7/10
libra26 2019 nov. 21. - 11:17:46 7/10 Előzmény bekka51
(1437/1547)
:)Ennél nagyobb igazság nincs is! :D
7/10
libra26 2019 nov. 21. - 11:16:41 7/10 Előzmény mihenike
(1436/1547)
Ezt annyira tűpontosan és szórakoztatóan összehoztad, hogy nem írok regényt kivételesen! :) :)

Csak 1-2 megjegyzés:
- Efsun megkezdte volna a bosszút???! És Ganime anya az első a listán :D
- Efsunom hogy túltolta a nyáladzást, "a szerelmünk a második virágkorát éli" volt a legjobb :D imádom :D
- nagyon hiányzott Orkun, mert nem ármánykodnak elegen!!! (A nővérétől a mai napig kivagyok:))
- Zuhal&Volkan&a török népmese a CD-n... Mindent felülmúlnak a történések!
- már megint a képzelgés!!! Basszus, olyan csalódás volt, ez a jelenet így lett volna tökéletes! Sultannak a szíve mélyén biztos, hogy fontosabb Efsun... Csak így már késő...
- szeretem ezekben a sorozatokban az időjárást és hogy ki hogy öltözik :) Sultannak olyan tél van,mint 2 hónapja, Efsun ingázik a tél és a tavasz között a bokacsizmájával, Virágszálam csak felül fázik, Zeynepnek melege van :) a férfiak meg mindig ugyanazt az átmeneti stílust nyomják
- Hülya megint ledominálta a nappalit :D jogosak a meglátásai ezúttal... "Asim, te is szólj valamit" "Hülya, kérlek..." óriási, ezt tudta szólni! :)
- Ates milyen fejjel nézi Hülya magyarázását:D
- Figen jól eltűnt, de számomra sem okmányiroda hatása volt a helynek! :d

És a 2 kedvenc beszólásom:
"Zeynep, te meg hogy öltöztél fel? Mint aki elfelejtett szoknyát felvenni..."
"maga hogy várta ki a 9 hónapot, hogy megszülessen"
Fantasztikus a magyar fordítók munkája :D
mihenike 2019 nov. 21. - 11:03:41 Előzmény Sumomo
(1435/1547)
Nem mondod, hogy a növerö férj él?! akkor Figennek el kell válnia!!!! :D
1/10
Sumomo 2019 nov. 21. - 10:49:54 1/10
(1434/1547)
1o. ponthoz
én már azon sem lepődnék meg, ha Figen kamu gyilkosságért ült volna, pl. a volt(?) férje így kezdett új életet.
7/10
libra26 2019 nov. 21. - 10:46:24 7/10 Előzmény mihenike
(1433/1547)
Szia! Én is!!! :D de nagyon... Egyszerűen fantasztikus, hogy ez a sorozat ezt váltotta ki :D
mihenike 2019 nov. 21. - 10:09:38 Előzmény libra26
(1432/1547)
én ezt a jó kis társaságot sajnàlom, akik itt összejöttünk! :D
mihenike 2019 nov. 21. - 10:05:59 Előzmény libra26
(1431/1547)
Szia! 395

1. Efsun&Arda boldogsága:
„szívem, drága életem“
„Hamupipöke hozott lufit, nápolyit és cimitet az Ö élete szerelmének :)
Arda: „drágám elég lesz, mert bele halok a romantikába“! „menjünk a vidámparkba!
„màsodik nászùt“ Igaz, hogy a kapcsolatuk másodvirágzását éli, de tányértörés helyett cd-törés, és mielött Arda elbízná magát, tudja, hogy egyszer még bosszùt áll rajta :)

2. Zeynep&Sultan
Zeynep és a videóhívás: „mit akarsz te sunyi?“ és igen!!!! Szultán másik lemezt adott oda, nem is olyan ostoba, tudta, hogy Efsun elmegy kommandózni a házukba :)!
Még jó, hogy volt Ardánál laptop, így gyorsan visszamehettek az ügyvédhez, mert senki nem mehet börtönbe...!!!! az ügyvédnél jó nagy a forgalom ma délelött :D! Majd jön egy kis nyálas bùcsùzkodás és vicces visszaemlékezèsek (régi Zeynep is feltünik) :D! „minket egymàsnak teremtettek és nem hagyják, hogy boldogok legyünk“ „menj te, nem én megyek“ -ilyenkor mindig eszembe jut, hogy milyen romantikus körülmények között jöttek össze :)

3. Zeynep kiöltözik és indul a válóperre, a két anyja teljesen ki van, hogy olyan miniszoknyában megy, mintha „elfelejtett volna szoknyát hùzni“ :)! Szultán elöadja, hogy Ö nem ért semmi, Ganimet pedig egyszerre sajnálja Efsunt és örül a lánya boldogságának, mert Arda egy disznó... :) (én már ùgy látom, hogy itt senki nem fogja megtudni, hogy ezek között semmi sem történt!!!!!)

4. Hülya Atahan: „halihalo!“ Ez életem legszebb napja!!!! mindenki komor fejjel indul a válóperre, kivéve Virágszálamat! Bahar&Nuran felhívják Efsunt, hogy megtudjanak vmit, de sem ök sem Ates nem lettek okosabbak!

5. Kimondják a vâlâst (hogy tudták ilyen gyorsan leszervezni ennek a tàrgyalàsnak az idöpontját? haha) Arda fut az ex-feleség után, közben Zeynep is üldözöbe veszi Ardát és jön Virágszálam!
Zeynep: Drágám még nem szóltál anyukádnak?!? „mi szeretjük egy mást“ H: „éppen csak megszabadultunk az egyiktöl, de már itt is van a másik? ez csak egy vicc,ugye?“

6. a bíróságon egy ùjabb képzelgés! gondoltam is, hogy ez már megint mi, senki nem fogja megkérdezni, hogy mi volt azon a cd-n?!

7. Volki tolki követi Zuhált, lejátszák a dvd-t, amin csak egy mesefilm van..,,Aszta!!!! Ezt hova lehet még bonyolítani?!? az ismét „szigorùan örzött dvd-t“ most nem más, mint Orkun találta meg!!!! (komolyan kinek jutott eszébe ez a rejtekhely????)

8. Hülya magyaráz a nappaliban
„fiam, te szándékosan választod ezeket a nöket?!?! Zeynep megzsarolt, hogy feleségül vedd?!“ „én ezt nem hagyom, Asim mondj vmit! az egyiket kitettem és most választasz egy másikat a nyomornegyed mély bugyrából“
Miért nem meséli el Anyukának, hogy mi történt?!?

9. Kenanom leskelödik a bíróságon, majd megjelenik a villa elött, ahol ugye bár már biztonsági ör sincs, így elrabolja Asim papát

10. Efsun egyszer már adta Orkunnak a boltot, nem igaz?!? akkor miért mászkál ide?

11. „türelem! maga hogy bírta ki a 9 hónapot, hogy megszülesssen?“
Ganimet kilakoltatják?! adósság?! nem arról volt szó, hogy tele van pénzzel?! nem baj, van neki másik kettö!!!! Szultán szalad, hogy megmentse a barátnöjét :D! (Efsun?!?! mi köze van ehhez Efsunnak?!?)

12. Figenünk hova ment és kit keresett?! ùgy látom, hogy ez nem az okmányiroda :D de sajnos 2 percnél több jelenetet nem kapott!
bekka51 2019 nov. 20. - 19:46:40 Előzmény libra26
(1430/1547)
Egy férfit dicsérni kell, eszét,szépségét ha fényévekre is van ezektől, s egyáltalán ilyen tulajdonsággal nem is lehetne meggyanúsítani. Egy férfi ,ha egy fokkal szebb az ördögnél,akkor már Gyönyörűűű !! :DDD
bekka51 2019 nov. 20. - 19:41:39 Előzmény mihenike
(1429/1547)
A nyámnyila kapuőrnek erre volt esze,hogy megfossza Beyzát a pénzétől. ...pasiból van összgyúrva :D
7/10
libra26 2019 nov. 20. - 17:22:30 7/10 Előzmény mihenike
(1428/1547)
Igen és én csak ezért sajnálom, hogy most lesz vége mert azt már nem láthatjuk, ahogy újra a villában él!!! :D hahaha na jó akkor soha az életben nem érne véget... A török Szabó család maratoni története :)