sanya33 2012 nov. 04. - 20:58:15
(22/62)
szerintem is jobb volt mint az elsõ rész de nem tetszik hogy aki nem játszott a játékkal és nem érti a lényeget az minek nézi meg. akkor inkább nézze meg a pucér néni filmjét
8/10
borkasztik 2012 nov. 03. - 19:50:44 8/10
(21/62)
Most néztem meg nagyon jó volt :) Nekem is abszolút vissza adta a játékot. eddig ez a legjobb játék adaptáció amit valaha láttam.
Az elejét szerintem egy kicsit elhúzták, de ennyi kelett és egy kicsit még több menekülésese részt is vártam volna mint Spoiler" a Korházas rész, az baromi jó volt"

De ezt leszámítva nagyon tetszett, mindjárt játszik is a 3. résszel, mert ugye történetileg azt dolgozták fel. :D

Rajongóknak kötelezõ.

Valóban másabb stílusú volt mint az elsõ, de ott voltak az utalások benne végig az elsõre.
agarik 2012 nov. 03. - 19:12:45
(20/62)
"Rejtélyek megoldás nélkül, Titkok magyarázat nélkül"
4/10
Sátán_Követe 2012 nov. 03. - 17:16:19 4/10
(19/62)
Nagyon nagy csalódás volt a film az elsõ rész után, ami anno nagyon lenyûgözött mind látványvilágban, mind a történet, hangulat, zene stb.. Én ugyan nem játszottam a játékkal, de lehetett volna (nem egy kicsit) hanem ennél ezerszer méltóbb a folytatása az elsõ résznek!

***SPOILER*** gyanús

Rengeteg hibát és logikátlanságot találtam a történetben, nem is tudom érdemes-e ennyi mindent leírni. Az elõttem hozzászólók mind le voltak nyûgözve ettõl a második résztõl, mert a nagy részük ismerte a Silent Hill játékot, de én filmes szemmel néztem végig a második részt, és tényleg többet vártam. Persze fantáziadús szörnyekbõl meg nyomasztó helyszínekbõl nem volt hiány, de a történet egy nagy nulla volt, és a szereplõk is. Nem értem miért kellett ennyi mindent megváltoztatni, ha ez elvileg a folyatása az elõzõ résznek? Hogyan lett az elõzõ részben lévõ poros régies kisvárosból és az ott lévõ puritán öltözetû emberkékbõl ilyen földöntúli feérhajú meg kitalált ruhájú szinte nem is emberi lények vidámparkkal?? Miért nem fejtették ki jobban az anyukás szálat, ha már azt a tükrös jelenetet belerakták az elején? Stb...
ba0805 2012 nov. 02. - 07:43:17
(18/62)
nagyon nagyon jó volt, horror rajongóknak kötelezõ, csak moziba csak 3D-be :)
Mr. D 2012 nov. 01. - 22:59:14
(17/62)
Nem akarok hazudni, szerintem ez igen is egy pazar horrorfilm volt, pedig videojátékból készült, ami általában nem jó jel. Mégis ehhez képest már az elsõ résznek is remek atmoszférája volt, és kellõképpen fosasztó is volt, ahogy most a folytatás is. A lények nagyon betegek és állati jól néznek ki. :D Fõleg a megunhatatlan piramisfej, az meg pláne, mikor a fûrészfejû banyával verekszik. :D De kellõképpen elborult és perverz agyszülemények a krumplifejû ápolónõk is. :P Egyedül talán a sokfejû próbababa-pók izé nézett ki kissé bénán. A 3D most kifejezetten hasznos ötlet volt, és a színészek is tudtak hitelesen sikoltozni, bár azt nem igazán értettem, hogy a Trónok harcás gyerek mit is keresett ebben a filmben, Carrie-Ann Moss meg pláne (de azért az külön poén, hogy elõbbi most a sorozatbeli "apjával", Sean Beannel együtt tûnik fel). Kissé emlékeztetett a film a Hellraiser sorozatra, gondolom amúgy is az ihlethette a videojátékot annak idején. Pazar kis horrorfilm Halloweenre. :)
10/10
tomcsi95 2012 okt. 31. - 10:25:57 10/10
(16/62)
Egyik legjobb horrornak tartom amit valaha láttam!
Nagyon várom a következõ részt és lehet el kellene szánnom magam, hogy megnézzek végre egy horrort moziba is ne csak otthon, akkor ezt érdemes elsõként (mint horror) moziba megnézni!!! Abszolút 10/10
10/10
bulletproof90 2012 okt. 27. - 14:07:57 10/10
(15/62)
nagyon nagyon tetszett. totálisan át tudta adni az élményt/hangulatot ami a Silent Hill 3 játékban volt (amibõl ez a film készült). Havas Jon is jó volt :)
lehet, csak mert még a film hatása alatt vagyok, de szerintem 10 pontot érdemel :)
bodism 2012 okt. 23. - 14:42:06
(14/62)
Õfelsége titkosszolgálatában
Az egyetlen George Lazenby általi James Bond film szerintem a legjobb. A szívem amúgy is beleszakad, hogy õ csak egyszer játszhatta el a szuperhõst. Szerintem remekül alakította a titkosügynököt, leginkább a késõbbi Pierce Brosnan által megformált Bondra hasonlít. Amikor a hegyekben annyi nõvel együtt tölti az idõt, az igazán irigylésre méltó. Ráadásul Bond esküvõje is ebben a részben látható!
10/10
Hater 2012 okt. 15. - 20:21:47 10/10
(13/62)
feliratosan adják a moziba?
Dyne 2012 szept. 05. - 20:27:21 Előzmény Dyne
(12/62)
ki kéne cserélni erre a film elõzetesét mert ez az igazi! A másik nem az a film.
még egyszer belinkelem ide :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KMWrZmD0AN4
ba0805 2012 aug. 13. - 12:53:00
(11/62)
a legjobb horror filmek egyike-számomra, csak díjazni tudom, hogy csináltak második részt, remélem ugyanolyan remek lesz mint az elsõ rész, nagyon várós...:)
Dyne 2012 aug. 12. - 21:16:07 Előzmény baloghtibi
(10/62)
baloghtibi 2012 jún. 09. - 09:11:03
(9/62)
Sajnálom ha ezzel kiábrándítok valakit de ez sajnos Fake
A They címû filmbõl vannak a jelenetek.
A 'happy birthday' telefonos szöveg meg a Silent Hill 3 játék elejérõl.

Ettõl függetlenül a they (Õk) címû film 2002-ben az egyik legjobb horror film volt, érdemes megnézni
http://port.hu/ok_they/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=69195&i_city_id=3372&i_county_id=1&i_topic_id=2
offtopic
imrenyibalazs 2012 máj. 20. - 08:44:52 Előzmény _Freddy_
(8/62)
Azért a 2006-os is, ha nyilvánvalóan erõszakos is, de jó film volt. Annál kommentben írtam, a részletekre kell figyelni, nem hogy van-e egy igazságosztó turbó-csapat, amely mindig mondja, hogy mi az ábra és fõleg, hogy milyen gonoszokat kell szétpüfölni. Errõl ott írtam; nem 4 éveseknek készült, de viszont a benyomások a lényegesek a legtöbb jelenetnél,.... - a 2006-osnál is minden résznél a nézõnek kell eldöntenie, hogy hogy érzi helyesnek, vagy akárhogy... Amúgy bocs az igénytelen fogalmazásért és ha megint sértõ lennék.
offtopic
_Freddy_ 2012 ápr. 09. - 17:54:11
(7/62)
Nekem A Silent Hill 1-bõl csak az eleje rémlik, amikor a csaj a hóesés közbe gyalogol...XD Nem volt valami jó film, ha jól tudom 7 pontot adtam rá, értelmetlen volt, és felejtõs, de a helyszínek és a nyomasztó hangulat azért ottvannak, ezt is mindenképp megnézem, az elsõ meg újra, de azért jó lenne tudni hogy mikor lesz a premiere ennek...már ideje lenne bejelenteni...
offtopic
Ford Mustang 2011 dec. 10. - 18:35:08
(6/62)
Bocsánat, nem úgy értettem, hogy te voltál, csak akartam írni mert észrevettem, és a válaszodba sikerült beírni, tehát nem neked szántam.
kompikotró 2011 dec. 10. - 08:55:21 Előzmény Ford Mustang
(5/62)
Nekem nem szokásom addig pontozni, amíg nem látom a filmet! Én is hülyeségnek tartom!
offtopic
Ford Mustang 2011 dec. 09. - 18:56:22
(4/62)
Trailer még egyelõre nincs. Egyébként jó lenne ha nem szavaznátok le, nem tudom melyik okos volt az.
Rhaegar 2011 dec. 09. - 18:26:42
(3/62)
Húha!
Ez valóban ütõsnek ígérkezik.

Kérdés, hogy az igencsak jól sikerült elsõ részt folytatják (ami sok kérdést nyitva hagyott) vagy egy új történeti szált kezdenek.

Sejtésem szerint, a Silent Hill játék elsõ részének történetét fogja elmesélni, egy kicsit átírva. A Harry Mason nevû karakter miatt gondolom ezt.