mihenike 2019 nov. 14. - 21:28:45
(1367/1547)
Sziasztok!!!!! ezen a héten annyi a dolgom, hogy ma már szembejöttem Önmagammal az utcán :) de tehát a kedd&szerdai rész elemzése:
bekka51 2019 nov. 14. - 20:39:20
(1366/1547)
Anya - lánya jelenettel kezdődik a Gelinicki dráma , zsarolás , folt a böcsületén , mit tegyen ?
Sultan mindent megold, igéri, csak ha tudná mi legyen a következő lépés ...
Volkitolki öltőzik,vőlegény !!

Camil papa is jól néz ki,kicsipte magát micsoda virág és bonbon :) Sűrű hallgatások,jön a nagy pillanat, Zeynep keze kellene …

Mennyi pénzed van Volki ??? ááááá - ez a fontos ?! - nem a szív,az érzelem. Tulságosan hozzászokott a jóléthez :)
Dráma ás megalázás a köbön .

Sultan :Micsoda királynői mozdulattal emelte fel a telefont ,milyen fennségesen érkezik a villába ! -hááát elnevettem magam,még nem lehetett tudni,milyen vérfagyasztó szembenézni egy revolverrel (olyan műanyag kinézetű volt!
(Én láttam igazi fegyvert a Saint Louisi unokatestvérem házában, megmutatta a gyüjteményét...rémes látványnak tünt. Nem hinném,ha tudnám meghúzni valaha a ravaszt )
Készül a csapda az emeleten, sok titoktartással, szövetségessel, milyen feszültségek lesznek ebben a drámában..

Arda : Üdvözöllek anyósaim, (micsoda mosoly )-----hááát igen , akinek két anyja van… :D

rejtettt kamera aa zta mindenit !!

Hülya, akár egy temetésen…

Csöngetnek és Efsunka megjelent,bevonult .
Asim, a jó csöndes lélek

Kenennak fáj a hasa,de ki nem hagyná a bosszút , a tekintetek megmerevednek.
Szegény Beyzanak folyton emlegetik,hogy : " tanuld meg,hol a helyed !"

a csapdakészítés simán megy, sikerült, míg a földszinten folyik a vendetta háború, de mégiscsak Kenan terült el egy lövés után ...Huhhhh meredek.
Asimnak fegyvere a nappailban ?! Hol tartotta, a nadrágjában ??? :D
1/10
Sumomo 2019 nov. 14. - 20:37:54 1/10
(1365/1547)
itt mindenki lefagyott?
vagy még nem láttátok a mai részt?
bekka51 2019 nov. 14. - 10:07:05 Előzmény libra26
(1364/1547)
Szia:)
Valóban érdekfeszítő, ahogyan leírjátok gondolataitokat,észrevételetek a történetek és szavak mögöttes szándékáról :)
Törököknél úgy van,hogy csak úgy becsöngetnek,zajt hallottak, elfáradtak,hadd üljenek le megpihenni egy kissé.......
.... elébük tárulkozott volna egy különleges kibékülési szándék , és egy második nászút kezdete.... :D
7/10
libra26 2019 nov. 13. - 22:19:22 7/10 Előzmény bekka51
(1363/1547)
Szia:)
Az Arda&Efsun nyüglődés a valódi kutyakomédia! :D Arda pocsék módon színészkedik egyébként, néha már nekem kellemetlen :D

A megálmodott dráma a villában pedig simán lehetett volna maga a finálé is, amilyen betegek ezek :) mármint az alkotók:)
7/10
libra26 2019 nov. 13. - 22:13:46 7/10 Előzmény mihenike
(1362/1547)
Rendben, várom majd holnap :)
Egyetértek amúgy és szeretném hozzáfűzni, hogy Hülya rémálmához volt már szerencsém török verzióban, nevetséges milyen módon vagdosták össze... Itt annyit láthattunk, hogy Asimot lelőtte Kenan, utána egy szemet zavaró orbitális vágás és már az emeleten mutatják Atest, mire pedig visszatérünk az alsó szintre már Mehmet is ott fekszik... Na hát eredetiben ez nagyon nem így nézett ki, de sebaj :) azt meg abszolut kivágták, mikor Kenan bent van Baharékkal :D

Nem zavart volna engem, ha megrövidítik a vérengzést, de ez borzasztó amatőr megoldás volt!

Ettől függetlenül sok más őrület történt, szóval tűkön ülve várom majd az összegzésed :D Mi komolyan jobb történetet írunk itt!! :D
mihenike 2019 nov. 13. - 21:53:46 Előzmény libra26
(1361/1547)
Szép jó estét ;) kedd&szerda teljesen összemosódnak mert egymás után néztem meg! eddig sem volt semmi ez a förtelmes forgatókönyv, de amik most történnek az már tényleg mindennek a teteje :)!!!!!
holnapra összeszedem a gondolataimat és megírom a regényt :) a forgatókönyvíró nem fordított ennyi energiát erre mint mi :)
bekka51 2019 nov. 13. - 20:08:58
(1360/1547)
Szultan pihen, vérnyomása alábbhagy,de jön Ganime mama és minden a plafonba ugrik,meg az a gondosan odarakott fránya kis levélke...balkézzel írva...

Zeynep megírta utolsó levelét de bolond lett volna a bogyókat mind bekapkodni :)
Sultan angyalkája kíméletlen vele s elveszíti a realítását , persze az a zugnővér is.

Arda kezében egy újabb életlen kés, fenyegetőzik Efsuntól vár, akar kicsikarni részvétet.
Oh Allah segíts, mondja Zuhal... és megvolt a meghalási színjáték Zeynep részéről :D
Hülya csalodott,a fia kikényszerít egy házasságot a volt férjével és meglóg a nyaralóba Efsunnal.

Kenan gyün … nem viccel…Lővés dördül, Asim elbukik…. aztán kiderül, csak egy rémálom, Hülya képzeleg nagy- nagy fantáziával.

bekka51 2019 nov. 13. - 19:55:17 Előzmény libra26
(1359/1547)
Bizonyára a hentes föl akarta aprítani egész Gelicnik ( ?) lakóját, kicsinyeket -nagyokat ? :D
Nem vagyok biztos a nyomortanya nevében :) sajnos :)
7/10
libra26 2019 nov. 13. - 19:44:21 7/10 Előzmény Magenta99
(1358/1547)
Szia! Ezt én is imádom, nagyjából ugyanaz a 4 ház van minden sorozatban, két kórház és egy rendőr kapitányság :D ez a hatalmas, csodálatos Isztambul... Mégis túl szűkös :D