10/10
Music Girl 2010 márc. 06. - 18:08:58 10/10
(371/5801)
imádom ezt a filmet.. mindig történik benne v.mi uj ezért olyan izgalmas..csúcs szuper
1/10
Diva15 2010 márc. 06. - 16:50:10 1/10 Előzmény Tilda36
(370/5801)
Ettõl függetlenül Marcia MINDENT jobban csinált, mint Rubí, ez tény! Sokkal jobban keverte a lapjait, ráadásul igazi gonosz volt, nem úgy, mint Rubí, ráadásul humorizálni is tudott..
Sziszy00 2010 márc. 06. - 14:16:31 Előzmény kittycike
(369/5801)
irtam 1 szóval is h pont rá értettem? csak néz körül a világban és látod..xD hát igen..eléggé ppff.. a mai fiuk..szégye h õk mira hajtanak..legyen cicik meg bavállalosak..1 éjszaka aztán csõõõ
de legalább vannak akik nem..
és manapság h lenézik az embert..
Tilda36 2010 márc. 06. - 13:29:43
(368/5801)
Én nem az értékrendre céloztam. A talpraesettség nálam azt jelenti, hogy átgondolja mit akar elérni, de a szerelmet sem számüzi az életébõl. Tehát a gazdagságot össze kellett volna kötni a szerelemmel, mert így csak az egyiket kaphatta meg. Ráadásul minden nap lefeküdni egy olyan személlyel, akit nem szeret, mert másé a szive egy borzalom mégha luxus veszi körül akkor is elviselhetetlen. Nem véletlen, hogy megcsalja Hectort....csakhogy ez veszélyes, mert elõbb-utóbb fény derül a kis üzelmeire.

SPOILER!

Hector halála után csak úgy játszásiból lefekszik annak munkatársával is, igaz egyéjszakás kaland lesz belõle, de ez sem fogja boldogítani. Kezd összeesni, mert fejére olvassák a gaztetteit, Alejandro is meggyûlöli, végülis mit ért el a "talpraesettségével"? Egy nulla lett belõle.

SPOILER vége!
Tilda36 2010 márc. 06. - 13:19:26
(367/5801)
Marcia a gonoszságban múlta felül Rubit, de tény, hogy negatív karakterben a legjobb alakítást nyujtotta. Mindenesetre sokkal jobb színésznõ, mint Rubi.
lia90 2010 márc. 06. - 13:01:44
(366/5801)
"Akkor lett volna talpraesett ha Alejandrot választotta volna és kivárta volna a jólétet"
Amit leírsz, az a logikus út lett volna Rubí boldogságához. Rubí márpedig a maga módján talpraesett, az más kérdés, hogy amit tett az helyes-e vagy sem. Ha valaki talpraesett, az nem mindig az jelenti, hogy úgy cselekszik, hogy az az erkölcsi értékrendnek megfelel.. Valóban átgázolt mindenkin, de megszerezte amit akart. Boldog nem lesz a pénztõl, de a szegénységbõl már kitört...
lia90 2010 márc. 06. - 12:58:30
(365/5801)
Sziasztok!

Én is csatlakoznék hozzátok! :) Én is néztem a Második esélyt, szerintem sokkal jobb volt, de azért a Rubí is tetszik. Innen hiányoznak azok az ironikus, humoros párbeszédek, amelyek a Második esélyben voltak... Nem tudom, hogy más hogy van vele, de engem speciel Maribel szinkronhangja borzasztóan irritál. Mintha egy 16 éves csaj nyávogna folyton. :S
1/10
Diva15 2010 márc. 06. - 12:02:26 1/10
(364/5801)
Tökéletesen egyetértek veled Tilda, de Marcia és Rubí között hatalmas a különbség, Marcia mindenben jobb, mint õ.
Tilda36 2010 márc. 06. - 11:32:25
(363/5801)
Rubi minden csak nem talpraesett! Aki átgázol az édesanyján, legjobb barátnõjén és szerelmén, utána meg a nagy jólétben állandóan keveri a s.zart az nem boldog!
Hiába az úszómedencés villa, ruhák, ékszerek csak egy barátja van: a divatkreátor bájgúnár kezében pincsikutyájával. Én ezzel a buzeránssal képtelen lennék megjelenni, õk meg sülve-fõve együtt vannak.

Rubinak hiába van meg mindene visszaszökik Alejandrohoz, tehát hiányzik az életébõl a szerelem. Szeretetet meg senkitõl nem kap, mégse gondolkozik el saját életérõl, hogy mit rontott el...

Akkor lett volna talpraesett ha Alejandrot választotta volna és kivárta volna a jólétet úgy, hogy ahhoz õ is hozzájárult volna. Meg volt a lehetõsége, hisz Alejandroból jóhírû, egzisztenciálisan jól szituált orvos lett, de képtelen volt ezt kivárni - pedig nem sok idõ telt el - na így nagyobb esélye lett volna a boldogságra.
Továbbra is az a véleményem, hogy egy jellemtelen ribanc, aki megérdemli a büntetését!
Tilda36 2010 márc. 06. - 11:22:02
(362/5801)
Azért Marciat sem kellett félteni! Nem kellett a szomszédba menni egy kis gonoszságért...