olahmiki1959 2023 máj. 28. - 14:50:29 Előzmény Zimka
(2/2)
Hát. ahogy ezt leírtad, ez nyugodtan lehetne egy idióta vígjáték is, és akkor talán még szórakoztató is lenne, mert a nézők megszakadnának a röhögéstől!
4/10
Zimka 2021 nov. 15. - 23:26:19 4/10
(1/2)
Ebből a fajtából eddig csak kb. ezerötszázat láttam.........nagyon gyenge.....nyugodtan ki lehet hagyni!!
Spolier!! Amikor kb. a harmadik szereplő megjelent a filmben, aki eleddig nem volt meggyanúsítva, még a sheriffet is beleszámolva.......akkor már lehetett tudni, hogy ki lesz a főszereplő az ügyben........el is mondta az indokát....és a filmben ez volt a legjobb........szakadtam a röhögéstől!!! Magyarra fordítva kb így szólt...
" A városban minden nő szerteszét dugja magát a pasijaival, azután meg énhozzám járnak elnyűtten terápiára!!!! .......én meg itthon egyedül.......verem a ............. fejem a falba!!!
Azután a kiscsajt bezárja a pincébe, a befőttek közé......télire..........ahol a lány kétségbeesve veri az ajtót........a falakat.........mindent, ami kemény és szilárd.........mindenáron ki szeretne menni........., de az idióta rendező nem mondja meg neki, hogy a háta mögött eközben folyamatosan ott virít és világít a sötét pincében egy rohadt nagy ablak!! Eszébe nem jutott megfordulni a fény felé.........és kimenni rajta!!