andiiii 2006 nov. 11. - 15:31:58
(843/1443)
köszi!!!!
andiiii 2006 nov. 11. - 15:31:36
(842/1443)
tehát összejöttek és mnden happy volt?!
somvirág 2006 nov. 11. - 15:21:38
(841/1443)
én pont ezen gondolkodtam mostanában, hogyha igazából nem jött össze az igazi sue thomas a jackkel(ha egyáltalán volt ilyen jack), akkor nem hiszem, hogy a soriban össze fognak jönni, mer lehet, h ezt csak illyen színesítõ elemként rakták a sorozatba, vagy mi a szösz, de én is pont erre gondoltam, hogy amikor mondta, h várnak rá, hogy az nem a jack-e (jó tudom, naon értelmesen fogalmaztam:PP)
csancsy 2006 nov. 11. - 15:11:29
(840/1443)
Hát, nem tudom, peddig láttad?Elõször Sue elfogadta az állást, aztán találkozott "Dianne-nal" a templomban, ki a valódi Sue Thomas, csak sorozatban elcserélték egymás személyiségét. dianne elkezdte mondani, hogy nagyon jól érzi magát a városban a barátaival, és stb., így sue nem ment el, de Jack nem tudta, így elmondta neki, hogy nagyon fog hiányozni neki, és nem akarja, hogy elmenjen, és Sue mosolyogva hallgatja, végül Myles szakítja félbe, és aztán Sue elmondja jack-nak, hogy nem megy el, mert a csapat fontosabb az elõrelépésnél.
Amúgy tudjátok minek örültem a legjobban?Hogy a valódi Sue Thomas akkor összejött Jack hudsonnal a valódi életben. Ugyanis szavaibõl következtettem, amikor elkezdte mondani, hogy akkor tudni fogja, hogy õ-e az igazi, meg mondta, hogy mostmár megy, mert várnak már rá.
andiiii 2006 nov. 11. - 15:07:50
(839/1443)
kérlek csanita írd le hogy mi lett a vége!
csancsy 2006 nov. 11. - 15:05:20
(838/1443)
Na, ez jobban hangzott volna pedig.Furcsálltam is, hogy nem célozgatott Jack-re, csak annyit, hogy a csapat fontos neki.
firka-, bocsika, kicsit félreértettem a dolgokat, azt hittem osztálytársaimról beszélsz. Tényleg az jó dolog, már egypár emberrel jóba lettem, akik nem az osztálytársaim, mondjuk, jó hogy sok embert ismerek meg a suliban lévõket is.
andiiii 2006 nov. 11. - 15:02:17
(837/1443)
mi lett a vége mert nem tudtam megnézni csak a közepéig?kérem hogy valaki írja meg hogy mi lett a vége a sorozatnak!!!!!!!!!!!!!!!
somvirág 2006 nov. 11. - 15:01:46
(836/1443)
miért, igazából mit is mondott?
9/10
tundeey 2006 nov. 11. - 14:57:55 9/10
(835/1443)
Ez a részlet az rtl fórumáról való, amit a Névrokonom rakott be:

Az volt a rossz, hogy a végén nem pont úgy fordították, amit Sue mondott... azt kellett volna, hogy "sok dolog van, ami fontosabb a karriernél, és ezek nagy része itt van ebben a helyiségben".
csancsy 2006 nov. 11. - 14:36:50
(834/1443)
Sziasztok!
Eszméletlen jó volt a Sue, Amúgy én sem gondoltam volna Myles-ról hogy ilyeneket mondd majd:)))Jack, meg tök aranyos volt, szinte sajnáltam, amikor az elején szemrehányást tett Sue-nak, hogy csak Lucy-nak mondta el.
firka-, csak annyit akartam mondani, hogy valóban szinte osztálytársaim fele itt van a koleszban, de nem tartom velük a kapcsolatot a koleszban, csak egy-kettõvel. Amúgy meg nem utálom a koleszt, vannak jó napjaim, de én nem vagyok társasági ember, szóval jobban szeretem a nyugis dolgokat. Szerencsére, egyik osztálytársammal, aki a szomszéd szobában van, megbeszéltük, hogy jövõre összeköltözünk egy szobába a koleszba. Az a baj, hogy szobatársaim, ismerik egymást, meg megvan a maga társaságuk, és nagy ívben leszarnak engem, és ez idegesít. Teljesen kirekesztve érzem magam, és az a csaj is, akivel majd egy szobába kerülünk jövõre, ha mindkettõnket felvesznek. nem utálom a szobatársaimat, mert nagyon aranyosak tényleg, néha tök jól elbeszélgetünk, de ettõl függetlenül megvan a maguk társasága, és én ebbe nem tartozom bele.És én túlságosan érzékeny vagyok, és ezáltal néha felfújom a dolgokat.
somvirág 2006 nov. 11. - 14:26:11
(833/1443)
jajj, ez annyira jó volt, többször majdnem elbõgtem magam majdnem, olyan szomorú vok, hogy ez volt az utsó rész..:(((( És Jack nézései.... meg amikor majdnem kinyögte... na megyek, depressziós lettem:D
9/10
tundeey 2006 nov. 11. - 14:21:47 9/10
(832/1443)
ja és ami még nagyon jó volt, hogy nem volt közben reklám...
9/10
tundeey 2006 nov. 11. - 14:21:23 9/10
(831/1443)
annyira jó volt...egy csomószor folytak a könnyeim....és Jacknek is mindig könnybe lábadt a szeme, de nem sírt és a végén...egy hajszálon múlott a dolog....
Azon viszont meglepõdtem, hogy Myles volt az aki azt mondta, hogy így legalább randizhatnak....egyedül rá nem gondoltam volna, hogy ilyet fog mondani....
9/10
tundeey 2006 nov. 11. - 13:03:19 9/10
(830/1443)
Csak figyelmeztetés képpen írom, hogy az újság és a net szerint 15:25kor fog kezdõdni a film......
firka- 2006 nov. 11. - 11:24:30
(829/1443)
áááááááá, nem igaz, én minden jó filmbõl kimaradok! úgy megnéztem volna, nem igaz, hogy nem vettem észre a tv újságban, h adni fogják, oedig már régóta meg akarnám nézni, fõleg h most mondjátok, h yannick bisson is játszott benne...na mind1. majd a mai sue-val megpróbálom egy kicsit lehiggasztani magam. egyébként csanita, örülj azért egy kicsit a kolesznak, sztem ezért vannak benne jó dolgok is, pl. ismersz rengeteg embert a uliból, akikkel egyébként nem is találkoznál. na, kiváncsi vagyok a mai részre, ez most nagyon kell nekem, mert eléggé ki vagyok készülve, nem is tudom, hétfõre kiheverek-e mindent...
9/10
tundeey 2006 nov. 11. - 09:01:04 9/10
(828/1443)
Én még nem láttam a mai Sue részt semmilyen nyelven sem mivel én nem akartam megnézni hamarabb, hanem kivártam a dolgokat és szerencsére nem is kellett sokkat várnom....bár a youtube-on lévõ vidikbõl már láttam, hogy Jack a végén, hogy próbálja elmondani a dolgokat...kevés sikerrel...
csancsy 2006 nov. 11. - 06:40:21
(827/1443)
Nekem az a sziporkázó humor tetszett benne. Például amikor Jane eldobja a lapátot, és az elején a pasi teljesen kiborul, viszont a végén a szerelme pedig könnyedén vette, innen tudta, hogy õ az igazi. Aztán amikor kiderül, hogy szomszéd szobából az érdekes hangok egy csúnya, alacsony férfitól, és egy egy tök szép, dögös csajtól származnak, hát az jó poén volt. Ja, meg a végén a csattanó is tetszett, amikor Jane nagynénje össsze akarja hozni régen valakivel Jane-t, és ebbe nem egyezik bele, de végül véletlenül pont õvele jön ösze. Meg Yannick alakítása sem volt rossz, amikor óvja-védi Jane-t, és õ meg össze akar jönni vele, és végül bejelenti, hogy összeházasodik valakivel Holly és Antonio alakítása is tetszett, szóval szerintem is az egész jó volt, nem véletlen nézem már vagy 10-szer. Alig várom, hogy nézzem délután a Sue Thomas utolsó részét, kíváncsi vagyok rá:)))Igaz, láttam franciául, de kukkot nem értettem belõle.
Bocsi, hogy kiborultam tegnap, de tényleg idegesítõ volt ez a lárma, pedig szobatársam figyelmeztetett, hogy itt nincs nyugalom, senki sincs senkire tekintettel, mindenki önzõ, sajnos szobatársamék is ilyenek (õk tegnapelõtt csinálták ez a folyósón, bár õk azért nem voltak ilyen hangosak, mint tegnap a szomszédék, szobatársam figyelmeztetett arra, is, hogy azzal a szobával õk nincsenek jób, meggyûlt a bajuk, mostmár megértem miért), csak én nem gondoltam, hogy hétvégén is ez megy.
9/10
tundeey 2006 nov. 10. - 21:19:28 9/10
(826/1443)
Ne sírj csani, én is szeretlek....amúgy még nem láttam a filmet, de most pont azt nézzem és annyira cuki benne yannick....
csancsy 2006 nov. 10. - 19:45:50
(825/1443)
Ezt nem hiszem el, most meg dübörögtetik a zenét!!!!!Hrrr, csak nyugalom, pedig leszívesebben felképelném õket (na ezért utálom a koleszt, nincs nyugalom, még tanulni sem lehet, pedig keddre zh-t írok infóból), bárcsak hazamentem volna, ott legalább ha nincs nyugalom, de szeretnek engem:)))Na, tessék most elkezdtem bõgni!!!Na, nemsoká lesz a Randi Jane-nel hátha megnyugtat engem.
csancsy 2006 nov. 10. - 19:28:34 Előzmény tundeey
(824/1443)
Te amúgy láttad már?tök jó film tényleg, nemcsak azért mert Yannick szerepel benne, hanem mert tényleg jó film.Én már biztos, hogy megnézem.a francba, hogy gyûlölöm, de mennyire gyûlölöm ezt a rohadt koleszt. Azért maradtam itt, hogy nyugalomban és csendben legyek, ugyanis azt hittem, hogy végre hazamennek a kollégisták, és otthon sem zavar a család, nyugodtan tudok elmélkedni, tanulni, erre fel egypár kollégista itt maradt és lõdörögnek részegen a folyóson és úgy ordítanak, mint a fen, fõleg a boldog szülinapot, meg stb.Elegem van, utálom, egy kis nyugalmat akarok, olyan nehéz megérteni, legszívesebben bõgnék, elegem van ebbõl a kibaszott koleszból.