!
Hogy nehogy elvonási tüneteink legyenek, ha jól számoltam most szombaton v. vasárnap lesz a Coolon A Dadusban az a rész, amikor elmegy Fren a Dr Q. forgatására. Nem t'om mennyire lesznek benne Joe és Jane, mert még nem láttam, csak olvastam róla, de nagyon kíváncsi vagyok rá.
Nannyfan, ha jól tippelek többet tud errõl :-).
És ne higgyetek a portos tartalom leírásnak, mert abban most szombatra a múlt vasárnapi részek története van. Úgyhogy sz'tem most szombat lesz a mi napunk, aki teheti nézze!!!
10/10
Nannyfan 2007 márc. 14. - 20:13:45 10/10
(585/9725)
A fejlõdés elkerülhetetlen. Sully érzéseit maximálisan megértem (környezetvédelem vonalon tanulok már évek óta), de sajnos az a szomorú valóság, hogy ez egy szükséges rossz. Elõbb utóbb mindenképp bekövetkezett volna. Szerintem mindkét félnek igaza volt. :)
Mary2 2007 márc. 14. - 20:07:43
(584/9725)
Nannyfan!
Megértelek, én is szenvedtem az Alagút c. filmen. Szörnyû volt, nem is tudtam végignézni.
10/10
Veva 2007 márc. 14. - 17:50:41 10/10
(583/9725)
Én sem szeretem a vonatot, mert tényleg szennyezi a levegõt, szétveri a csendet, az idegenek meg elözönlik és tönkreteszik a gyönyörû tájat. Nagyon sajnáltam szegény Sully-t!!! Végig abban reménykedtem, hogy mégsem jön az a fránya vonat, és elég nagy csalódás ért a végén. Nem értem, Michaela miért állt ennyire a vasút mellé, és miért nem figyelt oda Sully-ra. Az is zavart, hogy alig hallgatta meg õt, annyira biztos volt a dolgában. Azért odafigyelhetne a másik ember érzéseire is!
Vio 2007 márc. 14. - 09:15:12
(582/9725)
Azt azért ne felejtsük el, hogy abban az idõben még igencsak magázódtak az emberek.Még anyukám is magázta a mamámat.
10/10
szterke 2007 márc. 14. - 08:58:13 10/10
(581/9725)
Igen a legvégén Mike tegezett elõször, mikor õ kérdezte Sullyt, hogy "will You marry me"? Sztem amúgy szépen magázódtak, bár a tegezõdés nyilván egyszerübb meg közvetlenebb lesz. Gondolom, a köztük egyre csökkenõ távolságra utaltak ezzel a szinkronban...
10/10
szterke 2007 márc. 14. - 08:51:27 10/10
(580/9725)
Az én fülem nek is feltûnt, csak azt hittem, képzelõdök. :) Hát a "csicseri" Brian meg a "dörmögõ" Sully érdekes kontrasztot alkotott valóban. :-)
10/10
szterke 2007 márc. 14. - 08:44:23 10/10
(579/9725)
Grace magyar hangja Liptai Claudia (ami talán a tegnapiban sem változott), majd jóval késõbb aztán más lesz.
sunshine 2007 márc. 13. - 21:30:34
(578/9725)
sziasztok,
ezt a mai részt én sem tudom szó nélkül hagyni :) anyu mindig kinevet mikor ezt a sorozatot nézem (ma pl. ki kellett zárnom a szobából) nagyon realista én meg szégyellem magam elötte, mikor romantikus részt nézek :o)

nade a "velocipéd" nagyon teccett és már értem Nannyfan-t is a gyerekekkel kapcsolatban h eloszor érdekes volt a gleccser, aztán már nem is annyira :)

nagyon kijott, h "kedves" David kissé önzö... meg Sully eloszor férfiasan dühös lett, aztán bedobta O is az "elmegyek ha nem engem választasz" dolgot de végül rávette a gyerekeket is h "az a fontos h boldog legyen" Dr Mike és ez nagyon rendes volt

viszont Dr Mike-ra haragudtam... amikor hagyta h megcsokolja önzö-hazug-gyáva-virágrajzolgató David barátunk... mert ok h régi érzések stb. de a csoknál (magambol kiindulva) már érzi az ember h van-e vlmi vagy nincsen... és én nem akartam h legyen... nekem furcsa volt h "melyikunket szereti jobban?" "most akarja hallani?" hahh

na jo, nem irogatok itt tul hosszan bocsi csak nem ismerek mást aki nézné a sorozatot, csak Titeket és olyan sok érzelem jon át a TV.n h muszáj megosztanom :)

még vlmi: Myra-ék éééédesek voltak, h szüz a pasi az nekem csak most realizálodott... hülye vagyok :) a tiszteletes nagyon jo volt és a "város" is, nem is tudtam h van ilyen szokás :)))

s a szinkron ááááááá, foleg h Grace hangja ismeros vlhonnan és nem jovok rá honnan, emiatt ezen gondolkozom a rész kozben amiért nem figyelek és ez idegesit

mindenkinek jo éjt
mariann67 2007 márc. 13. - 20:29:36
(577/9725)
Már azt hittem én buggyantam meg a szinkronhangokkal kapcsolatban, szó szerint nem mertem hinni a fülemnek, de akkor mégsem az én hallásommal van a baj!?Észrevettem én is és nagyon zavart is. Amúgy is ez a mai rész kicsit kiborított, a "hangzavar"már csak hab volt a tortán!
10/10
Nannyfan 2007 márc. 13. - 20:10:15 10/10
(576/9725)
Tegnap felvettem Jane filmjét, mivel nem tudtam megnézni. Belenéztem és szerintem borzasztó. Elõtte rendesen benyugtatózom magam és a héten végigszenvedem. ;) Azért csak kíváncsi vagyok. :)
10/10
Nannyfan 2007 márc. 13. - 20:06:28 10/10
(575/9725)
Most jön ami viszont tényleg nagyon rosszul esett! Észrevettétek, hogy a teljes epizód újra lett szinkronizálva???? Nagyok észre lehetett venni. Mindenki hangja maradt, csak Brian hangja változott. Elõször Sully hangján vettem észre a dolgot, aztán pedig Brian tette biztossá. Nagyon remélem, hogy csak arról van szó, hogy ezzel a résszel gubancok voltak hangilag és ez egy vészmegoldás volt. Sully olyan dörmögõs volt, hogy néha már zavart. Brian-rõl nem is beszélve... Colleen hangján is észre lehetett venni, nem csicsergett annyira mint szokott.
Szerencsére csak ennyi, de én már minden változásra ugrok! Az 1. évad sokkját még mindig nem hevertem ki. :S
10/10
Nannyfan 2007 márc. 13. - 20:01:18 10/10
(574/9725)
A többieket imádtam a mai részben. A város miatt volt érdemes ezt a mai rész végignézni. David nagyon rontotta az összképet, de szerencsére ki lett adva az útja. :) Már nagyon utáltam szegényt.
10/10
Nannyfan 2007 márc. 13. - 19:55:43 10/10
(573/9725)
Ez a béna magázódás a magyar fordítás következménye. Az angolban nincs magázás, ott mindenki mindenkit tegez. Ez a dolog teljesen az adott szinkronstúdióra van bízva. Szerencsére holnaptól már tegezik egymást. :)
Lenili 2007 márc. 13. - 18:59:56
(572/9725)
Sziasztok!
Valóban felemelõ volt a mai bölcsesség és emberismeret,,,tanulni lehet tõlük ,,,a múltbeli dolgok kellemesek de az a múlt,,,a jelenben élni kell és a jövõbe tekinteni...sz.tem tökéletes volt eza megállapítás a filmben. Számomra is érdekes volt ,hogy a tiszteletes adott tanácsot a férfi ihlettel kapcsolatban,,,de Isten útjai kifürkészhetetlenek...további szép estét mindenkinek
10/10
Veva 2007 márc. 13. - 18:42:50 10/10
(571/9725)
Annyira szép ez a sorozat!! Most megint újra rácsodálkoztam. Ahogy Myra és Horace egymással beszélgetett!! Az az õszinteség, tapintat, gyöngédség, elfogadás! Persze ugyanez vonatkozik Sully-ra és Michaelára is, csak gyönyörû, hogy még a mellékszálak is ennyire lélekemelõek. David, úgy láttam, nem adott akkora szabadságot Michaelának a döntésben, mint Sully, ezért nem is szerethette olyan tisztán. Inkább nosztalgiázás, álmodozás, a múltba menekülés volt ez, ahogy Sully is megmondta. Hihetetlen, mennyire bölcs ez a férfi (mármint Sully), és valóban milyen jól ismeri a lányt!
Nadera 2007 márc. 13. - 17:57:51
(570/9725)
Az emberek általában önzõek nagyon sok téren és ez alól a szerelem sem kivétel. David hiába látta hogy Michela boldog irigyelte Sullyt. Szeretett volna a helyében lenni és reménykedett benne hogy még minden a régi lehet. Szóval szerintem annak a pohárköszöntõnek is meg volt a "feladata". Nem merte a szemébe mondani Dr. quinnnek ki is õ valójában ezért bujtatottan közölte vele. Ha belegondolok lehet hogy én is megpróbáltam volna visszaszerezni a szerelmemet. Tudtam mi lesz a vége, de az egészet bár megint végig idegeskedtem:))

Azt amugy én se nagyon értem hogy minek magázzák egymást. Az rendben van hogy régi idõk meg ilyesmi, de senki nem teszi ezt a sorozatban a szerelmével, barátjával. Annyira idegen és távolságtartó dolog szerintem..

Azon viszont nagyot kacagtam mikor pont a tiszteletes adott tanácsot Horasnak a "férfi ihlettel" kapcsolatban:)))

Na jó motmár megyek. Szép estét mindenkinek!
Vio 2007 márc. 13. - 17:37:50
(569/9725)
A végén már letegezte:D
mariann67 2007 márc. 13. - 16:04:16 Előzmény Nannyfan
(568/9725)
Kedves Nannyfan köszi a választ Ingriddel kapcsolatban. Most olvastam vissza a fórumot,igencsak felpörgött a forgalom!A torrenttel én is töltöm az elsõ két évadot,sajnos csak angolul,de azt sem bánom, lényeg hogy meglegyen. Ha valaki talál egy olyan oldalt ahol megvan a többi évad is kérem hogy tegye fel a fórumba, elõre is köszi!!!!!! Most kezdõdött a film és ki vagyok akadva a "magázódással" kapcsolatban Daviddal tegezõdnek, Sallyval miért nem!!!?????
10/10
csiperke 2007 márc. 13. - 15:42:38 10/10
(567/9725)
Csak egy gyors kérdés, elsõsorban azokhoz, akik már látták magyarul a sorozatot: mikor hagyják már abba ezt a béna magázódást???
Vio 2007 márc. 13. - 14:04:49
(566/9725)
Tényleg tisztességtelen volt.Már majdnem elment csak Sully invitálására maradt még egy napot és erre így bekever.
mariann67 2007 márc. 13. - 12:54:41
(565/9725)
Az egész visszatetszõ számomra is mert láthatta hogy milyen kapcsolatban van Dr Mike és Sully nem kellett volna bekavarnia,fõleg az tudja milyen zûrt csinált, aki már látta korábban a mai részt. Még szerencse hogy tudjuk a végét mert rosszul voltam már a tegnapi résztõl is! Minden esetre irigylem a türelmét Sullynak, amilyen határozott nõ Dr. Mike minden más dologban, olyan bizonytalan a kettõjüket illetõen. És itt egy kép, azthiszem az"Erdei iskolából"
10/10
epercs 2007 márc. 12. - 21:13:43 10/10
(564/9725)
Hú már alig várom a hosszú hétvégét, mert már 3 hete nem tudom nézni a sorit, de természetesen mindegyik fel lett véve (szép magyarosan), és egész hétvégén ezt fogom nézni, hogy hétfõig utolérjem a tv-t. Nagyjából persze tudom, hogy mik történtek, és élvezettel olvasom a fórumot, amikor van rá idõm, de mikor nézem a részeket, akkor "iszom minden szavát".
Mindenkinek kellemes pihenést kívánok erre a pár napra!
10/10
szterke 2007 márc. 12. - 19:40:42 10/10
(563/9725)
Fogjuk rá..! :) De sztem a migrént azért kapta, h. végre döntõ lépésre jusson Mike-kal kapcsoltaban :), bár a Te verziód is "gyanús".
De tényleg nem lehet, hogy esetleg vmi foddítási nehézség? Lhet, hogy az eredeti "diagnózis" itt nem is angolul, hanem cheyennül hangzott el... :-)
10/10
Nannyfan 2007 márc. 12. - 19:20:06 10/10
(562/9725)
Pont erre gondoltam én is. :) A betegség és az utazás az tiszta. A halál dolgot én úgy magyaráznám, hogy végülis David visszatért a halálból, így gubancot okoz. Nekem csak így van értelme. :)
10/10
Veva 2007 márc. 12. - 19:14:36 10/10
(561/9725)
De igen! Én is ezen filóztam a film végéig, mert Táncoló Felhõ azt mondta, hogy kettõjük (mármint Michaela és Sully) közé áll betegség, utazás, halál. A betegség megvolt (egészen biztosan Táncoló Felhõ búcsúzása miatt kapott Sully migrént, mert nem tudta feldolgozni), de utazás meg halál??? Én sem tudom mire utalhatott. Hacsak nem azt jelenti, hogy a próféciák nem mindig úgy jönnek be, ahogy várjuk. Még az is lehet, hogy a "szellemek" Táncoló Felhõ utazására céloztak.
10/10
Enci 2007 márc. 12. - 19:11:04 10/10
(560/9725)
Most hogy így jobban végig gondolom Shawn 83-ban született akkor 93-ban már tíz éves volt. Nem sokkal fiatalabb volt Brian a sorozat elején?
10/10
Enci 2007 márc. 12. - 18:49:08 10/10
(559/9725)
Most hogy így irtad én is megnéztem és nálam hat évvel öregebb Brian, pedig olyan édes kisfiú.
10/10
szterke 2007 márc. 12. - 18:37:34 10/10
(558/9725)
Pedig úgy az izgalmas..! :-)
lipsandi 2007 márc. 12. - 18:33:46
(557/9725)
A mai részbe voltak szép szerelmes részek,de voltak fordulatok is bene!Nagyon kiváncsi vagyok mit fog a Michela lépni hogy visszajöt a volt võlegénye!Remélem azert nem fog közéjük állni mikor már Sali megkérte a kezét!
10/10
szterke 2007 márc. 12. - 18:26:42 10/10
(556/9725)
A mai részben nem értettem igazán valamit: még a legelején, dr Mike és Táncoló Felhõ beszélgettek a jövõrõl, T.F. mondta, hogy mit tudott meg a "szellemektõl": "betegség, utazás, halál" várható a jövõben. (ha jól idézem). Szóval, mintha ezt épp dr Mike kérdésére mondta volna, mint megkapott "kijelentést", ám akárhogy is nézem, a fenti 3-ból csak egy (a betegség) von. dr Mikékra. Tehát -ha esetleg még mindig nem érthetõ :)- hogyha Michaela direkt a saját, kettõjük jövõjérõl kérdezte, akkor mért ezeket válaszolta neki? Most vagy nagyon félreértettem vmit/ nem figyeltem, vagy a fordítók sem értették pontosan, mirõl van itt szó. Másnak nem tûnt fel ilyen gubanc??
10/10
szterke 2007 márc. 12. - 18:18:13 10/10
(555/9725)
Áááá! Mi lesz velünk szerdától egészen hétfõig?!
10/10
szterke 2007 márc. 12. - 18:03:49 10/10
(554/9725)
:)))))) :"a szûz meg vénlány témát szerintem már maximálisan megvitattátok..."
Ja, és 'velocipéd' :-))
10/10
szterke 2007 márc. 12. - 18:00:50 10/10 Előzmény ryana
(553/9725)
Köszi szépen! Igen, amúgy pont ez az egy jelenet ugrott be a rész kapcsán, ezt ismerem. És reménykedtem, a 2 rész során van benne egyéb is... :)
Tempe 2007 márc. 12. - 17:27:58
(552/9725)
Ja és azt szerettem volna még mondani, hogy nézegettem az oldalakat, és azon nevettem, hogy Shawn Toovey 1,5 évvel idõsebb nálam, és ez olyan fura, mert most is egy kisgyerek jut eszembe a nevérõl :o)
Tempe 2007 márc. 12. - 17:25:40
(551/9725)
hug_02
Tempe 2007 márc. 12. - 17:24:23
(550/9725)
Hug_01
Tempe 2007 márc. 12. - 17:23:30
(549/9725)
kiss_01
Tempe 2007 márc. 12. - 17:22:16
(548/9725)
Grace
Tempe 2007 márc. 12. - 17:21:14
(547/9725)
Jake
Tempe 2007 márc. 12. - 17:19:50
(546/9725)
Hank
Tempe 2007 márc. 12. - 17:19:14
(545/9725)
Robert E
Tempe 2007 márc. 12. - 17:18:09
(544/9725)
Sully :o)
Tempe 2007 márc. 12. - 17:17:05
(543/9725)
Frank Collison
Tempe 2007 márc. 12. - 17:15:56
(542/9725)
Jane
Tempe 2007 márc. 12. - 17:14:09
(541/9725)
Chad Allen
Tempe 2007 márc. 12. - 17:12:28
(540/9725)
Dr. Mike
10/10
Nannyfan 2007 márc. 12. - 17:09:29 10/10
(539/9725)
Az ilyen epizódoktól válok dühöngõ õrültté!!! Má láttam párszor de még mindig felmegy a pumpa tõle!!!!
Másrészt gyönyörû rész volt. :) Szegény Sully azzal a rettenetes migrénnel. :(
Horace és Myra esküvõje nagyon aranyos volt. :) Hank-nek sikerült megmutatnia a normálisabb arcát. :)
Amin felhúztam magam az természetesen David....
Michaela folyamatosan azt bionygatta, hogy teljesen biztos a dolgában Sully-val kapcsolatban, erre megjelenik ez a pali és tessék... Annyira nem irritálna a dolog, ha Michaela nem mondta volna el legaláb 8x hogy most minden tökéletes. A sorozatok már csak ilyenek, ha minden rendben az uncsi, kell egy kis csavar. :)
Másik felem viszont örül annak, hogy végre tisztázódik ez a David dolog. Michaela nem tud vele kapcsolatban tisztán gondolkozni. Akárhányszor megemlítette mindig szomorú volt. Most lesz lehetõsége egy életre lezárni a dolgot. :)
Akik még nem látták azoknak nem akarom elrontani a dolgokat a holnapi nappal kapcsolatban. Csak annyit mondanék, hogy a gyerekek kitesznek magukért holnap!! Szerintem én ugyan azt csintáltam volna mint õk ha ott lettem volna! ;)
Tempe 2007 márc. 12. - 17:08:48
(538/9725)
Az extrák egy része, a sorozat után készült:
Tempe 2007 márc. 12. - 17:07:28
(537/9725)
hali!

majdnem 100 hozzászólást kellett visszaolvasnom. :o) Szép volt! :o)

Hank-et én néha nem tom hovatenni. Mármint néha kedvelem, néha meg bemosnék neki egyet ... hát van ez így :D Izgi volt a mai rész is, bár szerencsére tudom mi lesz holnap :o)

letöltés: Én a torrentrõl szedtem le eddig angolul az elrablós duplarészt, és a 2.évad extráit, abból rakok mindjárt képeket!

Madlen!: mi a mailcímed?
Mary2 2007 márc. 12. - 13:42:54
(536/9725)
Kedves Fórumosok!
Nem tudom, észre vettétek-e, hogy ma este lesz egy Jane Seymuros film. Hálózat tv-n, este 9-kor. A címe: Az alagút

Én fel is veszem videóra. Még nem láttam.
10/10
Célia 2007 márc. 12. - 09:35:35 10/10 Előzmény madlen
(535/9725)
Kedeves Madlen! Én arra értettem, hogy megtörik Mike ellenállása, hogy végre nem lesz ideges a doktornõ, ha Sully hozzáér. Szerintem ez a pillanat volt az amikor végre elhiszi, hogy bítzhat Sully-ban, feltétel nélkül (olyan szépen kérte, hogy ölelje át). Én így láttam, illetve éreztem, persze nézõpont kérdése. Rám így hatott a jelenet.
Egyébként az esküvõig várnod kell, mert csak ott "esnek át az elsõ szexuális találkozáson" hogy a te szavaiddal éljek.
10/10
madlen 2007 márc. 12. - 01:13:28 10/10 Előzmény Messa
(534/9725)
Millió bocsámatkéréssel tartozom mert a férjem, K. veszi fel és digizi a filmeket, amihez nem értek, de teszem itt a könnyelmû ígéreteket.

Szóval: divX formában vannak az epizódok, és mint kiderült, ezeket ménkû sok idõ lenne interneten küldeni.
Mert amit mi kaptunk, az 2 epizód volt, különbözõ hónapokban, akinek mi küldtünk, neki csak 1 epizód kellett.

Na már most, eddig (amióta az MTV1 sugározza), csak annyi van, ami itt eddig lement, és amire én azt hittem, hogy kevés anyag. Sajnos nagy anyag, több DVD-lemeznyi, és ha többeknek kellne ez mind, akkor hetekig éjjel-nappal csak ezt a filmet töltenénk, mert hogy epizódonként tóbb óra, amíg a netre feltjük, a másik oldalon meg letöltik.

Így aztán csak hozott üres DVD-lemez ellenében tudjuk arra rámásolni, és személyesen átadni/átvenni.
Más költség nincs, de ha vidéki kéri, akkor esetleg talán a postaköltség.

Mi Budapesten lakunk a XIII. kerületben, a férjem K. a Teréz körúton dolgozik, ott lehetne átvenni a felvételeket.

Ám ha sokan vagyok és az egész eddigi epizód kellene, az már bajos. És a további ezutáni részek felvételének elküldését szintén nem tudjuk vállalni.
Csak azt, hogy ha valakinek 1-1 epizód hiányzik, azt tudjuk pótolni neki.
DE hangsúlyozom: nekünk csak az MTV1-en közvetített edigi részek vannak meg.

Az egész sorozatot én is megvenném, ha nem kerülne többe mondjuk 3 ezer forintnál, plusz az üres DVD-lemez.

Jó éjt, szép holnapot, eredményes hetet kíván mindenkinek:
madlen
10/10
madlen 2007 márc. 12. - 00:04:07 10/10
(533/9725)
Helló Stinky!

Sajnos, én csak a most folyó sorozatot veszem lemezre (azaz a férjem intézi), és csak annyi van, amennyit az 1. epizódtól a múlt csütörtökiig adott le az M1 TV.

Sully után nekem Táncoló Felhõ tetszik, szeretném többet látni - lehetõleg nem fogdában.:)

Hank is jó fej, a negítív szerep ellenére! DE sajnos, amikor megláttam civilben, már nem tetszett.
Igaz, egy kicsit meghökkentem akkor is, amikor Sully azaz Joe Lando igazi fejét megláttam. Amikor azonban olvastam róla itt és másutt, hogy jó ember, csendes meg ilyesmiket, akkor a civil énjébe is majdnem belészerettem.
Csakhogy, amikor megláttam az igazi feleségével, akkor megállapítottam (én is), hogy aranyosnak néz ki a párja, és bizonyára megérdemlik egymást. Így nem is vagyok féltékeny.
(Csak Sullyra:)]
Az a helyzet, hogy régi korokban játszódó filmekben meg vagyok õrülve a férfiak hosszú, hullámos hajáért! Azt hiszem, Hank is ezért tetszik elsõsorban.
És ha egy hosszú, hullámos hajú, csinos, fiatal férfi még ráadásul pozitív szereplõ, bátor hõs, kitartó, gyöngéd udvarló, majd becsületes házasságkötõ, akkor el vagyok ájulva!

No de, nem is kell pl. széparcúnak lennie, emrt ott volt valamikor A Szépség és a Szörnyeteg c. tévésorozat (Selmeczi Rolanddal, mint szinkronhanggal), akkor az oroszlánszerû-fejû hõst abban is szerettem, odavoltam érte. Szerencse, hogy neki is megfelelõ, kellõen szimpatikus nõi partnere volt, ezért lemondtam a "Szörnyetegrõl" a másik nõ javára.

Ma is úgy hiányzik az a film, ha eszembe jut.

Visszatérve Dr. Quinnhez:
Még a tiszteletes is szimpatikus, amikor mosolyog, olyan aranyos. Kár, hogy néha túl konzervatív - hogy ne mondjam: bunkó! (Ezt egy korábbi idõbõl tudom, amikor is véletlenszerûáen akadtam rá a sorozatra, és néhány részét láttam, de akkor még nem volt olyan technikánk, amivel felvegyük lemezre. És csak akkor jöttem rá, mit veszítettem, amikor így véletlenül láttam néhány epizódott.
Azok egyikében a tiszteletes a többi bunkóval együtt könyveket kezd égetni, klaszikus mûveket, amikre ráfogják, hogy bûnt terjesztenek.....)
10/10
madlen 2007 márc. 11. - 23:15:52 10/10 Előzmény szterke
(532/9725)
Eszem ágában sincs kiröhögni téged, kedves Szterke! Nagyon távol áll ez tõlem! Magam is naív és romantikus vagyok, illetve ma már inkább csak romantikus - de nagyon!:)
Most éjjel-nappal ezt a filmet nézném, és mit nem adnék, ha nekem a szerelemben és a szexben ilyen partnerom lett volna, és ha ilyen megható szép pillanatoknak lehettem volna részese, illetve ilyen kitartóan gyöngéd, áldozatkész, sírig hû stb. parnerem, aki eljegyez, majd szex után elvesz feleségül, annak rendje és módja szerint: fehér ruhában, fátyollal, nászúttal meg minden!!!
Bizonyára ez is hozzájárul, hogy féltékeny vagyok Sully/Joe-ra, irigylem a filmbéli és a valódi feleségét!

Sully is féltékeny volt ám Mihaelára, amikor az Bostonba utazva megismerkedett egy orvossal, Sully pedig rossz elõrzet miatt utánament......
És aztán késõbb megkérdezte Mike-tól, hogy ugyan már, mit kérdezõsködik az õ nõügyei iránt, vajon õ (MIke) mit csinált, amikor kettesben volt azzal a pasassal?!

Tehát nem volt Sully számára olyan magától értetõdõ, hogy Mike még szûz.

Mára jó éjt mindenkinek!
Holnap folytatom a válaszadást, akinek még tartozom vele.
Sõt holnap már hozzájön az élményeinkhez az újabb epizód!
sunshine 2007 márc. 11. - 14:51:47
(531/9725)
sziasztok,
elõször is köszönöm kedves Célia és Mary2 h ilyen gyorsan és kimerítõen válaszoltatok :)

én is nagyon várom az "eljegyzések" részeket fõleg, mikor Dr Mike dönt (mikor Sully fát vág) és van bátorsága s megkérdezi Sully-t h akkor "will u marry me?" :D

a szûz meg vénlány témát szerintem már maximálisan megvitattátok, egyébként tényleg érdekes... :)
de én Hank-rõl gondolom, h teljesen normális amit Myra érez iránta... mert olyan mintha Myra az "ex-barátnõje" lenne, ilyen mai megfogalmazásban
mert ugye évek óta ismerik egymást, volt köztük szexuális kapcsolat -nem is egyszer- és jó h Myra-nak ez a munkája, de Hank-kel mégis többször együtt volt és jó lelkû lány lévén szerintem alakult ki érzelmi kötödés... ugyan így Hank részérõl
persze Hank nem szerelmes de -ahogy vlki irta- a maga módján szerette
és Dr. Mike-ot is kedveli szerintem... mert pont azt a nõt testesíti meg, aki ingerli Hank-et (nem engedelmeskedik, van saját véleménye de érett, okos és gyönyörû) pont mert az ellentétek nagyon tudják vonzani egymást

de hááát Sully-van szemben semmi esélye :)))

de Hank valóban érdekes karakter... meg mindenki az... gondoljatok arra, amikor kiderült h Jake-et verték kiskorában...
de azt én sem értem h mért kell egyes részeket csak úgy elfelejteni... gondolok itt arra, h Jake elhivta "randizni" Dorothy-t és aztán nem lett semmi...
és még van pár ilyen... ezeket valaha folytatják vagy el vannak felejtve?

tudom borzalmas vagyok s hogy a kockás ruha no smink a "tisztességes" nõt akarta szimbolizálni de nekem Myra jobban tetszett kifestve egy kis rúzzsal :)

akkor mindenkinek jó várakozást holnapig, már alig várom h "velocipéd"-et :) igy van a mi mûsorujságunkban :) lássak Sully-nál :D

és mégegyszer köszi a sírós rész megfejtését
Messa 2007 márc. 11. - 10:35:29
(530/9725)
Hello. Milyen formában van meg a film, és hogy tudnád átküldeni ? Ehez nem nagyon értek. De nagyon jó lenne megszerezni, mert hiányoznak epizodok. Videokazettára rögzitem és nem mindig vette fel. Ha átküldenéd nagyo hálás lennék. Köszi Messa
10/10
madlen 2007 márc. 11. - 09:27:45 10/10
(529/9725)
Köszi szépen a választ, kedves Skyline!

Semmi bibi, hogy késõn adtad, hiszen jómagam is ritkán járva erre, késõn válaszolok mindenkinek, amiért ezúton is bocs'!

Jó tudni, hogy kérdezgethetek tõled, de majd apránként, mert most nem jut minden kérdés eszembe.

Láttam egy képet, amiközben kerestem a Dr. Quinn-képeket.
Azon a fotón egy Sully-szemû, õszhajú öregember látható, elképzeltem: hátha ilyen lesz majd Sully a sorozat végére.

De most már azt hiszem, nem.
Viszont láttam valóban Joe Landót olyan szerepekben, hogy az borzadály! (Persze, csak fényképen, illetve virtuális képen.)

Azért, ezekután, hogy tudo: jó ember õ és szolíd - ha igaz - már szívesen megnéznék vele olyan filmet is, ahol negatív szerepet játszik.

Vidám vasárnapot!

Üdv.: madlen
10/10
madlen 2007 márc. 11. - 09:13:39 10/10 Előzmény Mary2
(528/9725)
Kedves Mary2!

Nem számít sztem, hogy ki válaszol, aki éppen elõször olvassa a kérdést, vagy a kérést, az válaszoljon (vagy õ is).

Köszönöm szépen a megnyugtató választ!

Nekem nincs meg a film, csak az elejétõl mostanáig (utsó rész a múlt csütörtöki).
Akinek ez is kell, az szóljon, mert elküldhetem neki interneten át, ahogyan nekem is így segített sandor22 két ízben is, amiért nagyon hálás vagyok neki.

Elnézést, hogy ritkán jövök ide; még nem szoktam meg, hogy van ez a Fórum.

Szép vasárnapot kívánok!
madlen
hodi@chello.hu
10/10
madlen 2007 márc. 11. - 09:13:17 10/10 Előzmény Mary2
(527/9725)
Kedves Mary2!

Nem számít sztem, hogy ki válaszol, aki éppen elõször olvassa a kérdést, vagy a kérést, az válaszoljon (vagy õ is).

Köszönöm szépen a megnyugtató választ!

Nekem nincs meg a film, csak az elejétõl mostanáig (utsó rész a múlt csütörtöki).
Akinek ez is kell, az szóljon, mert elküldhetem neki interneten át, ahogyan nekem is így segített sandor22 két ízben is, amiért nagyon hálás vagyok neki.

Elnézést, hogy ritkán jövök ide; még nem szoktam meg, hogy van ez a Fórum.

Szép vasárnapot kívánok!
madlen
hodi@chello.hu
10/10
madlen 2007 márc. 11. - 07:57:54 10/10
(526/9725)
Mit nem adnék én is érte, de aligha van annyi pénzem, amennyibe ez kerülne!

Néha úgy érzem, beleõrülök a várakozásba: egyszer azért, mert jön a hétvége, a Quinn-szünet:), másodszor pedig, mert annyira hosszú a film, és én nem gyõzöm kivárni a végét.

Olyan nagyon tetszik ez a film, hogy nem rontana rajta az sem, ha elõre ismerném a végét!

Címemre megírhatná valaki, hogy ha tud felvételt adni, azt milyen formában, és mennyiért.

Kellemes vasárnapot kívánok mindenkinek!

madlen
hodi@chello.hu