Téma: Robotzsaru

10/10
piky 2007 okt. 30. - 17:14:18 10/10 Előzmény mikehodges
(3/103)
Na igen, én is megbotránkoztam, fogalmam sincs, hogy hogy lehet egy klasszikus kultfilmet így megcsonkítani!:( Ha elõször néztem volna, szerintem néhány szálat át se tudtam volna tekinteni benne. A másik meg, hogy egy kritikán aluli, hallgathatatlan új szinkront csináltak hozzá. Borzalmasan rossz volt maga a szöveg is, tele félrefordításokkal. Nem értem, hogy ha a TV2 vette a fáradságot arra, hogy eredeti szinkronnal és normális terjedelemben bemutatta pár éve, akkor a sokkal nagyobb ranggal bíró, több országban mûködõ mozicsatorna miért nem tette ezt. Aki nem látta még a filmet, nézze meg DVD-n, de semmiképpen sem az MGM-en.... Aki meg ismeri a filmet, az csak azért kapcsoljon oda, hogy sírhasson azon, hogy mit tettek ezzel az alkotással!
10/10
mikehodges 2007 okt. 27. - 01:50:03 10/10 Előzmény piky
(2/103)
Kb.én is ennyit tudnék dióhéjban mondani róla,nekem is örök kedvencem marad!Annyit még ideírnék,mert nagyon kikívánkozik,hogy elcsíptem a filmet ma este az MGM-en,s szószerint néztem,mint a moziban!az egyes kereskedelmi adókat is megszégyenítõ módon,gátlástalanul és brutálisan megvágva tálalják a filmet az MGM nézõinek(talán túl sokan nem nézik ezt az adót sem,mert brutálisan f*s filmek mennek rajta,de akkoris).szinte az összes véres részt kivágták,több gyilkosságot is.eléggé felháborodtam.aki még véletlenül nem látta a filmet(lehet,hogy akad ilyen elvetemült),az meg találgat,fõleg a film végén,hogy vajon hová tûntek a szereplõk:P,persze gondolja,hogy lelõtték õket,de akkoris.no comment.
10/10
piky 2007 okt. 22. - 11:34:07 10/10
(1/103)
Örök klasszikus!:) Sokkal több, mint egy akciófilm. Tele igen kemény társadalomkritikával, és nagyon erõs lelki töltettel. Megrázó, lebilincselõ, kortalan klasszikus, a zenéje pedig szenzációs. Ajánlom mindenki figyelmébe!