Téma: Rustico pizzéria

karaszov 2012 júl. 03. - 13:57:36
(1/1)
Hülyítés ezerrel!
Kész átverés s soproni ser nyereményjáték,és ehhez a Port.hu is partner!
Pénteken,mivel épp arra jártam eszembe jutott hogy van egy soproni dobozos nyitófül nálam és emlékeztem hogy a Port.hu szerint itt a Rusztikó pizzában meg lehet inni a nyeremény seremet.Hát bementem,de óvatosságból (van már tapasztalatom)elõbb megkérdeztem. Hát itt semmiféle ilyen akció nincs,hogy honnan veszem? Mondom én a Soproni ser nyereményjáték,a Port.hu mutatta az interneten. Menjek át a másik sörözõbe 10 m. Átmentem, de az egy Arany ászok sörözõ itt a Soproninak semilyen akciója nincs,de ha már itt vagyok igyak meg egy korsó ászokot pohár áráért.
Leesett az állam hogy mégis igaz valahol a reklám!Csak nem a Soproni,a Port.hu közremûködésével,hanem a Kõbányai Arany Ászok-é.Jó reklám,jó negatív,ha a Gösser sört kínáló (Gösser sör soproni termék, osztrák licenc alapján)
Rusztikó Pizzériából a konkurenciához küldenek,szerencsére.Hát így jártam Soproniékkal,és a Port.hu-val
Ezekután már csak kiváncsiságból,hetente egy alkalommal végigjárom a listát,hogy egyáltalán találok-e olyan helyet ahol valóban tudnak az akcióról,és beválthatom a nyeremény seremet!