mihenike 2019 febr. 25. - 16:00:37 Előzmény dioon
(477/1547)
szia dioon!!!! elhagytál minket és az Atahánokat?
mihenike 2019 febr. 25. - 15:57:47
(476/1547)
Sziasztok!

ez a pénteki rész gyerekek... :) azt hittem, hogy a tüzvészröl fog szólni az egész epizód, erre 3 perc alatt letudták :)

Azt nem értem, hogy Efsun és Bahar bebùjtak a sarokba és meg sem mozdultak, Hasret pedig mint egy szuperhös átmegy a tüzön és megmenti mindkét lányt :)

ennyi percet fordítani Zeynep és Cemal esküvöjére... illetve Ganimére... na mindegy ök is szereplök... el kell öket viselni

Viszont Efsun és Szultán akcióján nagyon jót röhögtem! Hülya és a gyönyörü haja... :)

De az senkinek nem tünik fel a villában, hogy az állítólagos friss házaspár, Szultán és Hülya mennyire utáljàk egymást?!?!?

A végére Ates megint belénk rùgott egyet! borzalmas egy figura! szegény Bahar
mihenike 2019 febr. 22. - 14:25:49
(475/1547)
Sziasztok! én nem tudom, hogy mi történt a forgatókönyvíróval, de egy ideje jól felpörögtek az események, mintha egy másik sorozat lenne! nem is baj, jót tett neki!

Efsun hablatyolása a megtalált fülbevalóról, meg, hogy Ö megmutatja Beyzânak a nagy világot, mert Beyza ostoba... illetve, hogy Arda zselézgesse a haját, mert máshoz ùgysem ért :) ilyen dolgokat mondani a rendöröknek :) készen vagyok :)

Muzzaffer „megkérte“ Ilyas „kezét“! ez óriási...

Mehmet is jól beszólt Hülyának meg Szultánnak, akik a „büdös pacalról“ vitáztak..., hogy mindig megbánja, hogy hazajöttek :D tényleg, én nem is értem, hogy bírnak ùjra együtt élni Efsunnal...

Hülya: „Ez olyan, mint egy horrorrfilm“ :)

Efsun kiderítette, hogy Hülya verette meg a börtönben, kíváncsi leszek a bosszúra...

Zeynep és Cemal esküvöjét jó gyorsan megszervezték! hogy volt rá pénzük?!

Mi ez az ùj infó, hogy a ház alatt pénz van elásva?!

Hanife még mindig kavarja a dolgokat és nyomul ezerrel Ardàra :) haha! „én még szingli vagyok“

Szegény kis Baharom
nagyon maga alatt van... ez az Ates borzalmas egy figura, a fia meg Arzu is, az elsö pillanattól kezdve idegesítettek!

Meggyulladtak a fényképek, Bahar elaludt, megjelenik Efsun a mentöangyal....

mihenike 2019 febr. 21. - 14:18:37
(474/1547)
Fülyànak végre volt egy értelmes mondata!
„mindenki eltùlozta ezt a Bahar vs Yusuf dolgot“! Bahar jól beolvasott Hülyànak! én is pont erre gondoltam, hogy ugyanezt csináltâk Edibével...
Hülya össze-vissza beszél, hogy „Efsun megint itt van a villában“. elfelejtette, hogy Ö vitte vissza?!? :)
Ganime sipitozása katasztrófa! mi köze hozzá, hogy Muzzaffer hova megy?!
Efsun, Szultán és Szali komolyan félelmetesek már :)
mihenike 2019 febr. 18. - 19:47:36
(473/1547)
Sultannak és Ilyasnak van valami titka, meg Ilyasnak-Ganimének és egy harmadik öregasszonynak... amiatt ment el Mucella is... ezt már nem fogjuk meg tudni ebben az életben?! Gondolom Sultan lánya lehet Efsun, csak ö „örömlány“ volt, ahogy már Mucella is mondta... és örökbe akarta adni... de mi köze ehhez Ganimének?!? :D
mihenike 2019 febr. 18. - 19:35:30
(472/1547)
A mai részben megint jó sok mindent bele sürítettek... Müge és Efsun balesete...
jól meg volt csinálni, de nagyon gyorsan tùllendültek rajta...

Efsun mit össze hablatyolt Mügének otthon, hogy mekkora baràtnök :D

Efsun mondja Szultánnak „olyan vagy mint egy sorozatgyilkos“

meg ahogy Efsun bemocskolta Bahart...
persze, igaz, hogy Bahar tudta, de nem az elejétöl... szóval jól el lett torzítva a történet...

Hülya és Mehmet is pont ugyanígy védték anno az anyjukat, mint akkoriban Bahar védte/fedezte a szüleit (Nurant és Ilyast)...
és végül Bahar bele rùgott még egyet Ilyasba is...

Mehmet és Hasret most csalódtak Baharban...

A tárgyaláson kellett volna felszólalnia, ezt már akkor sem értettem, hogy miért hallgatott... érdekes azzal nem foglalkozik senki, hogy Sali es Szultán elrabolták Bahart és Efsun is tudott ròla...
mihenike 2019 febr. 18. - 18:06:26
(471/1547)
:) oké!!!!

Efsun és Arda „My baby shut me down“ :)
Magduska 2019 febr. 16. - 23:47:44
(470/1547)
Ez az Efsun meg a Sultan páros mit össze nem hazudnak már néha dühbe gurulók a sok hazugság meg ajaság miatt még hogy őket illeti meg a villa jó duma
És ezeknek minden sikerül de jó lenne ha a pólók tűzben égnének a sok hazugság miatt

mihenike 2019 febr. 16. - 18:00:44
(469/1547)
szia! közben tùl vagyok a tegnapi részen is ;)

Hülyának végre leesett, hogy a kamerákat Szultánék rejtették el... :D

Hülya és Arda végre elmondhatták volna a családnak, hogy Efsunék mivel zsarolják öket... helyette Müge elszökik otthonról...

Bahar is csak meresztgeti a nagy özike szemeit... a vezérigazgató asszony :) de legalább ö járt föiskolára... igaz be nem fejezte, mert tùl sok a dráma az életében... :D

mihenike 2019 febr. 15. - 22:39:02
(468/1547)
Sziasztok :)

ùgy látom egyedül maradtam az Ùtvesztö-örületben :) de ha valaki mégis elolvasná .... :)

Atesnek amnéziája van?! vagy miért kérte meg ùjra Bahar kezét? :) hiszen már volt egy nagyobb eljegyzési party, ahol még Nuran is ott volt!!!!

Tegnap Arzu igen csak tùltolta a szerepét... ki mondta, hogy el akarják töle venni Dorukot?!? ez totàl kattant!
... persze Bahar felàldozza magát és háttérbe vonul... na ne!

Nem értem Hülya mit akar ezzel, hogy a gyerekeit külföldre küldi?! Ha Efsunék bárkinek is megmutatják a videót, akkor Ardát keresni fogja a rendörség... nem?!?

Zeynep eljegyzése csodálatos volt :) a késelös Cemal nagyon jó party lesz :)

Muzzafer szerelmes Ilyasba?!? :)