Téma: Rumini

Cordelia 2013 dec. 14. - 16:37:56 Előzmény silfo
(5/5)
kivártam, míg a gyerek 6 éves lesz és elmentünk megnézni. annyira félt a boszorkánytól (Kubik Anna, hogy a szünetben haza akart menni. Rábeszéltem, hogy egy kicsit még nézzük. A második felvonás már rendben volt, nem félt a gyerek. Szépen megcsinálták, gyönyörû a hajó fedélzete. Azóta Negró a kedvencem:)
waces 2013 márc. 31. - 17:26:14 Előzmény silfo
(4/5)
azert ne essunk tulzasba. nem felelmetesebb, mint a mesekonyv, bar a cselekmenye "surubb".
Cordelia 2012 ápr. 02. - 09:26:22 Előzmény silfo
(3/5)
még nem vettem meg a könyvet, visszatettem a polcra, mert amikor beleolvastam, úgy éreztem, 5 éves korban még korai. De az óvodában az óvónéni felolvasott részleteket és a fiam úgy jött haza, hogy "anya, menjünk el színházba megnézni, nagyon szeretném". Szerencsére olvastam a hsz-t és köszönöm, hogy beírtad.

.... mégis meg szeretném kérdezni, hogy egy színházba és koncertre járó 5.5 éves gyerek számára is ijesztõ lenne szerinted? :)
szilvie 2012 márc. 26. - 10:17:40
(2/5)
Köszönöm a figyelmeztetést, pont két ovisom van és minden este ez az esti mese. De akkor várunk még...
silfo 2012 febr. 20. - 09:08:09
(1/5)
ÓVODÁSOKAT NE VIGYETEK!!!!

Rumini történetei nagy kedvencünk, az összes kötetet elolvastuk, nagy várakozással voltunk az elõadás iránt.
9 éves fiunknak lett születésnapi ajándék, nagy sikert aratott! Izgalmas, látványos, érdekfeszítõ, abszolut nem vontatott, szerethetõk a karakterek és szerethetõk a színészek akik megformálják. Még Negro is! Néhol mi is hangosan nevettünk, az egész pergõ, lendületes, tele trükökkel. Felnõttnek és kisiskolásnak. Egy óvodásnak pedig rémísztõ. érthetetlen (többször kellett még a 9 évesemnek is magyarázni hogy éppen mi történik, annyira sûrû az esemény), zûrös, zajos, félelmetes. Mellettünk egy óvodás csoport ült, a gyerekek némán kikerekedett szemmel, szorongva nézték az elõadást. A poénokat nem értették, egy kisfiú többször felkiálltott: "Nagyon félelmetes, menjünk ki!" Mögöttünk egy kislány, akit nagyobb testvérével együtt hoztak el az anyukája ölében sírva nézte végig. A végén sem volt megkönnyebbülés, ezek a picik döbbenten nézték a tapsra felsorakozó színészeket, csak azt értették hogy végre vége. Sokuknak ez lehetett elsõ színházi élményük, borzasztóan sajnáltam õket.
A 6 éves karika kötelezõ lenne szerintem, de 8-9 éves az a határ ahol már élvezi is nem csak végigszenvedi a gyerek.