6/10
Redfield 2008 márc. 30. - 11:05:05 6/10
(17/97)
Az elsõt nem láttam, ez meg egyszer simán nézhetõ, ha nincs jobb dolga az embernek. Nem valami kiemelkedõ, de készültek már rosszabbak is.

6/10
10/10
bilbaoo 2008 febr. 14. - 16:45:57 10/10
(16/97)
The Hills Have Eyes=A domboknak szemeik vannak, Tehát lehetne dombok szeme, vagy hegyek szeme,( The eye of mountains ) de nem lett, érdekesek a magyar filmcím fordítások!!!
Vajom miért lett a dombból szikla?
Sziklák szeme = The eye of rocks
Pedig nekem elég sekélyes az angoltudásom.
Asys 2007 nov. 18. - 14:44:35
(15/97)
Halálos kitérõ,Sziklák szeme-egy kaptafa,más helyszín:kannibál mutánsok,ártatlan áldozatok;erdõben,sivatagban!Maga történet jó,a kidolgozás más tészta...az elsõ rész jobb volt!
A legjobb jelenet:amikor a kaméleonszerû ipse elkapja a csajt!
Érdekesség:1. rész-Plútó (a nagy csákányos figura)+2.rész-Hadész (a bandafõnök,aki igencsak szívós:-))-ugyanaz a színész:Michael Bailey Smith!!!
6/10
skillet 2007 nov. 18. - 10:36:13 6/10
(14/97)
Naja, a film... kell egyfajta hozzáállás...különben fölösleges is megnézni és véleményezni. szerintem voltak benne jó jelenetek. még nem volt idõm angolul végignézni, de a magyar szinkron felháborító. talán még fel tudom idézni, hogy melyek voltak azok a szavak, melyek 1 mondaton belül többször is elhangzottak, az egész film alatt pedig megszámlálhatatlanul sokszor. nem is kell sokat gondolkodni, mert kb 3 szóról beszélünk: haver, szördzs, és az aduász: BASSZUS. az õrmester rövidítéséül szolgáló szó az angolban szördzs. csak nekünk nem tudom ehhez mi a fene közünk van? mind1. nade a basszus minden mondat végén... pont a mi nyelvünkben, ahol akkora lehetõség van arra, hogy választékosan beszéljünk, adott esetben káromkodjunk... nevetséges. 200forintos szinkron. a film sem sokkal többet érõ. sajna.
de kevés az ilyen mûfaj. 6pont.
7/10
intovon 2007 nov. 05. - 16:16:32 7/10
(13/97)
Na végre láttam én is a filmet, mert meg kell mondjam, az elsõ után már vártam a folytatást. Én azoknak a táborába állok, akinek tetszett a film. Mert szerintem jó. Nem az a film, amelyiktõl azért sz.rik be az ember, mert a nagy csendbõl hirtelen hatttalmas zaj... Na szerintem 7/10
k11zoltan 2007 nov. 04. - 13:07:50
(12/97)
Kb mind a kettõ ugyan olyan, bár az elsõ talán jobban tetszett, a másodikban viszont tényleg több és ötletesebb gyilkosság van.

Sivatagban egy atomkísérleti telepen szerintem hihetõbb, mint egy erdõben.
zsozso89 2007 nov. 04. - 12:39:26
(11/97)
szerintem valamivel jobb volt mint az elsõ. sokkal pörgõsebb volt az egész, és nem pofáztak benne annyit a mutánsok sem, az elsõben szerintem az tök idegesítõ volt. a végén pedig nem egy ember körül forog minden, mint az elsõnél. a halálesetek is sokkal frappánsabbak voltak.
6/10
grubesa 2007 okt. 04. - 11:35:57 6/10
(10/97)
Szerintem 1-10 között hatos film. A kiinduló sztoritól eltekintve ez egész más film, nem a lassan kaptafa valahova letérni és erre ráb..ni film, hanem inkább : ezekkel még egy fegyveres katonai csapat sem bírhat.
Lesz-e harmadik rész? Tuti!
1- a vége miatt,
2- most nem is tudom, hogy "sikerült" annak az állatnak a csajjal ?! (az érdekes volna)
Sol92 2007 okt. 03. - 20:51:38
(9/97)
Nekem tetszett ez a rész, de az elsõ jobb volt. Kár hogy nem az elsõ végével folytatták, mert ugyebár egy olyan mutáns valami életben maradt.
Nekem nem hitték el, hogy a Sziklák szeme az a Halálos kitérõ folytatása, és meg is tudom õket érteni.
És sztem erdõben ez sokkal félelmetesebb, mint egy sivatagban.Viszont aki nincs hozzászokva, annak nyomott hagy majd a lelkében... Gondolom értitek
3/10
Semprini 2007 okt. 02. - 22:28:05 3/10
(8/97)
Tény és való: az elsõ résztõl elég messze van, de mivel a sikeres slashereket szinte kötelezõen folytatják, miért pont a(z egyik) legjobb lett volna kivétel?... Az Alexandre Aja-féle remake-et ugyanis a mûfaj csúcsának tartom, amit nem csoda, hogy nem tudtak túlszárnyalni a folytatással, hiába van ebben is pár brutális jelenet, a sztori gyenge, a mutánsok kevésbé karakteresek, mint az elsõ részben és az egész olyan semmilyen. Nehéz konkrétan megfogalmazni, hogy miért, de ha a zseniális elsõ részhez viszonyítjuk, akkor ez tényleg legjobb esetben is csak közepesnek nevezhetõ mozi.
Felõlem jöhet a harmadik rész, hátha az megint jól fog sikerülni...:-)
adii 2007 jún. 22. - 11:24:11
(7/97)
Nekem az elsõ rész sokkal jobban tetszett!
Ott még volt újdonság, ez a rész szerintem nagyon kiszámítható, néhol már nevetséges.
Ja és persze a vége...ebbõl is majd készítenek 5-6 részt, mire rájönnek, hogy egyre nézhetetlenebb.
Persze vannak benne izgalmas jelenetek, de sok a cselekmény nélküli mászkálás.
Összességében egyszer nézhetõ, nem alkot maradandó emléket.
Bov 2007 jún. 15. - 15:59:44
(6/97)
Nekem nagyon nem jött be.. A bemutatója nagyon tetszett, az elsõ rész is, deh ez vmi szánalmas...
(SPOILER) Nevetségesnek tartom, h az elõzõ részben szereplõ család sokkal jobban reagált a dolgokra, mint egy kiképzett katonai csoport.. Elõre lehetett tudni, h mikor mi lesz.. nagyon elhúzták, a vége is nagyon gagyi.. hosszú, és unalmas...
Az elsõ rész sokkal kidolgozottabb volt. Amikor levágja a kezét az egyik srácnak, és integet vele, pff.. sztem nagyon erõltetett..
szóval nem lenne rossz,mert az alapötlet nem rossz. De mégis az.. Nagyon B kategóriás lett.. :(
zant 2007 jún. 06. - 17:37:39
(5/97)
Összességében egész jó kis film, akinek tetszett az elsõ, annak ez is fog!
Cak ezzel is egyetlen nagy probléma van(a sok kicsi mellett:) hogy rengeteg kérdés megválaszolatlan marad!(majd megértitek ha végignézitek) Szóval nem a storyn hanem az akción van a hangsúly, s ez egy picit zavart!
5/10
King Diamond 2007 ápr. 20. - 22:20:01 5/10
(4/97)
Én is megnéztem a mozis verziót, de a végébõl alig láttam valamit, kb. az utolsó 30 percbõl, mert olyan sötét volt:( de nem volt rossz amit láttam. Bár így elsõre tényleg nem tûnt olyan jónak mint az elsõ. Remélem fogják adni nálunk is a moziban, mert meg szeretném nézni.
little_girl 2007 ápr. 04. - 21:33:59
(3/97)
kb.fél óra alatt megnéztem a filmet... és asszem ezzel is mondtam róla mindent :)
Ubul 2007 ápr. 04. - 18:50:39
(2/97)
nah megnéztem...háááát,nem is tudom...nemrossz,de az elsõ jobban tetszett...persze még mozis ver,de attól függetlenül a végleges ver se lesz másabb...tetszett,de az 1. része több nyomott hagyott :)
5/10
King Diamond 2007 márc. 20. - 12:06:11 5/10
(1/97)
Érdeklõdve várom a mozipremiert, mert az elsõ rész az elég jó volt és ennek is jónak tûnik a története. Remélem fogják adni nálunk is a mozikban, Amerikában a héten lesz a bemutatója.