10/10
offtopic
-csengõzoli-- 2012 dec. 08. - 20:31:55 10/10
(599/1599)
Áhà, nem! :)
De ne gondold, hogy nem gerjesztik a feszültséget mesterségesen itt is.
mmBálint 2012 dec. 08. - 20:23:44
(598/1599)
Ahá, szóval neked az itteni teljesítmények, nevek és emberek azonosak a mónika-show betanított névtelen senkijeiével. Gratulálok. :-D
10/10
-csengõzoli-- 2012 dec. 08. - 20:09:15 10/10
(597/1599)
De ezt most csak általánosságban írom,nem arra amin,akiken vitatkoztatok! :)
10/10
-csengõzoli-- 2012 dec. 08. - 20:06:38 10/10
(596/1599)
A Maunika-Jozsibácsi showkban csupa-csupa fizetett statiszta játszotta,amit kértek tõlük.
mmBálint 2012 dec. 08. - 20:03:28
(595/1599)
Azt spec én is láttam - a különbség az hogy semmit nem adtak a szájukba, semmit nem másítottak meg, viszont a vágással a hangsúly valamennyire máshova került (minden vágásnál ez történik, mellesleg). Feszültség meg tényleg volt meg versengés - elég természetes. Ha a csatorna annyira "manipulálni" akart volna, akkor a másnapi beszélgetésüket nem adták volna le, vagy irányították volna.

Na szóval nagy-nagy különbség van valakivel eljátszatni valamit (ráadásul igaztalant), vagy élni egy teljesen bevett szerkesztési eszközzel, és ezzel feszültséget kelteni.
10/10
-csengõzoli-- 2012 dec. 08. - 19:48:44 10/10
(594/1599)
A megjátszásról csak annyit,hogy nemrég nyilatkozott Szuper Tv2-n Modor Miltiádész és Gyöngyösi Tamás, akiket úgy állítottak be,hogy utálják egymást.
Elmondták,hogy ezt a szerkesztõk vágták így össze,egyébként tök jó haverok voltak végig a próbákon és bár más egyéniségek semmiféle konfliktus nincs köztük.
A párbaj kedvéért "estek egymásnak".
10/10
offtopic
-csengõzoli-- 2012 dec. 08. - 19:45:08 10/10
(593/1599)
Bevallom Olivér párbaját fél füllel hallgattam csak,szóval lehet igazad van.
A külsõ már számít, másnál is hivatkoztak rá,hogy sztár alkat, ami szerintem a külsõre való célzás...
mmBálint 2012 dec. 08. - 19:41:58
(592/1599)
Hát gratulálok Neked hogy ha valaki azt mondja neked hogy "légy ellenszenves" és mondogass oda valakinek a tévé nagy nyilvánossága elõtt, azt megteszed. :-) Nívós erkölcsi világod lehet - azért én hadd higyjem hogy a világ úgy általában nem ilyen megalkuvó, és - hogy, hogy nem - azért az egyes szereplõk évekkel az ilyen versenyek után is önmagukhoz "hasonlóan" nyilatkoznak, szólalnak meg, beszélgetnek. Arról nem beszélve, hogy színésznek sem olyan egyszerû lenne: egyszerûen LÁTSZIK, ha valaki betanult szöveget mondd vissza. Gondolom rajtad is látszott. :-) Sajnállak...
olahmiki1959 2012 dec. 08. - 19:10:16
(591/1599)
Majdnem mindenben egyetértek veled, apróságokban nem.
Szerintem a Liener Márta-külsejû csaj legalább olyan jól énekelt, mint Böbe, engem a modora meg a nyomulása nem zavart különösebben, csak az számít, hogy ha felmegy a színpadra, akkor ott hogyan teljesít.
Viszont szerintem Harót Balázs jobban énekelt mint Berkes Olivér, és amíg Olivér próbálta eljátszani, hogy mennyire érzi a zenét, és próbált - meglehetõsen sután - mozogni a színpadon, addig Harót Balázs mindezt a kisujjából rázta ki, lazán, természetesen, könnyedén énekelt, míg Olivér sokszor préselve adta ki magából a hangokat, és a mozgása sem volt olyan könnyed, és muzikális, mint Balázsé.
Harót Balázsnak egy kétségtelen hátránya volt a magas, jóképû Olivérrel szemben, hogy szegényt nagyon elõnytelen külsõvel áldotta meg a természet, és a két srác egymás melletti szerepeltetésekor ez a különbség nagyon szembetûnõen elõjött.
Szerintem Caramel döntésében - hiába hivatkoznak folyton arra, hogy itt csak a hang számít, azért tudat alatt, kimondatlanul - de ez is szerepet játszhatott.
10/10
-csengõzoli-- 2012 dec. 08. - 17:23:41 10/10
(590/1599)
A tegnapi adásban minden döntéssel egyetértettem,ami ritka, sõt tán még egyetlen ilyen "sztárcsináló" mûsorban sem volt rá példa.
Az iker lányok fantasztikusak, nekem talán Böbe hangja tetszik jobban.
Hihetetlenül könnyedén énekelnek ki olyan hangokat,hogy huh...
Pákai Petrát féltettem,hogy kiesik a kinézete miatt (mert most már az is számít, ezt nem is titkolják) ,de szerencsére õ jutott tovább,pedig Ladányi Patrícia nagyon jól énekel,erõs ellenfél volt.
http://www.youtube.com/watch?v=7W-7xt324IQ
Mezõ Misibõl azért kitört a gyökér,mikor molettezni kezdett :)
Nem bántásnak szánta õ,csak mégis így sült el.
A legjobb párbaj Szolnoki Dóra és Nádor Dávid nevéhez fûzõdik,nem tudtam volna választani.
Itt jár egy piros pont Malek Andreának (ha valóban az õ ötlete volt) a spanyol refrén belecsempészéséért, látszott,hogy a magyar részekkel küzdött Dávid, a spanyol szövegnél pedig felszabadult.
Dóra meglehetõsen antipatikusan viselkedett,örültem,hogy õ esett ki.
(Azt csak zárójelben teszem hozzá,hogy hihetetlen,hogy a nõk mennyire nem tudnak uralkodni magukon, Dóra arcán látszott,hogy egy kanál vízben megfojtaná a zsûrit :)
Helmeczi Bianka is azonnal furkálódni kezdett már a próbák elején. Ez a fajta gonoszság annyira tipikusan nõi dolog és még mondják,hogy nõi vezetõkkel békésebb lenne a világ... haha)
Berkes Gabriellának egyetlen peche van, hogy már nem fiatal.
Ez pedig egy sztárocska csináló, nem juthatott tovább, pedig jól énekelt.
Berkes Olivér jobb volt, mint Harót Tamás, szerintem itt is jól döntött a zsûri, bár remélem Caramellnek nem lesz igaza Olivér döntõs szereplését illetõen,mert nekem nem szimpi.
Klasszik budai zsúrfiú, aki lehet,hogy a hegyen népszerû, de felénk nem kedvelik az ilyet :D
mmBálint 2012 dec. 08. - 15:18:53
(589/1599)
nem mondtam hogy nem a mûsor szempontja a döntõ, azt se mondtam (nem is gondolom) hogy függetleníteni kéne magát a próbáktól. :-)
10/10
danton--b 2012 dec. 08. - 11:50:51 10/10 Előzmény mmBálint
(588/1599)
És akkor mi érdeke a mentornak abban hogy pl akét legjobbat ütköztesse,ha nem amûsor szempontja a döntõ? Ráadásul szerintem nem tudja függetleníteni magát a próbáktól és a személyes megismeréstõl ,tehát mikor összerakja apárokat ,már el is dönti hogy ki fog továbbmenni ,még akkor is ha önmagának is hazudik.
10/10
danton--b 2012 dec. 08. - 11:47:25 10/10 Előzmény Bobák Irén
(587/1599)
Ezért is volt pl olyan nagy szám Farinelli a kasztrált,lehet Dávidon is sokat dobna,ha kasztrálnák,vagy lehet már meg is történt?:)
mmBálint 2012 dec. 07. - 23:54:22
(586/1599)
<i>"Különben a "manipuláció" ilyen mûsoroknál magától értetõdõ, szerintem naiv, aki elhiszi, hogy a közönségszavazatok és a mûvészi szempontok döntenek."</i> - ez azért vicces és nagy mellélövés mert ebben a mûsorban eleddig szó nem volt közönségszavazásról, és a "mûvészi szempontok" sem úgy merülnek fel mint valami mindenek felett álló 'általános jóság'. Senki nem beszélt ilyesmirõl. Nem, nem ez a szabáy: hanem az hogy a zsûri dönt. Ahogy akar. Ez viszont nincs manipulálva (miért lenne? S hogy lehetne "megjátszani"? Somló nem is azt akarja amit akar?... Avagy?...)

Persze mindig jól eshet egy kicsit "jobban tudni". :-)
Bobák Irén 2012 dec. 07. - 23:17:05
(585/1599)
Hogy milyen a fazon, teljesen mellékes - kontyos vagy kopasz, hetero vagy homo, abszolúte mindegy - csak a hang számít. Nem véletlen, hogy mind a négy master Dávidra szavazott. Különben a "manipuláció" ilyen mûsoroknál magától értetõdõ, szerintem naiv, aki elhiszi, hogy a közönségszavazatok és a mûvészi szempontok döntenek. "Költõ hazudj, csak rajt ne kapjanak" (Arany János) - tv-rendezõ rendezz, csak legyen minden hihetõ! És fõleg: dõljön a lé! Se la vie!
fo.ma 2012 dec. 07. - 22:52:27
(584/1599)
Az egész dalt a kontyos vitte, teljesen eltûnt mellõle a lány hangja, még akkor is, amikor a lány szólózott. Lehet, h Dávid nem egy férfias jelenség a mesterkélt külsejével, de a hangja ott van a legeslegjobbak között. Gyönyörû hangszíne van és profin énekel!
Akosh 2012 dec. 07. - 22:48:19
(583/1599)
Nem tudom mennyi volt a manipuláció, de azt gondolom ha tovább is jut, sokan már csak azért sem szavaznának rá, nehogy még tovább jusson. Annyira nem volt ász, hogy kár legyen érte. Lesz még így is bõven akit könnyû szívvel lehet kiejteni.
Aranyosak voltak az ikrek, de akkora baromság volt amikor Misi azt mondta, hogy világsztár is lehet. Aha, majd Madonna fog neki vokálozni. Az ikrek aranyosak, jó hangjuk van, de nem egy csiszolatlan gyémántok.
Vilora 2012 dec. 07. - 22:41:49
(582/1599)
Nyilván az, ahogy mondod, hiszen az apja elhagyta kiskorában (vagy mi volt a sztori), és meg akarta mutatni neki, hogy igenis összejöhet, meg tudja csinálni, sikerült is, megfordult Misi, ennek örült õ, örültek az emberek az elsõ körben, de akkor a másodikban sem kellene ekkora arcot növeszteni, elnyomás, leplezés, lelkibaj ide, vagy oda. Még ha csak az arca lenne nagy, de az a lenézõ, gúnyos, távolságtartó magatartás...Én is abszolút kizártnak tartom, hogy mondott volna akármi pozitívat, akár az ellenfelérõl, akár a nyerési esélyek további latolgatásáról, ugyanis látszik rajta, hogy nem ilyen típus. Ha mondott volna, valószínû bevágták volna, miért érdeke bemutatni valakit a tv-nek ennyire negatívan ebben a részben? Mikor úgyis a mester dönt, aki nem hallotta, nem látta ezeket a párbaj elõtti megnyilvánulásokat, csak valszeg látott a próbákon is eleget belõle...
1/10
Semprini 2012 dec. 07. - 22:39:59 1/10
(581/1599)
Nádor Dávid esetében egyetértek: nekem is ritka antipatikus fazon, eleve már az, hogy férfi létére kontyba hordja a haját az rémesen undorító sztem. A hangja pedig nekem abszolút 12 egy tudat, a csajnak pedig kisugárzása és többéves rutinja plusz sokkal szebb hangszíne volt. De hát Malek Andi nehogy már ne irtsa a konkurenciát ugyebár...

A manipulálásra visszatérve: azt vágták be amit a csaj mondott, és nem mást, nem szavanként vágták be, ellenkezõjére módosítva a mondandóját, hanem EZT mondta, ez pedig rendkívül visszatetszõ volt, ha nem mond ilyeneket, és nem nyilatkozik ennyire nagyképüen, akkor nem tudnák ilyen színben feltüntetni bármennyire szeretnék.
10/10
danton--b 2012 dec. 07. - 22:38:06 10/10
(580/1599)
Pont ez a gyanús a dologban ,ennyire nem lehet hülye valaki, hogy így kiadja magát .Ezek a csajok pl nagyon is körmonfontan pillognak és mersztgetik a szemüket azsürire ,akkor majd pont így lejáratná magát szándékosan ?