7/10
nőinéző 2019 júl. 18. - 23:23:19 7/10 Előzmény mihenike
(817/1547)
Szia! A Cemre azért olyan, mert beköltözött a villába. Ármányvilla. Akik ott együtt élnek, egymást szekírozzák vagy teszik tönkre.
A Mehmet Emírt én mióta visszajött szó szerint " szebbnek" látom. A frizurája és a szakálla is jobb, és mintha fiatalodott volna, valamit javítottak rajta:)
7/10
libra26 2019 júl. 18. - 20:03:53 7/10 Előzmény mihenike
(816/1547)
Sziaa :) most én is néztem időben!! :D
Nagyon jókat nevetek, ahogy kielemzed a jeleneteket meg ezeken, hogy Batwoman :D és Bruce Willis persze :D :D
Huha hát azért itt minden részben van valami! :D
Jó, amúgy most már én is biztosra veszem, hogy Mehmet ebbe a Figenbe fog belebolondulni... De láttad ezt, hogy Mehmet megkérdezi Cemrét "mikor lettél te ilyen?" az meg fel van háborodva, hogy be lett dobva Hülya, Efsun és Szultán közé :D Hogy mi??? Nem ő kínozta és alázta éppen az elektrosokkozott Hülyát folyton??! :D Aztán komolyan képes ijedt nyuszi módjára beszélni a férjéhez... Visszataszító amúgy ez a lány!! Egyrészt hihetetlen ez a nagy gonoszság tőle, tele van rosszindulattal és valóban nem létezik rá ok, normális magyarázat sem...
Nehírből elég!! Nem normális, ön és közveszélyes, bőven volt eddig is ilyen szereplőnk! :D Bahar ma jó volt! :D Ömer tutira beleszeretett... Látszik, most már minden cselekedetét ez motiválja...
Na jó még egy: én tényleg nem bánom, hogy sokszor úgy állítják be, hogy abban a villában Hülya gondolkodik csak, mert én imádom, de most komolyan??!!! Efsun, Szultán... Mindaddig meg se fordult a fejükben, hogy Cemre tehette ezt az egészet???? :D Ehhez megint Hülya kellett :D de az jó volt, mikor Efsun mondja hogy Hülya hívja, Szultán erre: jajj olyan sokat beszél... De azért ha nem vették volna fel, rá se jönnek a dologra, úgy tűnik:D
A taxis tényleg Efsunba szerelmes!!! Nem bírom! Hahahaha
Ganime-Szultán: ezek is mindig alkotnak együtt (lehet ez a tegnapiban volt, összemosódik a kettő :D)
Jajjj és a Nehír szétkenődik, mint egy pizza részen nekem is végem volt!! :D :D betegek
Kenan a börtönben, abban a ruhában... :D :D
mihenike 2019 júl. 18. - 19:24:11 Előzmény libra26
(815/1547)
Szia! nézem élesben Efsunka kalandjait :D
Nurant nem engedik haza, így tényleg az lenne a legértelmesebb, ha elmondanák az igazat és a kislány nem kerülne árvaházba... de mint tudjuk Szultán és Efsun a végsökig feszítik a hùrt!
Egyébként hogy-hogy müködik még az Atahan hotel?!? azt hittem, hogy tönkre mentek...
Hülya rájött, hogy Cemre jelentette fel Efsunt... erre bezárták a szaunába... :D egyszer már Secilt is bezárták a sorozat elején a szaunába! jön Mehmet és csak néz mint Rozi a moziban :D haha „most én zárjam be öket?“ :D Cemre mit össze nem hablatyol?!? Mehmetnek pedig a szeme sem rebben :)
Lassan Nehír is bérletet válthat a pszichológiára! Bruce Willis haza vitte és itt kerülgetik egymást! Jaj Nehír a „buta liba“ felhívja Bahart :D „figyelj elvágjam a torkod?“ :D
Ömer nyomozó egy védett helyre viszi Bahart. a nyomozó talán bele szeretett?!?
„hova mész?“ „megölöm Nehír Erksant! megéri az a 10 év“ :D :D :D
ééés leüti Ömert!!!! behalok!!!!
na neeee!!!! mondom én, hogy Figen lesz az ùj Mrs.Atahan :D
de tényleg hogy lett Cemre ekkora szemét?! ez egy örök megválaszolatlan kérdés...
mihenike 2019 júl. 18. - 08:38:21 Előzmény libra26
(814/1547)
Szia! a tegnapi részben rengeteget sírtak és szenvedtek...Mehmet papa jòl elszólta magát :D Cemre egy szemétláda. arra már nem emlékszik, amikor töle rabolták el a gyermekét?!? másrészröl pedig azt látom, hogy Efsun ebben az évadban kapja meg mindenért a büntetését...
a taxis tényleg szerelmes lett Efsunba... pedig valamiböl arra tippeltem hogy Secillel fognak összejönni.
Nehír „öngyilkossági“ kísérlete sem volt semmi... ùgy látom mostmár ö is mehet Hülya pszichológusához.
Ates&Kenan párbeszédére megint csak nincsenek szavak :) „Nehír kilapul mint egy pizza“ miiiii vaaaaan?!? :)
mihenike 2019 júl. 17. - 14:02:16 Előzmény libra26
(813/1547)
szia!egyetértek veled mindenben :)
Cemal mekkora maffiózó lett :D de mostmár láttam Zeynep szemében is a gonoszságot... innentöl kezdve nem lesz nyuszi... és gondolom bevet mindent, hogy Ardát megszerezze, hiába gondolja Cemal, hogy most eljött az Ö ideje...
ez a Taxis gyerek beleszeretett Efsunba?!? (apropó, nagyon ismerös ez a színész valahonnan)
A többi gondoltatomat már te is leirtad :)
még annyi, hogy Szultán ùgy ugrál az erkélyekröl késsel a kezében, mint Batwoman :D
7/10
libra26 2019 júl. 17. - 09:33:48 7/10 Előzmény mihenike
(812/1547)
Sziaa!!
Szultán:D hát nem hajat vágni indult... Pszichopata "Szultán néni" :D
Egyetértek, Efsun mostanában elvétve szól nagyokat, a tegnapiban volt 1-2 jó jelenete :D Bahar nekem továbbra sem tetszik, vagy inkább úgy mondom, nem meggyőző... Amikor a kislánnyal van mondjuk, az szerintem tényleg megható, de nyilván azért, mert egy mezei néző tudja, hogy a saját gyerekét ölelgeti :D Nekem Atesre nincsenek szavaim... Soha nem volt egy nagy karakter, de most ezzel a neki nem való keménykedéssel... Nagy ritkán adnak a szájába pár jól hangzó vagy ütős mondatot azért :)
Cemre nagyon undorító!!! Persze kellett valami izgalom is, de ez nagyon csúnya volt, hogy direkt úgy mondta, hogy a gyerekek is hallják, hogy Nurant örökbe fogadták... És természetes, hogy az iskolában visszahallotta a kislány :D Én megsajnáltam :( egyébként gyerekszínésznek abszolút nem rossz ez a kiscsaj, nekem átjött most is, hogy szomorú :D és Baharhoz viteti magát!!! Hát hogyne!
A helikopter jelenet Cemallal a főszerepben :) :) nevetnem kell :D és most a srác annyira megijedt, hogy Zeynepnek újra van munkája! :D
Müge: otthon nekiáll zokogni mindenkinek... Még hogy az anyjának az oké, de most már tényleg az egész villa próbálja megoldani a házasságát :D amire egy egyetlen ésszerű megoldás a válás lenne:D gazdagoknál szokás, hogy valakit házasságba kényszerítenek aztán az illetőt hibáztatják, hogy nem szereti a másikat???...
És hogy Mehmet miért tűri Cemrét?? Nagyon jó kérdés... Most is befekszik vele egy ágyba és még rá is kérdez miért sírt :D Mehmetnek mintha agya se lenne néha... Arda mintha rá ütött volna leginkább :) Hülya is kimondta, hogy "tompaagyú fiam" :D csak van ebben igazság
mihenike 2019 júl. 16. - 22:32:18 Előzmény libra26
(811/1547)
sziaaaaaa!!!!! megnéztem még hajnalban a tegnapi részt, hogy le ne maradjak :)
Öszintén szólva akkorát röhögtem Mehmet beszólásán, hogy Cemre szerepeljen Zeynep sorozatában, hogy már rég nem volt ilyen jó beszólás!!!! Alapvetöen nem értem, hogy ennek a kavarásnak mi volt az értelme, hiszen Arda&Efsun 24 óra alatt kibékültek.
Mehmet miért is türi még meg Cemrét?!?
Jaj „keresztapa“ Saliht ráállította Zeynepre, hogy vigyâzzon rá ;)
én most nagyon sajnálom Zeynepet, csoda, hogy még nem kattant meg ö is!
Müge&Cemal&Zeynep: Müge egy aranyos kis tinilány volt, amikor megismertük, aztán szerelmes lett Cemalba... és most Hayrie-mamával lóg és az okosságait hallgatja... szerintem az iskolát sem fejezte be... katasztrófa! egész nap mást sem csinál csak Cemal után fut... Zeynep pedig felkereste Cemalt... oh anyááàm!!!!!!
Ez a Nehír olyan semmilyen nöszemély, semmi kisugárzása sincs. Cemal olyan szépen beszélt Ates és Bahar szerelméröl, hogy már majdnem meghatódtam :D Ö is vagy meghal vagy a pszichiátrián köt ki :D
Szerintem Ömernek semmi bizonyítéka sincs, csak Ates elbeszéléseiböl tud dolgokat!! Kenan biztos kijut a börtönböl vagy megszökik... muszáj még akcióznia hiszen még van 90 rész :D
szerintem még Hülyával is kibékülnek, hogy legyen miért cirkuszolni :)
Sultán mire készül? levágja Cemre haját? :D
Amùgy Bahar mostanában kökemény, Efsun pedig olyan komoly, alig vannak jó beszólásai!
7/10
libra26 2019 júl. 15. - 22:54:45 7/10 Előzmény mihenike
(810/1547)
Sziaa :)
306.
Félve kérdezem, de egyébként Ömer nyomozónak megvannak az aduász bizonyítékai Kenan ellen?? Rá fognak tudni bizonyítani valamit?? :D Most olyan magabiztosak, de mégis miközben nézem, inkább Kenan magabiztossága tűnik hitelesnek:D "lecsukják 30 évre" Le, persze :))
Ez az unokahúg, Nehir borzalmas kezd lenni!! Mindjárt kiderül, hogy szintén pszichiáterhez való lányka :) "Cemal, szerezz nekem egy fegyvert"... Cemalnak most nagyon is igaza volt, inkább eltűnhetne Atesék életéből... De gondolom ez a csaj sem fog érteni a szép szóból..
Cemal&Müge: ez a kislány nagyon buta!! És szeme sincs haha :D Annyira kedves, szép arcú amugy... De amit itt Cemal miatt összeszenved az már nevetséges...
Mehmet Emír de kemény volt ma!!! :D :D Cemre is szerepeljen a Zeynep féle sorozatban, ha ennyi intrika szorult belé :D nagyon jó! Tetszett, ahogy tisztázta, hogy Zeynep és Arda közt semmi se történt... Örülök, hogy ez kiderült és legalább ezen nem szenvednek!
Hülya arca, mikor Mehmet mondta, hogy elfogták Kenant :D és még vallomást is tegyen ellene, Cemrével karöltve :D Hááát erősen olyan érzésem van, hogy Hülya inkább Kenanért aggódik... Ugyebár a régi szerelem :) :D Na lesznek még ebből bajok gondolom :D
Zeynep meg Cemalhoz rohan, mivel magára maradt... Azt kell mondjam ez legalább életszerű, pedig régebben mennyire semmibe nézte...
Beyza&Adile: nem kellene a konyhában elöl tartani a hatalmas élezett késeket!!! Hivatalos és nem hivatalos bolondok lakják a házat hahaha :)...
7/10
libra26 2019 júl. 13. - 22:55:03 7/10 Előzmény mihenike
(809/1547)
Sziaa!
Ajjajjj most már előre félek mi jön még a Piszkos pénzben!! :D A mostani részek (ahol tartok) nagyon jók, bár nem mondom, hogy nem betegek... Hahaha viszont nagyon jót mosolyogtam ezen, hogy a két forgatókönyvíró találkozott!!! :D Néha azért megnézném kik kreálják ezeket az agyszüleményeket :)

Na pótoltam a kis lemaradást!
Megint ez a rendőri akció, valami fantasztikus :D Kezdtem azt hinni, hogy Kenan ismét elfut lazán,ettől a rendőrségtől bármilyen baki kitelik... Hány órát adott anno Ömer Kenannak??? 12-t?? Csak 6 év lett belőle :D Kenan egy jelenség, ebben a helyzetben is miket leművelt... Pszichiátriai eset :D
És Bruce Willis keménykedése már megint... Most is fegyvert rántott!!! Soha nem tanul semmiből:) a szövegek azért jók voltak:D
Efsun&Arda: ??? Mi van? Szóval nem történt semmi olyan, de Arda szó nélkül el is költözik?? "Olyan mint az apja, Asimra ütött..." :) Hülya&Szultán: tökéletes műsor :D azt a lenézést, amivel Hülya beszélt Szultánról és Zeynepről... Fantasztikus! :D (nagy piros pont a magyar szinkronnak is... Jó választás volt)
Ganime: kész nekem elég :D ennyit zokogni és sírva beszélni... Olykor már borzasztó!! ezzel együtt időnként sajnálom őt azért
Na és igen Salih... Rajta egyszerűen mindig nevetek :D
Jöhet a hétfő! :D :D
offtopic
mihenike 2019 júl. 13. - 21:48:20 Előzmény libra26
(808/1547)
OFF
Végig néztem! szóhoz sem jutok! ha te is megnézted, akkor „kipletykáljuk“... szerintem a Piszkos pénz forgatókönyvírója találkozott a Sorsok forgatókönyvírójával és elment a józan esze... :D
OFF