Téma: The Predator

asep 2018 szept. 15. - 15:33:47
(11/91)
néz online filmet
https://bit.ly/2MiSVvF
10/10
Sektor Judy 2018 szept. 15. - 09:17:38 10/10
(10/91)
nagyon jó lett....nem tudom miért kell ennyire lepontozni....
10/10
Bigpapa 2018 szept. 14. - 23:41:15 10/10
(9/91)
Nagyon féltem a filmtől,mivel a "kémfotók" alapján, ahogy pl Predátorok ülnek egy tankon, hát...ultra gagyinak vártam,de mi teljesen kellemesen csalódtunk. Mondjuk akinek a Nimród féle Ragadozók jó film, azt meg is értem, hogy ez nem jött be neki. Azzal a tüdőbeteg Adrien Brody-val, mint szuperkatona :D Az a film, a ragadozó kultusz pofánszarása, hogy van egy sztori, aminek se eleje se vége.

Itt van egy viszonylag megmagyarázott miért, hogy miért is jönnek ide ragadozóék és mi náluk ez a sportvadászat. A humor teljesen normálisan van tálalva, tehát nem tolták túl. Párbeszédekben nem tudom,ki mit vár egy ilyen filben, mondjuk alapmű az első predator, na abban aztán nulla a magasröptű eszmecsere, mégis 10 pontos alkotás. Vannak nagyon jó ötletek a filmben, amit örömmel láttam, pl egy két olyan technikai kütyü, ami mindenkinek jól jönne. Én az 1. számú ragadozót kicsit alacsonynak találtam, az első-második Predator filmekhez képest, igaz Kevin Peter Hall nagyon jól alakította a ragadozót, sokkal jobb volt a mozgása,mint azóta bárkinek, aki a maszk mögött van. Olivia Munn-t kivéve olyan noname bagázst sikerült összeollózni, akik eddig mind totál mellékszereplők voltak itt ott, van, akiről tudom, hol ,miben láttam,de néhányról lövésem sem volt, mondjuk pont le is szartam :D
Végül a sok forgatókönyv átírás után (amiket a neten lehetett hallani) egy egész emészthető sztorit sikerült összerakni, egy jó lezárással, ami azért, ha nem cseszik el, egy iszonyat jó folytatást hozhat. A Corvinban felirattal megy, mondjuk ezt nem tudtuk, így kicsit meglepő volt a sok szinkronos film után olvasgatni, de nem zavaró. Sőt, örültem is neki, amikor fontos volt, ki milyen hangon szólal meg. :)

A teherautós jelenet, hogy OKÉ, az mindent vitt! :D Hogy ajánlom-e? Igen, mert tényleg egy nézhető film lett. Van pár hibája, pl az hogy néha kis dinamika vesztése van és egy egy ötletet, ami baromi jó, nem használnak ki,pedig adja magát. Biztos, hogy ezt még párszor meg lehet nézni
9/10
pikigeri 2018 szept. 14. - 23:24:26 9/10
(8/91)
Senki ne higgyen a lehúzó kritikáknak! Mindenki nézze meg, aki teheti, mert ez egy nagyon jó és szórakoztató film. Ez a film az eredeti 1987-es Predator után (, ami egy etalon) a legjobb Predator film, sőt meg is közelíti szorosan azt a filmet. Az 1990-es Predator 2 a kanyarban sincs ehhez képest és a 2013-as Predators filmnél is fényévekkel jobb. A film a Predator, a Predator 2 és az Alien vs. Predator filmek univerzumában játszódik (nyugi az Alien vs. Predator 2 filmnek semmi köze ehhez, amely film kb. felér egy emberiség ellen elkövetett bűncselekménnyel). A lehúzó kritikusoktól és véleményformálóktól kérdezem, hogy ők mit várnak egy Predator filmtől 2018-ban? Szerintem egy Predator filmtől 2018-ban tudományos fantasztikumot, kiemelkedő látványvilágot, vért, hentelést és újítást kell várni. Ezeket mind 100%-osan hozza ez a film, sőt még sokkal többet is ugyanis vannak váratlan fordulatok, kreatív új ötletek és megoldások és bizony van sok poén, aminek a 95%-a teljesen ül. Szó sincs olyasmiről, hogy a Predator filmet tönkretennék a poénok vagy a Predator univerzumot nevetségessé tennék. Akik, pedig azon hőzöngenek, hogy a Predatorok fákon másznak és ugrálnak azoknak ajánlom újranézésre az 1987-es eredetit, ahol a Vadász a film 90%-ban a fákon van. Kapunk egy teljesen jó csapatot, egy nagyon kreatív gyerekszálat, három jó főszereplőt, egy légi járművek közti csatát és a Predator és a Mega Predator közti ellentétet és ennek az ellentétnek a miértjére kapunk is egy nagyon kielégítő választ plusz a Predatorok DNS láncáról is kapunk egy megdöbbentő információt és az emberiség és a Predatorok közti jövőbeli háború esélye is előkerül, illetve választ kapunk arra is, hogy az emberek, hogyan vehetnék fel a versenyt vagy éppen múlhatnák felül a Predatorokat magasan a harcban. A zárójelenet, pedig egyenesen pazar és a film folytatásért kiált. Shane Black bebizonyította, hogy nemcsak az 1987-es film Hawkinsát játszotta jól, de egy fantasztikusan jó Predator filmet is meg tud rendezni, ráadásul ilyen minőségű és látványvilágú filmet 88 millió dollárból összehozni egyenesen brillírozást jelent. 10/9
10/10
János Magyar Jr. 2018 szept. 14. - 08:38:38 10/10 Előzmény PuffinLekvár0909
(7/91)
Az utolsó jelenettel egyet értek. Viszont szerintem is van olyan jó, mint a Predators volt. Ennek legalább van lezárása, nem egy fél filmet kapsz, ami hirtelen véget ér, és most akkor döntsd el, hogy mi lesz utána...Utálom az olyat. És a legtöbb újítás nekem bejött ebben a filmben.
1/10
PuffinLekvár0909 2018 szept. 14. - 08:10:04 1/10
(6/91)
Nem tudom mivel múlta felül a Nimród filmjét. A gyengén "megírt" karakterekkel, vagy az átgondolatlan történetével? Ez paródiaként működött volna, de ezt sajnos komolynak szánták. Az már lényegtelen, hogy pár beharangozott dolog nem volt benne, amit vártam, de miért kellett módszeresen lerombolni a Ragadozó-univerzumot? Megtudhattuk a ragadozók nagyon titkos gonosz tervét (amire a korábbi filmekben utalás sincs), valamint kaptunk egy olyan befejezést, amit bár ne láttam volna. A film közepéig tök jó volt, de a sok hülyeséggel és a "lezárással" sikerült függőlegesen a földbe csapódni.
Azért remélem sikeres lesz, és Black úrnak lehetősége lesz folytatni az ámokfutását, mondjuk egy Iron Man vs Predator filmmel, mert az cool, fuck yeah!
10/10
Vik Kovács 2018 szept. 13. - 22:04:49 10/10
(5/91)
Aki szereti a Predatort, rajongó, az NÉZZE MEG! Shane Blacknek sikerült felülmulnia a Predatorst.
Komolyra fordìtva a szót, egy f@sza kis film lett. :)
https://youtu.be/D6Nh-aG_yNw
1/10
PuffinLekvár0909 2018 szept. 13. - 20:00:25 1/10
(4/91)
Aki szereti a Predatort, rajongó, az MEG NE NÉZZE! Shane Blacknek sikerült alúlmúlnia az AVP2-őt(!), ez még viccnek is rossz. Sikerült mindkét szörnyet meggyalázni, gratulálok...
6/10
szucsgyula 2018 szept. 11. - 13:21:14 6/10
(3/91)
Tessék, itt az első magyar nyelvű kritika a filmről:
https://port.hu/cikk/mozi/oszinte-b-kategorias-marhulas-lett-a-ragadozo-4/article-54938
6/10
szucsgyula 2018 márc. 22. - 13:43:26 6/10 Előzmény sornersby
(2/91)
A 24.hu linkjét, ahonnan a szöveget kopiztad, elfelejtetted kitenni, kisbarátom!
:D
sornersby 2018 márc. 01. - 12:39:15
(1/91)
Már 2015 végén beharangozták, azonban több mint egy éve nem érkezett hír a már az utómunkálatok fázisában mozgó, õsszel mozikba kerülõ The Predator címû új Ragadozó-filmrõl, amelyet a Halálos fegyvert, Az utolsó cserkész forgatókönyvét, a Durr durr és csókot, vagy éppen a Vasember 3-at is jegyzõ Shane Black rendez.

A nemrégiben nagyon menõ mozgóposztert kapó ( http://www.youtube.com/watch?v=23J9VtVqMzY ) produkció körül kezdettõl fogva nagy a titkolózás, most viszont úgy tûnik, hogy nagy vonalakban publikussá vált a cselekménye, amelyrõl a fõszereplõk egyikét játszó Thomas Jane vázolt fel az interjúban, amit a Shadow Nation készített a színésszel.
\" A többiekkel együtt sérült katonákat játszunk, akik Afganisztánban vagy Irakban harcoltak és most kezelésre van szükségük. Némelyikünk harctéri sokkban, más poszttraumás stressz szindrómában szenved. Egy veteránkórházba akarnak szállítani minket és felkerülünk egy buszra, ahová az utolsó pillanatban még arcot felküldenek közénk. Ezt a pasast a kormány és a hadsereg is el akarja tenni láb alól, mert szemtanúja volt egy Predator-ûrhajó Földre szállásának. Ezért aztán titkon az a katonaság terve, hogy egy árokba vezetik a buszt és ezzel az arccal együtt bennünket, kattantakat is kivégeznek. Csakhogy mi elfoglaljuk a buszt és miután eléggé õrültek vagyunk ahhoz, hogy higgyünk ennek az ufót látó alaknak, úgy döntünk, elindulunk felkutatni és levadászni a földönkívülieket. \" - árulta el a háromszoros Golden Globe-jelölt Jane.

A produkcióval kapcsolatban továbbra is annyi biztos, hogy korhatáros lesz, és az Arnold Schwarzenegger fõszereplésével készült 87-es alapfilm folytatása lesz, magyarán az 1990-es Ragadozó 2 és a 2010-es Ragadozók eseményeit és létezését is teljesen figyelmen kívül fogja hagyni.

A Thomas Jane mellett Boyd Holbrook, Olivia Munn, Alfie Allen, Keegan-Michael Key és Jacob Tremblay alkotta szereplõgárdával készülõ The Predator eredetileg augusztusban, kis csúsztatással végül szeptemberben fog debütálni a mozikban.

Bemutató dátuma: 2018. szeptember 13.