Téma: Shop-stop 3.

6/10
trev ápr. 24. 08:51:42 6/10
(22/22)
Nem igazán volt szükség erre a filmre vsz. Az első rész nagyon jó, a második már kicsit erőltetett, de még feltesz értelmes kérdéseket, és vicces is. A harmadikra már csak némi nosztalgia maradt, múltba révedő emléktúra a korábbi poénokat felidézve (de újakat nem kitalálva). Amolyan panoptikumféle, ha a szereplők lepukkant kinézetét is beemeljük. Ha a második rész azt a kérdést feszegeti, hogy mit is kezdjünk a fiatalkor vége felé az életünkkel, akkor itt most a válasz az, hogy hát semmit. Mindenki csak árnyéka önmagának, de a legrosszabb Kevin Smith. Egyszerűen borzalmas, ahogy próbál Néma Bob karakterének a bőrébe bújni, de már nagy rá ez a kabát, minden értelemben. A torokszorítónak szánt végkifejlet is inkább giccses, mint megható. Azt persze nem tudom, hogy ilyen előzményekkel lehetett-e volna jól is megcsinálni ezt a filmet 2022-ben, de talán nem. Ennek a filmnek mindenesetre nem itt kéne lennie.
5/10
Tommy Gunn febr. 19. 16:04:28 5/10
(21/22)
Az első két rész zseniális volt, de ezt a harmadik és gondolom egyben utolsó felvonás nem igazán közelíti meg. Tipikus egyszer nézhető kategória. Persze tök jó volt látni a korábbi szereplők sokaságát, de nekem az nem jött be, hogy egy Shop-stop filmben több a drámai elem, mint a poén.
Blindmouse jan. 03. 22:04:55 Előzmény Ragika
(20/22)
Szerintem addig nem jutottam el vele, csak elkezdték taglalni hogy miket kéne beletenni a filmbe, és elkezdték előszedni az első részben megesett történeteket. Namondom ezek tényleg rimékelni fogják az első részt a harmadik részen belül? áááh, olyan szépen süt a nap, inkább megyek csavarogni a kutyával :D
Ragika jan. 03. 21:43:57
(19/22)
3 évet vártam erre a szinkronra. Zseniális ez a film (is), és egyben roppant szomorú. Szomorú látni, hogy milyen gyorsan múlik az idő.
Ragika jan. 03. 21:34:18 Előzmény Blindmouse
(18/22)
"ilyen TV-s kamerával"
Ez most valami vicc? :D az megvan, hogy a harmadik rész az első rész forgatásáról szól? :D
4/10
pihes 2025 dec. 29. - 13:28:39 4/10
(17/22)
Kábé azt hozza mint a korábbiak, netán, az idő megy mindenkinek!!! NÉGY/TÍZ
Blindmouse 2025 dec. 26. - 23:27:31 Előzmény balapety
(16/22)
Hát elkezdtem.. kerek 40 percig bírtam, utána inkább elmentem csavarogni egyet a kutyával. ordít róla hogy 5 dollaros költségvetéssel készült, ilyen TV-s kamerával vagy nemtudom. a szinkron is olyan mintha egy lakótelepi konyhában vették volna fel. és maga a sztori is rettentő gyenge és túlerőltetett volt addig.
7/10
King Diamond 2025 dec. 24. - 19:30:48 7/10
(15/22)
SPOILERES LEHET!!!
Nos, sok mindenre számítottam a harmadik részhez kapcsolódóan, de arra egyáltalán nem, hogy több lesz benne a dráma, mint a vígjáték. Igaz, ez nem feltétlenül baj - bár, voltak benne olyan részek, amiknél csak néztem, hogy mi az isten ez egy Shop-stop 3-ban. Jóval kevesebb poén, humor került bele, mint az ilyen tekintetben frenetikus második részbe, ám a nagyon szép drámai jelenetek ellensúlyozni tudják ezt. A színészek most is nagyon jók, még akkor is, ha látszik rajtuk a kor. Elias karaktere fantasztikus King Diamond különböző megjelenítéseiben - imádtam minden másodpercét, igaz, a színész sokat változott és sajnos a magyar hangja is más lett a második részhez képest. A casting Randalék filmjére egy hatalmas easter egg. A Becky-s szál viszont nagyon nem tetszett, hogy ebbe az irányba vitték el, a végén pedig szinte sokkolódtam, megkönnyeztem. A stáblista alatt érdemes meghallgatni Kevin Smith monológját is, mert ezek után nem gondolom, hogy lesz még a Shop-stopnak további folytatása - a történtek után nem is lenne értelme. A magyar hangok nagy része visszatér, de már valahogy ők se az igaziak, mint a másodikban.
Nem igazán olyan ez a harmadik rész, amit az első kettő után vár a néző, de nekem összességében azért tetszett és az első két zseniális rész miatt nem adok neki 7/10-nél kevesebbet.
5/10
MKovacs 2025 dec. 24. - 12:14:53 5/10
(14/22)
Sorry, számomra óriási csalódás volt. Az 1-2. szimplán zseniális, de ezt a 3.-at nem tudom mire vélni. Se sztori, sem értékelhető színészi alakítások, a kevés poén is erőltetett. Még egyszer sorry a keményvonalas fanoktól, az 5 csillagot is csupán az előzményekre való tekintettel adtam...:(
balapety 2025 dec. 14. - 21:23:54 Előzmény Blindmouse
(13/22)
Te döntesz
Blindmouse 2025 dec. 14. - 21:21:25 Előzmény balapety
(12/22)
Ez így szokott történni, egy film vagy tetszik, vagy nem. :D :D :D illetve van még ennek a két opciónak a különböző arányú keveredése.
balapety 2025 dec. 14. - 21:17:04 Előzmény Blindmouse
(11/22)
Nekem is voltak. Nem volt rossz. Nézd meg ha lesz rá lehetőséged. Aztán vagy tetszik, vagy nem. 😁
Blindmouse 2025 dec. 14. - 21:14:31 Előzmény balapety
(10/22)
Nincs rá előfizum, max ha torrentboltban felbukkan. :D Vannak fenntartásaim, na :D :D
balapety 2025 dec. 14. - 21:12:02 Előzmény Blindmouse
(9/22)
HBO-n fent van. Nekem bejött, már csak nosztalgiából is
Blindmouse 2025 dec. 14. - 21:09:24 Előzmény balapety
(8/22)
Majd ha a TV leadja belenézek... de direktben nem megyek utána asszem. :D :D
balapety 2025 dec. 14. - 21:07:21 Előzmény Blindmouse
(7/22)
Nagyon. 🤣 De ettől még nem rossz film.😉
Blindmouse 2025 dec. 14. - 21:05:31 Előzmény balapety
(6/22)
Én nem mertem megnézni még. a 2. az még jó volt, de nem tudom mennyire qrvultak el a készítők.
balapety 2025 dec. 14. - 21:04:18 Előzmény Blindmouse
(5/22)
Így van. Igazad van . Csak furcsa hallani, hogy az összes többi hang" Nem öregedett rajta kívül. De ettől még nagyon jó.😊
Blindmouse 2025 dec. 14. - 21:00:51 Előzmény balapety
(4/22)
Ez tény, de ettől az "eredeti" hang az Alföldi, szóval akkor inkább a legtöbbször használt szinkronhang tért vissza a jelek szerint. :)
balapety 2025 dec. 14. - 20:58:27 Előzmény Blindmouse
(3/22)
Jogos. De a második filmtől már nem ő volt