Tamy. 2007 márc. 11. - 10:23:20
(103/203)
Már a Megasztár és a Megatánc se a tudásról szólt....
Mindenki számára egyértelmû, hogy a szakmai vélemény háttérbe szorul, hiszen ha az emberek szavaznak, és nem rendelkeznek szakmai tudással-márpedig a többségük nem-akkor csak szimpátia alapján tudnak dönteni...Vagy pl. vegyük azt, hogy vaklakinek az egyik ismerõse/ barátja bekerül egy ilyen versenybe, akkor az a valaki biztos, hogy rá fog szavazni, hiszen a barátja, és jobbik esetben neki drukkol, független attól, hogy az milyen szakmai tudással rendelkezik a többiekkel szemben.Nyilván az emberek többsége így gondolkozik...Azzal egyet értek, hogy nem az emberekkel kéne ezt megszavaztatni, mert akkor biztos nem a tehetség gyõz, hanem akinek a legnagyobb rajongó tábora van....De miután így alakult nem tudunk mit csinálni...És szerintem mindenki számára nyilvánvaló, hogy ki hol áll a "létrán".De mondjuk meg is lehet nézni, hogy ki milyen elõnnyel/ hátránnyal indult..Pl. aki eddzettebb, és fittebb (sportember,táncos)annak nyilván jobban bírja a szervezete az efféle megpróbûltatásokat, mint annak aki ezelõtt nem volt egy eddzett ember..Dobó Kata szerintem megérdemelte a gyõzelmet, mégha egy picit alul is teljesített a Rékáéknál...És még annyit, hogy nem kell szerintem ezt olyan véresen komolyan venni, hiszen egyiküknek sem ez a szakmája(a "sztárok közül"),és van mibõl megélniük, tehát szerintem jobb ha játéknak fogják fel, mert akkor felszabadultabbak tudnak lenni, és még élvezik is ezt az egészet...
Gabor84 2007 márc. 10. - 20:13:28
(102/203)
Rubint Rékára, Bódi Sylvire, Karsai Zitára, Nagy Feróra gondoltam elsõ sorban (sorrendben írtam õket), de Csollány Szilvesztert és Hujbert Ferencet sem hagynám ki. :D
Dobó Kata és Damu Roland pedig esélytelenek és ezt õk is tudják, talán azért sem vették a fejükbe a nyerni akarást. Persze Feró is esélytelen csak õ ezt nem látja be. :D
Dory1 2007 márc. 10. - 20:04:57
(101/203)
én sajnos nemtudom:S

kár hogy Damu Rolandék estek ki de mondjuk az igaz hogy Csollány Szilveszterék jobban korcsolyáznak náluk...
én nem feltétlenül értek egyet azzal hogy mindenki a fejébe vette hogy nyerni akar a legtöbben inkább csak játéknak fogják fel és igazából tényleg csak az...
pl:Damu Roland és Dobó Kata is mondták mindig meg a többiek is hogy ez csak egy játék..
azon meglepõdtem hogy Kata azt mondta:
"Alig vártam hogy azt mondják tegnap hogy Rubint Réka jut tovább"
Kutyuli 2007 márc. 10. - 19:32:59
(100/203)
Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani, hogy melyik filmnek a betétdalára párbajoztak Csollányék és Damuék, mert anniyra ismerõs de nem ugrik be, és mindjárt idegbajt kapok...KÖSZI
Gabor84 2007 márc. 10. - 18:12:32
(99/203)
Ne minõsíts senkit! Ha neked annyira tetszett Csollány akkor miért nem szavaztál rá?
Egyébként az egész mûsor egy rakás **** lett! A kezdetekkor még nézhetõ volt, de most már szinte mindenegyes "sztárocska" a fejébe vette hogy nyerni akar és képesek lennének egymást kinyírni csak hogy bent maradjanak. :D Szánalmasak! A zsûri is az, Nagy Ferót és Hujber Ferit mindig felértékelik. :D

Ui:Szerintem is a Csollány volt a legjobb, de ez akkor is csak egy szórakoztató mûsor és nem szabadna ennyire komolyan venni. Sem a játékosoknak sem a nézõknek! :D
Dory1 2007 márc. 10. - 17:28:11
(98/203)
mivan?
columbo 2007 márc. 10. - 16:21:52
(97/203)
bukta!!!
imo9 2007 márc. 10. - 09:40:47
(96/203)
Tk. nem is arról van szó, hogy Dobó Kata vagy más, hanem arról, hogy valóban Csollányék voltak a legjobbak, s mégis a - nem tudom milyen minõségû sms-ezõk - másokat juttattak elõbbre. Ez elképesztõ, hiszen ezek szerint egyáltalán nem a tudásról szól az egész, hanem személyes szimpátiáról. Akkor meg mi szükség van szakvéleményekre vagy bármilyen értékelésre? Egyébként is, az a tény, hogy már a verseny vagy a párbaj megkezdése elõtt lehet szavazni, pontosan ezt igazolja. Hiteltelen és nevetséges az egész, nagyon sajnálom Csollányt, mert látszik, hogy õ aztán tényleg komolyan veszi amit csinál és nem nevezi folyton "csak egy játék"-nak. Fegyelmezett sportszellemben végzi a dolgát, aztán akinek nem szimpatikus valamiért, az nyomja másra a gombot, aki meg sem közelíti az õ színvonalát. Kiábrándító, sõt megkockáztatnám, hogy visszataszító az egész módszer.
apricot 2007 márc. 09. - 23:39:38
(95/203)
Hy!

Mi van Ti szerelmesek vagytok a Dobó Katába?Nem látjátok, hogy nem is korcsolyázik, csak mindenki sztárolja, hogy milyen király, és ott van a Csollány, aki sokkal jobban nyomja, és mindjárt kiesik, szerintem elég gáz, hogy ennyire vak mindenki.Bocs,h elmondtam a véleményem, de szerintem ez nevetséges.....Ennyi erõvel, minek koriznak???
Tamy. 2007 márc. 09. - 16:00:27
(94/203)
Hú...Hát eléggé vegyes hozzászólásokat olvastam....
Ami Dobó Katát illeti szerintem inkább választaná, hogy korcsolyázik mindenki helyett, mintsem, hogy ágyhoz legyen kötve egy igen kellemetlen és veszélyes sérüléssel...Nem hiszem, hogy kiakart volna maradni a versenyekbõl, és a munkából, hiszen akkor nem jelentkezett volna...És abban is biztos vagyok, hogy nem Õ esett volna ki a múlthéten...Én megértem a nézõket és a versenyzõket is, de ha megpróbálnak kicsit reálisan gondolkozni, rájönnek, hogy ellenkezõ esetben õk is az ágyat nyomnák, hiszen mint Katának, nekik sem lett volna ésszerû akkora fájdalmakkal, és veszõdésekkel pályára állni.Vagy ha még is, valószínûnek tartom, hogy pár perc, esetleg óra elteltével nem bírták volna a pályán....Annak meg megint csak nincs értelme, hogy a mentõk vigyék el õket....Most viszont a tv2 is megpróbálta objektíven nézni a dolgokat, és erre jött ez az ötlet, hogy a Kati és a Réka párbajozzon...,(bár abban biztos vagyok, hogy ez a reklamációk hatására vetõdött fel.)Minden estre én nagyon bírom a Katit, és neki drukkolok!!!
ezüsthíd 2007 márc. 09. - 15:03:10
(93/203)
Köszi! Meg is találtam, hogy egy Roman Polanski-film zenéje volt (Õrület), Harrison Ford-dal. A film nagyon felejthetõ volt (mint ahogy el is felejtettem), csak ez a zene volt maradandó. Egyébként Hujber Feriék nagyon jól korcsolyáztak erre a zenére (csak hogy mégiscsak a topiknál maradjunk), kár, hogy a sztárokra való SMS-ezés nem izgat föl annyira, hogy szavazzak is. A Megasztárnál még tényleg fontosnak éreztem, hogy jusson tovább az az ismeretlen ember, aki jó. Itt hidegen hagy, hogy melyik sztárunk tud legjobban korcsolyázni/táncolni/fõzni/enni stb.
ezüsthíd 2007 márc. 09. - 14:40:50
(92/203)
Sajnos nem tudom, pedig engem is érdekelne. Tisztán emlékszem, hogy egy filmben folyamatosan ezt a zenét játszották, de nem jut eszembe, hogy melyikben. Egyébként Rubint Réka valóban nem tud nõiesen korcsolyázni, a mozdulatai nagyon döcögõsek, de a nyilatkozatai a mûsorban teljesen normálisak voltak. Én azt érzem rajta mindig, hogy nincs önbizalma és zavarban van.
Állatbarát 2007 márc. 09. - 12:50:27 Előzmény Csutka
(91/203)
Köszönöm Csutka. Sajnos én nem tudtam errõl a szabályról, hogy egyszer ki lehet maradni a versenybõl. (akkor mit akarnak most a Norbiék? Ez várható volt, hogy õk viszont nem lesznek sportszerûek). Nem emlékszem pontosan mit mondott a Szilvi, de hát gondolom az Õ stílusa meg ilyen. Én csak a mondanivalójával értettem akkor egyet.
Dory1 2007 márc. 08. - 17:27:14
(90/203)
nemtudom hogy Norbi és Rubint Réka miért nem tudnak beletörödni hogy Réka kiesett nem tudom miért kell minden követ megmozgatni hogy Réka bentmaradjon...:S
666 2007 márc. 06. - 17:45:16 Előzmény andi72
(89/203)
egyébként meg dory szerint - aki a mûsor szabályzatát olvasta - két hétig ki lehet maradni. Nem tudom, de én elképzelhetõnek tartom, hogy ez a párbaj-dolog is benne van a szabályzatban.
666 2007 márc. 06. - 17:43:10 Előzmény cherry baby
(88/203)
ez még mindig nem verseny, hanem sohw mûsor...
Dory1 2007 márc. 06. - 17:21:11
(87/203)
szerintem ez a dolog végülis nem annyira sporrtszerûtlen mert Katának párbajoznia kell szóval teljesíti azt amit kellett és ha úgy vesszük nem csinált kevesebbet mint a többiek mert most a párbajn bepótolja az elmaradását.De ez csak egy vélemény úgyhogy mindegy
andi72 2007 márc. 06. - 09:47:24
(86/203)
Félreértettél. Nekem az nem tetszik, hogy ezek után minden reklamálás után hoznak egy új szabályt és kész ? Egy ilyen nagyszabású mûsor készítésénél gondolhattak volna arra, hogy, ha valaki lesérûl akkor mi a teendõ, és nem ilyenkor kapkodni össze-vissza ! Ezzel csak azt érik el, hogy a mûsor mégjobban elveszíti az amúgyis gyenge lábakon álló hitelességét.
Gabor84 2007 márc. 05. - 21:08:29
(85/203)
Hát itt sokan fel voltak háborodva hogy Dobó Kata milyen sportszerûtlen és etikátlanul viselkedett azzal, hogy egy hét betegpihenõt kért, mert rosszul volt! Viszont Rubint kisasszony most nincsen rosszul akkor mire fel háborog? Ezek után remélem hogy Dobó Kata lemossa a színrõl az egész Schorbert családot mert amit mûvelnek az a sportszerûtlen, etikátlan, embertelen ill. gerinctelen!
666 2007 márc. 05. - 19:38:01
(84/203)
Az, hogy az Aktívba bevágtak 30 másodpercet, amint Norbi háborog, nem jelenti azt, hogy neki engedett a tv2...