dettush 2012 dec. 30. - 11:56:31
(34/34)
én se láttam valami sok részt de annyit meg tudtam állapítani, hoy a Plain Jane (nagyon!) gyenge utánzata akar lenni.
1/10
Moonie 2012 nov. 30. - 17:14:26 1/10
(33/34)
Kevés részt láttam ebbõl a mûsorból, de tök normális lányok mennek be, és undorító transzikat csinálnak belõlük. Ez a nagy átalakítás, minden arról szóljon, ami trendi? Engem pont nem érdekel a divat, ha valami ronda, akkor ronda, akármennyi idióta stylist mondhatja, hogy ez a divat. Egyik lány sem volt csúnya, csak nem volt önbizalmuk, azt pedig ez a kis átalakítósdi nem fogja hirtelen megváltoztatni, fõleg, hogy általában még nem is tetszik nekik az új külsõ. Plusz amit végképp nem értek, az a haj; minek mindenkiét levágni, meg átfesteni? Miért nem jó az a hajszín neki? Ezek csak majmok, akik egymást utánozzák, és a végén mindenki ugyanolyan ripacs lesz, mint az összes többi.
pillangókisasszony 2012 márc. 08. - 00:52:32
(32/34)
De utáltam!Mindenkibõl bohócot csináltak!
xshampster 2010 szept. 05. - 20:45:27
(31/34)
ki az akit be lehet csapni ezzel? ezek már a mûsor elõtt összejönnek
1/10
dióbél 2010 szept. 04. - 17:50:56 1/10
(30/34)
Én imádom ezt a mûsort!
Tök nevetséges, jobb, mint egy vígjáték. Az egész viva csatorna egy óriási vicc mondjuk.
A fodrász elég paraszt, nem tudom mitõl mesterfodrász, festeni totál képtelen, a vágást tv-bõl nem bírálnám, de a végeredmény mindig porondra való (mármint a cirkuszba). A sminkes buksza teljesen átlagos, az iq-szintje viszont mélyen átlagon aluli.
Hát az az öltöztetõ majom,... arra szavam sincs. A tehetségtelen nem elég jó kifejezés az biztos. Már láttam néhány kókányolását, egyikben sem mentem volna emberek közé a lányok helyében. Ráadásul sunyi módon szemétláda. Én úgy kirúgnám, hogy a lába se érné a földet.
Direkt se tudnék ilyen szart csinálni.
1/10
Novalis 2010 ápr. 21. - 01:42:44 1/10
(29/34)
Köszi :) És örülök, hogy így látod, meg annak is, hogy kulturált módon meg tudtuk ezt beszélni, sajnos sok fórumon nem ez az általános. De mindig jó pozitívan csalódni :)
panny88 2010 ápr. 20. - 13:56:09
(28/34)
Valóban szép hajad van. Sokan tanulhatnának tõled.

Aki ebbe a mûsorba jelentkezik az meg Í.J.
1/10
Novalis 2010 ápr. 19. - 17:55:25 1/10 Előzmény Hellomoto
(27/34)
Engem is az háborít fel, ahogy a hátuk mögött beszélnek róluk. És még jópofának is tartják ezt a viselkedést.
1/10
Hellomoto 2010 ápr. 17. - 12:11:17 1/10
(26/34)
Novalis és mrsbean véleményeivel értek egyet.
ez a mûsor nem csak színvonaltalan, amolyan "adjunk már valami sz@rt, mert nincs semmi értelmes mûsorunk, a mûsoridõt meg ki kéne tölteni" dolog, hanem még bunkó és felháborító is.
az a 3 szerencsétlen úgy alakítják át a csajokat, hogy lepukkant, kiégett, drogos kur.váknak nézzenek ki.
ráadásul összes lányt kiröhögik, kigúnyolják a háta mögött, véleményükre nem adnak, ha valami borzalmas az lesz a "trendi".
bár kb. a viva összes mûsora ilyen hányingerkeltõ. (arról is meg van a véleményem aki ilyenre jelentkezik, mert neki ez a "mérvadó"...)
panny88 2010 ápr. 16. - 13:33:14 Előzmény Novalis
(25/34)
Azért megnézném azt a hajat, amelyiknek nincs szüksége fodrászra... A derékig érõ hajadból legalább 20 centit le lehetne vágni, hogy ne legyen eltörve. Ebben biztos vagyok. De ugye vannak nagyon okos emberek, aki "értenek" a hajhoz. "Egyértelmû..."
1/10
Novalis 2010 márc. 20. - 18:16:10 1/10
(24/34)
Ma megint láttam egy részt ebbõl a "mûsorból". Hát a Zsidró ezúttal még mélyebbre süllyedt a szememben, pedig eddig is elég lent volt már. Emberileg annyira nulla, sõt, még embernek nevezni is túlzás, az emberség, kedvesség, figyelmesség szikrája sincs meg benne. Ellenállt a lány, de én akkor is jól levágtam a haját, és röhög. Szegény csaj hiába mondta, hogy a rockos stílus távol áll tõle, a Zsidró azt mondta, õ most akkor is bele fogja erõltetni a lányba ezt a stílust, mert neki a Pinkes vonal nagyon bejön. Az, hogy a lánynak mi jön be, azt le se sz**ta.

Szegény lány a végén már elsírta magát, mert épp olyan hajat nem szeretett volna, amilyen végül lett. Erre a Zsidró belebámul a kamerába, és mutatja, ahogy a könnycseppek lefolynak az arcán, és röhögve "brühühü"-zik. Könyörgöm, hogy lehet valaki ennyire szemét??? Kigúnyolni és még jobban földbe döngölni valakit azért, mert sír? Hát mennyire elcseszett lelkivilága van annak, aki erre képes?
A lány nyilván tudta mire vállalkozik, tudta, hogy ez egy átalakító mûsor, és biztos, hogy elõre le volt beszélve, hogy milyen lesz a haj, smink, stb. és azért ment bele, mert az neki tetszett, olyat szeretett volna. Az, hogy elsírta magát, azt mutatta, hogy egyáltalán nem azt kapta, ami meg volt beszélve. Ez pedig szemétség.

Sajnálom azokat a lányokat, akik egy ilyen színvonaltalan mûsorba jelentkeznek, nem hiszem, hogy nincs más módja megtalálni a nekik tetszõ stílust. Vannak barátnõk, rokonok, biztos tudnának õk is segíteni. És biztos vannak olyan fodrászok is, akik valóban a vendéggel törõdnek, nem a kamerának bohóckodnak és nem azt tartják a legnagyobb dicsõségnek, ha "gyõzhettek" a másik felett, és azért sem olyan hajat csináltak neki, amilyet õ kért. Én ugyan nem járok fodrászhoz a csípõig érõ hajammal, nem is szeretném ha más valaki mosná, vágná, de amúgy nincs bajom a fodrászokkal, csak nekem nincs szükségem rájuk. De ennek a Zsidrónak eltörném az összes csontját a kezében, ha csak hozzáérne a hajamhoz, akkor többet nem lenne kedve gúnyolódni senkin.
krisz-1990 2009 dec. 18. - 18:14:02
(23/34)
Párszor belenéztem, és valamit nem értek. Miért kell egy tizenhat éves, korának megfelelõen öltözködõ lányból, huszonöt éves agyonsminkelt ringyót csinálni.
10/10
.Nusy. 2009 nov. 14. - 18:14:08 10/10
(22/34)
Meg akkor írd már le légyszi azt is hogy szerinted melyik csatorna jó...de tényleg kíváncsi lennék...
10/10
.Nusy. 2009 nov. 14. - 18:09:01 10/10 Előzmény Shannen(.)
(21/34)
miért mi a bajod a Vivával nem vágom...:S:S
bogyai85 2009 nov. 04. - 18:38:27
(20/34)
Évi: Füstös Fekete Smink....enyi a profi kozmetikus tudása...

Zsidró úr:profi

Isai Anita Stylist:Sunáznám.

H.Attila:jó göncei vannak

Mûsor:unalom ellen nem rosz,fõleg ha vadparasztot alakitanak át.inkább a gyõzike meg a GÖMBI ....
Shannen(.) 2009 okt. 31. - 22:26:05
(19/34)
Nah ittvan Nusy is a vivától figyeljétek!

szánalmas!
10/10
.Nusy. 2009 okt. 31. - 17:10:21 10/10
(18/34)
Sztem nincs igazatok..mert hajügyben ha rövid hajat akar neki vágni akkor vágjon ez a dolga hogy kitalálja mi állna jól neki és aztán megvalósítsa..mert hát a csaj jelentkezett a mûsorba õ akart változni, ha megmondja hogy mit akar, akkor mehetett volna egy sima fodrászhoz, ott aztán olyan hajat csinálnak neki amit akar..meg hogy a Zsidró a kamerába bohóckodik, hát ez a mûsor része mert hát mi lenne ha végig azt kéne néznünk hogy kussba van és vágja a csaj haját..uncsi lenne.

Meg nem kritizálják õket csak elmondják a véleményüket, ez is a része..
A csajokkal is tök kedvesek szerintem..max csak poénkodnak de azokon meg tök jókat lehet röhögni :D Meg azok a lányok olyan hülyék akik végig ilyen komor arccal ott ülnek vagy állnak..aztán csak néha annyit mondanak hogy igen v. nem..Nem mondják el a véleményüket a ruháról meg semmi..aztán csodálkozhatnak hogy nem olyanba voltak ami mégis jobb lett volna mert hát a ruhánál ezért is állítanak össze több variációt hogy tudjanak választani is..

Nah mindegy szerintem tök jó a mûsor ez a lényeg.:D
8/10
fatime4 2009 okt. 28. - 11:39:57 8/10
(17/34)
kedvencem: nincsenek összhangban a ruhái..
Shannen(.) 2009 okt. 27. - 18:03:24
(16/34)
Sziasztok!

Borzalmas ez a mûsor most néztem meg kb a 3. részt és fuj ez egyik csajt aki nemvolt szép csináltak belõle egy mégrondább transzfesztitát, a másiknak meg a szõke hajába belerak zöldet mikor a csaj kb egy könyvtárosnak néz ki.MAjd következik a smink ami álalában rásegít a traszfesztitákra. majd a styliszt ami nemváltozik a tipikuskalózsál meg a 30 karkötõ, nemis az hogy rossz meg ronda ruhák de annyira látszik h nemérzi magát jól benne.Meg eröltetettnek néz ki

Most megy pont megint egy kedves mókus arcú lányból csináltak egy keletnémet punk kurvát ami a hajat illeti.A smink meg igazán csodálatos a járomcsontra ráfestettek mint egy törzsi jelek.A szeme alá rakott egy lilából kékre váltó csíkot.Wow

ááá csaj mondja: -Nagy rám a cipõ! csávóka: -De jól néz ki rajtad!ááháháháh kész komolyan.

Végszó olyan jó rockos lett. de miért a csaj mondta h õ vérbeli rocker vagy mi? A stylist-nak az a dolga h amilyen az ember személyisége olyan ruhát adjon rá.Az eddigi lányokból szakadt leopárdokat csináltak szartak rá ,hogy az a felsõ kövérítí a zakó meg Ndk-s úszónõt csinál belõle.

Nembaj ez kell a célját elérte beszélünk róla mind1 hogy jó vagy rossz.
ashleycaters 2009 szept. 27. - 13:48:54 Előzmény Hilaryfan17
(15/34)
ÉN NAGYONIS SZERETEM SZERINTEM TÖK JÓ,CSAK AZT SAJNÁLOM HOGY AKKOR ADJÁK MIKOR ÉN NÉMETBE LESZEK :(