kidi 2007 febr. 23. - 21:09:45
(23/203)
Édes istenem mi ez az újabb FÖRMEDVÉNY a TV2 müsorán?Borzaszto!!!!A megasztárnak meg a megatáncnak volt valami értelme.az tehetség kutató mösor volt,volt értelme nézni.De ennek?Örök rejtéj.Esetleg a nézök türöképességét dijazzák?Mi ez a franc?Arra kiváncsi lennék.MI velük ezzel a cél?Ezek a sztárok csak idétlenkednek a jégen.Pl:az egyik sztár csúszik kettött a jégen,heljben állva dobálja a ide oda a párját,egyszer csak a lábát siketül felemelnie és kész a PRODUKCIO.És már agyon is dicsérik.Hát ez a müsor nem fog sikerülni már most látszik.Nagyon sajnálom azokat akik minden péntek és szombat este kénytelenek ezt nézni valamijen oknál fogva végignézni.Egy jo filmet nem adnak esténként ami a nézöket a TV elé csalogatná.
kidi 2007 febr. 23. - 20:51:05
(22/203)
Édes istenem
netti100 2007 febr. 23. - 19:40:17
(21/203)
Nekem nem indul el egy sem.
De azért köszi!
netti100 2007 febr. 23. - 17:04:22
(20/203)
Lemaradtam Hujber Ferirõl. :(
Le lehet valahonnan tölteni vagy bármi megoldás...?
Noncsa 2007 febr. 18. - 19:12:15
(19/203)
Huu engem szabályosan a hideg ráz az ilyen erõltetett szagú gagyi próbálkozásoktól, amiknél már a beharangozásnál lehet tudni, hogy veszett fejsze nyele. Az rossz kezdés nálam, hogy ilyen mega, meg olyan giga show frenetikus sztárokkal. Én is megpróbáltam, esküszöm megpróbáltam nézni belõle vmit, de csak a Szombat esti láz utánzását, meg a "sztárok" szenvedését sikerült látnom. Ha talán feltörekvõ tehetségeknek adtak vna lehetõséget, mint a megasztárokban, akkor talán érdekelne, de így?? komolyan azt hiszik, hogy mindenbõl lehet nagy pénzt csinálni? pff...
ReBii 2007 febr. 18. - 15:48:50
(18/203)
Tegnap megpróbáltam megnézni, de egyrészt mikor megláttam drága Ica túlsminkelt kis tyúkszemét az arcán (tudom tudom szépségpötty) már gyanút fogtam, hogy nem biztos, hogy ez az én mûsorom. Kb 5 perc nézés után ez az érzés egészen bizonyossá vált bennem és egy határozott mozdulattal csatornát váltottam.
:D és jól tettem :D
egy szóval pocsék mûsor. újfent.
rozika 2007 febr. 18. - 15:40:11
(17/203)
Varnus Xavér azt mondta Icának,hogy olyan szomorú képpel jött ki a jégre,mintha küretre jött volna,és nem pedig kürre.
PszichoCica 2007 febr. 18. - 10:13:04
(16/203)
Én elfogult vagyok, mivel Olivér az egyik kedvenc parodistám, szóval azt hiszem egyértelmû kinek drukkoltam :)
Lasagne 2007 febr. 17. - 20:13:37
(15/203)
sztem csökség volt kiejteni Bíró Icát mert ügyesebb volt...nem mintha most padlón lennék emiatt és álmatlan éjszakáim lennének...csak ezt gondolom
Állatbarát 2007 febr. 17. - 19:53:50
(14/203)
Szerintem sem rossz ez a mûsor. A szererplõk komolyan veszik a korcsolyázást, a versenyt. Olyan emberekrõl van szó, akik eddig nem korcsolyáztak. Én csodálom, hogy mindent meg tud tanulni az ember. A végefelé gondolom, egészen profi mûsort fogunk látni, már akinek tetszik. NEM MUSZÁJ NÉZNI!!!!!!
A zsûri két szakértõje kedves, jóüindulatú, õk a koecsolyázás nagy nevei.
A humornak is van határa. A Xavér nagy bunkó volt tegnap Bíró Icával, és ma még ki is oktatta.
"Üssenek agyon egy norbi rúddal" : Egyedül Rubin Réka nyalizása nem tetszett. ha-ha
Ez a hosszú szavazás viszont nevetséges. Ennyire kell a pénz a TV2-nek?
PszichoCica 2007 febr. 17. - 11:19:47
(13/203)
Végre valaki, aki egy véleményen van velem! :)
Athelas 2007 febr. 17. - 09:18:01
(12/203)
Igencsak gyenge a mûsor, az egyetlen pozitívuma-ami igen nagy-, hogy képernyõs szereplési lehetõséget nyújt a képzett korcsolyázóknak, az õ néhány percükért érdemes nézni.
Nyíltan szimpátiaszavazással dönt a zsûri, ez sztem jó néhány "versenyzõ" szájízét elrontja. Tillának és Szekeres Nórának különleges érzéke van ahhoz, hogy a már amúgy is feszengõ "sztárt" valami tapintatos kérdéssel még kellemetlenebb helyzetbe hozza. Ha ezzel kell felpezsdíteni a hangulatot, az már régen rossz.
És azt sem tudom, hogy aki alkatilag nem igazán erre a dologra van kitalálva, azt miért kellett beválogatni? Megint valami nyugati dolog magyar módra, erõltetett, izzadságszagú, ötlettelen. De nincs miért szégyenkezniük, a Szombat esti láz színvonalát megütik. A nép meg úgyis megnéz bármit, ami ezen a csatornán fõmûsoridõben megy...
balazsele 2007 febr. 17. - 07:09:54
(11/203)
Nekem tetszik a mûsor, megpróbálja ezt a furcsa sportot-mûvészetet, a jégkorit megszerettetni velünk. Jók voltak a zenék, jók a koreográfiák. Ami egyedül sok volt benne... az a duma... tényleg nem kéne 3 órásra nyújtani...
Indigo 2007 febr. 17. - 02:27:33
(10/203)
Till Attila - amellett hogy egy remek showman - egy rakat kulturális mûsor vezetõje volt már, olyan mûsorokat szerkesztett, mint pl. a Propaganda, egyébként év riportere díjat is kapott a Kamera Hungária fesztiválon. Mellesleg az underground világ egyik meghatározó alakja, valamint különbözõ kulturális megmozdulások vezéregyénisége volt. Persze itt jónéhányan max a bulvársajtóból ismerik meg a bigbrádörbõl, és az alapján ítélik meg azt az embert, aki azért letett már ezt-azt az asztalra. Az egy dolog, hogy kétes értékû mûsorokban is elvállalja a mûsorvezetõ szerepét, de miért is ne tenné? Van az a pénz, amiért én is elvállalnám. (Szerintem amúgy egy jópofa ember, nekem fényévekkel szimpatikusabb, mint az a folyamatosan ordibáló beképzelt Buci gyerek.)

Karsai Zita pedig nem ribi, hanem egy nagyon profi és népszerû táncosnõ... Nem sztár, de sokkal szivesebben nézem õt, mint egy csetlõ-botló idióta "sztárt" (mint akiket pl. az rtlklubos péntekesti gáz szervírozott hétrõl-hétre).

Maga a mûsor valóban elég gyengére sikeredett, de a színvonaláról nem a felkért celebritik tehetnek... A Megasztár és a Megatánc jó volt a maga nemében, mert ott olyan fiatalokat láttunk, akik többnyire komolyan vették a dolgot és tehetségesek voltak, de ez az erõltetett sztáros showmûsor már nekem nem jön be.
No6 2007 febr. 16. - 23:06:09
(9/203)
Szerintem enyhén szólva is nagyon sz** volt.

Liptai Klaudia h***e beszólásai, meg az, ahogy erõlködtek....
A Szombat esti láz sem jobb, de ott nem húzzák annyira.

Szerintem a Karsai Zita volt a legjobb, de ha Nagy Ferót ennyire elõrehúzták (mert nekem az övé nem tetszett) akkor a Bíró Icát is.
Egyébként tök Szombat esti láz utánzat volt, csak extra adag nyállal.
PszichoCica 2007 febr. 16. - 22:52:58
(8/203)
Pedig szerintem Zita volt az egyetlen, aki tudott is mutatni valamit... nagyon gány mûsör, egyetlen egy dolog teszi egy fokkal nézhetõbbe ezt a mûsort, mint a szombat esti gányt, hogy nem kell Buci fejét bámulni!

De ez nagy hiba volt a tv2tõl (megint, pedig én imádtam, a megatáncot, de a nagy közönség sajnos azt is rühellte... mégis mit várnak ettõl???)
pngr 2007 febr. 16. - 21:02:10
(7/203)
ßarok a jégen
Ismételten kíváló nyugatmajmoló néphülyítõ mûsor....Jézus bizonyára azt mondaná rá:...vegyétek és egyétek.......majd szavazzatok. A telefonálók között kisorsolnak 34 db színváltós hajcsatot, 50 db befõttes gumit, fõdíj egy két személyes hétvége az öt csillagos LOPOM A NAPOT szállódában. Program: ganyézás a szállóda gazdasági telepén, krumplipucolás a konyhán, porszívózás a közeli malomban, tenyérkérgesítõ kézi földbevetés.
*****moderálva*****
Sca 2007 febr. 16. - 20:44:37
(6/203)
Atyaúristen már megint egy ilyen borzadály. Én értem, hogy kellenek ilyen "mûsorok" (bár nem tudom kinek), de könyörgöm miért kell az összeset 3 órásra csinálni?
sid 2007 febr. 16. - 20:38:23
(5/203)
De itt hol vannak a sztárok? Karsai Zita mióta sztár? Szerintem csak egy hülye ribi.. Vagy ennyi elég a sztársághoz?? Gáááz
Asza 2007 febr. 15. - 17:25:30 Előzmény cherry baby
(4/203)
Elõsször nézz meg 1 részt majd utánna kíváncsi leszek a véleményedre!!!