10/10
rebi05 2008 jan. 31. - 19:13:36 10/10
(71/111)
lehetelen!
most már nincs hétköznap 19:00 nincs a héten jövõhéten és nem tom meddig Nemm lessz rejtéyes igazságok!
NEM!!!!!
10/10
sylas 2008 jan. 31. - 12:35:49 10/10
(70/111)
levették a napi mûsorrendet reggel 6ra tették hétvégén

mondjuk már vagy 3xor ismétlik õket de szívesen megnézem többször is
Lalika 2008 jan. 28. - 15:54:04
(69/111)
na jó van haggyuk inkább ok?
Lalika 2008 jan. 28. - 15:53:25
(68/111)
na figyu!nem te fogod megmondani h. nekem mi jó vagy nem világos?és leszarlak nagy ivben és látszik h. nem érted a mai emeberket és elmehestz abba amire gondolok te kis nagypofá*ú...és ne szólj be többet vagy...
Proci 2008 jan. 28. - 02:22:26 Előzmény sylas
(67/111)
hm
10/10
sylas 2008 jan. 25. - 13:34:29 10/10
(66/111)
azt birom benne hogy minden történet után mondja a frakes hogy rájön az igazságra...
jól megvannak fogalmazva
halhal 2008 jan. 11. - 19:50:21 Előzmény Lalika
(65/111)
"Lalika" hozzászólásának stílusát nem minõsítem, megteszi azt az üzenet helyesírása. Három sorban annyi hiba, amennyit egy érettségi ketteshez négy oldalon sem szabadna véteni.
(Elnézést a malíciózus megjegyzésért az elvek alapján vitatkozóktól.)
Egyébként ez Magyarország. Egy egyszerû sorozat nyomán elküldik az embert a francba.
Ha tudtok ellenpéldát, talán érdemes megírni.
greeeti 2008 jan. 10. - 17:30:49
(64/111)
Egyik kedvencem a sorozat, pont azért, mert vannak benne hihetetlen történetek, de ugyanakkor mindegyik elgondolkodtató... persze amelyik igaz. Mert ugye azért amikor a múltkori halloweenos sztoriban az úriemberhez bekopogott egy csontváz, ugye azt azért senki sem vette be?:P Aki pedig azt gondolja, hogy az egész kamu, mert minden történet amerikai, az gondoljon arra, hogy talán azért, mert amerikai a sorozat... Én mindenestre elhiszem, ami benne van...
Lalika 2008 jan. 07. - 15:45:43
(63/111)
SZiasztok!Szerintem nagyon jó ez a mûsor csak az a baj hogy már szinte mindet láttam!na az a lényeg h. tök jó!és ne mond azt te ...vivi vagy ki a csoda h. ezek hamisak mert ezek (máramelyikek)igazak!és csak tudd mert már leellenõriztam és ne ozd it az észt mer...:Dhidd el tök kiri ha meg nem teccik el lehet menni a francba(bocs az elõzõ az nem let jó)na pucccca
neszt 2008 jan. 06. - 22:04:40
(62/111)
Sziasztok!

Én imádom az ilyen gondolkodtató, elgondolkodtató filmeket. Külön jó, hogy még lehet találgatni is. Ettõl függetlenül szerintem elrontották ott, hogy nem szolgálnak pontosabb magyarázattal, hogy ami igaz, az miért igaz? (A kitalált dolgokat nem is kell megmagyarázni)

Konkrétan például, amikor a boltban egy idegen hölgy megmentette a páncélszekrénybe szorult kislány életét jól tippeltem, hogy igaz, de könyörgöm azt hittem a végén elmondják, hogy mégis hogyan csinálta? Így hiányérzetem maradt.

Sõt. ezek után hogyan nézzem a többi részt, azokról is csak annyit tudok majd meg, hogy igaz. Na bumm.

Azzal, hogy Dokumnetumfilmnek sorolták be, elvárnám, hogy ne legyen igaz, hogy a mama megérzi a fia rossz befektetését meg az unokája szilánkjait a bébiételben csak mert a rózsák illata mámorba ejti.

Vagy magyarázzák meg jobban.

Imádom a fejtörõket, de ez nem az. Mutatnak 5 hihetetlen dolgot és 2-re aztmondják, hogy igaz és otthagyják a nézõt kétségek között.
10/10
burci87 2008 jan. 05. - 20:02:19 10/10
(61/111)
Igen. Szerepel a Star Trek-ben.
moffancs 2008 jan. 04. - 22:51:45
(60/111)
Nem a kapitány, hanem William Riker parancsnok.
Szerintem is kitalált történetek.
halhal 2008 jan. 04. - 21:43:04 Előzmény Darkwarrior
(59/111)
A barátnõm szerint a "mûsorvezetõ" a Star Trek sorozat kapitánya, csak szakállal. Szerintetek is? (Szerintem nem.)
Csodák pedig tényleg vannak, csak nem ebben a mûsorban. Figyeljétek meg ezeket a nagyon konkrét meghatározásokat...A háború után nyugaton..A hetvenes években Virginia államban...kutatásaink alapján...az író archívumából. Szóval szerintem is kamu, elaltatják a figyelmünket azzal az "õszinte" vallomással, hogy nem mindegyik sztori igaz. Pedig egyik sem.

Vivi
10/10
Darkwarrior 2007 dec. 28. - 22:29:17 10/10 Előzmény burci87
(58/111)
Csak sajnálni tudlak, ha nem hiszel a csodákban... Nem 11-12 éves vagyok! A mamámra visszatérve; írtam már, hogy több rokonának a halálát is megálmodta, pontosan 3 rokonáét, akik között volt olyan is aki hirtelen halt meg, ez már sokkal több, mint véletlen... A mamám édesanyja pedig pont abban a percben halt meg amikor mamám felriadt. Ezt úgy sem lehet megmagyarázni...(talán csak érzéken kívüli érzékeléssel, de az még egy fehér folt a tudományban). Nem mondom, hogy csodák sûrûn megesnek, de azért léteznek! Remélem, hogy álmodozni azért szoktál. Álmok nélkül a világ nem itt tartana, ahol most van.
mcleod 2007 dec. 20. - 18:35:10 Előzmény burci87
(57/111)
Szerintem rosszul látod, mert csodák mindig léteznek. És sajnálom, ha veled még nem történ ilyen.
10/10
burci87 2007 dec. 18. - 12:42:35 10/10 Előzmény Darkwarrior
(56/111)
Azt el hiszem hogy nem értesz velem egyet. Én sem értenék ha 11,12 éves lennék. Akkor még én is el hittem.
Ami a mamádat illeti, arra is van egy egyszerû magyarázat.
A mamád nem jósoltok meg semmit, csak az álma megerõsitette azt amit már régen tudott. Tehát, hogy a dédmamádnak már nem volt sok hátra az életébõl. Csodák nem léteznek, csak megfelelõ magyarázat.
És igen, abban igazad volt, hogy semmit sem hiszek el, amíg nem tátom.
andy_balog 2007 dec. 17. - 17:44:20
(55/111)
jo' kis sorozat :) .. apa'm rejte'lyes ~hazugsagok~nak nevezi :)):P:D
10/10
Darkwarrior 2007 dec. 16. - 14:00:01 10/10
(54/111)
Nem értek veled egyet Burci87. Lehet, sõt biztos, hogy nem mindegyik "Fact"-os történet igaz valójában, de ha csak 50% igaz, akkor az is nagyon elgondolkoztató. Az a baj, hogy szerintem te semmit sem tudsz elhinni, amit nem a saját szemeddel láttál. Egyes "Fact"-os történetek igazak lehetnek csupán szerencsés véletlenek által (semmi természetfölötti). Én is tudok megmagyarázhatatlan történetet, mégis 1000százalék, hogy igaz; példásul: mamám több rokonának halálát megálmodta, többek között az édesanyja halálát: Egy este arra riadt fel, hogy azt álmodta, hogy egy kendö veszi körbe az ágyát és azt mondja neki: "Most halt meg édesanyád.". Ezt elmondta a férjének, aki persze ügyet se vetett az egészre. Néhány nap múlva levelet kapott a mamám, hogy meghalt az édesanyja pontosan akkor amikor az az álma volt. (Mamám Magyaro-n, dédmamám Romániában lakott.) A dédmamám utolsó szava ez volt: Bözsi. Dédmamám így hívta mamámat. Ez csak az én környezetembõl egy kiragadott példa volt. A lényeg amit mondani akartam ezzel, hogy NEM MINDEGYIK történet hamis.
10/10
burci87 2007 dec. 16. - 11:55:12 10/10
(53/111)
Mind!Az összes Rejtélyes igazságú rész hamis. Még amire odabiggyesztik a "FACT" szavat azok sem történtek meg.
Az amerikaiak mindig is profik voltak a lehetetlenségbõl valóságot kreálni. Csodával határos módon mind Amerikában játszódik le. Néha azért be szúrnak egy pár európai országokat is, hogy ne legyen annyira feltûnõ. A végén pedig mindig el hangzik, hogy ilyen "HASONLÓ" eset játszódott le itt meg itt(ezek általában a 80-as években a keleti partokon). Persze ezzel nem akarom rontani senkinek sem a sorozat élményét, én is imádom. De nem azért, hogy lássam milyen természetfeletti események játszódnak le körülöttünk. Hanem a történetek miatt. Vannak nagyon jól eltalállt történetek. Ezek amolyan "fellnött mesék".
Úgyhogy ne idegeskedj ildi1980, hogy nem tudod melyik volt igaz és melyik nem, mert nem lényeges.
ildi1980 2007 dec. 15. - 15:18:15
(52/111)
Sziasztok!

Aki látta a tegnapi részt(dec 14)leírná, h melyik történet volt igaz és melyik hamis? Sajnos a vége elõtt el kellett mennem és nem tudom mi lett a vége:(((((

Elõre is köszönöm

Ildi