zetevar nov. 29. 11:02:43
(9/9)
Az Outlander miatt szeretem Sam Heughan-t, de ki kell mondani, pocsék színész :)
10/10
Aenara 2023 aug. 25. - 11:48:37 10/10
(8/9)
Eredeti nyelven láttam csak a filmet. A története egészen egyszerű mindazonáltal romantikus, szívet melengető és gyönyörű. Inkább romantikus drámának mondanám, mintsem vígjátéknak.

Aki alapvetően nem szereti a filmdrámákat, annak elképzelhető, hogy a film nem fog tetszeni. Ez a film az érzelmekre és nem az eseményekre fókuszál. Mindezt kellemes filmzenével és jó színészi játékkal fűszerezve.

Szívesen megnézem máskor is.
7/10
Ildikó Nóra 2023 aug. 02. - 20:59:30 7/10
(7/9)
Az eredeti, német film (azt is érdemes megnézni, anno tetszett) remake-jét érdemes megnézni, kikapcsolódásnak teljesen jó. Tetszett a történet, a helyszín, a szinkron, a szuper filmzene (Még mindig az egyik kedvenc dalom Celine Dion-tól a 'Where does my heart beat now'.) Priyanka C-nak jól állt ez a szerep, nem volt idegesítő, szerintem ez köszönhető Bogdányi Titanilla szuper magyar hangjának is.
stoti8 2023 júl. 27. - 12:44:01
(6/9)
kötelezően vegyespáros ahogy kell
3/10
pihes 2023 júl. 17. - 14:18:38 3/10
(5/9)
Érzéketlen az nem vagyok, mégis ez piszkosul gyenge volt, hiába még neki CD HÁROM/TÍZ
4/10
blood.1 2023 jún. 02. - 17:33:39 4/10
(4/9)
Hallmarkra való film.
- Mi az? - kérdi a fiú.
- Jó hallgatni a hangod! - felel a lány, majd rákérdez: "Mit szeretsz a koslárlabdában?"
A választ már meg sem várja a lány, mert elalszik, ahogy belekezd a fiú a mondandójába.
Miután felkelnek, hirtelen csörög a telefon: "Úristen már ennyi az idő? El fogok késni..."
Csak egy példa a kreatív forgatókönyvből.
Celine Dion egyébként önmagát alakítja, de nem mint zenész, hanem párkapcsolati szakértő. Dalszövegeit csak azok érthetik meg, akik megtapasztalták már azt a földöntúli, megmagyarázhatatlan isteni adományt, amit szerelemnek nevezünk. Ezt a halandó emberek többsége képtelen befogadni. Szerepe kínos, mesterkélt.
korpetike 2023 máj. 26. - 20:36:27
(3/9)
Egy újabb unalmas tizenkettő egy tucat amerikai romantikus film a hollywoodi futószalagrol. A köteleő kellékek a homokos pasi természetesen nem hiányozhat. Egy ideig azt hittem a másik kötelező elem, az Afro amerikai szereplő nem lesz benne, már csodálkoztam is., de aztán persze ez a kötelező elem is megérkezett. Ötlettelen fiilm, közepes tehetségű színészekkel. A helyszín természetesen New York a világ "közepe" az álmok és a lehetőségek városa, ahol mindenki szép és tingli-tangli munkából mindenki jomodban él. Ebből a szempontból az ötvenes évek kommunista propaganda film elemei is megtalálhatóak benne. Összességében egy újabb film, ami nem éri meg azt az időt, amit ennek a nézésével töltünk.
7/10
New-man 2023 máj. 25. - 22:02:01 7/10
(2/9)
Romantikus, talán túlságosan is. Nem vígjáték. Amúgy nem rossz.
frakeca 2023 máj. 25. - 13:56:06
(1/9)
Az előzetes alapján engem ez a Szerelmes SMS című német filmre emlékeztet.