Téma: Szabotázs

Gipsy Danger 2014 aug. 06. - 22:19:10
(13/73)
A pörgõs akciófilmek kedvelõinek tetszeni fog a film.

SPOILER VESZÉLY

Kifejezetten erõszakos, véres alkotás, sok mindent mutatnak telibe, brutálisan jó kameraállásokból. Sajnos ezt manapság szeretik kivágni a filmekbõl. Akinek van intelligenciája, annak nem ártanak az ilyen filmek. Itt egy kommandós csapat lövöldözik és bizony meghalnak egy páran. Szerintem semmivel sem károsabb egy ilyen film, mint valami hentelõs horror, sõt..
A kommandós csapat tagjai igazi kemény srácok, nem mûmájerkednek. Ritka az ilyen film, szerintem meg kéne becsülni.
Csak a mai világban már elszoktak a nézõk az ilyen fokú brutalitástól. Korhatár, ilyen-olyan szabályozás stb.
Nem tudom a film milyen besorolású, de kockázatot vállalhattak a készítõk a brutális jelenetek miatt.

SPOLER VESZÉLY VÉGE

Összességében egy kifejezetten jó film volt. A feszültség néhol hullámzik, viszont annak ellenére, hogy pár apró humoros jelenet is belefért a filmbe, abszolút nem lesz röhejes.
offtopic
Jaeger 2014 aug. 06. - 18:44:47 Előzmény ergerberger
(12/73)
Vajna? Ugyan már!
Neki ott vannak a kaszinói, meg a fideszes haverok, akik mindent a segge alá raknak. Film? Minek?!
pihes 2014 aug. 06. - 15:46:08
(11/73)
Elég jó film volt, bár, kicsit gyengén indul.
CsiróCsiró 2014 aug. 06. - 15:43:28
(10/73)
Ez tényleg egy fura film volt.

Egész jól indult, meg a végkifejlet is érdekes, csak a kettõ között eltelt idõt nem tudom hová rakni.

A legjobban a bárgyú, erõltetett párbeszédek idegesítettek + ennek a Lizzy-nek a feje. Mintha a rendezõnek annyi instrukciója lett volna, hogy: "Kemény csaj karaktert kell adni, a többit rád bízom". Aztán ennek lett az eredménye, hogy túlartikuláltan vicsorogja végig az egész filmet.

Az Erõnek erejével, illetve a Szupercella valóban jó filmek voltak - bár azért nyomába sem értek az "öreg" klasszikus mozijaihoz - , de ez olyan tipikus egyszernézõs.
6/10
Atis88 2014 aug. 05. - 22:15:57 6/10 Előzmény ergerberger
(9/73)
Na vajnától nem fog még normális filmeket kapni/csinálni. Egyébként meg ott van a Szupercella. Az jó film lett, de pl az erõnek erejével sem volt olyan rossz.
Ottofan1 2014 júl. 25. - 22:25:17 Előzmény Bigpapa
(8/73)
Ja, az Asylum filmeket meg a Herkules legendáját(NEM a The Rock-os) bemutatják, de ezt nem képesek.
Gratulálok nekik.
7/10
Ze74 2014 júl. 25. - 05:26:34 7/10
(7/73)
Nekem tetszett,sõt kellemes meglepetés volt,mert nem ilyenre számítottam.
Más tipusú,mint az elözõ filmje.....nekem az is bejött.
ergerberger 2014 júl. 23. - 04:35:23 Előzmény Bigpapa
(6/73)
Az a baj, hogy Schwarzenegger, mióta megjött a governátorkodásból, orbitálisan fosch filmeket csinál. Sajnos úgy néz ki, egy vén hülye lett belõle.
Nagyon szomorú, knagy rajongója voltam, de egy totyakos öreg kripli lett kb a fazon.

Én az Arnold helyében addig könyörögnék az Andy Vajnának, amíg az össze nem üt neki valami normális filmet, mert különben egyre mélyebbre ássa be magát színvonal tekintetében a bányászbéka segge alá.
offtopic
Bigpapa 2014 júl. 09. - 19:59:10 Előzmény Ottofan1
(5/73)
Azt azért nézd meg, kik rendezik ezeket a filmeket! És kik a forgatókönyvírók. Az a baj, hogy most ez szuperhõs, vámpír, istenek gyerekei és fantasy korszak megy. Azok a filmek tarolnak, a sima akciófilmek nem kötik le a tizenéves korosztályt, így sok film bukik. Sajnos. Nekem a szupercellával semmi bajom nem volt, egy kifejezetten jó film volt, ahogy a fejlövés is Stallone-tól, pedig az is alacsony költségvetéssel készült és moziba nem hozták be.
Itthon is olyan filmeket adnak a mozikban, amiket nem értek, hogy képesek bemutatni. Ami meg moziba kívánkozik,mint a Sabotage, azt meg kibasszák dvd-n. Ez a szegénységi bizonyítvány.

Ha mégis dvd-n jön, akkor 10 haverommal kibéreljük a Lurdy termét és megnézzük nagyban, így is, úgy is. :)
Gipsy Danger 2014 júl. 09. - 19:07:42 Előzmény Ottofan1
(4/73)
Egyszer már valaki írta, hogy Arnold és Stallone filmeket az néz, aki rajtuk nõtt fel. A fiatalabb korosztályt nem izgatja. Innen származhat a gyenge szereplés. Szerintem az Erõnek erejével egy kifejezetten jó film volt, a szerény költségvetés ellenére. A Szupercella már kevésbé, de az is a bõven nézhetõ kategória.
izom 2014 jún. 02. - 12:21:53
(3/73)
No azért az vicces,hogy asylum sz*rságot bevisziki mozikba,de eszt nem,komolyan nagyon furcsa sokszor a hazai forgalmazok,de gondolom ha kiadják ezis max dvd re megy ki ,most komolyan kész röhely az egész magyar piac nevetséges - gyerekek ,hozzátok vissza a vhs vagy a betát az meg jobb.
Ottofan1 2014 márc. 30. - 09:35:41
(2/73)
Nem akarok pesszimista lenni vagy valami, de úgy látszik A Terminátor karrierjének sajnos vége.
Az expendables-óta minden filmje bukott.
Erõnek erejével, Szupercella(az világszinten még jobban teljesített), és most Sabotage amely szörnyû kritikákat, és katasztrófális nyitóhétvégével áll szemben.
Ha az új Terminator: Genesis nem jön össze Schwarzi karrierje tényleg véget ér, sajnos.
joe80 2014 márc. 01. - 18:04:50
(1/73)
SCHWARZENEGGERNEK GÁTI OSZKÁRT,GÁTI OSZKÁRT MAGYAR HANGJÁNAK!AZ EX3-BAN BÕVEN ELÉG LESZ REVICZKY-VEL HALLANI...