9/10
tundeey 2006 nov. 10. - 14:10:57 9/10
(823/1443)
én biztos, hogy megfogom nézni, amúgy nem baj, hogy késõbb kezdõdik, mert én elõtte úgyis Lost-ot fogok nézni:)))
csancsy 2006 nov. 10. - 14:05:11
(822/1443)
Ja, értem, az is jó, fõleg a mosoly:))))Nekem mindig tetszik, ha egy férfi sokat mosolyog, és ha udvarias, most éppen egy ilyen férfiba vagyok szerelmes, pedig nem egy húúú, de helyes, de nem is rossz:)))És a humor sem utolsó!!!!!Látom, te is a tanár hatása alá kerültél.
tényleg, akartam is mondani, én már láttam a filmet, vagy 10-szer, ugyanis Hallmarkon adták le vagy 10-szer és felvettem vidire. Elõször Holly Marie Combs miatt néztem, de rögtön észrevettem Yannick Bissont is, azzal az ellenállhatlan sármjával.Nagyon jót alakít a filmben, egy amolyan babusgató exbarátot alakít, akivel össze akar jönni a fõhõsnõ a kudarcos randik után, de a csattanót nem fogom elárulni. Amúgy szerintem az a pasi sem rossz, akivel végül összejön "Jane". Nagyon jó film, a végén van egy kis csattanó, elején el sem lehet képzelni, kivel jön össze JAne, de a végén elcsattan a poén, amit nem árulok el, de annyit mondok, érdemes megnézni, szóval ha nem lesztek álmosak nézzétek, ugyanis sajnos késõn kezdõdik.
9/10
tundeey 2006 nov. 10. - 12:19:21 9/10
(821/1443)
31 éves nõs, tehát nem azt mondod rá rögtön, hogy szép, hanem egyszerûen olyan a kisugárzása, a hangja és a mosolya, ami "széppé", férfiassá teszi, amire nagyon büszke lehet az szerintem/és a kányok szerint is/ a fenek....na mind1... :)))
Ma nézzétek a tv2-n a Randi Jannel c. filmet mivel Jack is fog benne szerepõelni...
csancsy 2006 nov. 10. - 10:48:03
(820/1443)
Látom, sok mindenki most ír tézét, ezért sok sikert kívánok nektek:)))))Remélem mindegyik jól sikerül. Azért majd nézzétek a Sue Thomast.
csancsy 2006 nov. 10. - 10:43:41
(819/1443)
Á, szóval helyes, fiatal férfiról van szó?Nálunk is volt pont földrajzon egy tanuló (hallgató)-helyettesítõ tanár, és elég helyes és fiatal volt, az egyik osztálytársamat ki nem állhatta és fordítva, mondjuk az az osztálytársam senkit sem szeretett magán kívül, és senki sem szerette õt.Én se bírtam, túl nagy pofája volt.Szerencsére ez a helyettesítõ tanár észrevette a dolgokat, és mindig õt szekálta, meg is érdemelte:))).Neked is tetszik a földrajz tanár?Hogy néz ki?jól? mondjuk most is van nálunk egy helyes, szõke hajú 28 éves tanár, csak a modora hagy egy kis némi kívánnivalót maga után.Pont õ tanítja a legtöbb (4-et) tantárgyat.
somvirág 2006 nov. 09. - 16:43:07
(818/1443)
Sziasztok, látom, mindenkinek a hete tele van dogákkal, én se vagyok máshogy, egész héten írjuk a tzket, és csak néhány tanár könyörült meg rajtunk azzal, h jövõ hétre rakták a dogát. Itthon meg kontrollálnom kell magam, hogy be ne kapcsoljam a számítógépet, mer akkor bizony nem vakaródom le róla:))))) Csak a holnapot éljem túl...;)
9/10
tundeey 2006 nov. 09. - 15:16:02 9/10
(817/1443)
az a baj, hogy idén csütörtökön és pénteken van földrajzunk, szóval...hétfõ kizárva, most hétfõn csak hellyettesítet, amúgy a mi tanárunk férfi és a lányok körében nagy sikere van a domborzatainak:))))amúgy köszi, hát remélem is hogy sikerülni fog....
firka- 2006 nov. 09. - 14:46:04
(816/1443)
sok sikert mindekinek a tz-khez, sajna jövõ héten én is fogok írni egy csomót, minden tanár pont a következõ hétre tudta tenni! a többi meg, aki nem írat, azért van felháborodva, hogy az õ órájára mért nem tanultunk jobban...
kicsit vegyes most minden, mert nagyon várom a szombatot, hogy megnézhessem a köv- részt, de nagyon fogom sajnálni, hogy újból vége a sorozatnak, és várhatunk nyárig, ha egyeltalán leadják...
csancsy 2006 nov. 09. - 14:22:56
(815/1443)
Ja, egyetértek veled, a szünet nem tesz jót a tanároknak, nálunk is elég gáz helyzet van. Szurkolok a holnapi földrajzdogádhoz majd, remélem jól sikerül majd:)))Amúgy tök szar, hogy pénteken írtok tézét, sokkal jobb lenne hétfõn, nem?Én legalábbis így gondolom, mert legalább van hétvégén idõ tanulni arra, nem?Hát, most hogy említetted a földrajzot, elõjöttek a vicces gimis emlékek.Egyszer földrajzból késõbb írtam meg a tézét, mint a többiek, így csak enyémet kellett volna kijavítnia, de nem tette következõ órára és nagyon mérges voltam ezért, ezért kiabálva mondtam az osztálytársam, közben meg a tanárom hallotta, és azon az órán helyettesítõ tanár tartott órát, közben meg óra végére kijavította a tanár miattam:)))Annyira bûntudatom lett, amikor átadta a javított dogát, mert nagyon aranyos, rendes tanárnõ volt, ugyanis sajnos utolsó évben teljesen lefogyott (azt hittük direkt csinálta, mert nem volt sovány), és amikor leérettségiztünk, utána lévõ tanévben sajnos meghalt.Nagyon jó, rendes tanár volt, mindig amikor téli szünetre mentünk azzal búcsúzott, hogy a házi feladat, az hogy pihenjünk, és építsünk hóembert:)))
9/10
tundeey 2006 nov. 08. - 17:48:58 9/10
(814/1443)
nagyon szivesen küldöm neked a dolgokat, hiszen én is a masik fórumon kapom ezeket akkor miért ne osszam meg egy másik Sue fannal:)))
amúgy most én is nagyon el vagyok úszva tanulással...szerintem rosszat tett a tanároknak a szabdság....annyi mindent kell tanulnunk....pl. ma mondta meg a tanár, hogy hétfõre kéri a Guliver utazásait/423oldal/, akkor a jövõ hét helyett már most pénteken megírjuk a földrajz tz-t, meg ilyenek.....
csancsy 2006 nov. 08. - 17:20:38
(813/1443)
Sziasztok!!!
Végre ide tudok jönni, tudom ígértem fant, de most nem tudtam, nem értem rá, mert sokat kellett tanulnom. bocsika, ezért, de hétvégén fogok rakni, ezt tuti megígérem. firka, le szoktad tölteni a részeket számítógépen?Legalább ot tudnád nézni, bár tudom nem ugyanaz, mint vidin.:)))De legalább nem lesz hiányod:)))Amúgy én is felveszem valószínûleg za utolsó részt, és vagy többször megnézem én is, alig várom már a szombatot, bár remélem nyáron azért majd újra leadják, ha most nem is. Nem is néztem mi lesz helyette, ti tudjátok?:)))))
Tündi, köszi a fant, megkaptam és nagyon tetszik, és bevallom ismerõs volt, ugyanis olvastam részeket belõle az rtl fórumon, de sajnos nem tudom letölteni, mert itt nem tudom elmenteni, mire hazaérek, több mint 60 oldalt kéne visszanéznem, erre meg nincs idõm, ezért majd befejezi Anna, akkor elküldöd nekem tündi:)))Nagyon rendes vagy, és köszönöm elõre is. mindig csak én kérek, ha esetleg kell valami sorozatszám(sorozat fõcmíben szokott menni, azokat szoktam letölteni), és megvan nekem, szívesen elküldöm neked.
firka- 2006 nov. 07. - 14:46:04
(812/1443)
még sajna alig volt idõm olvasni a fanból, de amint lesz szabad percem, leülök és folytatom. nekem annyira fog hiányozni, és tudom, hogy vasárnap megimt rám fog jönni az a nem is tom milyen érzés, mint szemtember elején, és talán ezért fog a legjobban hiányozni :( nekem még vidin sincs meg sok rész (vis most tulképp csak 1 van) de ezt az utolsót mindenképp felveszem, és biztos rengetegszer megnézem majd...
9/10
tundeey 2006 nov. 07. - 12:36:56 9/10
(811/1443)
oké küldöm, ja és sajnos nekem is nagyon fognak hiányozni a szombati részek, de mivel vizuális tipus vagyok emiatt a fanok elképzelését sokszor egy-egy részenk gondolom el....
csancsy 2006 nov. 07. - 11:34:28
(810/1443)
Szisztok!
Ani, örülök, hogy te is megjöttél már!!!Amúgy nekem is hiányozni fog nagyon.Bár megpróbálom enyhíteni a videókkal, de az nem ugyanaz, nem tudom, tik hogy vagytok, de most elég sok új részt adtak le. És nekem ez az újdonság varázsa fog hiányozni, hogy mindenap vagy hétvégén már vártam az újabb részt izgatottan, hogy ebben vajon lesz-e megint vibrálás Jack és Sue között. Annyira örültem az új részeknek, de régik lennének, akkor is nézném, remélem jövõ nyáron azért mégegyszer le fogják majd adni:)))Mert pár részt nem tudtam felvenni, meg amúgy is megnézném, mert egyszerûen imádom:)))
Tündi, ha majd végez Anna (szikraandbumm) akkor majd küldd el nekem is el az egészet, egy részt küldd el most, kíváncsi vagyok milyen a kezdete, ha ennyire jó.:)))
9/10
tundeey 2006 nov. 06. - 18:33:24 9/10
(809/1443)
az elõzõ hsz.-ben egy sueandjack-es portál linkjét adtam meg csak nem írja ki szóval ha rákattintasz akkor már rögtön ott is vagy a sue-s oldalon, ahol a legújabb részek fennt vannak...Ja és írd meg hogy tetszik-e a fan amit küldtem....
firka- 2006 nov. 06. - 17:41:45
(808/1443)
köszi szépen már megis kaptam mailt! :) egyébként a gportalt már én is sokszor néztem, és megpróbáltam keresni sue-s portálokat, de nem nagyon találtam, vagy csak egy évvel ezelõttieket. de majd most jobban átbogarászom, és akkor talán találok vmit. na, nekikedek a fanficot olvasni:)
9/10
tundeey 2006 nov. 06. - 16:55:29 9/10
(807/1443)
firka- ha rámész a <a target="_blank" href="http://www.gportal.hu/portal/sueandjack" title="www.gportal.hu/portal/sueandjack">www.gportal.hu</a> akkor innen letudod tölteni a részeket, amik egy sendspace nevû honlapra van feltöltve, ez egy olyan oldal, ahov afelelhet tölteni dolgokat.....
Szikraandbumm fanját az rtl fórumán találod meg, de mivel még írás alatt van így és nagyon sokat kéne visszalapoznos a részekért, így én elküldöm neked mail-ben azt ameddig megírta, szerintem nagyon jó.....

ja és a amit elõbb megadtam honlap címet ott is találtok fanokat, olyanokat is mint amiket már csani is felrakot vagy pedig ide is már kezdik felpakolni õket: p4.forumefree.com és itt az észak amerikai sorozatok/sue thomas és van külön topikja a történeteknek....
firka- 2006 nov. 06. - 16:45:31
(806/1443)
ja és mégegy kérdés: szikrandbumm fanficját hol lehet olvasni? sorry, még nem vagyok olyan régi Sue-rajongó, mint ti, és most megint kezd rámjönni (így, hogy már csak egy rész lesz:(((( ) ez a Sue-lázszerûség, amikor nagyon hiányzik az egész, de már nem tudok mit csinálni, és semmihez nincs kedvem:(
firka- 2006 nov. 06. - 16:43:41
(805/1443)
Ti honnan találtok ilyen honlapokat? Légyszi, magyarázzátok meg, mert én sokszor a felét nem értem annak, amit beszéltek :( :) Kaktusz, melyik a honlapod? Kiváncsi vagyok rá!. Egyébként nem vagyok rajta iwiw-en, már így is túl sok minden van nekem, ami elég. És (most totál hülyének fogtok tartani, pedig azt hittem teljesen otthon vok internet-ügyben) mi az a sendpace? Egy oldal? Akkor nekem is megadnátok (bármi is az) mert az elõzõ részt én is leakarom majd mégegyszer tölteni, nekem annyira tetszett!
9/10
tundeey 2006 nov. 06. - 15:33:53 9/10
(804/1443)
Sendspacen elvileg annyiszor lehet letölteni amennyiszer akarod, és asszem elégg sokáig is fenn marad azt nem hinném, hogy örökké de 30napig tuti..amúgy most voltam vivien oldalán és már ott is fennt van az utolsó rész is mármint a leadotakból.....Vízkeleti Anna/szikraandbumm/ fanját olvastad?még nincs vége de nekem hihetetlenül tetszik...:))))

Ja és igen sajnos a héten lesz az utcsó rész:(((