Kaktusz 2006 nov. 06. - 15:26:30
(803/1443)
hûha, hát azt hiszem a honlapokat már vagy legalább 3 hónapja nem frissítettem:S most annyira nincs idõm semmit csinálni, azt hiszem, le is fogom zárni, még talán feltöltöm az utolsó pár részt, befejezem az ismertetõket meg írok vmi jó csöpögõs elköszönõ szöveget, aztán ennyi:( kár:( de már a sorozatnak is nemsoká vége (na jó az kicsit még odébb van)

tényleg már csak egy rész van a Sue- ból??? én még ott tartottam, hogy kettõ:((( így elszámolni!!! de a legutóbbit se láttam még mindig, úgyhogy nekem még kettõ van;) de rossz lesz:S
csancsy 2006 nov. 06. - 14:44:30
(802/1443)
Tündi, Akkor te szerencsés vagy, engem akkor nagyon idegesített:)))Jó, akkor azzal kezdem, nekem mindkettõ közepes, ami igazán tetszett azt felraktam már, például a végzet karjaiban, meg Elszakítva tõled.Még tetszett a Valentin, de sajnos nem fejezték be, szinte alig fordítottak belõle. Ha megtalálnám angolul, biztos lefordítanám.Nagyon tetszett az eleje. Hát, nekem 2 rész is kell majd, ugyanis sem a múlt szombatit, sem a mostanit (pont az utolsó 2 rész:(((nem tudom letölteni, de ha jövõ héten hazamegyek, akkor majd megpróbálom letölteni.:)))Nem tudom, sendpacen hogy mûködik, hogy hány ember töltheti le, meg meddig?Ha jövõ héten még jó lesz akkor letöltöm, de ha nem akkor majd feltöltenéd nekem:)))))
9/10
tundeey 2006 nov. 06. - 13:52:16 9/10
(801/1443)
Csani szerintem a Mikor nem tudsz hazudnival kezdd, mert az nagyon-nagyon jó igazán pirulós kis story:))))
Akkor jó ha lehet csetelni is rajta...engem még nem hívtak az usa-ból szerencsére, ja és ha a most szombati rész kell akkor szólj mert akkor elküldöm a linkjét, mivel sendspace-re lett feltöltve....
csancsy 2006 nov. 06. - 12:52:14
(800/1443)
szia!Örülök, hogy sikerült letöltened, de ehhez nem kell mikrofon, meg webkami, anélkül is tudunk, úgymond "csetelni", mint a msn-nél, csak az a gáz, hogy most nem tudok felmenni, majd hétvégén fenn leszek sokat. amúgy én sem értem teljesen ezt a skype-t, mert én is nemrégen töltöttem, én is most tanulgatom.például idegesít, ez a sok próbahívás, még konfrenciahívásra is hívtak, amikor nem voltam gépnél, és olyanok, akiket nem is ismerek usából, meg stb. Nálad nem volt ilyen?
csancsy 2006 nov. 06. - 12:49:04
(799/1443)
Szisztok!gyorsan beköszöntem, mert nem sokáig lehetek itt. Szóval firka, örülök, hogy sikerült belinkelned a peticiót, amúgy iwiw honlapján is felrakták az ünzeõfalra, nem tudom rajta vagy-e. a fannal az a helyzet, hogy elhoztam floppyn, szóval csinálni fogom, mégpedig a mikor nem tudsz hazudni, és a Megjátszott házasság van nálam, szóval el fogom kezdeni, de nem most, majd hétvégén, meg szerdán, mert akkor nem leszek suliban, nincs órám, ezért majd felrakok egyet-kettõt:)))
firka- 2006 nov. 06. - 08:25:42
(798/1443)
most látom, hogy lehet, mégis sikerült berakni a petíciót, mert nem azt írta ki, amit én írtam. megpróbálom akkor mégegyszer, mindenkitõl bocs a sok hozzászólásért.
<a target="_blank" href="http://www.petitionspot.com/petitions/stfbe" title="www.petitionspot.com/petitions/stfbe">www.petitionspot.com</a>
firka- 2006 nov. 06. - 08:24:00
(797/1443)
csanita, kérhetnék egy szívességet? beraknád mégegyszer a petíciót? mert nekem sehoyg sem sikerül! de úgy rakd be, ahogy mondjuk legelõször, hogy a <a target="_blank" href="http://www.petitionspot.com/stfbe" title="www.petitionspot.com/stfbe">www.petitionspot.com</a> jöjjön be, vagyis egybõl a petíció. ez kicsit értelmetlen...
firka- 2006 nov. 06. - 05:55:57
(796/1443)
hello, köszi szépen a magyarázatot, én is végigfutattam fejbe az egészet, így persze már visszatudok emlékezni, mivolt. Tündi, nektek meg sok sikert a skype-hoz, meg iesmik. Egyébként fogtok majd még felrakni fanficot? Csak kérdezem, mert ha igen, nekem annál több idõm van...
9/10
tundeey 2006 nov. 05. - 18:44:55 9/10
(795/1443)
szóval letöltöttem a progit, de sajnos nincs mikrofonom, sem pedig webcamerám, de mikrofont tudok venni, webkamcsit pedig már júniusban kértem mikulásra:))))
9/10
tundeey 2006 nov. 05. - 18:19:55 9/10
(794/1443)
Egészen jól telt, csak nagyon hiányzott a fórumozás, meg minden...sajnos nincs skype-om, de amúgy az milyen, már hallottam róla, de még nem használtam, szóval hasonlít az msn-re?vagy milyen?
csancsy 2006 nov. 05. - 17:12:23
(793/1443)
Szia!
Örülök, hogy visszaértél, nagyon hiányoztál már te is, hogy telt a szüneted?Remélem jól:))). Amúgy sajnos msn-ezni nem tudok, mert most értem vissza a koleszba ,és hát ott a szobatársam gépén nem lehet feltelepíteni msn-t. De ha van skype-n rajta vagy, akkor azon is dumálhatunk, csani-mono a skype nevem, hétköznap nem biztos, hogy tudok skype-n lenni, de hétvégén valószínûleg, ugyanis csak 2 hét múlva megyek haza.
9/10
tundeey 2006 nov. 05. - 11:38:03 9/10
(792/1443)
Na végre irtthon......csani szerintem is erre gondolt Jack, de mindenki annyira csodálkozó fejet vágot, hogy Sue nevét mondta...na mind1...lehet ma lesezk msn-en, ha elolvasom az rtl-s fórumról küldött fan. lemaradásaimat....és akkor lehet tudunk dumálni...
csancsy 2006 nov. 05. - 10:31:14
(791/1443)
Azt hiszem, tudom mirõ van szó, de nem vagyok biztos benne, házstársas 2.részében volt a végén, amikor elbúcsúztak a végén a háztól, és akkor Jack elkezdi mondani, hogy boldog lenne egy kutyával, 2 gyerekkel, feleséggel ebben a házban, és Sue erre mondja, hogy addig a bárokban fogja felcsípni a csajokat Jack, és erre jack mondja, hogy Hibát követett el, mert pont most akarta meghívni vacsorázni, de mostmár elmegy a fiúkkal a bárba, és Sue erre mondta, hogy nem baj, mert úgyis Lucy jön érte, és már van neki porgramja, lehet, hogy erre gondolt jack, bár ez sem volt igazi meghívás Jack részérõl sem.
somvirág 2006 nov. 05. - 09:22:05
(790/1443)
Ezt a végén én se nagyon értettem, de sajna a házastársas 2. részét nem láttam, úgyhogy gondoltam lemaradtam egy fontos dologról(megint)
firka- 2006 nov. 05. - 07:31:11
(789/1443)
jaj annyira rossz belegondolni, hogy már csak egy rész van hátra, és utána már nem lesz többet...Elég rossz érzés. Na mind1. Szerintem az eddigi 4 rész közül a tegnapi volt a legjobb! Sztem (az átlagnál is több) poén volt benne, fõleg Myles részérõl, én nagyon bírtam. Sztem még a liftes jelenet is nagyon tetszett! Meg a vége, amit ugyan én se értettem. A házaspáros rész az egyetlen fontos rész, amirõl nem maradtam le. És én sem emlékszek semmi visszautasításra. De az a jelenet is tök jó volt.
csancsy 2006 nov. 04. - 19:41:51
(788/1443)
Szióka!Már hiányoltalak téged is, de nagyon régen voltál már fenn, remélem eddig szorgalmasan nézted a sue Thomast:)))Már csak sajnos csak egy rész van hátra(mivel már leadták a mai részt, ezt jól megmagyaráztam)de arra leszek a legkíváncsibb:)))frissitettél a csacskás honlapodon?mert akkor felnézzek már, mert ott régen voltam már:))
csancsy 2006 nov. 04. - 19:38:31
(787/1443)
Jaja, nagyon köszönöm, drága vagy:)))Remélem majd le tudom tölteni,és nézni mert holnap már megyek vissza.Sajnos egész nap nem voltam itthon este 8 körül értem haza. egy dolgot nem értettem, hogy Sue mikor utasította vissza Jacket, amikor házasok voltak, én ilyenre nem emlékszem.
Kaktusz 2006 nov. 04. - 16:23:13
(786/1443)
ciasztok! sajna mostanában sok dolgom volt, azért nem voltam már egy ideje, de úgy látom, ezzel nem vagyok egyedül... visszaolvastam a legutolsó fanfictet, nagyon tetszett a befejezés:))) a mai részt én még nem láttam, de felvette a video (remélem:) mondjuk ebbe így rossz belegondolni, hogy már csak kettõ (kettõ?) rész van hátra... :(
somvirág 2006 nov. 04. - 14:51:32
(785/1443)
Hú, hát ez nagyon jó rész volt!!!!!:))))))))) Arról szólt, hogy 3 gimnazista csaj kirabolt 2 bankot, és csak a végén derült ki, hogy az egyiküknek viszonya volt az egyik tanárral, és õ "végeztette el" a lányokkal a bankrablást. Közben Lucy nagymamája egy ékszeresdobozt ajándékoz Lucynek, aki talál benne szerelmesleveleket, és kiderül, hogy ezt egyik régi szerelme írta a nagyijának, még a nagyapja elõtt, és Lucy meg Sue megkeresik ezt a bizonyos Oscart, hogy újra összehozzák a nagyival. Na mindegy, itt volt egy érdekes jelenet a liftben, ahol a jack leszólja Suet és Lucyet, mert kerítõnõsdit játszanak, és itt mondd valami oyasmit Lucy, hogy néha még a legösszeilõbb embereknek is kell segítség, hogy összejöjjenek, és Sue meg Jack iszonyú zavarba jön, majdnem egymásnak mennek, meg minden:)). A végén pedig,az irodában megkérdezik a többiek, hogy kinek, ki volt, aki visszautasította legjobban, és Jack mondja, hogy Sue volt az... aztán persze hozzáteszi, hogy amikor azt játszották, hogy házasok, és akkor mondja valaki, hogy a visszautasítást igaziból mondta a Sue, és Sue még mondja, ne haragudjon rá, és reméli, hogy még barátok lehetnek:))))). hát kb ennyi, bocs, ha nem elég érthetõ:))
somvirág 2006 nov. 04. - 10:21:52
(784/1443)
csanita, én elmondom majd neked, hogy mi volt, ha akarod:)