Téma: Showder Klub

7/10
forzajuve85 márc. 08. 14:36:10 7/10
(3/3)
Sajnos nagyon felhígult a mezőny, van pár előadó, aki sokszor már nekem kínos és borzalmasan erőltetett (a teljesség igénye nélkül, Lórán Barnabás, Tóth Edu, Rekop György, Lakatos László, Maczkó Ádám, Noé Bex, Török Ádám).
A nagy nevek közül sokan már nem süllyednek erre a szintre, így inkább önállósodtak, de akik még maradtak, értük érdemes nézni (Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Kiss Ádám, Benk Dénes, Orosz György, Janklovics Péter, Bruti)
ill. van pár tényleg tehetséges feltörekvő fiatal (Elek Péter, Szobácsi Gergő, Magyed, Ráskó Eszter, Szabó Balázs Máté, Ács Fruzsina, Said Dániel, Fülöp Viktor, Baranyai Barna).
És a kakukktojás, Mogács Dániel, aki elképesztően jó előadó, csak nem tudom miért erőlteti ezt az improvizációs témát, nincs saját témája, amiről meséljen? Sokkal jobb lenne pedig, mert ezzel nálam szintén az erőltetett kategóriába kerül.
Nem bírom amúgy, ha túljátsszák a szerepet, rezzenéstelen arccal is lehet vicces valami, nem kell ripacskodni.
10/10
Blanka 5 2024 febr. 06. - 19:42:36 10/10
(2/3)
Én nagyon örülök hogy újra lehet a TV ben is nézni nagyon szerettem régen ezt a műsort és örülök hogy újra nézhetem😍😊
Kuttyánszki 2024 febr. 04. - 17:49:57
(1/3)
Iszonyat az a sok "no -ném".. . ki tudja miért futtatott , főleg kisebbségi és egyéb... Na meg a közönséges nők!
Gondolom, azért is vették le a napi közvetítést, mert nem volt elég érdeklődő!
Ezekre?! ( vegyétek úgy, hogy kitettem egy "hányinger" emojit)