Hajni 85 2012 dec. 01. - 17:13:14
(519/1599)
Ez a pénteki adás nem volt nagy szám igazán senki párbajától nem lettem libabõrös.
Misiben csalódtam,a borzas kölyök miatt egyáltalán nem tehetséges, igaza volt Andinak hogy szóvá tette nem úgy néz ki mint aki feltud nõni a feladathoz.Mást szívesen tovább juttattam volna helyette pl:Anita a Fatimás párbajról vagy Krisztián
Caramellt elfogultnak tartom számít nála a szimpátia de ez Misirõl is elmondható.
Henderson D aranyos kölyök de nekem nem volt szimpi amit leadtak róla a betegség stb kicsit nekem mû volt a dolog,nehéz kizökkenteni a stílusából,bizonytalan ami nem feltétlen jó.Szép hangja van de nem több semmi eget rengetõ ,nekem vannak tõle sokkal jobbak,ha a pénteki párbajokat nézem:pl Weisz Viktor

A múlt pénteki párbajozók sokkal jobbak voltak fõleg Veres Móniék -Pál Dénesék-vagy Karai Annáék
Talán Andit szeretem csak a zsûribõl van igazság abban amiket mond kár hogy nem hallgat rá senki.
mulao 2012 dec. 01. - 16:46:38
(518/1599)
Én is kezdek csalódni a mûsorban, pedig az elején nagyon jól indult. Én se értek egyet azzal, hogy kiket engednek tovább. De azért még mindig jobbnak tartom az X-faktornál, már az nagy haladás lenne, ha az élõshow-knál nem azon kéne izgulni, hogy vajon lesz-e egy énekes, aki legalább egy tiszta hangokat tud hallatni.
1/10
Semprini 2012 dec. 01. - 14:53:22 1/10
(517/1599)
Nekem ez az adás abszolúte nem tetszett, egyetlen egy kivétel volt, Fatimáék száma, ez volt az az eset, meg a Torzsa Gabi, ahol a zsûri döntésével egyet tudtam érteni, egyébként a múlt adáshoz hasonlóan kapitálisabbnál kapitálisabb melléfogások születtek. Az hogy Mezõ Misi alkalmatlan a zsûribe számomra elsõ pillanattól kezdve teljesen nyilvánvaló volt, a döntései csak még jobban megerõsítenek. Na de tõle kb ezt is vártam, aki viszont hatalmas csalódás, az Caramel, aki hétrõl hétre páratlanul elhibázott döntéseket hoz, alighanem szimpátia alapján és nem a hangot figyelve (annyira nem akarok rosszindulatú lenni, hogy azt feltételezzem, szándékosan viszi tovább mindig a gyengébbet azért hogy irtsa a konkurenciát...) A botrányosan éneklõ drogos srác továbbengedését valóban az égvilágon semmi sem indokolta, hacsak nem az hogy tõle várják a bulvárnak eladható mesterségesen gerjesztett drámát. De ne legyen igazam...
Szóval az "állítólag" profibb énekesi felhozatal ellenére ez a mûsor ugyanúgy nulla mint az idei X-faktor, a mesterek döntései meg ha lehet még sokkal rosszabbak mint amott, pedig az nagy szó...
FabianTimea 2012 dec. 01. - 14:51:51
(516/1599)
Eléggé hulla voltam, de azért neki veselkedtem, hogy végignézem. Egész jó volt a mûsor, bár voltak párbajok, amiknél lehetett tudni elõre ki megy tovább, és volt, ami "szívás" volt.
A Fatimás párbajból én tovább vittem volna Anitát, más pár mellett simán továbbjutó. A Torzsás duett meg együtt volt király, jó hang volt a csávó is, tényleg átjött a dalból az alterség. A Dobó Kata 2.0-ás párbaj nem volt annyira meglepi. Arra építették fel, hogy van egy jó hangú, de nehéz természetû csaj, és egy másik jó hangú, aki viszont megbízható. Annyira nem különleges Dóra hangja de kellemes, nem rossz hallgatni. A szõke srác továbbjutása megint nem meglepõ, hisz õ volt Caramel "nagy felfedezettje", meg még a betegség kártyát is kijátszották. Õk is jók voltak együtt a másik sráccal. Az elsõ két pasi volt talán kétesélyes, aki továbbjutott egy nyugisabb figura, a kisesett Peru meg olyan rosszfiús, igazán egyikükkel sem szimpatizáltam. Mondjuk nekem annyi maradt meg, hogy Peru hörög, de együtt jó volt a két srác. Ja meg, hogy mennyire csinálták a drámát a kisfilmmel. :D
A hosszú hajú hülyegyereket átaludtam, arról a párbajról nem tudok véleményt mondani. Ránézésre egyik srác sem volt különösebben szimpatikus az elõzetesben.
10/10
-csengõzoli-- 2012 dec. 01. - 11:32:48 10/10
(515/1599)
Valószínûleg ebben igazad van.
Kell a botrány, lássuk be ez minden mûsor lételeme.
Muszáj,hogy beszéljenek róla, történjen valami a mûsoron kívül is.
A másik csatornán most,hogy kiesett Zámbó, tök érdektelen lett a mûsor.
Ez egy ilyen mûfaj.
grace08 2012 dec. 01. - 11:02:22
(514/1599)
Gyöngyösi Tamásnak szerintem nézettség pumpáló szerepe lesz ebben a mûsorban, õ lesz a kezelhetetlen botrányhõs, akivel mindig történik "valami". Azt viszont nem értem miért van erre szükség, hisz a mûsor kiváló énekesekkel rendelkezik. A srác biztosan tehetséges, de nem az éneklésben, ráadásul visszataszítónak tartom, hogy a felvétel alatt is be volt tépve. Mérhetetlen nagy igazságtalanság, hogy egy ilyen srác bekerül az élõ show-ba, míg egy Sudár Anita kiesik...Élõ bizonyíték ez arra, hogy ezek a mûsorok nem a tehetségek felkutatásáról szólnak.
olahmiki1959 2012 dec. 01. - 09:36:48
(513/1599)
A mai rész nem volt rossz, nézhetõ volt, viszont a döntések között voltak vitathatóak, négy ezek közül nagyjából rendben volt, az egyik egy elképesztõ melléfogást hozott, egy pedig teljesen szubjektívre sikeredett, ahol nem a pillanatnyi teljesítmény, sokkal inkább a mester hangulata döntött.

Rögtön az elsõ párbajnál belevágtunk a közepébe, ahol Weisz Viktor és a sportcsatornákról ismerõs hangú Perutek János vívott egy idõnként szó szerint vérre menõ párbajt, amivel meg is adták az estének a további hangulatot.
A két énekes srác, akik a külsejüket tekintve, keményebb akciófilmekben is szó nélkül megállnák a helyüket, elképesztõ hangulatot csináltak, megpróbálták egymást leénekelni a színpadról, és mindketten baromi jól teljesítettek.
"Peru" idõnként, - éneklés helyett - heavy matal bandákba illõ módon üvöltött, nagyon jól és hatásosan, míg Viktor azért megmaradt az éneklésnél, de abban elképesztõen jó volt.
Somlónak talán nem kellett volna pont õket összeeresztenie, mert annak ugyan örültem, hogy végül Weisz Viktor jutott tovább, a szintén nagyon jó "Peru" kiesését viszont kifejezetten sajnáltam. Õbenne volt még annyi, hogy jóval messzebbre juthatott volna ebben a versenyben.

Sudár Anita és Mohamed Fatima esetében nem vagyok benne biztos, hogy jó döntés született akkor, amikor Fatimát engedték tovább.
Persze tudom, õ az ismertebb, nagyobb múlttal rendelkezõ énekesnõ, viszont hangi adottságokban egy robogó mozdony vehemenciájával és súlyával éneklõ Anita semmiben sem maradt el tõle, sõt, ami a fekete "dögös" éneklést, a néger gospel legjobb hagyományaira épülõ soul zene interpretációját illeti, szerintem Anita még túl is tett Fatimán.
(A stylistok viszont most már tényleg elmehetnének vagy a sunyiba, vagy egy továbbképzésre, - mondjuk hozzám, aki nem vagyok szakértõ, csak éppen látok, ami õróluk nem mindig mondható el, - miután elkövették azt a kapitális hibát, hogy az erõsen molett Anitára VÍZSZINTES! csíkozású, õt emiatt optikailag még kövérebbnek mutató felsõrészt adtak.)
Fatimától kissé többet vártam, nem volt eléggé átütõ a hangja, a rappelésétõl meg nem estem hasra, miután egy énekversenyben nem az az igazi feladat. Azt hittem, sokkal nagyobb lesz köztük a különbség.
De végül is, természetesen nagyon jó énekesnõ, nagy hiba nem történt, hogy végül is õ jutott tovább.

A jóképû, sportos testalkatú, egzotikus nevû Modor Miltiádész nevû srác, és a nem teljesen százas, - szerintem egy-egy PemeteFÛ cukorkát idõnként még el-elszopogató - Gyöngyösi Tamás esetében kapitális hiba történt, miután Miltiádész úgy énekelte le minden szempontból - hangerõ, hangmagasság, tisztaság - az éneklés helyett sokszor inkább csak handabandázó, néha hamis, idõnként kissé tántorgónak tûnõ Tamást, hogy azt hittem, ez a döntés lesz a legegyértelmûbb és legkönnyebb, természetesen Miltiadész javára.
Az, hogy - a többiek véleményét nagyjából figyelmen kívül hagyva, - Mezõ Misi végül is Tamást vitte tovább, egyre inkább megerõsíti bennem azt a régóta motoszkáló gyanút, hogy Mezõ Misi nem való ebbe a zsûribe, nem alkalmas arra, hogy énekes tehetségek valódi képességeit jól megítélve, helyesen döntsön.
Nem ez volt az elsõ nagy hibája, és szerintem lesz még néhány.
Hogy Gyöngyösi Tamásba annak idején vajon mit láthattak bele, ami miatt továbbengedték, az a számomra a mai napig rejtély.
Ez a srác soha az életben nem lesz egy megbízható, a próbákon és a színpadon is egyenletesen jó teljesítményt nyújtó énekes, inkább egy kibiztosított kézigránáthoz tudnám hasonlítani, aki bármikor bekattanhat, és akár koncert közepén is képes lesz odavágni a mikrofont, és lejönni a színpadról, mert "olyanja van".

Gyurki Beatrix már a beválogatásakor sem volt a számomra szimpatikus, ezt õszintén megmondom, ugyanis túlságosan lazára vette a figurát, és olyan fölényesen, lezseren viselkedett, idõnként olyan félvállról beszélt a zsûrihez, mintha a legnagyobb sztárok egyike volna, ami csak a legritkább esetben veszi jól ki magát, pláne nem egy kezdõ esetében. És nem énekelt akkorát, ami feljogosíthatta volna erre a viselkedésre.
Schweitzer Dóra jó énekes, de semmi különös olyan egyéni tulajdonsággal nem rendelkezik, ami miatt emlékezetes tudna maradni a nézõk számára.
Azt kell mondjam, a kettejük esetében nem azt sajnáltam, hogy két jó énekes közül miért kell kiesnie az egyiknek, hanem azt, hogy kivételesen miért nem eshet ki mindkettõ.
Kifejezetten gyengén énekeltek, Beatrix például olyan hamis volt, mint egy márkás edzõcipõ a Józsefvárosi piacon, ráadásul olyan ruhát adtak rá, amitõl az egyébként is tekintélyes méretû hátsója még nagyobbnak tûnt.
(Stylist fiam, hozza ki az ellenõrzõjét, egyes!)
Schweitzer Dóra ma még megmenekült a kieséstõl, de szerintem csak haladékot kapott, ebben a mezõnyben hosszú távon nem rúghat labdába.

Kõhegyi Dávid és Torzsa Gabi párbajánál jó döntés született, Dávid olyan kiejtéssel, és artikulációval énekelt magyarul!, hogy a szövegének egy jó részét nem értettem, még akkor sem, amikor késõbb visszahallgattam a netrõl, ami elképesztõ.
Torzsa Gabinál viszont megadtam magam.
Talán õ az elsõ csaj a Voice-ban, aki külsõleg is teljesen kifogástalan, hihetetlenül szép arca, és bombázó alakja van, a haja is tökéletesen illik az egyéniségéhez, és ha ez még mind nem lenne elég, a tetejébe még baromi jól is énekel. Ha kell, szolíd, ha kell dögös, a megfelelõ helyen rekeszteni is tud, a magasságai is tiszták, nagyon jól mozog a színpadon, le a kalappal, a mai teljesítménye 10 pontot ért nálam.
Nem csodálkoznék, sõt, örülnék neki, ha az elsõ helyek valamelyikén végezne a verseny fináléjában, megérdemelné.

Henderson Dávid és Burai Krisztián párbajdalának kiválasztásánál Caramel nagyot hibázott.
Ez a dal eredetileg Michael Jackson és egy Akon nevû fekete énekes srác elõadásában hangzik el, egy látványos klip keretein belül, kórussal, rengeteg egymásnak felelgetõ szólammal, nagyon jó, de egyébként teljesen alkalmatlan két egymással versengõ énekes képességeinek a felmérésére.
Most sem tudom eldönteni, hogy Caramel jól döntött-e, amikor Dávidot vitte tovább.
Ami a zenei érzéket, hangmagasságot, színpadi rutint, magabiztos éneklést illeti, abban Burai Krisztián - ebben a ritmusos, nagyon sok hajlítgatásra, díszítésre alkalmas produkcióban - leiskolázta Henderson Dávidot, aki nagyon gyámoltalanul mozgott a számára teljesen idegen zenei közegben.
(Ne felejtsük el, Dávid egy vallásos jellegû, szép, emelkedett hangulatú dallal jutott tovább, abban a világban érzi igazán otthon magát.)
Dávid most is tisztán énekelt, annak ellenére, hogy egész héten betegséggel küszködött, láthatóan mindent megpróbált, hogy helytálljon, és hosszú távon talán tényleg több van benne, mint Krisztiánban, akinek a meglévõ erényei mellett, a Michael Jacksonosra vékonyított hangja viszont kifejezetten irritáló volt, nem tetszett.
Nem õket kellett volna párbajoztatni, és nem így, nem ilyen számot elõadatni velük.
A továbbjutó, egyébként szimpatikus Henderson Dávidban - Burai Krisztiánnal ellentétben, - én nem látom azt a szakmai elhivatottságot, elszántságot és keménységet, ami egy hosszú távra tervezett énekesi pályához elengedhetetlen ma Magyarországon.

Még két hét, utána jönnek az élõ adások, kíváncsi vagyok, akkor hogyan fog teljesíteni a zsûri, és a méltán elfeledett mûsorvezetõ, Szabó Kimmel Tamás, aki akkor a legrokonszenvesebb, amikor kint van a büfében, és nem mutatja a kamera...
7/10
Árpi Nagy 2012 nov. 30. - 22:39:15 7/10
(512/1599)
A mai adás annyira nem jött be,talán Fatimáék elõadása tetszett csak igazán.

A Peru Viktoros párbajról én is Viktort vittem volna tovább hangilag több benne a lehetõség szerintem is.

A Miltiádész ma jobban énekelt a kócos gyerek úgy érzem ki fog esni,valamennyi komolyság kell egy ilyen mûsorhoz ,de a hangjától sem vágom hasra magam nem is értem.

Fatimás párbaj ,jók voltak de a molett hölgy Anita jobban tetszett igazi nõcis hangja van kár érte.
Henderson engem nem nyûgöz le nem értem miért ájulnak el tõle a Krisztián hangja elõadása sokkal jobban megfogott és feldobta a produkciót.
A Gabi is jobb volt mint a Dávid szerintem is.
A Beatrix meg túlparázta Dóra ezért jutott tovább.

De még a látottak után is Szilvi és Dénes voltak nekem a legjobbak,és szorítok a srácnak 1000-el..:D
10/10
danton--b 2012 nov. 30. - 22:21:24 10/10
(511/1599)
Éshát van egy nem elhanyagolható szempont hogy valakinek milyen a hangja és a tehetsége ,de nagy a baj ha e helyett eljátsza azt amit ez a gyerek hogy õ egy rakoncátlan megzabolázhatatlan zseni,miközben lenne mire szerénynek lennie.:)
Akosh 2012 nov. 30. - 22:19:09
(510/1599)
Te fogalmaztad meg jól, azaz elvarázsoltak.
Akosh 2012 nov. 30. - 22:18:21
(509/1599)
Dávid elõadása számomra ugyanazt a csodát hozta el, mint amikor elõször énekelt. Pál Dénes és Henderson Dávid ketten eddig a legjobbak számomra.
perry 2012 nov. 30. - 22:16:46
(508/1599)
Persze, érdekes dolog a kisugárzás, ha valaki nagyon korrekt az nem fog meg annyira mint aki kilóg a sorból, vagy valaki nagyon megindító, és sugároz valami megfoghatatlan emóciót
magából, szóval ha egy énekes elvarázsol attól nincs mentség.
10/10
danton--b 2012 nov. 30. - 22:13:52 10/10
(507/1599)
Szimpi ez a Krsiztián gyerek is.
10/10
danton--b 2012 nov. 30. - 22:13:03 10/10
(506/1599)
Hát így már egész más:)Tudod ez az a kategória,amikor valaki azt mondja: nem azért mondom ,-pedig dehogynem.
perry 2012 nov. 30. - 22:10:56
(505/1599)
Ebben tökéletesen egyet értünk.
offtopic
perry 2012 nov. 30. - 22:10:20
(504/1599)
Ok :) ha kiemelted a szövegkörnyezetbõl akkor bemásolom:
"Nem szoktam nõre ilyet mondani, de te elég picha lehetsz az életben."
10/10
-csengõzoli-- 2012 nov. 30. - 22:10:05 10/10
(503/1599)
Vagy pl Amy Winehouse, Whitney Houston is ilyen volt,de még sorolhatnánk.
Ennyire mondjuk õ nem nagy tehetség szerintem.
10/10
-csengõzoli-- 2012 nov. 30. - 22:07:36 10/10
(502/1599)
Ezeket is együtt juttatnám tovább.
fo.ma 2012 nov. 30. - 22:06:44
(501/1599)
A piros pulcsis jobban énekel, de borzasztó a hangképzése.
perry 2012 nov. 30. - 22:05:17
(500/1599)
Mondjuk szegény nyugodjon Janis Joplin is rajta volt ezen túl eszméletlen tehetség volt.
Annyi biztos megosztó személyiség, és ez önmagában is izgalmassá teszi.
De szerintem az ösztönös tehetség adottság ha ez pozitív emberi motivációkkal társul akkor az lenne a 100%.