mihenike 2019 márc. 08. - 14:50:26
(507/1547)
Imàdom, ahogy Efsun affektál :)
Hülya itt ünnepli a gyözelmét Efsun és Szultán felett, közben Arda most is csak bambán néz ki a fejéböl... de elöbb nem kellene elvàlnia Efsunnak Ardától?!?
...ennek a szegény fiùnak nagyon szánalmas szerepet írtak!
Szóval Kenan bosszùt akar állni az Atahánokon... és eddig hol bùjkált?!?
mihenike 2019 márc. 07. - 15:55:10 Előzmény Alberia
(506/1547)
Szia!
Kenan honnan ismeri Atest?! vagy Ö mindenkit ismer és figyelte a családot 20 éve?
Láttad Fülya ostoba fejét?!? szerintem Ö kapcsolatban állt Kenannal...
Hasret meg el akar menni... jaj édes istenem...
Bolond Arzu összeesett mert kicsit sokat ivott... ez a kisgyerek tényleg hasonlít egy kicsit Atesre... na szegényke elindult otthonról egyedül! bamba Arzu keresheti!
Mindig rácsodálkozom, hogy egy ideje milyen gyorsan történnek itt az események.
mihenike 2019 márc. 07. - 15:05:48
(505/1547)
Tessék- és tényleg Edibe asszonyság választotta szét a szerelmeseket fiatalon...
Ezt a nöt sem hagyják a sírban nyugodni...
1/10
Alberia 2019 márc. 07. - 14:11:50 1/10 Előzmény mihenike
(504/1547)
Igen ezen a közlekedésen én is csodálkoztam már, hogy - hogy nem, de mindig van azonnali repülőjárat :))
Hanife egy kis álnok teremtés, de Efsun minden egyes részben egyszerűen lenyűgöz. Szerintem szenzációs a színésznő alakítása, de tetszik a karakter is amit meg kell személyesíteni. Hol rikácsolva mindenkit kioszt, hol csak lapít, de van, hogy ha egyedül van az érzelmei úrrá lesznek rajta és elsírja magát. Kenan egyenlőre fura, az meg még inkább, ahogy a kórházban amikor Atessel elmentek egymás mellett, úgy tűnt, mintha " én ezt láttam már valahol" érzést tükrözte volna az arcuk. Szóval, én kíváncsi vagyok, hol, mikor, miért "találkoztak" már korábban.
mihenike 2019 márc. 06. - 16:58:19 Előzmény Alberia
(503/1547)
Sziaaaaaaa

Azta mindenit!!!! a tegnapi részre tényleg az a legmegfelelöbb szó, hogy ÖSKÁOSZ :D

Szóval megjelent Kenan, aki Efsun szerint a bolondok házából szabadult :) haha

Kenan emberei elkábították a mi kis bünbandánkat és szépen kivitték öket az erdöbe :D még Efsunt is elrabolták a kórházból :) nem semmi :D

Nagyon stílusos, hogy a sírásó-Salit is eltemették....
(Ilyassal mi lett?! azóta is ott alszik? :D)

Viszont azon nagyon meglepödtem, hogy Kenan és emberei elmentek és a két asszonysâg megmentette Salit! (végre valami amit nem olvastam sehol :D) és az öregfiùnak még mindig van másolata!!!! ez nagyon jó :) Kenan most nem fogja levadászni?! vagy ez direkt ïgy volt kitalálva, hogy ne haljon meg....?!?

Fülya és Arzu kirohanásaitól rosszul vagyok. borzalmas karakterek a sorozatban...

Ez a pasas szerintem megint csak ùgy hirtelen pattant ki a forgatókönyvíró agyából, mert akkor Hülya màr azelött elöszedte volna a lámpásból, hogy Efsun nagy lakodalmat csinált... Na de nagy ötlet, hogy Hülya régi szerelme volt.... gondolom a nagy Edibe asszonyság választotta szét öket is, mint anno Mehmetet meg Hasretet!

ÖSKÁOSZ :)

mihenike 2019 márc. 06. - 16:05:12 Előzmény Alberia
(502/1547)
Én nem tudom mekkora a távolság Zürich és Isztambul között, de ezek fénysebességgel közlekednek a két ország között :D
mihenike 2019 márc. 06. - 16:03:59
(501/1547)
igazán nincs mit :D én csak arra tudok gondolni, hogy a nagy nézettség miatt folyamatosan hosszabbították a sorozatot és sokszor csak ùgy hozzá tüzött valamit a forgatókönyvíró :D
mihenike 2019 márc. 06. - 15:56:47 Előzmény Alberia
(500/1547)
szia :D

nézem a 2 részt, amivel lemaradtam!

Ez a Hanife katasztrófa! Ennyi esze van, hogy befittyen a méreg drága ruhákkal :D Ilyas és Ganime mindig itt jajgattnak, erre bepottan a Sátán, Szultán személyében :D

Miután Hülya kifizette a 2 milliót Salinak máris rohant Szultànhoz meg Efsunhoz „árulkodni“, erre Szultán néni elöhùz egy másolatot a melltartójából :D (Efsun: hogy te milyen okos vagy... haha)
Ahogy oda mondták a soförnek, hogy vigye a bolondok házába Hülyát, akkorát nevettem :D

A két nö kísérti Salit! :D

Hülya elment valakihez... ez lesz az a maffiózó, akit itt sokat emlegettek a Spoilerben?!?

Arzu végre kimutatta a foga fehérjét, hogy milyen idegbeteg!

Efsunnak néha megmutatkozik, hogy van lelke... mint például a kórházban, amikor bement Mehmethez.

Muzzaffer tényleg micsoda ínyenc (vagyis ez náluk teljesen hétköznapi)
vacsorát rittyentett :)

folyt.köv.
mihenike 2019 márc. 05. - 16:11:38 Előzmény Alberia
(499/1547)
sajnos még nem láttam a tegnapi részt, de akármennyi hibája is van a sorozatnak, én szeretem, csak az a baj, hogy sok itt a spoiler és így sokszor meg sem lepödök már
mihenike 2019 márc. 05. - 16:08:41 Előzmény Alberia
(498/1547)
szia :) igen, néha Arda, Bahar és Mehmet dolgoznak... ez még hihetö is, mert Arda is végzett egyetemet illetve Bahar is jár egyetemre, csak éppen nem fejezte be :) de neki nem is kell, mert Ö egy Atahan :D
Efsun csak bohóckodni járt be az egyetemre :)
A többiek a nyomortelepen szintén nem dolgoznak, ùgyhogy öszintén szólva fogalmasincs, hogy miböl élnek :D mert anno Ilyas dolgozott valamit, illetve Mucella csinàlta a Köfte-üzletet :)