sarahangel 2008 dec. 03. - 12:42:44
(672/1052)
Nos igen, én is úgy érzem, hogy túl sok az akrobatikus elem és az is igaz, hogy ezt az elõnyét ki tudja használni. Hozzáteszem ismét, hogy én nem értek hozzá, csak így látom és amúgy elismerem, hogy ügyes.
snoopycica 2008 dec. 03. - 12:06:03
(671/1052)
Nagyon sajnálom Angyal Andrisékat! Az egyik legjobban táncoló páros voltak!
Kiss Ramónának kellett volna kiesnie, de nem most, hanem jó pár adással korábban! Csak azért tartják bent, mert Barátok közt szereplõ, nem pedig a nem létezõ tánctudása miatt! Bár, azt be kell látnom, hogy az angol keringõjük tényleg jó volt! De a többi... Pffffffffffffffffff!!!!!!!!! Rég ki kellett volna esnie...

Katusék diszkója viszont nagyon király volt! Az akrobatika egyszerûen lenyûgözött! Le a kalappal! Megérdemelt volt a 40 pont!
Petrapetrus 2008 dec. 03. - 11:55:55
(670/1052)
Katus Attilát sosem szerettem. Tehetséges viszont, ez tény. Meg az is tény, hogy nekem már túl sok az akrobatikus elem. Ezért is én Stohl-éknak szurkolok. Õk a leginkább versenytáncosok az egész mezõnyben.
Ramóna nem olyan ügyes, Katusék meg ugye említettem, hogy túl sok az akrobatika. Inkább show, mint tánc néhol, ami engem nagyon zavar. Nem tehetek róla, én szeretem a kettõt különválasztani. :-)
Petrapetrus 2008 dec. 03. - 11:53:04
(669/1052)
Hidegen hagy a hírességek magánélete...
Mondjuk továbbra sem szeretem a szilikont. De ki vagyok én, hogy beledumáljak?! :-P
Deszpina 2008 dec. 03. - 08:43:53
(668/1052)
Jázmin és Csányi valóban jobbak voltak nála. Beával egy szinten voltak.
Deszpina 2008 dec. 03. - 08:42:18 Előzmény Petrapetrus
(667/1052)
Szerencsétlen tehet róla. Talán úgy kellett volna hagynia, ahogy a természet adta. Ráadásul nyilván spórolásból egy nagyon rossz plasztikai sebészt választott.
Deszpina 2008 dec. 03. - 08:38:32
(666/1052)
Ha nem kapott volna, már régen kiestek volna. Valóban egy táncversenyen nem lehetne benne akrobatikus elem, de ez itt inkább showtánc. Abban pedig verhetetlenek!
Ramona a kakukktojás. Remélem, végre kiesnek!
fairydust 2008 dec. 03. - 07:33:02
(665/1052)
Szerintem a közönségszavazatok mindössze azt mutatják, hogy sokan nézik a BK-t. Másrészt meg abszolút homályosak a részletek, simán lehet, hogy bunda az egész, az RTL meg kicsit megsegíti Ramónát, ha rosszul áll a szénája. A közönség értékelését szerintem nem lehet alapul venni, befolyásolhatóak, szakmailag nem képzettek és szimpátia alapján döntenek. (Természetesen én sem vagyok kivétel, nem is tartom a véleményem feltétlen szakmailag korrektnek.)

Katusék maximálisan kiaknázzák a rendelkezésükre álló lehetõségeket, és pontosan ez az, amiért ennyire jók. Andi tehetséges, Attila pedig alkalmas a látványos mutatványok elvégzéséhez, így nyilvánvaló, hogy erre kell építeniük. És marha jól is csinálják. Szerintem nem csak a tánc számít, sokkal inkább az összhatás. Személy szerint engem hidegen hagy, hogy mitõl _jó nézni_ egy táncot, a lépések vagy az emelések miatt. Katusék tánca alatt megállt a lélegzetem, egészen rendkívüliek voltak. Mindegy, hogy miért. A hatás a lényeg, amit a nézõben elõ tudnak idézni. Én elképesztõen szurkolok nekik, szorgalmasak, szerények, tehetségesek és szépek. :) Andit pedig imádom. :)
hutizs 2008 dec. 03. - 00:52:43
(664/1052)
Szóval, ha már egyszer TÁNC verseny, akkor a táncot kellene pontozni és értékelni, nem az akrobatikát. Azért Lujzának tudnia kellene, hogy ha õ egy táncversenyen egy ilyen produkcióval állt volna elõ, akkor ott nem rúg labdába, akármilyen látványos showmûsort produkál is. Ennyi erõvel Ramóna eljátszhatna egy jelenetet a BK-bõl, mert õ meg ahhoz ért.
Dorottyáékat nagyon sajnálom, nekik a döntõben lett volna a helyük. De Katus Attiláék helyett.
Persze ez csak magánvélemény. (Bár azért az talán mond valamit, hogy a közönségtõl Attila soha nem kapott sok szavazatot. Lehet, hogy mégis többen gondolják úgy, ahogy én.)
offtopic
hutizs 2008 dec. 03. - 00:47:54 Előzmény sarahangel
(663/1052)
Katus Attiláék diszkójában valóban nagyon sok akrobatikus elem volt, és véleményem szerint ez az egyetlen olyan tánc, ahol ez ilyen mértékben megengedhetõ. Azt viszont be kell látnunk, hogy a többi táncos pár ezt nem tudja produkálni, de ettõl a TÁNC nem lesz kevesebb. Katus Attilának van egy ilyen elõnye a civil életébõl, ezt 100 %-ban felhasználják a táncokban. Mondom, a diszkóban még elmegy, de könyörgöm! Az angol keringõben is Attila feje felett volt a partnernõje lába!! Azért azt ne mondja nekem senki, hogy ez tipikus angolkeringõ-alaplépés!

A zsüri, de leginkább Böhm György pedig még ennyi idõ után sem jött rá arra, hogy minél inkább lehúznak egy párost, a közönség annál inkább rájuk szavaz, mert sajnálják õket. Ramónáékat már három hete ki akarják ejtetni, a közönség meg azért is beszavazza. Mert igazságtalanul alacsony pontszámokat kapnak. Félre ne értsetek, nem vagyok BK fan.
Egyszerûen arról van szó, hogy ennyire nem rosszabb a többinél. Katus Attila a "szakmájáért" a rengeteg emelésért és nem a táncért kapott 4 X 10 pontot, ehhez képest Ramóna határozottan sokat fejlõdött, az utolsó két adásban mind a négy táncuk igen jó volt. Leggyengébb a diszkó lett, de majdnem mindenkinek. A diszkóban nincsenek kötött lépések, ezért a profi táncosok sem nagyon tudtak vele mit kezdeni.
Lehet, hogy sokan nem értenek velem egyet, de szerintem eddig mindig az a pár esett ki, aki aznap a leggyengébb volt.
Udvaros Dorottya végig remekül táncolt, elegánsan, lendülettel, sziporkázva. Mégis elõfordult, hogy nagyon lecsúsztak. Ez a szombati produkciójuk nem volt a legelõnyösebb. Dorottya nagyon várta a tangót, de nem állt jól neki. Angyal András alacsonyabb nála, ez itt nagyon meglátszott, szerintem õt is zavarta, ezért folyamatosan megrogyasztotta a térdét. Kár volt, lehet, hogy ezen múlt. Vagy egy olyan szoknya kellett volna, ami nem pont ezt hangsúlyozza ki. A múltkor, mikor fáslizva volt a lába, nagyon jól megoldották a ruhával - cipõvel a problémát.
Visszatérve Katus Attilára: Az elsõ adásban Rózsa György lányánál nagyon lehetett érezni, hogy balettmûvész. Ha ott ez baj volt, Katus Attilánál miért nem baj, hogy nem táncol, hanem emelget???
Semmi bajom egyébként vele, de ha már TÁNC
Nafi 2008 dec. 02. - 09:35:17
(662/1052)
Tehát ha nem vetkõzöl újságban, tévében, és nem híres pasikkal futsz, akkor átlagos vagy! :P:P.. a fenébe, én is az vagyok.:(

:)))
offtopic
Nafi 2008 dec. 02. - 09:30:40 Előzmény Petrapetrus
(661/1052)
néha nem ártana olvasni, mert elképesztõ miket írnak...itt van pl. VV Anikó, aki egy igazi nulla. Végzettsége nincs, szakmája ha jól tudom nincs, életében nem dolgozott, legnagyobb életmûve háromszori mellmûtétje, és kiejt olyat a száján, hogy nem átlagos nõ..valami olyasmi volt "nekem is ugyanolyan nehéz társat találni, mint egy átlagos nõnek"..????

Bocs, hogy nem teljesen témába vágó..de meglátjátok egyszercsak táncolni is fog:)))))
Nafi 2008 dec. 02. - 09:24:51 Előzmény idõjós1010
(660/1052)
Nekem még nincs rá szükségem :)A gének:)))
Petrapetrus 2008 dec. 01. - 20:15:52 Előzmény Nafi
(659/1052)
Én is utálom a szilikont.
De nem tudtam, hogy megcsináltatta. Nem követem a bulvárt egyáltalán...
:-P
:-)))
Petrapetrus 2008 dec. 01. - 20:14:05 Előzmény idõjós1010
(658/1052)
:-))
Petrapetrus 2008 dec. 01. - 20:13:13
(657/1052)
Bizony. Én is akkor ki voltam akadva. Csányi jó volt. Nem neki kellett volna mennie. Bea sem volt olyan rossz, Jázmin sem. Korábbiakat nézve igen, Ramónának ott ki kellett volna esni. Ez teljesen így van.
Viszont ha csak a szombat estét nézzük, most ügyesebbek voltak Dorottyáéknál. Kivételesen. :-)))
Nafi 2008 dec. 01. - 19:31:36
(656/1052)
Nem hiszem el, hogy szavaz a közönség, de tegyük fel nyomkodják az sms-ket. Akkor meg azt nem hiszem el, hogy ez alapján dõl el, ki marad bent, és ki esik ki. Én nézem a BK-t, de nem vagyok fan...kizárólag Berényi és Klaudia harca érdekel. Nem tudom elhinni csak azért szavaznak Ramónára, mert fanok. El kellene vonatkoztatni a BK-tõl. Nem hiszem el, hogy ennyi elfogult ember van. Azt sem hiszem el, hogy engem ennyire dühít:)))) na mindegy.
Nafi 2008 dec. 01. - 19:20:52
(655/1052)
Semmi nincs. Csak Petrus azt írta, hogy nem szilikonos. Felvilágosítottam, hogy de az.
Semmi bajom a szilikonnal, csak szegénynek olyan csúnya dekoltázsa van...ennyi
sarahangel 2008 dec. 01. - 18:51:27
(654/1052)
Nem is azt "kifogásolom" a diszkóban, hogy kevés lett volna a show-elem, inkább sok az emelés, de aztán lehet, hogy ezek beleférnek, én nem értek hozzá. ;)

Én is meglepõdtem kicsit Lujza pontszámán, pedig szerintem Õ ért a legjobban az értékeléshez a csapatból. ;)

Igen, Zséda partnere Dudi volt. :)

Ördög Nóri a reklám alatt váltott frizurát, nekünk nem mutatták. :)
made1 2008 dec. 01. - 18:37:12
(653/1052)
Shirley Bassey-Get the party started (az elsõ adás nyitánya)