10/10
offtopic
iR T-800u 2009 ápr. 14. - 01:59:18 10/10
(1110/4500)
Minden paradoxon elkezdõdik valahol.

Például, igénytelen vagyok mert nincs barátnõm, és nincs barátnõm mert igénytelen vagyok.

1 Szóval, még a T1 paradoxona elõtt, valaki megtömte Sarah-t, akárki.. lett belõle egy John

2.aki meg muterját féltve legjobb emberét visszaküldte a múlta hogy vigyázzon anyucira. Annak meg felállt, és a végeredménye John, csak más genetikai felépítéssel.

3.Ez a John meg azért küldte vissza Kyle-t mert már tudta, hogy õ az apja, na és innentõl zárul be a kör.

4 GOTO 3
10/10
offtopic
iR T-800u 2009 ápr. 14. - 01:52:24 10/10
(1109/4500)
(Earthlings)
8/10
p1ranha 2009 ápr. 13. - 23:10:00 8/10
(1108/4500)
Ha visszautazol a múltba, hogy megöld a nagypapádat, akkor abban a pillanatban eltûnsz elvileg nem?:D Szóval te megszülettél és végülis vissza is tudsz utazni a múltba, meg is ölheted a nagypapád, de akkor meg is szûnsz létezni onnantól kezdve.
9/10
offtopic
wukovsky 2009 ápr. 13. - 22:10:47 9/10
(1107/4500)
El hát, Poncius Pilátus is megkapta a választ, hogy Ti csak azért tehetitek ezt velem, mert az én Atyám megengedi. Vannak rossz emberek, akik rosszat tesznek nekünk, mert ha csak azokat szeretjük, akik nekünk jót tesznek, akkor ugyan miben különbözünk a pogányoktól.

Spoiler S02E22

Engem most az kezdett el makacsul foglalkoztatni, hogy az angolna, mindenki emlékszik az angolnára, ami CW része volt, de miért volt ott az akváriumban, miért volt az neki jó, hogy egy része ott lebzsel állandóan az irodában. Egyszerûbb egy kamerát beszerelni :D

A másik, a felírat, sajnálom John, akkor Cam most csak a chip-en maradt, vagy fel lett töltve a törökre ? :$

Hiszen JH szerint ezért jobban a gépek, mert le lehet tölteni az adatokat,és miegymást :$
9/10
offtopic
wukovsky 2009 ápr. 13. - 22:06:51 9/10
(1106/4500)
http://port.hu/a_vegso_visszaszamlalas_the_final_countdown/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=5187

Az hiszem, hogy ez az egyik elsõ idõutazos filmek között szerepel.

Ebben hangzik el a híres monológ, hogy:

Ha vissza utazok az idõben, és összeszólalkozok a nagyapámmal, és megölöm, de mindent még azelõtt, hogy megismerte a nagymamámat, és megszülessen a gyereke, az én egyik szülõm, akkor én sem születek meg, de ha nem születek meg, akkor hogyan tudok vissza utazni az idõben, hogy megölhessem a nagyapám.

Ez az egyik verzió, ahol változnak a dolgok, változhatnak a dolgok, ebbe a csoportba tartozik az idõzsaru, a vissza a jövõbe, és a terminátor is.

Van a másik csoport:

http://port.hu/12_majom_12_monkeys_(twelve_monkeys)/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=2

Spoiler 12 majom

Ahol a dolgok már úgy történtek meg a múltban, hogy Õk vissza voltak utazva a jövõbõl, ergo hiába utaznak vissza, illetve mindenképpen vissza kell utazniuk, hiszen a múlt úgy történt meg, hogy Õk is vissza voltak utazva.

Huuu de szépen végig ragzottam ezt, de nem tudtam másképp.

Szóval most ne ezen akadjál fel, hogy Kyle, meg bla bla bla.
8/10
p1ranha 2009 ápr. 13. - 21:44:59 8/10
(1105/4500)
Engem egy picit akkor is zavar h az egész alaptörténet egy paradoxon. :D Valami mást is kitalálhattak volna anno JC születésére.
9/10
offtopic
wukovsky 2009 ápr. 13. - 21:31:20 9/10
(1104/4500)
Csak a Bibliát szabad olvasni. Na már most, ha az ember elhiszi, hogy Isten a leghatalmasabb, aki egyetlen gondolatával képes volt ezt a földet megteremteni, a vizeivel, növényeivel, állataival, fényt adott egy nap formájában, sötétséget, melyhez újfent fényt adott egy hold formájában, és végül saját tökéletes képmására megteremtette az embert a szabad akaratával, nos ha ezt mind elhisszük, akkor ugyan hiddjük már el azt is, hogy a Bibliában minden benne van, amit Isten akart, hogy benne legyen. Nincsenek titkos könyvek, nincsenek kihagyott részek, aminek benne kell lenni, az benne van.

És ha már párhuzamot vonunk, Riley, tetszett John-nak, de az Õ küldetése felsõbb rendû annál, hogy leálljon csajozni. Cameron, tetszik John-nak, és Cameron szintén megtisztult, és szolgál Johnnak, ahogyan Mária Magdolna is szolgált Jézusnak, de John nem fog vele össze jönni.

A MM szállnak az a legfontosabb része, hogy sok asszony követte Jézust, és szolgáltak neki, de Jézus Istenember volt, egyszemélyben Isten is, és Ember is.

Ahogyan szt Pál is cölibátusban élt, minden komolyabb gond nélkül, mert igen sok embernek megadatik ez a testi lelki tisztaság, hogy "nem mocskolja" össze magát, na ez pont egy Istennek ne adatna meg.

Én is lezártnak tekintem itt a vitát, és még hozzá Tenném, hogy JK-nak voltak féltestvérei, mert születése után Mária, és nevelõ apja József rendes házas életet éltek, amibõl gyermekek születtek.

Ami pedig a dolgok túl bonyolítását illeti, CW-rõl megvitattuk agyon bonyolítva, hogy mi lesz, és bejött.

U.I.: Jó hogy felhoztad ezt a szálat, de szvsz Derek le "szkenneléséhez" több idõ kell szerintem, mármint ha a tudatát is le akarják szkennelni, ha csak a testét, az simán kivitelezhetõ :$
8/10
p1ranha 2009 ápr. 13. - 20:47:15 8/10
(1103/4500)
Én most néztem meg életemben elõször a Terminátor 1-et:D Valamit rögtön nem tud befogadni a szervezetem. Hogy lehet Kyle az apja John Connornak?:) 2027-bõl John Connor visszaküldi az "apját" 1984-be, aki aztán összebújik Sarah-val. 2027-ben hogy létezik John Connor, ha csak akkor létezhet, ha 1984 ben az anyja megszüli, de õ csak azért szüli meg, mert már létezett John Connor és õ mondta Kyle-nak, h menjen vissza az idõben. Magyarul ha nincs John Connor a jövõben, akkor semmikor nincs:D Nem értem. Valaki légyszíves magyarázza el ezt nekem!

ui.: JC azért született meg, mert a jövõbõl õ irányította Kyle-t a jelenbe. Nem létezhet, h egy meg nem született ember a jövõben létezzen.
9/10
offtopic
wukovsky 2009 ápr. 13. - 20:22:28 9/10
(1102/4500)
Micsoda retrot ébresztettél bennem hirtelen. Star Craft. Egy kicsit el kellett gondolkoznom, mire is gondolsz, aztán rájöttem, hogy arra a harcosra, aki két harcos egyesülésébõl jön létre, és utána iszonyat erõvel bír, és szinte elpusztíthatatlan.

Azért én egy kicsit fennt vagyok akadva azon, hogy John Henry alatrészei nem csere szabatosak. Ez azt jelenti,hogy nem igazán fejlõdõ képes, hiszen félve fejleszti az ember, hiszen esetlegesen egy mocskos Ge-Force rossz verzió esetleg elbacarintja az egészet :)

Ha azt vesszük alapul, hogy JH mikor készült, és Cam chipje mikor készült, valamint ezt megszorozzuk egy 4-es Lacó állandóval, arra alapozva, hogy 25 évenként behoznak egy teljesen új technológiát, akkor bizony 20 év alatt huszadára csökken john henry, plussz a 4-es szorzó, azaz 80-ad részére, ergó biztos, hogy Cam chipje tudja Õt futtatni.

Kb mint amikor Cam-et rákötötték a közlekrendszerre, és mit láttál? :$

Mindent láttam.

Remélem lesz folytatás :)

Nyáron meg majd a film-el vigasztalódok, meg kétszer megnézem ezt a 31 részt, minden este egy, 2 hónapot simán elleszek :)
10/10
iR T-800u 2009 ápr. 13. - 20:05:26 10/10 Előzmény wukovsky
(1101/4500)
Korábban írtam, és most újra aktuális ^^

/root (nyirdkidzsonkonorthameglátod)
/home/alison (ha létezik ilyen)
/home/cameron

Hát, akkor most már van
/home/johnhenry

Amúgy felidézve, csak Myron Stark chipje az, amirõl senki nem tud, hogy õ megszerezte.

Azt is megemlítem, amit korábban. Hogy Cameron chipje képes emulálni emberi agyat is. Ahogy a mi gépeink Commodore Amiga-t, stb. Henry hardverét is képes lehet emulálni, elvégre csak a jelenben kapható alkatrészekbõl áll, és ha Cam chipje kvantumszámítógép is egyben(ahogy egy ideje sejtem), akkor neki ezt futtatni gyerekjáték.

Szóval, Cameron lehet sima platform is, ami emulálja úgy ahogy van John Henry komplett rendszerét hardverestül, és engedi, hogy az Õ chipjén keresztül vezérelje, Cro' testét.

"JCba szerelmes Chipet :D"
:D:D:D

Nem hiszem, abban a jövõben Õ nem létezik.
Jelenleg úgy tûnik, hogy Hameron pont olyan mint az egyesült Protoss Templar (StarCraft) egyfajta szuper-intelligenciává változtak, ötvözték Henry jóságát, és Cameron harci tudását.