Petrapetrus 2008 nov. 30. - 19:45:01
(632/1052)
Én nekik drukkolok. Remélem is, hogy Õk nyernek. :-D Ha Dorottyáék bent maradtak volna, akkor is csak 3-nak gondolnám õket. Még Katusékat eléjük helyeztem volna. :-)
Petrapetrus 2008 nov. 30. - 19:41:30
(631/1052)
Legjobbak?? Vicces. :-) Szerintem a tegnap esti végsõ sorrend tökéletes volt, amit a nézõk szavaztak. Nekem is pont az volt a sorrendem. :-D
Én csak a tegnapi adás alapján állítottam sorrendet és nem az egész eddigi mûsor alapján. Úgy evidensen Dorottya lett volna a jobb. De tegnap Rami felülmúlta. :-) Nekem Dorottya túl lassú volt.
phoebe46 2008 nov. 30. - 19:21:47
(630/1052)
Sajnálom, ma én is rákerestem, de eltûnt sajnos az összes videó. :(
idõjós1010 2008 nov. 30. - 19:13:17
(629/1052)
Ezek szerint nem bízta a véletlenre gyõzelmét.
idõjós1010 2008 nov. 30. - 19:07:00
(628/1052)
Ezt sajnálattal veszem tudomásul, mivel nagyon utálom az ürgét. Kivel táncolt?
idõjós1010 2008 nov. 30. - 19:02:03
(627/1052)
Skacok, én nem nézem a mûsort, viszont kíváncsi lennék: Stól András vajon kiesett-e már. ??
baba150 2008 nov. 30. - 18:15:56
(626/1052)
Köszi! Csak az a baj, hogy az rtl klub letiltja azokat a videókat amiket oda feltesznek. :-((( Ezért próbáltam meg a "hivatalos" oldalon, de vmi miatt nem akarja nekem lejátszani.
Deszpina 2008 nov. 30. - 16:46:34
(625/1052)
Tény és való, hogy nem versenytánckategória. Ennek ellenére Katuséknak, Stohléknak, Dorkáéknak (így: ebben a sorrendben) ragyogóan sikerült megoldaniuk a feladatot.
Markó, mintha már nem bánta volna, ha kiesnek. Neki talán van önkritikája.
Erika33 2008 nov. 30. - 15:54:04 Előzmény vamosa
(624/1052)
Szerintem is bunda az egész, szavazhat akárki akármennyit, akkor is a Stohlék fognak nyerni. Ez nyilvánvaló. Sajnos.
Sajnáltam Dorottyáékat, nekem õk voltak a kedvenceim.
phoebe46 2008 nov. 30. - 15:40:32
(623/1052)
.a hivatalos verzió szerint, mert nem tud disco-t táncolni :D ..én nem akarom bántani Ramónát mert különösebb problémám nincs vele, csak az bosszantó, hogy a számomra tulajdonképpen semleges, ugyanakkor nagyon színvonalas táncokat produkáló páros esett ki..ami azért az igazságérzetemet bánja..
Deszpina 2008 nov. 30. - 15:36:22
(622/1052)
Markó remek táncos. Felmérte hogy egy botlábhercegnõt kapott partnernõnek. (Vajjon miért nem volt elég lelkes ahhoz, hogy összehozzon egy normális, gördülékeny diszkótánc koreográfiát? Miért bízta erre a szerencsétlen lányra?)
Deszpina 2008 nov. 30. - 15:33:59 Előzmény vamosa
(621/1052)
Hogy jön ide, hogy otthagyta-e valaki a családját vagy sem? Magánügy! Ez a mûsor nem annak megítélésérõl szól.
phoebe46 2008 nov. 30. - 15:30:43 Előzmény baba150
(620/1052)
.meg kell próbálbi youtube-on, oda elég sok videóz feltöltenek..:)
nekem MArkó Robi is olyan furcsának tünt, mint, aki érzi, hogy nem jogosan jutottak tovább..ezt egy elcsípett kis pillanatra alapozom...ti mit gondoltok?:)
Deszpina 2008 nov. 30. - 15:30:13
(619/1052)
A diszkótáncuk egyenesen borzalmas volt! Az angolkerinõhöz egy nõnek csak egy kiváló partnerre és egy szép hosszú ruhára van szükség, máris biztos a siker.
Dorottyáékat nagyon sajnálom, hogy most kiestek. Sokkal rátermettebb, ügyesebb, sikesebb volt Ramonánál.
baba150 2008 nov. 30. - 12:57:17
(618/1052)
Tud nekem vki segíteni abban, hogy hogyan tudnám újra megnézni a produkciókat? Az rtl klub/szombatestilaz oldalon nem akarja lejátszani nekem. Kell vmi codec vagy flashplayer hozzá? Légyszi segítsen vki!!!!!!!!
Én egyébként Katus Attiláéknak szurkolok!!!
Petrapetrus 2008 nov. 30. - 11:53:17
(617/1052)
Hú, klassz. Tegnap a sorrend bejött, amit felállítottam a saját tetszési indexem alapján. :-)
Minden elismerésem Dorottyáé, de a mai mûsorban nyújtott produkció valóban alulmaradt Ramiéktól.
Nem tudom, ki hogy van vele, de Katustól én nem ájultam el annyira, hogy 40-et érdemeljen. Nagyon jók voltak, de szerintem jobb volt Buciék produkciója. Ezért is örültem, hogy a végén Õk jutottak tovább elsõként. :-)
Meg merem kockáztatni, hogy a végeredmény is ez lesz. 1) András 2) Attila 3) Ramóna. Én legalábbis ennek a sorrendnek örülnék.
Ramónához visszatérve egyébként. Szerintem remek volt mindkét táncuk, s igaz, hogy a diszkóban volt egy baki, de ügyesen felülkerekedtek rajta. Meg hogy a leanyzó gyártotta le a koreográfiát. . . Hát csak néztem. . . Ügyes ez a "Zsófi"! :-D

Dorottyának én az eleje óta drukkolok. De tegnap este jobban tetszett Ramóna. Kirobbanó volt, Böhm mondhatott akármit. . .
Dorottya mozgása nekem túl lassú volt, meg olyan futifuti, ami nekem nem volt annyira táncos. Nem volt elég lendületes. Oké, a színésznõ nem egy "mai csirke", de akkor is túl lassú volt nekem. Még ezekkel együtt is.
Hát nem tudom, Farkasházi Réka, meg Ábrahám Edit is BK-s (volt), aztán Õk is kiestek az 5. adásban. (Szegény Andrissal együtt - nem szerencsés szám neki ez az 5-ös. )
Ramóna meg nem ügyetlen csaj. Van mozgása, szerintem nagyon is jó. Csak gátlásos. Most kezdett kiengedni végre.
Mert a táncban is vannak gátlások. Sokan, ha nem látják õket, vagy csak kevés szempár elõtt vannak, akkor bírnak kinyílni.
Ne felejtsük el, hogy Ramóna nem színházi ember, a BK stábja meg hát. . . Meg lehet szokni, s mégsem igazán kell olyan sok ember elé kilépnie nap mint nap, mint egy színházi színésznõnek.
Én nem azt nézem, honnan jött, hanem hogy mit tud, mi van benne. És Ramiban még van sok tartalék. Dorottya meg már kezd "kifogyni". Vagyis inkább lassulni. Nekem nem elég dinamikus. Sajnos. Ennek ellenére elismerem a képességeit, s mondom, egészen tegnap estig drukkoltam neki. De tegnap nem. Nem gyõzött meg.
kkreni 2008 nov. 30. - 10:34:38
(616/1052)
Érdekes és elgondolkoztató,hogy miért pont Õ esett ki megint immár ugye harmadszorra és ugyan ott mindig! Szomorú!!
könnycseppek 2008 nov. 30. - 09:57:07
(615/1052)
Hááát ezt neeem hiszeeem eeel!:-S

Tényleg van ilyen, hogy harmadszorra (!!!) is megtörténik az a "csoda", hogy nem az jut be a döntõbe, aki igazán odavaló?!:-O (ráadásul mindhárom alkalommal Angyal Andris és párja... pdig úúúgy drukkoltam neki(k)!) Hiába most volt önmagához képest a legjobb Ramóna, nem neki kellene a döntõben lennie.

Megkérdezném (enyhe áthallással) a közönséget, hogy 'hol van a szemetek?', de inkább azt jegyzem meg, hogy mikor Nóri bemondta az eredményt, nem emeltebb hangon tette, mint a többieknél, hanem kicsit lemondóan, ami pedig sokat elárult. Ehhh...

Stohlék diszkója is jó volt, de Katuséké nagggyon ott volt, megérdemelték a maximumot (azért azt sajnálom kicsit, hogy nem egy 'klasszikus társastánc' produkciónál született ilyen eredmény;-) -bár a történtek fényében nem is lehetek telhetetlen).
vamosa 2008 nov. 30. - 09:27:37
(614/1052)
Elõre borítékolom, hogy a Stohl fog nyerni, sajnos. Valamiért nagyon futtatják. Nálam azóta nem jön be mióta otthagyta a családját. Kedvenceim a Rózsáék voltak úgy gondolom nem volt fer ilyen versenyzõk (életkor valamint elõzetes mozgástudás sport és foglalkozás tekintetében) mellett indítani. A koreográfiák pedig egyre gusztustalanabbak, közük nincs a tánchoz (ülj a pasi nyakába, lába közt átnyúlva emeld fel stb...)
kkreni 2008 nov. 30. - 08:18:50
(613/1052)
Az egész mûsorról csak annyit, hogy 3hete ez megy ,hogy sose az esik ki akinek ki kellene! Aki elvileg és gyakorlatilag is a gyengébb láncszem!!Most komolyan elveszik az ember kedvét az egész mûsortól!! Mert "szegény " Ramika sírva fakadt!!!!Gáz az egész!!!