mihenike 2019 jún. 11. - 18:33:01 Előzmény Gödöllõ
(737/1547)
A Végtelen szerelem egy fantasztikusan jó sorozat volt!!!!! össze sem lehet hasonlítani Efsun kalandjaival...
igaz, hogy most Efsun megváltozott, de egyszer meg kell bünhödnie...!!!!
mihenike 2019 jún. 11. - 18:29:37 Előzmény Amiel
(736/1547)
Szia! a sorozat elején még szimpatikus volt Ates, illetve okosabbnak is tünt, mint màr egy jó ideje!!!! körülbelül odáig volt szimpatikus, ameddig kiderítette, hogy Bahar az igazi Atahan-lány... de amióta megjelent Arzu és Doruk azóta nagyon idiótán viselkedik!!!!!!!
Most is itt pàtyolgatja a börtöntöltelék-hajléktalan apját, aki maga vallotta be, hogy gyávaságból hagyta magára a fiát 25 éve.... és most annyira sajnálja, mert rákos....
7/10
Amiel 2019 jún. 11. - 14:32:02 7/10 Előzmény mihenike
(735/1547)
Épp most nézem az első két rész ismétlését. Hát, eddig egy nagy nulla ez az új sorozat. Valahogy nem tetszik, semmi érdekeset, lekötőt nem találok benne, és színészek se megnyerőek. :( Nagyon nagyon ritka, ha valami nézhetőt adnak! :(
7/10
Amiel 2019 jún. 11. - 14:30:14 7/10 Előzmény mihenike
(734/1547)
Ates? Hát, már mondtam, illetve írtam valamikor. Egy málé, szájtáti, önfejű hülyegyerek, ügyvéd létére... Nekem első perctől kezdve ellenszenves volt, de maga a színész is, nem csak a szerepe. Számomra nem, hogy nem szépfiú, de egy makimajom, akitől kiráz a hideg, amikor előkerül. A viselkedése meg... még a feleségét is képtelen megvédeni, csak percekig hallgat és tátja a száját, pedig elvileg szereti. Borzalom!
mihenike 2019 jún. 11. - 13:51:57 Előzmény ninjago
(733/1547)
szia! most lemaradtam, mert elutaztunk a hosszù hétvégére és nem gondoltam volna, hogy még pünkösd hétfön adják... :D Zeynep apjához még nem is volt szerencsém... vagy szerencsétlenségem? :)
Közben érdekelne az rtl klub-os ùj török sorozat is.... :)
martika7 2019 jún. 11. - 10:10:10
(732/1547)
Sziasztok!

Én úgy olvastam, hogy Bahar hosszú időre börtönbe kerül és Ates elhagyja őt. Nekem nagyon zavaros ez a sorozat. Több szálon futnak cselekmények, de egyik sincs lezárva, nem mindig világos ki mit miért tesz, és a végeredmény sem mindig derül ki. Jön egy egy új szereplő, adott esetben tesz valaki ellen valamit, és egyik napról a másikra felszívódik. (Arzu) például. Kíváncsi lennék hogy csináltak ebből 401 részt. A vége lehetett volna happy end
martika7 2019 jún. 10. - 08:57:56
(731/1547)
Ahogy néztem a fox csatornán igen. Nagyon drukkoltam Ardának és Efsunnak, de tragikus lesz nekik a vége.
Gödöllõ 2019 jún. 10. - 08:15:04 Előzmény martika7
(730/1547)
Kíváncsi vagyok a végére.A végtelen szerelem című sorozat vége igen nagy csalódás volt számomra,lehet ennek a is az lesz?
ninjago 2019 jún. 09. - 08:37:12 Előzmény mihenike
(729/1547)
Szia! Valamit én is találtam arról, hogy a színésznő mindent megtett, hogy megkapja Nuran szerepét, de nem tudom, mi lehetett az a minden. Iliasz egy szépfiú a mostaniakhoz képest. Ates pedig egy állat, azért kioszthatta volna apucit, amikor a szerencsétlen Bahart letámadta, annyira nem nagy a ház, hogy semmit ne hallott volna. A kedvenc forgatókönyvírónk szerintem már elfelejtette a sorozat elejét, amikor Ates még kedves volt, az apja pedig egy mártír, egy hős, no, most aztán leshetjük.
mihenike 2019 jún. 08. - 02:49:18 Előzmény ninjago
(728/1547)
sziaaaaa :) csatornatöltelékek :) ez tetszik :) én nem tudom, hogy ezek a „jóemberek“ tényleg ilyen rusnyák-e a való életben is?!? mert én a sorozat kezdetén Nuran, Ilyas illetve Szakine esetében is megkérdöjeleztem, hogy ezek igazi színészek-e?!? de utána néztem és láttam, hogy el lettek torzítva a szerepük kedvéért!!!!!