10/10
Costa Blanca 2010 máj. 20. - 14:59:07 10/10
(2501/5801)
Az én befejezésem a következõképpen hangzana:

Rubi balesete után visszavonultan él nagy szegénységben viszont a kis unokahug rendszeresen látogatná. Sajnos õ is örökölte nagynénjétõl a rossz géneket, viszont kiköpött hasonmása. Ugyanarra az egyetemre jár mint Rubi ahol összeismerkedik Maribel és Alejandro fiával. Nagyon megtetszenek egymásnak, de egyenlõre ennyi! Rubi folyamatosan oltogatja Fernandát Alejandro ellen, aki látszólag mindenben benne van mármint a bosszú tekintetében. Mikor elérkezik az idõ és a városba érkezik Alejandro Rubi biztatására felkeresi õt, de mikor meglátja azt gondolja magában: mit nekem egy ötven éves faszi, aki legalább 30 évvel idõsebb nálam, már az izmai sem a régiek, ráncos a bõre, dehogy fogom megcsókolni inkább jól megcélzom a micsodáját, hogy szenvedjen már õ is nemcsak Rubi. Elõször szerelmesen közeledik felé, Alejandrora rájön a rángógörcs és elolvad a szerelem feléledésétõl, ekkor érkezik a jól irányzott rugás, amitõl Alej a földön köt ki. A késõbbiekben urológus kezelgeti, de nem tud segiteni rajta, meg kell operálni és ezzel a férfiasságát elvesziti. Miután Fernanda rögtönzött terve megvalósult, elmondja Rubinak, hogy otthagyta a földön nyüszitõ csotrogányt. Rubi örül, Fernanda meg tovább találkozgat A+M fiával.

Ennyi! (Nekem is hosszú lett, pedig nem akartam.)
10/10
bajbibabaa11 2010 máj. 20. - 14:54:25 10/10
(2500/5801)
Ha már írok befejezést, az hosszabb lenne :-D
Ehhez mit szólnátok!?

Rubi a régi cancuni bnõje segítségével kijut külföldre, ahol megplasztikázzák az arcát és kap egy mûlábat. Hónapokba telik, mire teljesen felgyógyul, híres orvosok segítik abban, hogy ismét megtanuljon járni. Csak az élteti, hogy bosszút álljon mindenkin, és visszamenjen Mexicoba. Eközben Maribel és Alejandro boldogan élik életüket. Fernanda elmegy Rubihoz, aki csak egy levelet hagyott neki az asztalon, hogy sürgõsen külföldre kellett utaznia. Marco meglátja Fernandat a bérház elõtt, majd otthon kérdõre vonják mit keresett ott. Marco kétli, hogy Fernanda valóban az osztálytársához ment volna, ezért elmegy a nyomornegyedbe, ahol kideríti, hogy a szomszédok gyakran látták Fernandat az emeleten lakó nyomorék alkoholista nõhöz menni. Ekkor Christina és Marco rájönnek, hogy Fernanda végig Rubihoz járt. Hogy ez többet ne forduljon elõ, elküldik Ausztriába egy drága és elismert bentlakásos iskolába, ahol szigorúan figyelik a nevelõk minden lépését. Rubi visszatér Mexicoba. Loreto és Cayetanno, mint friss házasok kiélvezik szerelmük minden egyes pillanatát(pezsgõ, eper, közös lubickolás a kádban) és kapcsolatuk annyira elmélyült már, hogy gyermeket szeretnének örökbefogadni!!! :-)A kutyának is vettek egy társat, hogy az õ élete is teljes legyen, ezáltal megy a sz.x éjjel nappal a házukban :-)
Rubi boldog, hogy végre megvalósíthatja piszkos terveit, ám amikor az úttesten át akar haladni, valami galiba támad a mûlábával és elüti egy kocsi. A helyszínen szörnyet hal. Loreto könnyekkel teli szemmel gyászolja Rubit és egyetlen emléke maradt csak tõle : egy mûlábdarab :-)
Maribel ismét terhes lesz, de ezúttal ötös ikrekkel :-) Ez kell neked Alejandro :-D FIN
Andi0428 2010 máj. 20. - 14:32:38
(2499/5801)
Az én befejezésem valahogy így szólna:

Fernanda csak tettetné a gonoszságot, mivel beleszeretett Alejandroba. De Rubival sem akar összeveszni, mert nagyon szereti. Az utolsó részben mikor bemegy A. irodájába és megcsókolja, elmondja neki mit érez. De A. azt mondja hogy Rubi õt nagyon megbántotta, és becsapta, ezért nem lehet köztük soha semmi, mert nagyon emlékezteti R-ra. Fernanda elrohan, és elmondja Rubinak a tényállást. Rubi neki esik Fernandának, hogy elrontotta az egész bosszúját, és meg akarja ölni. De balul sül el, mert magát lövi le. Fernanda nagyon megijed, megszökik, de nem tud együtt élni a bûntudatával, és avval hogy A. nem szereti, ezért öngyilkos lesz. Mikor A. megtudja hogy mi történt R-val és Fernandával, teljesen magába roskad. Rájön hogy R volt a legnagyobb szerelme egész életében és mindíg õt fogja szeretni, ezért elválik Maribeltõl, mert nem tud tovább szerelem nélkül élni. Teljesen visszavonul mindentõl, és csak az emlékeinek él.

:)

Kicsit hosszú lett sorry :DDD
10/10
offtopic
kittycike 2010 máj. 20. - 14:31:18 10/10
(2498/5801)
Én Alicante befejezésére szavazok.
Nagyon jópofa :)
10/10
Costa Blanca 2010 máj. 20. - 14:24:42 10/10
(2497/5801)
Ezt elõre is megköszönöm neked, mert tényleg nehéz lesz ennyi hozzászólás után követni.
Ugyan még az én befejezésem nincs kész szerencsére van még idõ:-)
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 14:22:48 10/10
(2496/5801)
Az én pontjaim:

Alicante: 3 pont
Kittycike: 3 pont
Bajbibabaa11: 2 pont
Pocky: 3 pont
Timi1006: 2 pont
10/10
bajbibabaa11 2010 máj. 20. - 14:22:16 10/10
(2495/5801)
Engem ne tegyetek bele a versenybe :-D én csak pillanatnyi hülyeségbõl írtam pár sort, hogy mi lenne a befejezés.. :-D Ha tudtam volna, hogyv versenyrõl lesz szó, akkor beleadok mindent.. így nemjó :-(
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 14:15:58 10/10
(2494/5801)
ha nektek is jó,akkor szívesen vállalom,hogy 1 vagy 2 naponta ,reggel vagy este beteszem egy hozzászólásba az aktuális pontállást a beérkezett finálékkal :-)
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 13:20:07 10/10
(2493/5801)
valld be,hogy John Carpenter-t ebédeltél :-DDDD
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 13:18:19 10/10
(2492/5801)
"Mért mondom ezt?..mert a törzsgárda mindegyike beszáll a versenybe, akkor mégis kik szavaznának?"

igen,igen:-) ezen gondolkodtam én is:-)