1/10
Szabi650 2009 jan. 04. - 21:24:56 1/10
(37/97)
és ha jól tom akkor ez annak a mutánsnak a keze aki a szikláról lezuhant az elsõ részben.Mert ha visszagondolsz akkor talán rájössz hogy betört 2 mutáns a lakókocsiba míg a többiek a azzal voltak lefoglalva hogy eloltsák az égõ apát.Asszem ketten voltak a lakókocsiba amikor betörtek és arra is emlékszem hogy a mutáns rátette a csaj arcára a kezét.Ugye ez látható a film borítóján és a képen amit feltöltöttem.
1/10
offtopic
Szabi650 2009 jan. 04. - 21:19:49 1/10
(36/97)
ilyen keze volt annak aki lecsapta a laptop-ot.Ha jól emlékszem akkor ez egy mutánsé.Az elsõ részbõl.
1/10
Szabi650 2009 jan. 04. - 21:12:23 1/10
(35/97)
Mért aki szerinted a laptop-ot lecsapta annak emberi keze volt?Nem hinném.Látszott annak a kezén hogy az egy ilyen mutánsé.Amúgy meg gondolkozhatnál azon hogy ez csak egy film.Még az a mutáns aki az elsõ részben a szikláról lezuhant még beszélni is tudott a többivel ellentétben.
1/10
Szabi650 2009 jan. 04. - 21:05:39 1/10 Előzmény Anyiyta
(34/97)
Ha lesz 3.rész akkor az már nem biztos hogy olyan jó lesz mint az elõzõ 2.Nekem ez az egyik kedvenc horrorfilmem a fûrész és a motel után.Aztán ha lesz 3 akkor lehet hogy lesz olyan jó de azt ne hiszem.Ha azt veszem végülis durva film de azért trancsírozósabbra számítottam.Fõleg a 2.résznél.Mondjuk abba is voltak azért jelenetek de mind1.Azért nem baj hogy nem olyan minden perce hogy kibeleznek valakit vagy megesznek mert akkor nem lenne olyan jó akkor sem.Inkább több izgalmas rész mint ilyen nagyon brutális.Ha valaki viszont ilyen filmet akar annak ajánlom A Balta c.filmet.
Anyiyta 2009 jan. 04. - 11:20:50
(33/97)
Sztem biztos lesz 3. része, mert általában nem szoktak így filmet befejezni. Valószinûleg ez is egy trilógia lesz (bár nem tudom, mi lesz a 3. részben), de ha csinálnak 4 részt is akkor az már túlzás lesz.
1/10
Szabi650 2009 jan. 04. - 11:16:41 1/10
(32/97)
a laptop-ot az a mutáns csapta le aki az 1 rész végén leesett a piros ruhás lánnyal a szikláról.Mivel a lány feláldozta magát hogy nehogy megölje a szemüvegest.Onnan tom hogy az csapta le mert rajta volt az a kesztyû ami az 1 részben is.Végülis nem lehet tudni hogy meghalt e mert csak azt láttuk hogy lezuhant és ott feküdtek.Lehet hogy aztán felébredt.Így szokott lenni a horrorfilmekben hogy azt hinné az ember hogy meghalt a gonosz de aztán kiderül hogy még visszatér.Egyébként a film vége alapján nem tom hogy lesz e 3.rész mert ha nem akkor egy kicsit a vége hülyén van megcsinálva.Mert végülis még él a gonosz.
TimmyxD 2008 dec. 31. - 01:07:55
(31/97)
Nekem az elsõ része az eggyik kedvencem volt.. Gondoltam a második rész már kimerített téma lessz. Ugyan mit tudnak kitalálni ezek után.. És tessék.. Nekem qrvára tetszett ez is.. De remélem nem viszik tulzásba a részek sokaságával mert a végén egy lerágott csont lessz ahol megszünik az ember érdeklõdése az egész iránt.. Mint Pl: másik nagy kedvenc Resident Evil (Kaptár)... az elsõrész kitünõ.. második türhetõ a harmadik.... és habár mind a három szerintem atom jo volt.. a végét már egy kicsit túlzásba vitték... szal ez is nehogy igy végezze....
10/10
nicked 2008 aug. 25. - 16:40:18 10/10 Előzmény iwanttobelive
(30/97)
Reméljük a filmben is ezt a vonalat követik majd.
Viszont hallani olyat is hogy az elõzmények lesznek megfilmesítve a 3. rész tartalmaként. Nem tudom,kitöl és hol olvastam,de ez sem volna egy rossz vonal :-)
10/10
lemezek01 2008 aug. 24. - 15:56:02 10/10
(29/97)
Jó film,kegyetlen nagy film,méltó folytatás.
Várom a 3.részt :-)
iwanttobelive 2008 aug. 21. - 00:37:55
(28/97)
A képregényben (The Hills Have Eyes: The Beginning) benne van, hogy mi lett az elsõ rész túlélõivel. Megbeszélik, hogy mindenáron kijutnak az útra és segítséget hívnak, de a szemüvegest ( a kisbaba apját) elkapják, és megölik, majd leviszik a bányába, de a 2 tesónak sikerül elmenekülni, és szólnak a rendõrségnek, hogy van egy kis probléma. Ami nagy problémává duzzad miután megjönnek a zsaruk ugyanis a mutánsok nem 2-en vannak, és felkoncolják a zsarukat és felkötik õket póznákra. Ez az elsõ rész közvetlen folytatása, befejezése. Utána még jön a hadsereg és zúznak egyet, és itt van vége a képregénynek. Sztori szerinte jóval ezután jön a második film cselekménye.
10/10
lemezek01 2008 aug. 11. - 20:31:30 10/10
(27/97)
Hát most így utólag,bár végignéztem a filmet vagy kétszer,de nem nagyon ugrik be a legvége. Sokszor viszont az is elõfordul,hogy a rendezõ,csak úgy odabiggyeszt egy utolsó fricskát a film végére,mindenféle különösebb értelem nélkül,csupán a meglepetés öröméért csinálják.
Több ilyen filmet is láttam már,aminek a végén volt valami meglepi,de sosem készült el a film folytatása,noés persze az a kis meglepi is egy abszolút lehetetlenségbõl fakad néha.
ha jól rémlik a jason x -ben is valami hasonló meglepi van a film végén. Jason ugyanis feltámad,ha minden igaz,persze ezt mindenki tudja hogy amúgy lehetlen hisz apró darabjaira zúzva zuhant egyenesen az ürbõl a földre vissza.
A jason vs Fraddy végén is kacsint egy utolsót a levágott fejû freedy. Folytatás szintén nincs,és szintén képtelenség az egész,hisz elválasztottáka fejét a testétõl.
Igaz ez õt még sosem zavarta :-) node most az egyszer nem egy álomban végezték ki,mindez már a valóságban történt.
Ezek szerint viszont a Sziklák szeme c filmnél ez nem csak egy rossz tréfe a végén a rendezõtõl. Tényleg komolyan gondolta a folytatást. Hát akkor hajrá
10/10
lemezek01 2008 júl. 30. - 16:55:23 10/10
(26/97)
Ennek a filmnek második része is készült?!!
Életembe nem hallottam róla.
Az elsõ rész tetszett,de akkor úgy tünt kilátástalan volna a folytatás,hisz végeztek az egész lakossággal a faluban.
Igaz,ha logikusan gondolkodunk az a sugárzás ami megfertõzte õket érhetett más területeket is,de ez a hely annyira el volt dugva a sivatagban,annyira távol van mindenféle civilizációtól hogy gyakorlatilga képtelenség hogy a sugárzás tovább terjedt volna a sivatag határain túl.
iwanttobelive 2008 júl. 30. - 16:45:57
(25/97)
Lesz harmadik rész, de nem a 2 folytatása lesz, hanem prequel egy elõzményfilm, ami sejtésem szerint történetben überelni fogja a remake-et meg a folytatást is.
Most olvastam a "The Hills Have Eyes: The Beginning" címû olvasmányt. Úgy tudom Magyarországon nem lehet kapni, én az Államokból szereztem meg, tehát az egész angol nyelvû. Nagyon igényes a kidolgozása 100 oldal, és végig képregénynek van rajzolva az abszolút "A" kategóriás fajtából. Ezt a történetet akarják megfimesíteni, az eddigi összes mutáns szerepelni fog benne. A történet az 50-es évektõl az elsõ és második film közti idõszakig terjed, bemutatnak benne minden szereplõt, kezdve a mutánsok szüleivel, hadsereggel, a bányászokkal, a benzinkutas családjával stb...
Szrintem jó lesz:P
5/10
King Diamond 2008 júl. 13. - 15:27:10 5/10
(24/97)
Megnéztem ezt az általam várva várt filmet, mivel az elsõ rész az valami eszméletlenül jó volt. Sajnos errõl már nem mondhatom el ugyanezt, mivel nekem sem tetszett az elsõ után. Jóval gyengébb, a hangulata sincs meg, ez már tényleg csak öldöklés a semmiben (sivatagban). Csak remélni tudom, hogy a harmadik rész, ha lesz az elsõ részt fogja inkább megközelíteni.
5/10
Anyiyta 2008 júl. 03. - 20:44:13
(23/97)
aki látta a második részt, az már biztos tudja hogy lesz harmadik rész is, ez nekem sokkal hátborzongatóbb volt, mint az elsõ rész...
10/10
M.Shadows 2008 máj. 16. - 19:42:28 10/10 Előzmény tobywong
(22/97)
Hát ezt ott rontották el hogy amikor a csajt elösször támadták meg és 1 sráccal sikeresen elmenekült akkor elindultak a csapatuk után csak az volt benne a baki hogy nem volt náluk semmi:D és azt nemtudom hogy tudtak utánuk menni át az egyik nagy sziklán mikor a többiek is csak kötelekkel tuttak:D és azisbiztos hogy lessz 3 adik rész.... ezt leszámitva szerintem jó film 8/10
tobywong 2008 máj. 14. - 10:31:59
(21/97)
Az 1.rész még csak-csak, de a 2.rész nagyon gagyira sikeredett. 5/10
kadasroni 2008 ápr. 22. - 15:06:42
(20/97)
Nemár basszus!!

Két dolog miatt bajos a film!: az elején a csávó azt kiabálja "Irakban", miközben lövi a csúnya ellenséget, hogy "AMERIKA A LEGJOBB!!!" RATATATABUMMBUMM
Nagyon gáz
A másik: amikor a gyermekes anyát megerõszakolja a nagy zombi bácsi a rücskös rodhadó 40 centis fekélyes farkával. Na ez kb olyan mint az Alien Vs Predator Requiemben a terhes nõkbe való bepetézés majd a babából jóllakott kis Alienek kikelése onnan ahonnan a kisbabának kellene. Nem brutális hanem UNDORÍTÓ!!

Amúgy ha ezeket kivesszük akkor is csak egy közepes horrorocska szerintem, az elsõ rész klasszisokkal jobb volt, nem is érdemes egy lapon említeni a kettõt!!
juniorGM 2008 ápr. 01. - 02:37:04
(19/97)
ja, kimaradt a nem szócska :))), szal: ha nem tükörfordításban adják ki
juniorGM 2008 ápr. 01. - 02:33:17 Előzmény bilbaoo
(18/97)
A válasz egyszerû: marketing húzás. Nagyon sok filmnek teljesen más a magyar fordítása mint az eredeti angol cím. Gondolom jobban hangzik ha tükörfordításban adják ki és igy jobban eladható