csancsy 2006 okt. 06. - 14:05:15
(603/1443)
közben rakom fel a következõt:)
Elszakítva tõled 2.rész
Myles és Lucy szétterítette az aktát, nyomokat keresve, ami elvezetheti õket a gyanúsítotthoz. Myles felkapott egy lapot Lucy elõl, hogy megvizsgálja azt.
„hé! Éppen olvastam!” – Lucy ránézett. Myles tudomást sem véve a nõrõl folytatta a lap tanulmányozását.
Tara felnézett a számítógépérõl, Lucy megrázta a fejét. Tara elmosolyodott, megvonta a vállát. Ekkor sétált be Bobby és D. Tara, Myles és Lucy várakozóan nézett rájuk.
„D és én találtunk egy szemtanút, aki látta az egyik nõ elrablását. A nõ festõmûvész, így rajzolt nekünk egy meglehetõsen jó vázlatot a férfiról.” - Bobby egy papírlapot dobott le Tara asztalára.
„Pompás, ezt a férfi bájosan ronda.” – fitymálta Tara a képet.
„Ha több idõt töltenél a munkáddal, kevesebb oximoront használnál, lehet, hogy gyorsabban kapnánk el a fickót.” – gúnyolódott Myles.
Tara rosszallóan nézett rá.
„És ha TE több idõt töltenél a TE MUNKÁDDAL, és kevesebbet sértegetnéd a munkatársaidat, lehet, hogy már elõléptettek volna.” – vágott vissza a nõ haragosan.
Myles rábámult a nõre. Lucy felnevetett, amint õket nézte. Bobby vihogott Myles arckifejezésén.
„nos, egy oda haver.” – ütött Myles hátára. – „Ne aggódj, még mindig meg van az ELKÉPESZTÕ hajad!” – Lucy prüszkölt a nevetéstõl Bobby megjegyzésére.
Myles felkelt Lucy asztaláról és méltóságteljesen a sajátjához sétált, a többiek pillantásától kísérve.
„Hé fiúk! Azt hiszem találtam valamit!” – integetett izgatottan Tara.
Jack és Sue nem volt ilyen szerencsés. Kiderült, hogy kilenc nõ egyedül élt, kettõnek a barátja nem volt elérhetõ és az utolsó lány barátja öngyilkosságot követett el. Jack Sue-ra nézett, aki gondolataiba merülve bámult ki az ablakon. A férfi megérintette a karját, hogy ráfigyeljen. A nõ kissé meglepetten nézett rá.
„Egy húszas a gondolataidért?” – férfi figyelt arra, hogy a nõ le tudja olvasni a száját. A nõ zavartan vonta fel szemöldökét.
„Azt, hiszem, azt mondtad, hogy ’egy pennyt a gondolataidért’? – Jack mosolygott
„Igen, de a te gondolataid sokkal értékesebbek nekem.” – Sue elpirult, de melegen a férfira mosolygott.
„Csak az ügyön gondolkodtam. Mennyi szörnyûség történt ezekkel, a nõkkel. El sem tudom elképzelni, min kellett keresztül menniük, hogy..” – a nõ hangja fáradt volt, reszketett. Jack együttérzõ kifejezéssel az arcán szorította meg a nõ karját. Sue lágyan mosolygott.
„Rendben vagyok. Ne aggódj miattam.” - egy hosszú pillanatig a férfi szemébe nézett, meglátott valamit, felismerte, de nem tudta hova tenni. A nõ ráébredt, hogy a férfi észrevette milyen hosszú ideje, figyeli õt, a férfi kérdõn nézett a nõre. A nõ újra elpirult és visszafordult az ablakhoz, remélve, hogy a férfi nem látta meg az érzelmet a szemeibe. A nõ nem állt kés
csancsy 2006 okt. 06. - 14:03:25
(602/1443)
irigyellek:)))))és melyik részt nézted?gondolom nem az egészet:)
9/10
tundeey 2006 okt. 06. - 13:25:25 9/10
(601/1443)
én tegnap vidiztem egy kicsit..nagyon élveztem
csancsy 2006 okt. 06. - 13:21:35
(600/1443)
csak kár, hogy rövid idõre, lehetne, mondjuk minden hétvégén elejétõl kezdve, bár nem akarok telhetetlen lenni, ennek is nagyon örülök, majd viszem a Sue thomasos vidiket a koleszba, és hétvégén azt nézem majd, mert sajnos mivel elvittem a tévét, itt nem tudok vidizni.Nagyon sue thomasos hiányom van:)
9/10
tundeey 2006 okt. 06. - 13:20:00 9/10
(599/1443)
asszem ezt Minimo csinálta...
9/10
tundeey 2006 okt. 06. - 13:19:35 9/10
(598/1443)
:)
csancsy 2006 okt. 06. - 13:18:37
(597/1443)
Amúgy ezt te alkottad, vagy ezt az rtl-es fórumról csinálták?
9/10
tundeey 2006 okt. 06. - 13:18:19 9/10
(596/1443)
na azt én is nagyon bírtam...már csak 1 hét és újra látjuk õket.....
csancsy 2006 okt. 06. - 13:17:54
(595/1443)
na, igen, a tökéletes test:)))csak kár, hogy ezen nem mosolyog.
9/10
tundeey 2006 okt. 06. - 13:16:39 9/10
(594/1443)
:)
csancsy 2006 okt. 06. - 13:15:39
(593/1443)
ez szupi, bírtam ezt a részt.:)))amikor sue mondta, hogy mi lesz majd, kirúgsz?erre jack pedig, hogy nem, de rajtad tartom a szemed, ezen nagyon jót mosolyogtam:)Alig várom már az új részeket, valószínûleg a koleszban leszek, és ott nézem.
9/10
tundeey 2006 okt. 06. - 13:15:28 9/10
(592/1443)
:) Ezen képek többségét az rtl fórumáról vannak, de van amit én csináltam....
csancsy 2006 okt. 06. - 13:13:54
(591/1443)
mnikol te melyiket akarod berakni?berakhatnád, mondjuk a mikor nem tudsz hazudni, vagy a megjátszott házasságot:)))
9/10
tundeey 2006 okt. 06. - 13:13:47 9/10
(590/1443)
.......
9/10
tundeey 2006 okt. 06. - 13:12:46 9/10
(589/1443)
akkor még rakok be egy pár képet, ha ennyire elnyerte a tetszéseteket....
csancsy 2006 okt. 06. - 13:11:35
(588/1443)
Elszakítva tõled I.rész folytatása:)
Sue Jack-ra nézett, akinek homloka összeráncolódott.
„nos Szikra, mi van a törvényszéki jelentésben?”
A nõ nem szerette ezt a kifejezést a férfi arcán. Az ügy rázósnak indult.
„Garret-nek igaza volt. Ez a fickó tényleg az ördög. Már tizenkét nõt ölt meg, mindegyik 30 év alatti.” – A férfi megrázta a fejét. – „Ez a fickó beteg.” – Sue odasétált és a férfi válla fölött egy pillantást vetett a nõk fényképére. A gyomra ugrálni kezdett és hirtelen émelygést érzett.
„oh istenem.” – a nõ nem volt ura hangjának, mást nem is tudott mondani.
A lányokat megverték, a sérülések láthatók voltak ruhátlan testükön. Szavakat véstek bõrükbe. A jelek utaltak arra, hogy a kínázások ismétlõdtek. Nyomok a torkukon arra engedtek következtetni, hogy dróttal fojtogatták õket. Egyikük csontja kiállt a karjából. Mindegyikük visszataszítóan sovány volt. Némelyikük beesett szeme mégis nyitva volt az állandó rettegést jelezve.
Jack körbe adta az aktát, a szobában fokozódott a csend, amint mind megnézték a tartalmát.
„Oké srácok. Ez kell kapnunk ezt az ördögfattyút. Tara vizsgáld át boncolási jegyzõkönyvet és a törvényszéki jelentést.”
Tara bólintott és visszavonult a számítógépéhez.
„Bobby, D beszéljetek a szemtanúkkal és lássuk, mit tudtok kiszedni belõlük. Myles Lucy-val dolgozol és nézzük elõ tudtok-e szedni valamilyen gyanúsítottat. Sue, te és én beszélünk az áldozatok családjával.”
Sue bólintott, titokban örült, hogy Jack-kel dolgozhat. Jobban érezte magát a férfival, mint másokkal, és a nõ érezte, hogy szüksége van az együtt érzõ jelenlétre, amíg kivizsgálják azt az ügyet. Hirtelen mindenki sietve kezdett hozzá a kirótt feladatához.
csancsy 2006 okt. 06. - 13:10:22
(587/1443)
szerintem rakok be fant, vagyis máris elkezdem, ezt is az rtl-es fordította Takira, és el is küldte nekem, amiért ezer hála, és köszönet:)))
Elszakítva tõled 1.rész:)
Kegyetlenül forró júliusi nap volt és a csapat asztalaiknál dolgozott serényen. Olyan csend volt, hogy hallották az izzadság cseppek koppanását a márványpadlón. Hiába volt nyitva az ablak, egyetlen enyhe szellõ sem fújt egész reggel. A ventillátor hozott ugyan némi enyhülést, de azon kívül még egy kis testszagot is szétfújt az irodában. Levi lihegve ült Sue asztala mellett, nyelve kilógott a szájából, nyálat csorgatva Sue cipõjére. A csoportnak az elmúlt két hétben nem volt ügye. Úgy tûnt, mintha megtisztították volna a várost a bûntõl, de jobban ismerték. Annyit tehettek, hogy élvezik a szünetet, bár valamennyien kezdtek nyugtalankodni. Jack lerakta a tollát és nyújtózkodva dõlt hátra a székében. Zakóját már korábban letette, most a nyakkendõjét lazította meg.. Egy pillantást vetett izzadó csapattársaira, mindegyikük elfoglaltnak látszottak. Pillantása végül Sue-n állapodott meg, a nõ néhány aktát nézett át. A férfi észrevett, hogy a nõ hozott egy másik kisebb ventillátort, amelyet Levi elé tett le a padlóra. Elmosolyodott és megrázta a fejét a látványtól. Sue észlelte a mozgást és felnézett a férfira, a nõ szemöldöke kérdõen húzódott fel.
„nos, a csodakutya is saját ventillátort kapott?” – mutatta a nõnek. - „Mi a következõ? Gyémántokkal díszített nyakörv?” – a nõ az egyik ragyogó mosolyával nézett a férfira.
„Mit mondhatnék? El van kényeztetve!”
Lenézett Levi-ra, megütögetve a fejét. Ekkor fedezte fel a nyáltócsát a cipõjén.
„Oh Levi! Ez olyan durva!” – ráncolta az orrát, megfogott egy papírzsebkendõt, sietõsen törölgetve azt.
Jack felnevetett és Sue ránézett. A férfi tettet megadással emelte fel karjait.
„Mi a durva?” – szólalt meg Lucy. Örülve a figyelem elterelésnek.
Ujjai görcsöt kaptak a gépeléstõl, ökölbe szorította, majd kinyitotta ujjait.
„Levi összenyálazta a cipõmet.” - Sue távolabb fektette le Levi-t ez alkalommal.
Lucy éppen nevetett, amikor Garret lépett be aktát tartva. Mindenki abbahagyta, amit csinált, és reménykedve néztek rá.
„Tudom, hogy mindannyian ugyanarra gondoltok, és igen, van egy ügyem számotokra.”
Várt, amíg a csapat éljenzése okozta zsivaj elhalt.
„nos, mit kapartál ki kapitány?” – mondta Bobby elõször. – „a szerelmes madarak lesznek újra házasok?” – Tudomást sem véve az ellenséges pillantásról, amit Jack-tõl és Sue-tól kapott.
Garret nem vett tudomást a férfi megjegyzésérõl.
„Egy sorozatgyilkost kell megtalálnunk.” – Átadta az aktát Jack-nek, aki átlapozta azt. – „Azt akarom, hogy minél elõbb lezárjátok ezt az ügyet. Ez az ember valóban maga az ördög. Eddig már 12 életet követelt.” - Ted hangja komoly volt, majd megfordult és elhagyta az irodát.
Sue Ja
firka- 2006 okt. 06. - 11:48:43
(586/1443)
Jaj, tundeey millió-millió köszönet a képekért!:DDDDD
Látom, mindenki el van ájulva, hát én is csak csatlakozni tudok:D Egyébként akkor raktok majd be még fanficokat?
csancsy 2006 okt. 05. - 18:48:29
(585/1443)
köszönöm, köszönöm, köszönöm, felviditottál:))))Olyan jó, most itthon lenni már, kicsit hosszabb lesz a hétvégém.
lyzbet 2006 okt. 05. - 18:41:59
(584/1443)
Hahhhh....:-)))))))
Elolvadok a képek láttán!:-)
Imádom a mosolyát!:-)