alanis 2021 júl. 30. - 20:53:59
(58/898)
Yildizen jól szórakoztam, ahogy az elmaradt esküvőn togyogott össze-vissza, mint egy kotlós tyúk. Bár azt kifejezetten imádom benne, ahogy a hugát félti, tűzön-vizen át kiáll mellette, védi mindenkivel szemben.

Ami viszont nagyon zavar, az a fordítás. Nem tudom eldönteni, ennyire rohantak a fordítással, hogy nem figyeltek arra, hogy értelme legyen, amit a karakterek szájába adnak vagy nem tud törökül, aki fordít. Mert néha annyira ellentmondásos, amit ugyanarról a témáról mondanak.
10/10
Helena25 2021 júl. 24. - 10:00:26 10/10
(57/898)
Nagyon sajnálom Zehrat, szerintem az apja miatt (is) iszik. Mindig kedvesen szól hozzá, Halit meg bunkón nyilvánul meg. Amit tett vele Yildiz, ez a hoteles, az nekem fájt, így tacsra vágni valakit lelkileg. Ez a szállodás motívum visszatérő, már volt, nem tudnak mást kitalálni? Kemal mondta neki, hogy nem csalta meg, de ott volt kigombolt ingben, a jegygyűrűjét is levette, megcsalta volna, ha ez nem csapda. Egyébként az elején Kemal mondta Yildiznek, hogy férjes asszonyokkal nem kezd, akkor hogy is van ez? Zehra nagyon szeretethiányos, vergődik ide-oda, olyan, mint egy kislány. Nagyon jól játszik, átjön a fájdalma, a kisírt szeme is, ami sminkkel eltakarva. Amúgy ki az anyja Zehranak? Nem mondták, vagy elkerülte a figyelmemet?
Zeynepről hogy eltűnt a nagy szemüveg, pedig jól állt neki. Amúgy már unalmas, hogy úgy nyitja ki a bejárati ajtót, hogy a lábát is használja.
Ez a némber főrészvényes lett és ment dolgozni, tudja mit kell csinálni? Üzleti vacsorán üzletről beszél üzletemberekkel? Furcsa, mondjk nem is mutatták mit beszélt, nem véletlen, honnan is ismerné a cég ügyeit, csak úgy bemegy és dolgozik, senki nem segít, dolgozik a laptoján. Az előző részben mondták, hogy ez az Ender Halit titkárnője volt, akit felcsinált. Ezt az új főnököt, akit Londonból hívtak haza, olyan titokzatosan mutatta a kamera, mint ismernünk kellene, pedig nekünk, nézőknek tök idegen, mire volt jó? Nekünk se az arca, se a neve nem mond semmit, teljesen új szereplő, ha egy régebbi szereplőről lett volna szó, akkor megértem, de ezt? És ez a srác is visszatért, örültem nem hallom a magyar hangját. Yildiz, Zehra magyar hangja szerintem nagyon jó, Alihané is, hát meg a főboszié, nagyon artikulálnak, természetes. Halit dumája is nagyon jó, olyan élethű reakciói vannak, amikor reagál Yildiz valamelyik hülyeségére.
Ezek a gazdagok csak ékszerekben tudnak gondolkodni, Yildiz és Ender úgy járnak az ékszerészhez, mint más a pékségbe. Nem is egyszer összefutottak az ékszerüzletben. Meg hogy leszólják, hogy milyen olcsó ajándékot kapnak, akinek Halit küldött ékszert, és szóvá is teszi, eszméletlen. Ez a sznobizmus nem? Úgy látszik a botoxot a török nők sem vetik meg. Ez a nagymama sima homlokkal, kissé visszatetsző. Több török sorozatban láttam botoxos nőket, de, aki viszi a pálmát ez ügyben, a Tiltott szerelem című sorozatban, a főszereplő anyja, Nebahat Cehre, torz az egész arca, eszméletlen, csodálkozom, hogy kapnak szerepet sorozatokban, amikor olyan nevetségesen néznek ki. Nem tudnak méltósággal megöregedni.
10/10
Helena25 2021 júl. 19. - 21:49:17 10/10
(56/898)
Köszönöm válaszod. De ezeket a részeket még nem vetítették itt a magyar adón, erről nem, róla nem tudhatunk még. Mi arról, azzal kapcsolatban írunk, amit leadtak.
De jól hangzik, én szeretem, ha fordulatos egy sorozat, kíváncsian várom.
zuzuzu777 2021 júl. 19. - 21:25:52 Előzmény Helena25
(55/898)

Ender nagyobbik fia apjának a húga!
Mert vagy egy huszon éves törvénytelen fia, (akit Yildiz fog leleplezni)
Halit nagylányának, Zehrának a szinkron hangja a legsikertelenebb!
Halitot pedig azért fogják kiírni, mert szexuális zaklatási pere volt!


10/10
Helena25 2021 júl. 19. - 19:50:14 10/10 Előzmény zuzuzu777
(54/898)
Az ki?
zuzuzu777 2021 júl. 19. - 19:40:17 Előzmény Helena25
(53/898)

Elnézést, hogy beleszólok, de Ender csak a főboszi segédje! A főboszi neve: SAHIKA!
Néha-néha olvasgatlak benneteket, általában mellébeszéltek, teljesen más az igazság!
Persze az is lehet, hogy a "fordító-ferdítő" nem pontos, mert ugye török-angol-magyar!
Ez látszik a neveknél is! Az eredetihez képest kb. 20 % veszik el!


10/10
Helena25 2021 júl. 19. - 18:13:32 10/10 Előzmény alanis
(52/898)
Hát ez a nő, pont nem felső tízezer! Amikor kidobta Halit, elváltak, mondta neki, hogy visszamész ahonnan jöttél. Egy lepukkant lakásba ment ő is, az öccse is. Ott nyafogott, hogy miből fognak megélni, meg a ruháit a szobalánnyal lopatta ki. Azon aggodalmaskodott, hogy fog tudni megjelenni a barátai előtt! Egy ideig ott élt a régi házába, ezt se értem, hogy tudott oda visszamenni, amikor már Yildiz volt a ház úrnője. Aztán ez a nő a fiát kérte meg, hogy beszéljen az apjával, és így kapott Halittól egy flancos lakást. Aztán dolgozott valamit még a sorozat elején, aztán Halit valami miatt kirakta ezt a nőt, erre már nem emlékszem miért. Úgy hogy nem nagyon megy hozzá ez az öltözék, mert nem dolgozik semmit, nem üzletasszony, neki a foglalkozása a sza..keverés. Meg néha valami társasági rendezvényre megy, vagy mire. Ezen is aggodalmaskodott a válása után .Többször említették a filmben, hogy ő egy senki, így mondta neki Halit: hogy "egy senki vagy nélkülem"Csak az olyan bosszantó, hogy így bejön a boszinak szinte minden, engem dühít. Zerrin egy felnőtt nő, és ő tényleg gazdag, lehetne okosabb is.
Yildiz ruháin néha én is kiakadok, az volt a csúcs, amikor a pulóvert övvel fogta át. De úgy általánosságban tetszik. Fehér garbó, fehér kabáttal, az nagyon tetszett, meg a kabátjai is tetszenek.
alanis 2021 júl. 19. - 17:13:23 Előzmény Helena25
(51/898)
Zerrin egy gyenge, befolyásolható személyiség, viszont bármit megtenne a testvéréért. Ezt használta ki Ender. És főleg az időzítés volt tökéletes a részéről. Tudta, nincs sok ideje, még a tárgyalás előtt lépnie kellett. Kimondta, amivel megfogta Zerrint. Vagy megkapja, amit akar, vagy örökre magához láncolja az öccsét. Ez hatott.
Közjegyzőnél írták alá a részvények átadását, szóval jogilag rendben van. Sajnos. Ebből jó nagy balhé lesz. Szerintem pont a mai részben.
Yildizt elég furán öltöztetik néha, nekem nem jön be mindegyik szerelése. Endert viszont nagyon jól. Azzal lehet vitatkozni, hogy ezek a kreációk mennyire hétköznapiak, de felső tízezerről beszélünk, azok az emberek másképp élnek mint mi földi halandók. Azt azért meg kell hagyni, nagyon csinos az Endert alakító színésznő. Őt nagyon könnyű öltöztetni. Szinte bármi jóláll rajta. Az erős sminkkel nem vagyok kibékülve, az nagyon öregíti és csúnyítja is.
10/10
Helena25 2021 júl. 19. - 17:02:29 10/10 Előzmény alanis
(50/898)
Igen, emlékszem, hogy mondta, csak azt nem értem, miért tudta ez a boszi Alihan nővérét becsapni, és beadni neki azt a dumát, hogy csak akkor válik el a fivérétől, ha átadja a részvényeit. Bár, nem volt róla szó a filmben, de mivel aláírta végül a válási papírokat, gondolom megkapta a részvényeket Zerrintől, vagy hogy hívják Alihan nővérét. Miért volt ennyire buta? Miért nem kommunikált erről Alihannal, hogy mit kér tőle ez a nő? Csak így csendben belement? Ja, meg pluszba megkapta Alihan lakását-házát, de jól járt ezzel a látszatházassággal! De hát, ugye csak egy film, a valóságban ilyen nem történhetne meg, egy ember, ez a boszi így rángasson mindenkit, manipuláljon embereket, meg az idétlen röhögése. Yildizben emberére akadt. Nagyon kíváncsi vagyok milyen sorsot mértek rá a film készítői, de engem kiráz tőle a hideg. Még Katalin hercegnét is túlöltözi ez a nő, erős rúzzsal tetézve, nagyon nem illik szerepéhez. De, tudom, őt is öltöztetik. Mindegy, nem áll jól neki, nem indokolja szerepe sem. Ami jól áll neki, az a magyar hangja.
alanis 2021 júl. 19. - 13:27:23 Előzmény Helena25
(49/898)
Bíróságra volt terelve a válás. Alihan mondta is, megvan a dátum ill. hogy a 2. tárgyalási nap után alá fogja írni Ender a papírokat, nem tudja sokáig húzni hiába is akarja.
10/10
Helena25 2021 júl. 19. - 09:20:46 10/10 Előzmény Magenta99
(48/898)
Jogos, de annyira tisztán mondják, én legalább is Ednar-nak hallom, de olvastam a szereposztásnál, hogy Ender-nek van írva, én csak a kiejtés után írtam, meg végül is annyira nincs jelentősége, mert a magyar nyelvben nincs ilyen név, a filmben meg Ednar, Ednar, Ednar, ezt hallani, akkor én Ednar-t írok. Amúgy egyáltalán nem szép név, illik a nő jelleméhez. A hangzás alapján én meg nem mondtam volna, hogy női név. Most néztem utána, hogy a legnépszerűbb török női név a Zeynep. Igen, ez szép név szerintem is. És elképzeltem ezt a nőt "főboszi" Zeynep névvel, nem illene rá. Legalább erre figyeltek a film készítői, hogy kinek milyen nevet adtak. A Yildiz is tetszik, Zehra, Lila. Hát ez az Emir, tipikus török név, de a színész is tipikus török forma, nagyon bírom.
A válást illetően, az viszont érdekes, hogy a sorozat elején Halit igen csak rá tudta venni a főboszit (maradjunk a főbosziban), hogy aláírja a papírokat, ott a hotelszobába. És a főboszi szépen alá is írta, Alihannak is ezt kellett volna lennie. Amikor nem írta alá a papírokat a főboszi, ott Alihan ügyvédje azt mondta neki, hogy ezt nem teheti meg, valamire célzott, nem tudom, mert nem mondták, valami papír készülhetett ezzel kapcsolatban, és mégis megtette, miért nem vitték bíróságra, nem is értem. Miért kell szembe menni azzal, amit mondtak, írtak? Nem értem.
Magenta99 2021 júl. 18. - 11:52:44 Előzmény Helena25
(47/898)
Egyetértek azzal amit írtál.
Egy észrevételem lenne csak - következetesen "Ednar"-t írsz, holott a főboszi neve Ender (kiejtve Endar).
Amúgy, ezt a válás ügyet már a dél-amerikai sorozatoknál is megfigyeltem, én pl. most nézem "A vipera" c. sorit - abban is az van, hogy a csaj keménykedik, hogy márpedig ő nem válik és akkor bizony örökre együtt maradnak - vagy itt van a másik török, az Isztambuli menyasszony - ott is kijelenti az egyik főszereplő csaj, hogy márpedig együtt maradnak, mert ő nem válik.
Úgy látszik, vannak olyan országok, ahol csak mindkét fél beleegyezésével lehet elválni.
10/10
Helena25 2021 júl. 17. - 12:30:37 10/10 Előzmény alanis
(46/898)
Halit öntörvény, nem tűr ellentmondást, borzalmas a viselkedése néha. Amúgy nagyon ügyes, hogy ripsz-ropsz tudott intézni iskolát a fiának Angliában. Nekem nagyon ellenszenves ez a Halit, de tetszik, ahogy Emir hívja, "Fehér hajú". Legalább nem festeti a haját, férfinál nagyon röhejes. Ednart olyan ruhákba öltöztetik, hogy eszméletlen. Nem dolgozik semmit, még az elején volt szó munkáról, de azóta semmi. Mi indokolja, hogy minden áldott nap olyan ruhákban flangál, ami színházba, vagy üzleti megbeszélésre való. Az erős sminkről nem is beszélve. Még este, otthon is kiöltözve. Mostanában nem mutatják, hogy futna, még jó, hogy nem körömcipőben futott. Yildiz és Zehra sokkal finomabban öltözik, életszerűbb, hétköznapias. Zeynep és Lilá öltözködése tetszik a legjobban, de hogy Ednar ennyire túlöltözött legyen, nem is megy a szerepéhez. Ez a válási dolog is, nehogy már nem lehessen elválni, senkit nem kötelezhetnek, hogy együttéljen valakivel. Se közös vagyon, se közös gyerek, simán szét lehetett volna őket választani. Ügyvédek, ha nézik a sorozatot itthon, vagy más országban biztos jókat röhögtek ezen. Nem tudom, amikor készítenek ilyen sorozatot, konzultálnak-e szakemberekkel? Alihan említette is, hogy lepapírozták, hogy csak látszatházasság, és nem lehetett volna ezzel bíróságra menni? Nem is értem. Zeynepnek kellett gyorsan egy udvarlót szerezni, de pont egy Dündart? Akkor legalább másképp dolgozták volna fel a találkozásukat. Milyen autója van Dündarnak? Ez valami egyedi kivitelezés. Jöttek a rokonai, de miért Halit házába? Mi köze van Zeynep és Dündar lánykérésének (ha az volt) Zehra-nak, Kemalnak, Lilának, Halitnak? Ott ülnek egy másik család házában, fura. Jaj, ez az edzőfiú baromi helyes! Szinte mindegyik szereplő jól néz ki, Halitot leszámítva. Még az a vöröske se néz ki csúnyán, akit Fionának hívnak Cennarék. Kemalnak hegyes az álla, de nem csúnya. Még Cennar is jól néz ki, szerintem., Hakan se rossz. Ednarról nem tudom eldönteni szép nő vagy nem szép. Se ez, se az.
alanis 2021 júl. 13. - 10:45:00 Előzmény Helena25
(45/898)
Szerintem Alihan két dolog miatt nem is erőltette a témát Halitnál. Egyfelől ismeri Halitot, egy eléggé kemény valaki, aki ha eldönt valamit, az úgy lesz és kész. Másik dolog, ő volt az egyetlen, aki Erimet meghallgatta. És szerintem emiatt ő maga is úgy ítélte meg, jobb lesz a fiúnak máshol, messze a rossz társaságtól.
És most először Halitnak igazat lehet adni a fiával kapcsolatban. Jelen pillanatban Erimen csak így lehet segíteni. Tényleg rászálltak, amiből naivitása, gyengesége és a valahova való tartozás igénye miatt nem tud szabadulni, sőt fel se ismeri. A szülők meg nem segítenek. Az egyik csak ordít vele, a másik meg mint valami gyogyóssal gügyög nonstop. Egyiket sem érdekli, mi történik a gyerekkel.
Az Endarral kötött házasság és főleg időpontja, körülményei ellenére, Alihan nem rossz ember. Tény, a gyerekkora rányomta a bélyeget az életére, a maga köré épített fal Zeynepnek hála leomlott, és már messze nem az a hú de kemény, érzéketlen valaki, aki volt a sorozat legelején. De igen, valahol naiv, mert nem vette észre Endar ügyeskedéseit, amivel jól behúzta a nő a csőbe.
Zeynep nálam most írta le magát nem kicsit. Eddig ő volt a sorozat jó kislánya, szinte az egyetlen pozitív szereplő, de ez hogy hozzá akar menni bosszúból egy idegenhez, akibe nem is szerelmes... Komolyan mondom nem normális ez a lány (sem).
10/10
Helena25 2021 júl. 13. - 10:06:22 10/10 Előzmény alanis
(44/898)
Pedig szerintem pont megtette volna Halit, hogy segítsen Alihannak, hisz nemrég békültek ki, és most tehetett volna egy szívességet neki, csak szerintem így írták ki a kissrácot a sorozatból. Ami tetszik még ebben a sorozatban, hogy nem az a tipikus rossz a jó ellen, hanem rossz rossz ellen, nem sablonos. Szinte mindenkinek van vaj a fején, gonoszkodnak egymással, minden esemény mögött van valaki. Ezt a személyi edző dolgot nem is gondoltam volna, ez is manipulált. Zeynepet okosabbnak gondoltam. De hát ez is csak filmen lehetséges. Az jó volt, amikor mondta, hogy megkérte Dündar kezét. Alihan jóképű nagyon, de gyenge jellem, megérdemli nagyon, hogy szenvedjen. Yildiz nagyon gonosz volt, hogy szólt húgának a képről, nem kellett volna, inkább elemezték volna ki közösen a képet, sok mindent elárul. Haliték mindig a nappaliban ülnek, ott ülnek, csak ülnek, nézik egymást, nincs dolguk, saját szobájuk? Sokszor beállított jelenet ez a nappali, valahogy természetesebben kellene.
alanis 2021 júl. 12. - 16:55:56 Előzmény Helena25
(43/898)
Igen, ez sokunkban megfordult, miért nem vágott vissza Alihan Endarnak, hogyha segít a nőnek az aláírja a válási papírokat cserébe. Viszont ebbe ha jobban belegondolunk, nem lett volna sok értelme. Alihan nagyon jól ismeri Halitot, tudta, ha valamit H. a fejébe vesz, akkor attól nem lehet eltántorítani. És igen, megpendítette a dolgot, de érződött, tudja várja a választ, amit meg is kapott. Úh. semmi értelme nem lett volna ezzel a cserébe dologgal előhozakodni.
Yildizen csodálkoztam azért. Egyfelől a testvére miatt elborult az agya az Alihan-Endar képet meglátva, másfelől viszont ha kicsit lehiggadt volna a cselekvés helyett, eszébe juthatott volna, ő maga is ugyanezt csinálta Halittal és Endarral. Az alvó Halittal fotózkodott, miközben fasirtban voltak és továbbküldte Endarnak. Ráadásul jól ismeri a másik némbert, bármire képes.
Ennek ellenére tetszett, ahogy beolvasott Alihannak.
Ezek ellenére Alihant már nagyon sajnálom egy ideje. Pedig saját pokoljárása tovább fokozódik és egyre rosszabb lesz.
10/10
Helena25 2021 júl. 11. - 12:31:05 10/10
(42/898)
Vannak gondok, nem kicsik. Ednartól ellopják a telefonját, de nem sokára hívja a fia, és Ednar is telefonál Alihannak, aki tudja, ki hívja, tehát ismeri a számot. Ez hogy lehet? Azt látjuk, hogy Ednar vesz egy másik telefont, de gondolom másik száma van, nem? Az is egy aprócska részlet, hogy Zeynep, mikor találkozik Dündarral, kabát ül le az asztalhoz és kabátban eszik!! Hogy letakarják az autók márkajelzését! Zehra autója Audi, a karikákon valami rongy van, de simán kivehető. Halit orra szinte belelóg a szájába mikor kiabál. Egyébként jogosan mérges, a hazugság nem szép dolog, viszont az sem, ahogy Yildizzel beszél, főleg mások előtt. Kemalnak fel is tűnik. Alihan megérdemelte, hogy Ednar nem írta alá a válási papírokat, szinte lehetett tudni előre. Ha ezt az összebújást elhiszik, akkor megérdemlik. Ismerik Ednart, hogy milyen megátalkodott, és feltételezik Alihanról, hogy összefeküdt vele? A fotókon is látszik, hogy nincs magánál, meg Hakan vitte haza, aki tudta, hogy hullarészeg. Tudhatnák, hogy Ednarnak semmit nem szabad elhinni. Én nem bánnám, ha Irimet tényleg elküldenék Londonba, vagyis kiírnák a sorozatból, nagyon nem bírom a sítlusát, a magyar hangjától meg kiráz a hideg. Az anyjával nem akar találkozni, de mikor az apja el akarja küldeni, hívja, hogy segítsen neki. Alihannak ezt meg kellett volna ragadnia, amikor Ednar segítséget kért tőle a fia miatt. Segít neki, ha aláírja a válási papírokat, és nem mond neki semmi ilyet, kissé fura. A szövegek továbbra is nagyon jók, nagyon életközeliek. A grimaszok visznek mindent, jól játsszák a szerepüket. Zeynep és Yildiz ruhái nagyon tetsznek, csak azt combcsizmát néha levehetné Yildiz. Edna miből él? Mit dolgozik? A bordó rúzs a száján valami förtelem.
alanis 2021 júl. 07. - 16:32:50 Előzmény Helena25
(41/898)
Igen, ennek a sorozatnak az egyik, ha nem az egyetlen nagy pozitívuma, a testvéri összetartás, szeretet. Cenaron nagyot dobott Emir megjelenése. Előtte azért nem igazán volt szimpatikus. Ennek a barátságnak hála kiderült, van szíve, ő azért más mint a nővére.
10/10
Helena25 2021 júl. 07. - 09:41:02 10/10 Előzmény alanis
(40/898)
Én azt hittem, hogy Yildiz, csak kapott ezen a dolgon hogy Ednar-ra kenje, akkor ezt benéztem. Most már logikus, ahogy visszagondolok. Nekem Cenar mindentől függetlenül pozitív csalódás, annak ellenére, hogy Ednar testvére, és gonoszkodott is, és mégis a pozitív oldala van kihangsúlyozva. Mi mindenre képesek, hogy a testvérükkel jóban legyenek, kimondják, hogy szeretik a testvérüket, ez olyan furcsa, de olyan jó hallgatni, vagy látni, ahogy ölelgetik egymást, vagy az éjszaka kellős közepén átmennek a másikhoz. Ez nagyon tetszik, sőt megható, legalább is nekem, szívet melengető.
10/10
Helena25 2021 júl. 07. - 09:32:52 10/10 Előzmény kisbalaton
(39/898)
Engem szórakoztat, de a gonoszságból lehetne kevesebb, az igaz. De, ha összehasonlítom más sorozatokkal, pl. Piszkos pénz, tiszta szerelem-mel vagy Az idő sodrásá-val, ahol sokszor a 18-as karikát ki kellett volna tenni a brutalitások miatt- jóval enyhébb ez a sorozat. Ha egy kicsit belegondolunk, unalmas lenne, ha nem történne benne túl sok minden, akkor lapos lenne, az érdeklődést nem tudná fenntartani. Kellenek a fordulatok, viszont több pozitivum kellene bele. Én továbbra is bírom benne a dialógusokat, ahogy odaszurogatnak egymásnak. Csak értelmetlenségeket nem kellene beletenni. A házasságokat egyáltalán nem értem, sem Yildiz, sem Halit, sem Ednar és Alihan házasságát. Ugyanakkor Kemal és Zehra házassága logikus. Tanító jelleg van benne, pl. kivel barátkozz, ne legyél könnyen rászedhető, mint pl. Irim, aki olyan naív, képes a telefonját odaadni egy alig ismert lánynak, beveszi azt a mesét, hogy nincs pénzük orvosságra. Alihan és Zeynep szerelme, mi az üzenete? Hogy a látszat néha csal, bízzunk a másikban, várjunk, nem kell beleugorni egy másik kapcsolatba, csak azért, hogy visszavágjunk, például. Talán arra is tanítanak az ilyen filmek, hogy milyenek ne legyünk, milyen dolgokat ne csináljunk, mi fontos, mi kevésbé fontos az életben. A család legyen összetartó, ne gázoljunk át egymáson, de ismerjük fel a rossz embert. Én sokszor elgondolkodom azon, hogy én mit tennék, mit mondanék stb.
A török kultúrából eddig sok minden nem jött át, cipőben, csizmában tartózkodnak otthon, ha esik az eső, akkor is betrappolnak az utcai cipőjükben?De nézem az otthonukat, a ruhájukat, ami nagyon tetszik. Utcai jelenetek sajnos nem sok van (mint pl. Az én kis családom, Anya című sorozatokban), vagy valamilyen épületben vannak, vagy taxiban ülnek. Most feltűnik a színen Yildiz korának megfelelő férfi, aki még sármos is. Több mint 30 évvel idősebb Halit nála, anyagi haszon reményében hozzámenni apja korabeli férfihez, aztán szembemegy vele az igazi, csak szegényebb. Csak ezt a szálat se rontsák el nagyon. Én már nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz vége ennek az egésznek. A párbeszédek, a grimaszok miatt érdemes nézni, szerintem, aztán valahova csak kilyukad a sorozat.