Téma: Szulejmán

Texas Bill 2013 márc. 15. - 08:50:00
(421/3431)
Én most már hetek óta csak az elsõ öt-hat percet látom a Szulejmán filmbõl, mert valahogy nyomban elalszom rajta, aztán csak az utána következõ magazinmûsor alatt ébredek fel lekapcsolni a tévét. Azt hiszem ez jelez valamit a filmmel kapcsolatban is.
4/10
nikato 2013 márc. 15. - 08:40:37 4/10
(420/3431)
Remélem Szulejmán a feleségével marad. Hürem annyira ellenszenves, bunkó, de még randa is.
Pink Pearl 2013 márc. 15. - 06:00:33 Előzmény Petrapetrus
(419/3431)
A csata? :D Ugyanolyan mint a török verzióban :D
Szerintem szörnyen rosszul lett megrendezve. :((( Ez inkább "csata paródia".....szerintem kimondottan nevetséges volt.....

Már kezdtem "kiabálni",hogy miért adják "újból" a sütis jelenetet (ahol Hürremet megmérgezik)...aztán rájöttem, hogy azt még "csak" a török verzióban láttam :DD
Így jár(hat) az ember ha egyszerre 2 verziót néz ugyanabból a filmbõl :DD

De a viccet félretéve....továbbra sem értem azt, hogy ha csak EGYSZER adják hetente....akkor MIÉRT vágták ketté az eredetileg 90-100 perces részeket?! Olyan rész is lesz ami 2 órás (eredetileg).....
Ennek a ketté vágásnak akkor lenne logikus magyarázata ha pl minden hétköznap adnának egy részt (ahogy az EZEL címû sorozatnál).....

Nem tartom kizártnak,hogy le fogják venni a mûsorról ha ebben a csiga tempóban fogják adni továbbra is......heti egy "fél" rész? :D
Számoljuk csak ki.....így vajon "hány évig" fogja ezt a sorozatot vetíteni a magyar RTL?! :)))

Ebben egyszerûen semmi logikát nem látok....mi ebben a pláne a magyaroknak?!

Ja még annyit a 2 "NÕI" fõszereplõrõl (Hürrem és Mahidevran)...én fenntartom a korábbi véleményemet errõl a 2 nõrõl!
Egyik se jobb a másiknál!
Természetesen elítélem Mahidevrant amiatt amit tett (korábban és most is) Hürremmel....de Hürrem is ugyanolyan mint õ! Gonosz,egoista, hatalommániás és gyilkos!

Egyikkel sem tudok szimpatizálni.... :(

Még EGY olyan szereplõ van aki momentán szimpi....Hatice (Szulejmén huga)....
Hogy késõbb róla is megváltozik-e a véleményem....az még a jövõ zenéje :))
Petrapetrus 2013 márc. 13. - 08:45:09
(418/3431)
Na, ki-mit szól a nagy csatához? :P Már látni az elõzetest az RTL-en... XD
Tulajdonképpen a lényegét be is mutatták, ennyi is lesz majd, csak több percen keresztül ismétlõdnek a jelenetek... (hacsak ki nem vágják :P)
Pink Pearl 2013 márc. 11. - 05:58:40 Előzmény Petrapetrus
(417/3431)
Na közben rájöttem mi okozta a félreértést! :D Mármint az ÉN részemrõl :DD
Szóval....mivel az elsõ 5 (török) részt nem néztem török hanggal csak magyarral....és a magyarul még nem látott részeket néztem törökül....az fel se merült bennem, hogy arról van szó, hogy "menet közben" lett Maria-ból Günihal az a lány...:D
De most belenéztem az elsõ részbe (a török verzióba) és ott még valóban Maria-nak szólítják a törökök is :)

Akkor itt van a kutya a elásva :D Akkor ITT mégse történt hamisítás :DD

Ha esetleg olvas minket a szinkron rendezõ akkor....BOCSI azért amit korábban írtam :D
Petrapetrus 2013 márc. 10. - 11:59:47 Előzmény Pink Pearl
(416/3431)
Nem kevertem. Maria Hürrem barátnõje (aki valóban Gülnihal - de Hürrem is Alexandraként kezdte, ne feledd, neki sem muzulmán neve volt korábban), a "csicskát" pedig Gulsahnak hívják a filmben, s az arc-dolog esetében én rá gondoltam és nem Mariára/Gülnihalra... Én a 61. részben gondoltam rá, SPOILER nagyon-nagyon torz lesz az arca SPOILER VÉGE.
Pink Pearl 2013 márc. 09. - 05:00:35 Előzmény Petrapetrus
(415/3431)
Azóta még egy török részt megnéztem....
De figyi! Te nem összekeverted Maria-t és Mahidevran "csicskását"? :D
Jajj...ez Spoiler téma....akkor kiteszem....

!!!!SPOILER!!!!
A legutóbbi török részben részben amit néztem, Maria lett "elcsúfulva", nem pedig Mahidevran csicskása.....köszönhetõleg Hürrem "ajándékának"....
Nem összekevered a 2 nõt? :) Vagy te vmi másik esetre gondoltál? :)
Pink Pearl 2013 márc. 08. - 17:22:18 Előzmény Petrapetrus
(414/3431)
Igen? :) Na akkor majd elolvasom én is a Rubicont :)

Azt észrevetted, hogy Hürrem barátnõjét "Maria"-t csak a magyar szinkronban "keresztelték" el így? :D Az eredeti török verzióban nem Maria neve.Valami olyasmi a neve, hogy "Günihal" ...ha jól értem....
Ezt most miért kellett meghamisítani a magyaroknak?!
Sztem semmivel se nehezebb kimondani mint a Hürrem-et! Ennyi erõvel a Hürrem helyett is fordíthattak volna "Mosolykát" :DDD
offtopic
Petrapetrus 2013 márc. 08. - 10:24:05
(413/3431)
Az aktuális Rubicon egyébként 33 vagy 34 oldalon keresztül foglalkozik Szulejmánnal, Hürremmel, az Oszmán Birodalommal, valamint a magyar szálakkal. Én nagyon megörültem neki, amint lesz idõm, elolvasom. Jár a Rubicon, de ez a február-márciusi szám elkallódott és csak most ért ide... :)))
Petrapetrus 2013 márc. 08. - 10:22:18
(412/3431)
Igen, gyanús volt, hogy Maria készül valamire. A legutóbbi részben, mikor beállított az agához a kívánságával... :)))