napsütötte 2018 okt. 08. - 22:39:56
(5/5)
A 2015-ben, a Crackle nevű amerikai online tartalomszolgáltatón indult drámában a New York-i aukciósházas titkos világába vezetik be a nézőket az alkotók. Lerántják a leplet a milliárdos műkincskereskedők látszólag elbűvölő világában folyó bűnözésről.

Spoilernek is lehet mondani, de inkább epizódismertetőnek gondolom:
1. rész: Miután a Parke-Mason aukciós ház elad egy értékes művészeti gyűjteményt, a kezdő kereskedő Graham Connor előlép az új "aranyfiú" szerepébe. De egy csempész Graham múltjából veszélybe sodorja ezt a nehezen kiharcolt sikert. A feszültség tovább fokozódik, amikor a gazdag Sam Brukner gyűjteménye kegyetlen versenyt indít el a rivális aukciós házak között.
2. rész: A nevezetes rock emlékek aukciója veszélybe kerül, amikor Pete Townshend műtárgyát ellopják. Két újabb csempész érkezik New Yorkba Graham múltjából, és próbálják visszacsábítani őt a csempészüzletbe. Roxanna Whitman, Graham riválisa megszerez egy felbecsülhetetlen értékű művészeti gyűjteményt, de hamarosan rájön, hogy a kollekció nem az, aminek tűnik.
3. rész: Egy házaspár milliókat érő aranypénzt talál elásva a kertjükben, és ezzel kegyetlen versenyt indít el az aukciós házak között. Graham csatlakozik Bruknerhez egy hétvégi kiruccanásra, mivel azt reméli, hogy megszerezheti a jogokat. Uzay és Demir megszervezi egy orosz bandavezér számára, hogy megvehesse az egyik régiséget, és Grahamat bízza meg az üggyel.
4. rész: A Napóleon emléktárgyak aukciója számos potenciális vevőt vonz. A Swift gyűjtemény értékének a növelése érdekében Roxanna egy hamisító segítségét kéri. Graham egy magasabb fokozatba kapcsol annak érdekében, hogy végre meg tudja szerezni a Brukner gyűjteményt. Graham, Uzay és Demir találkozót szervez az orosz bandavezérrel, hogy el tudják adni a maszkot.
drtibi 2018 okt. 08. - 19:37:06
(4/5)
Nagyon profi az ismertető! Én is köszönöm.
napsütötte 2018 okt. 08. - 14:29:46 Előzmény John Falcon
(3/5)
Szívesen!
8/10
John Falcon 2018 okt. 08. - 13:06:08 8/10 Előzmény napsütötte
(2/5)
A Port.hu helyett én köszönöm meg az ismertetőt... :)
napsütötte 2018 okt. 08. - 08:51:10
(1/5)
Graham Connor (Christian Cooke), az iraki háború veteránja menő New York-i üzletemberként kezd új életet, miután katonaévei alatt ügyesen csencselt antik műtárgyakkal. Arthur Davenport (Cary Elwes), a simlis műgyűjtő segítségével Graham igyekszik maga mögött hagyni kétes múltját, és megszerezni Sam Brukner (Dennis Quaid), a bohém milliárdos és wannabe politikus gyűjteményét. Legnagyobb ellenfele Roxanna Whitman (Kate Bosworth) örökösnő, aki szintén élete legnagyobb dobására készül, miközben saját démonaival is szembe kell néznie.