7/10
nőinéző 2019 szept. 11. - 17:29:21 7/10 Előzmény mihenike
(1047/1547)
Megnéztem, mindkettőn fent van már a 344, és a 345. rész is meg tudod nézni, ha lesz rá időd.
mihenike 2019 szept. 11. - 12:42:53
(1046/1547)
sziasztok :) nálam a médiaklikk nem müködött hétfön... tegnap pedig nem volt idöm Efsun kalandjaira... nem tudom mi lesz velem így, hogy a youtubera már nem töltik fel ....
ninjago 2019 szept. 11. - 07:58:23
(1045/1547)
Sziasztok! Látom, a tegnapi rész eddig senkit sem izgatott fel annyira, hogy valamit kommentáljon. Pedig kíváncsi lennék, mert amint megjelent Kamill bácsi, és elkezdett vitatkozni vagy mi Ganimevel, bealudtam, és azt hiszem, nem is fogom visszanézni. Ates&Bahar&Efsu&Arda&Reyhan jeleneteit még láttam, volt azonkívül valami érdemleges?
ninjago 2019 szept. 10. - 15:17:28 Előzmény libra26
(1044/1547)
Szia!
Igen, Ates és Bahar csak ülnek és töprengenek, míg a gyerek a kandallónál búslakodik. Hát azért valamit csak tehetnének, olyan gyerek nincs, akit ne lehetne játékra bírni, vagy elvinni mondjuk állatkertbe, vidámparkba, cirkuszba, mit tudom én. Hamis itt minden, Efsun mint odaadó anya, miközben mindenre képes, őszintén nem sajnáltam, amikor a börtönben ütötték. Itt mindenki tele van gyűlölettel, talán Bahart kivéve, de ő meg most egyre halványabb. Ates azt mondja, most nincs más dolgunk, minthogy szeressük, mármint a gyereket. Aztán hogy mutatják ki azt a nagy szeretetet? Még kb. 57 epizód hátra van, és még belép majd egy csomó új szereplő is, majd csak a lényeg sikkad el. Maga a "nyersanyag" nem lenne rossz, de a kivitelezés pocsék, és tele van felesleges sallangokkal, mint ez a Kamill.
Istenem, ha Ates legalább megborotválkozna, már azzal sokat nyernénk.
7/10
offtopic
libra26 2019 szept. 09. - 08:34:27 7/10 Előzmény mihenike
(1043/1547)
Hú, máris vége lesz??? Akkor tényleg nem hosszú, ez ritkaság a törököknél :)) Viszont abból a szempontból tök jó, hogy ha belevágnék később, gyorsan le lehet majd pörgetni!
Gondolom mivel tele volt akcióval, rendesen vagdosták a részeket... Meg hát az rtl anno az Ezelt is jól megvágta..

Hajrá, kitartást az Ellopott élethez is! :D
1/10
Sumomo 2019 szept. 09. - 08:32:53 1/10 Előzmény mihenike
(1042/1547)
és Zuhal sminkje a börtönben is tökéletes
7/10
libra26 2019 szept. 09. - 08:29:27 7/10 Előzmény mihenike
(1041/1547)
Sziaa! :D
Hát igen, messzemenően jobb rész volt, mint a csütörtöki :) talán mert Kenanék se maradtak ki :D

Arda azért reménykedik a mély anyai szeretetben... És lehet nem is gondolja rosszul??? Bár ha Hülya most segít, utána magának köszönheti majd! :D mindenesetre az jó volt, hogy elsőre Hülya kinevette :D

Kész vagyok azon a verekedésen a börtönben... Ilyenkor mindig kiderül, hogy a "főbb" szereplők bármekkora ellenségek, ebben a helyzetben segítenek is egymásnak :) Zuhalnak van szíve talán?? :D (a másik kedvencem, hogy mindenkinek megvan mindenki telefonszáma... Nem árt tudni, ha épp az ellenséged hív:))

Bébikém elutazik az igazi szüleivel? Na biztos az sem lesz felhőtlen :D de valami pozitív történhetne, mert Bahar és Ates toporognak összetörve egy helyben és hát így még könnyebb unni őket, mint egyébként
Csak egy kívánság: Hülya menjen haza és fusson már össze Reyhannal... Ne hagyják már ki ezt! :D

Minden hülyeség ellenére megint csak várom a folytatást... De a héten totál le fogok maradni, legfeljebb ide tudok majd felugrani olvasgatni, ezért várom a "jelentéseidet" és természetesen a többiek beszámolóit is!!! :D :)
mihenike 2019 szept. 08. - 16:09:50
(1040/1547)
nem csodálom, ennyi borzalom után, amit átélt... :)
mihenike 2019 szept. 08. - 10:56:08
(1039/1547)
sziasztok!!!!!
most néztem meg a pénteki részt!!!!
Megint a legjobb Kenan volt :) Ö majd megnyitja „Kenan bàtyò falodáját“ - ahol megsajnálja a sok csoró egyetemistät és mindenkinek ingyen fogja osztani a reggelit és majd szépen lassan :)

Szegény Salih, a reménytelen szerelmes!!!!

Arda vajon mit élt át, amikor elment Hülyához segítséget kérni?!? ezt Ö sem gondolhatta komolyan :D!!!!! haha :)
-és eddig nem is tudta, hogy Müge idegosszeomläst kapott?!? - ez az átka a bölümök megvágàsának, hogy az ember nem tudja mennyi idö telt el.... :)?!?

Efsun csoda, hogy minimálisan együtt müködött Atessel és Baharral...

Nekem tetszett, hogy elverték a 3 gyerekrablót - Sultän sebe felszakadt és most Zuhal segït neki-haha

Efsunnak jót fog tenni egy kis csend a magänzärkäban ;) hehe

Nekem tetszett Arda és Ates kakaskodäsa is :D
ninjago 2019 szept. 07. - 18:45:20
(1038/1547)
Sziasztok! Ez az "összeszólalkozás" Arda és Ates között egészen gyermeteg volt. Most már nem csak Efsunt utálom, de a gyereket is. Tudom, hogy nem szép dolog, meg hogy érthető egy gyerek ragaszkodása a szüleihez, de miért nem vette észre ez a kislány, hogy valami nem stimmel anyucival (mármint Efsunnal)? Őrjítő ez az örökös rikácsolás! No, meg Szultán pofája. lehet, hogy jó komikus, de ezt a szerepet nagyon eltúlozza. Na igen, és a börtönök. Börtön- és kórház-jelenetekben van részünk bőven, bunyó is, mint a pelyva. Ja, és ezeknek egy hasba szúrás meg se kottyan.