Zachariah márc. 08. 03:18:12
(5/5)
A huszonötödik percig bírtam nézni, annyira idegesített a folyamatos zene. Ez valóban nem a klasszikus Star Trek, még a Discovery tempójánál is gyorsabban pörög. Pedig érdekes lett volna egy kémsorozatos ST, de ez most már egy kihagyott lehetőség.
A karakterek egy része pedig totál idióta, ez lenne a 31-es Szekció?

Pl. a miniatűr lény miért egy vulkáni külsejű géptestet használ, ha képtelen megállni röhögés nélkül?
A fegyveres-páncélos csávó meg tök agyatlan, ilyen figurákat vesznek fel egy titkosnál is titkosabb szervezetbe?

Szóval nem ártott volna normálisabb forgatókönyvet írni.
Mellesleg nekem a Discovery első két évada, meg a Különös új világok (SNW) tetszett.
A Picard-sorozatot elszúrták, de az nem oszt, nem szoroz, lényegtelen.
Viszont azt sajnálom, hogy ilyen ziccert (mármint a S31-sztori) így elbaltáztak.

kybuck febr. 28. 04:55:40
(4/5)
Azt gondolom a Star Trek meglett volna enélkül is, de ugyanakkor egy megnézésre ez is megteszi, leginkább azoknak, akik a ST Discoveryt is nézték és bejött nekik Georgiou karaktere; nekem speciel bejött, ezért néztem meg ezt is. Ha kifogásolnom kéne valamit az igazából a többi karakter lenne, mert azok nem igazán szimpatikusak, ahogy a Discoveryben lévők sem voltak túlságosan azok. A cselekmény pedig kissé uncsi, de a ST-et ismerve ez nem akkora újdonság, mert a ST gyakran önismétlő, nem igazán tud a saját árnyékán túllépni, ezért jogosak az unalmat általánosságban emlegető kritikák vele kapcsolatban. A Discovery után nem hiszem, hogy ez a sztori sorozatként túlságosan sikeres lett volna, de szerintem a ST azt is elbírta volna, ez az elkészült film pedig akár folytatható is, ha valaki egyszer netán lát benne fantáziát.

A Men In Black kis Rosenbergjét idéző lényecske érdekes volt, de ugyanakkor rém idegesítő is, ami általában egy visszatérő gond az újabb ST-produkciók szereplőivel.

Zahire febr. 22. 20:08:21 Előzmény 3,14159
(3/5)
Legrosszabb ? Te tudod így rangsorolni ? Szerintem Michelle Yeoh nem a teljesen átlagos színészi "teljesítményével"sokkal inkább a megjelenésével és harcművészeti tudásával vált ismertté.
1/10
Roland75 febr. 21. 17:02:56 1/10
(2/5)
Ha fázol és a tévében semmi más nincs, akkor jó lehet.. De ha a Star Trek szinre számítasz inkább vidd le a szemetet.
3/10
3,14159 febr. 21. 14:38:03 3/10
(1/5)
Az egykori Star Trek minőségét nyomokban sem tartalmazza.
Jól jellemzi jelen korunk undorító, aberrált értékrendjét, a történet morális pöcegödrének a normalizálása.
A színészkedés csapnivaló, nullára értékelhető.
Michelle Yeoh élete legrosszabb teljesítményét adja, gyakorlatilag az egész film a tenyérbemászó ripacskodásáról szól.
Senkinek nem ajánlom. Elpocsékolt másfél óra.