offtopic
zuzuzu777 2022 okt. 29. - 13:30:34 Előzmény mihenike
(620/900)

Jaj, ezt nem hagyhatom ki: Gundit nézem, ugye a GÉNIUSZT, és az egyik kérdés az volt: "mit jelent a BiH?" No, mondom, már ezek is?


zuzuzu777 2022 okt. 29. - 10:14:40 Előzmény mihenike
(619/900)

Nagyon gyorsan:
Amit Alanis felajánlott, az nagyon jó, csak neked a 93 bölümtől kell, mert akkor jelenik meg a gyilkos Q Dzsanszu. (szerintem rondább nő már nincs is törökben, de az átverést jól csinálja)
A fordítás, pedig jobb, mint miután török - angol - magyar, habár itt is van fordítás-ferdítés!
foly.köv.


10/10
mihenike 2022 okt. 28. - 17:21:33 10/10 Előzmény alanis
(618/900)

Szia! hol lehet angolul megnezni a sorozatot?


10/10
mihenike 2022 okt. 28. - 17:17:56 10/10 Előzmény zuzuzu777
(617/900)

köszönöm szepen :-) :-) :-)

1. Amiota Ender, Sahika es Cenar együtt laknak a putriban azota akkoräkat szorakozok, hogy äldom a nevedet, hogy nem adtad fel es meg tudtäl gyözni, hogy kezdjem el nezni ezt a sorozatot :-)
Sahika betegebbnel-betegebb ötlettek äll elö, ami a bosszut illeti Hassan Ali ellen, Ender mindegyikbe belemegy, Cenar pedig mindegyik hallatän azt kivänja, hogy bärcsak elsüllyedne a föld alä, mert ö ezt mär nem birja :-) Ja es Cenar vasalja Sahika ruhäit :-)

2. Ender es Sahika szereztek maguknak egy "sofört", aki a putris negyedben Taxi soför es szerelmes lett Sahikäba es mindehova elviszi a ket viperät :-) Es azt hazudtäk neki, hogy ök härman testverek. Ezen is rettenetesen jokat szoktam nevetni :-) Ahhoz kepest, hogy Ender es Kaya 100%-ban Sahika miatt vältak el, ahhoz kepest most rettenetesen jol kijönnek egymässal :-)

3. A ket nö eddig bärmivel is probälkozott, semmi sem vält be Hassan Ali ellen :-) de annyira tudtam mindegyiknel, hogy az öregember tuljär a ket nember eszen :-) A ket vipera elöszedte egy mäsik putribol Hassan Ali ex-mäsodik felesegenek az unokahugät es termesztesen egy nagyobb összegert cserebe a länynak elö kellett adnia, hogy a nagyneni valojäban az anyja volt, de eltitkolta Hassan Ali elöl. Az öreg akkora felelösseget erez a läny iränt, (Cansu) hogy befogadta sajät magähoz es kväzi ö most a häzban a ket vipera beepitett embere ... kisebb-nagyobb sikerrel, mert a läny eleg hasznälhatatlan .... Viszont Yildizzel összebarätkoznak, mert Yildiznek mär megint nincs barätja Emiren kivül ...

4. pl. Kamerät rejtettek el a häzäban, ahol az öreg megjätszotta, hogy megölte az egyik emberet. Mäsnap a ket vipera besetält hozzä a ceghez a felvetellel, ö meg szepen bemutatatta nekik az elö-halott alkalmazotatt :-) Vagy pl. az öreg elutazott Adanäba üzleti utra es a ket vipera egy escort hölgyet küldött neki, de az öreg erre is räjött :-) Nem is gondoltam volna az elejen, hogy ilyen fifikäs az öregfiu :-)

5. Közben Feridenek köszönhetöen felvettek Yildiz es Asumän egyik beszelgeteset es a ceg 25. evfordulojän lejätszottäk azt, igy is megaläzva Hassan Alit es a csalädjät, na persze Y.nek sem kellett több es a gazdag "barätnöit" elvitte a putriba a ket viperähoz... szoval ezek härman megerik a penzüket.

6. Egyik pillanatrol a mäsikra megjelent a 3 nö egyik cellatärsa Endereknel, de mivel ugye ök elszegenyedtek, igy toväbb küldtek Yildizhez a nöt :-) na persze itt is megint szäzmillio felreertes született, aminek következteben Sätänka ugy döntött, hogy elvälik Yildiztöl, mert ö nem birja ezeket a cirkuszokat.
Ezen az esten pedig Cansu ugy döntött, hogy magän akcioba kezd es elment abba a hotelbe, ahol Sätänka leitta magät bänatäban es mit ad Allah elhitette Sätänkäval, hogy együtt töltöttek az ejszakät ... jaj de szakällas modszer ... haha

7. Cagatya büntudatäban visszamegy Yildizhez es visszavonja väläsi szändekät. Azota a tenyeren hordozza a feleseget, de közben Cansu sem tetlenkedik, mindig Yildiz körül legyeskedik, hogy idegesitse Sätänkät

8. Zehra kibekült Yildizzel es Asumannal, mert ö is magänyos es neki sincsenek barätai ... :-) Vegül Mert addig-addig nyaggatja a kedves feleseget, hogy az räiratja a reszvenyeit ... na azt hiszem akkor nem sokära väläs lesz ... szegeny kis butuska Zehra :-(

9. Hasan Alinak az egyik legnagyobb bizalmasa egy fiatal fiu es a ket mäkviräg kideritettek a fiu apjät Hassan ali bäcsi ölte meg es most megprobäljäk a fiut maguk melle ällitani ... na majd kiderül, hogy mi lesz belöle :-)

10. Jaj Yildiznek volt meg egy igen ostoba huzäsa, megpedig, hogy feltekennye akarta tenni Sätänkät es felberelt egy szineszt ... :-) Sätänka pedig meglätta a ferfit a TV-ben ... na ez is nagyon vicces volt .... :-) :-) :-)

ui. Nem tudom, hogy a forgatokönyvirok hogy csinäljäk, de meg mindig fenn tudjäk tartani az erdeklödest :-)


zuzuzu777 2022 okt. 27. - 12:59:13 Előzmény agika912
(616/900)

Szívesen!
Amit nem tudok:
1. Miért vált el törpi és Góliát?
2. ki bérelte fel a bőröndlopó Altajt?
3. az ügyvédnő ki által lett felbérelve? Ő is csak parancsokat teljesít, de közben elment Dogannal BiH-be!
4. Törpi évekig az Államokban volt, de nem tudja, hogy a nővére ismét férjhez ment, van 2 gyereke.....
5. Azt viszont tudjuk, hogy D. halálosan szerelmes Y.-be!!! :-)


agika912 2022 okt. 26. - 16:12:50 Előzmény zuzuzu777
(615/900)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!😊
Így már érthető volt számomra is,amit láttam.
Kíváncsi vagyok, hogy ez az évad hogy fog végleg befejeződni, remélem nem csapják össze. 😀
zuzuzu777 2022 okt. 26. - 10:27:32 Előzmény mihenike
(614/900)



Ne mutasd az offtopikot
zuzuzu777 okt. 26. 10:20:29 Előzmény mihenike
(614/614)

Az angol feliratokkal kapcsolatban keresd Alanist, ő írta, hogy talált valamit.
Anno úgy néztem, hogy egyidőben online voltak a "rámondások" a török szövegre. Pl. HERCAI
Ez azt jelenti, hogy voltál BiH-ben télutón?! Biztos nagyon szép volt, mint a következménye is! Gratulálok! Adanába fog születni és Mehmet v. Ahmet lesz a neve? Természetesen szemszetet reggeliztek ?! :-), :-), :-)
Nem tudtam megállni és a 2 órás 151-ből az első és utolsó 7-7 percet megnéztem, mert nem akartam tudatlanul maradni. (a 152. bölümből 1 percet SE!
egyenlőre nem tudjuk, hogy:
Miért nincs megemlítve Góliát, se a válás oka, sőt, mintha nem is létezett volna!
1. Feride az utolsó pillanatig (110. bölüm) mindent megtesz, hogy pokollá tegye Y. életét a fiával.
2. Feridének mindegy, hogy ki (apáca v. Q) csak tartsa távol Y.-t a fiától.
4. Sárga hajúra Y. azannya is kivetette a hálóját, nem csak E., de a harmadik győz !!!
7. No ez, hogy "kihozlak a bajból, ha rám iratod a részvényeidet", meg fog ismétlődni más szereplőkkel, de E. természetesen ebben is benne van. (kb. 150. bölüm, de lehet picit korábban)
Ezért erőszakoskodtam, hogy nézd, mert -igaz- vannak ismétlődések, de alapjába véve nem olyan rossz, mint a "cukorka". Itt végül is Y. és"udvartartása" butaságai a fő vonal.
Durván 77.000 felett van a mi nézettségünk, ami nem is rossz. Ide írd a spoileres tartalmat


[/spoiler]
10/10
mihenike 2022 okt. 25. - 17:33:14 10/10 Előzmény zuzuzu777
(613/900)

Szia! Igazad van, ha mäs nem, akkor a te beszämoloidbol täjekozodom. De ha valahol meg lenne angolul az is jo lenne :-) Szoval a lenyeg, hogy most a 275. resznel tartok es ha a nyomozäsom sikeres volt, akkor a TV a 415. resznel hagyta abba, szoval azt szerintem igen gyorsan be tudom hozni, ugyanis nehäny heten belül mär otthon leszek, mert värom a kisbabäm erkezeset :-)
Addig is az elmult nehäny nap esemenyei... a bolondok häzäbol/ vagy a bolond reszvenyesek häzäbol
A teljesseg igenye nelkül :-)

1. Feride anyos mosodäja nem volt hosszu eletü, csak azert nyitotta, hogy bosszantsa Yildizt.

2. Sahikät ugyebär a Mert-es incidens utän kirugtäk, igy bosszut esküdött es Yildizt vette celba, megpedig ugyhogy, kväzi apäcänak öltözve Feride-mama barätnöje lett es Feride-mama mindenäron a Sätän fiähoz akarta hozzäadni. Ebböl rengeteg felreertes kerekedett, volt egy amikor Cagatay bezärta Sahikät a fürdöjebe, ugyanis a Vipera torät vitt neki es termeszetesen lebukott. Nem is ertem, hogy miert kellett oda bezärni... Meg azt sem ertettem, hogy Feride asszonyt, hogy tudta ennyire ätverni az "uj" külsejevel... senki nem mondta neki, hogy ki ez a nöszemely? na mindegy... ez mär megint oka fogyottä vält :-)

3. Ender beijedt, hogy Halit eletben van, ertesitte a mäsik 2 mäkvirägot is, de Yildiz nem vette komolyan, Sahika pedig az informäciot arra hasznälta, hogy tele beszelte Zehra fejet es Ender es Yildiz ellen forditotta a länyt ... (na persze ehhez is több resz kellett, mire ez kiderült)

4. Szoval mivel Ender beijedt, igy gondolta, hogy behälozza Hassan Alit es, ha az öreg elveszi, akkor az kväzi megvedi Halittol ...

5. Feride asszony es Sahika üzelmeinek az lett a vege, hogy Yildiz es Cagatya titokban összehäzasodtak. Senki sem tudott rola, meg Aszumän anyänk sem, szoval igen nagy vihart kavartak a fiatalok. Persze Hasszan Ali märis elfogadta a häzassägot, mert szereti Yildizt, de a ket örömanya mär kevesbe volt boldog.

6. Az örömapa viszont ragaszkodott hozzä, hogy tartsanak egy ünnepi vacsorät a friss häzasoknak es ezen az esten dobta le Zehra es Sahika bombät, ugyanis feljelentettek Yildizt es Endert Halit meggyilkoläsäert, akiket a vacsorärol vittek a börtönbe. De sebaj, mert 24 orän belül mär Sahika is csatlakozott hozzäjuk :-)

7. Hasan Ali a segitseget ajänlotta fel Sahikänak es Endernek (Yildizzel kivetelezik, mert a menye), amennyiben räiratjäk a reszvenyeiket, akkor kihozza öket a börtönböl es amint lecsitulnak a kedelyek, akkor visszakapjäk azokat ... (haha, hiszi a piszi, aki elhiszi). Persze a 2 primadonnänak nem volt mäs välasztäsa, igy belementek...

8. A 3 jomadar tehät 2 nap utän szabadult, Zehra visszavonta a feljelenteset, ugyanis Hasan Ali megfenyegette Mertet is, igy Mert räbeszelte Zehrät, hogy vonja vissza a vädakat ...
Yildiz es C összeköltöztek es apos-pajtäs felkereste a länyt, hogy ezutän ki kell maradnia mindenfele zürböl es a mäsik 2 mäkviräggal meg kell, hogy szakitsa a kapcsolatot ... Ezutän pedig az ifju häzasok beköltöztek, Asumännal karöltve, egy kacsaläbon forgo palotäba....

9. Ahogy te mär többször megmondtad/irtad, a palotäbol a putriba, a putribol a palotäba ...
Endert es Sahikät kijätszotta az örgefiu es a ket nö+Cenar ismet földön futok lettek.
Ender (mint mentor, es akinek mindent köszönhet) felkeresi Yildizt, hogy a segitseget kerje, de Y. nem segit neki, mivel apos-pajti megfenyegette :-) Igy nem marad mäs hätra, mint hogy Ender es Sahika szövetkeznek es Yildiz ellen kezdenek el ärmänykodni ... (micsoda "väratlan" fordulat ---- a forgatokönyvironak "eles" az elmeje ...)

10. E+S. felkeresik Feride mamät es öt is bevonjäk a jätszämba. F. mami beköltözik a fiatalokhoz es igy fognak elni együtt mindannyian. Sätänka, Yildiz, Aszumän, Feridde es Halit Can es persze Aysel is, aki ott hagyta Zehrät.


zuzuzu777 2022 okt. 21. - 14:44:30
(612/900)

Akkor ez: MINDENKINEK!!! Előre szólok, hogy ez a 150. és nem néztem és nem is akarom nézni a 151-től addig, amíg Mihi utol nem ér!

1. Miután börtönbe kerül a két lökött (saját hibájukból, de E. szem és kézjátékának köszönhetően végül is az ő unszolására) elő kell keríteni 400.000 TL-t biztosítékra. Természetesen, ez nincs meg senkinek, mert ugye D. lenullázta őket, ezért költözött E. Y.-hez, Kumru azannya meg a lányához.

2. Unatkoznak, de E. (ugyan ki más?) kitalálja, hogy éljenek egy kis társasági életet. Elmennek egy összejövetelre, ahol találkoznak egy régi barinőjükkel, aki panaszkodik, hogy egy Q. elrabolta a férjét és most el van keseredve, de úgy tudja, hogy ezek ketten mesterei a szétválasztásoknak, ezért megkéri őket, hogy segítsenek rajta. (noná, hogy pénzért, hiszen a két bolondot ki kell hozni a börtönből). Megmutatja nekik a "szégyentelent", E. fel is löki és indul a terv:

3. Y. azannya elmegy a Q...butikjába és ál telefon beszélgetéssel a tudomására hozza, hogy ő milliárdos, ADANÁból, van egy legény fia, stb. rizsa. A Q. ráharap és rögtön jóba lesznek, meghívja a fia (akit most SEDAI alakít) születésnapjára, ahol intim(?!) képet csinál E. és Y. a Q. és Sedai táncáról. Ezt elküldik a barinő férjének és happy end! A férj visszamegy a feleségéhez.

4. Kapnak pénzt, de nem elég, megint ki kell találni valamit és ekkor jelentkezik a barinő, találkoznak, ahol bemutatja egy férfinak, akinek az a problémája, hogy egy részeg éjjel elvett egy nőt Las Vegasba, de nem íratott vele alá házassági szerződést és most el akar válni tőle, de a millióit meg kellene osztani feleségével. Ezért is jött az USA-ból törökbe, hogy ezt elintézze. Pénz beszél, kutya ugat, - elvállalják!

5. A börtönben a maffiafőnök kiveti hálóját a két jómadárra.
Jön a börtönőr és mondja, hogy ők ketten szabadok! Meg akarják köszönni az öregnek, de ő tagadja, hogy kifizette volna. Akkor ki? Az öreg igényt tart a két bolond szolgáltatásaira kint.

6. E. és Y. bekapcsolják az agyukat és már kész is a terv. Másnap, amikor megérkezik a férfi felesége, akkor Sedai (ki más) elmegy elé a reptérre, ahol majd a fuvart alá kell írni és két papír lesz, az alsón a házassági szerződés.
Így is lesz, aláírja mind a kettőt. Sedai nagy boldogan viszi a papírokat, Y. és E. nézik, idegen név, de Y. meglátja, hogy az alsón az aláírás ZEYNEP, és ebben a pillanatban megjelenik az ajtóban törpi: TESTVÉREM!!! Y. E. és S. furcsán összenéznek.
Nos itt hagytam abba és nem néztem meg a 151. bölümöt, pedig már nyakunkon a 152.
Amennyiben valami nem világos, itt vagyok!
Mihi, amíg a halál el nem választ! :-)


alanis 2022 okt. 21. - 14:04:10 Előzmény zuzuzu777
(611/900)
Találtam egy oldalt, ahol angol felirattal tudom nézni a legfrissebb részeket is. Úh. majd rácsatlakozom, és behozom azt a pár részt és utol érlek :)))
alanis 2022 okt. 21. - 11:49:07 Előzmény zuzuzu777
(610/900)

Szia!
A lökött népség nélkül most kicsit megpihenek. :) Bár a Teskilat szolgáltat éppen elég izgalommal. Oké nem egy logikai bukfenc van benne, néha röhögök a hülyeségeken, de ez most valami más.

Kíváncsi vagyok, az itteni csatorna megveszi-e a folytatást. Remélem igen, mert azért ha tényleg a mostani lesz az utolsó évad, jó lenne tudni, hogy zárják le. Ha már ennyi energiát és időt rááldoztam.

Az kiderült, hogy Zeynepék miért váltak el? Vagy csak jött és új név, új férj minden magyarázat nélkül? A férj is megjelenik(t) vagy egyedül vesz részt a női kavarodásban?

Na Yildiz és Ender megint egy fedél alatt....abból aztán semmi jó nem fog kisülni, ahogy eddig.


zuzuzu777 2022 okt. 21. - 09:53:03 Előzmény mihenike
(609/900)

Nem tudom, hogy hol adják, de ilyenekkel ne foglalkozz, emlékezz HERCAI-ra!!! Ott végignézted? Leírtam pontosan, részletesen, dialógusokkal hogy hogy végződik? (akkor ne szólj egy szót se!)
Majd megnézed a fennmaradt 5-10 nyelv egyikén, én meg adom a szöveget! :-)
Más kérdés? Amennyiben Rád nem gondolok, akkor kire?
Szerintem még ma nekiesek törpinek, ( ha ma nem, hát holnap, mert ahhoz is idő kell) de az is egy kicsit aprólékos, mert az előzményeket is le kell írni, különben nem ér semmit. Tudod, hogy nem szeretem az összecsapott munkát! ha-ha-ha
Azért a másik partner se semmii, egyszerre olyan sok kérdést tesz fel, hogy kapkodom a fejem, és a lényeg: nem számoz! :-(
Remélem hétvégén még összejövünk?! :-)
Sok erőt a "BOLONDOK HÁZÁHOZ" !!!


10/10
mihenike 2022 okt. 21. - 07:42:34 10/10 Előzmény zuzuzu777
(608/900)


Szia! Bocsänat, nem volt idöm napok ota irni. Nagyon rendes töled, de mi van, ha az IZAURA TV nem adja a folytatäst???? akkor hol fogom nezni es akkor mi lesz velünk? :-)

Köszönöm, hogy mindig gondolsz räm ;-)


zuzuzu777 2022 okt. 20. - 14:37:15 Előzmény agika912
(607/900)


[spoiler]No akkor Allah seg(g)edelmével, előre!
Akkor hátulról - előre:
1. Igen, D. még mindig nagyon szerelmes Y.-be és ezt nem is tudja elpalástolni.
2. E. azért költözött oda, mert elszegényedett, t.i. amíg D. a börtönben volt, úgy költekeztek, mintha bankárok lennének!
Különösen E., aki szállodát vett Emirnek és Dzsenárnak. A szálloda neve pedig ENDER - fordítva: REDNE!
K. azannya két kocsival járt, ami ismét nem kis pénz.
A legvisszafogottabb Y. volt.
Közben volt, hogy egy vendég lopkodta a függönyöket, szőnyegeket, stb, de nem tudtak vele dűlőre jutni, ezért a két fiú ellopta a vendég ékszerét, aki feljelentette őket és börtönbe kerültek) Ez is egy fontos momentum, mert ott találkoznak egy maffia főnökkel, akinek lekötelezik magukat (csakhogy ne unatkozzunk, keverik a ....)
3. Amikor D. kijött a börtönből, (hamisan, összebeszélve 2 bankárral) megvádolta a 3 gráciát és aláíratott velük beleegyezési nyilatkozatot, hogy lemondanak a részvényeikről. Aláírták, mert nem tehettek mást. D. pedig röhög a markába, hogy átverte őket.
4. Az ügyvédnő még mindig nem teljesen világos, csak annyi, hogy D.-nal szerződést kötöttek, nincs semmi közöttük, de a nő szerelmes, ezért akarja Y.-t kiiktatni, mert látja, hogy D. még mindig szerelmes az ex nejébe.
5. K. és Dzs. között nem lesz semmi, a nő a bőrönd tolvajba esik bele, K.-ba viszont az énekes.
folyt. köv. törpivel


Ide írd a spoileres tartalmat [/spoiler]
offtopic
agika912 2022 okt. 19. - 18:26:32 Előzmény zuzuzu777
(606/900)
Köszönöm szépen!🤱🥰
Az érdekelne,hogy törpi miért jött vissza? Kumru és Cenar közt alakul valami?
Mit akar az ügyvédnő?(Yildizt eltenni útból?)Ő ölte meg Dogan emberét is?
Dogan mintha Yildizt szeretné még mindig. Ismét szegények lettek,azért költözött oda Endar?
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!😊🌸
zuzuzu777 2022 okt. 19. - 17:07:54 Előzmény agika912
(605/900)

Örülök, hogy Mihi ilyen jó!
Nyugodtan kérdezz, amit tudok, azt tudom, amit meg nem....:-(
150. bölümöt néztem meg, (nagyon kíváncsi voltam, hogy a két "barinő" Y. és E. mit fog összekutyulni, hát nem semmi, amit ismét összehoztak törpivel.).
A 151. ment hétfőn, de nem néztem, maradt majd, amikor Mihi utolér.
Biztos, hogy a magyaron is fogják folytatni, de sztem már csak akkor, ha a törököt befejezik (gondolom én)
Sok egészséget a picurkádhoz!


agika912 2022 okt. 19. - 15:51:44 Előzmény zuzuzu777
(604/900)
A nyelv a problémám,sajnos elfelejtettem az angolt,nem használtam nyelvvizsga után.😥 Amikor a pici babám elalszik,akkor szoktam több részletben megnézni törökül,próbálom a képkockákból összerakni a történéseket, de nyilván sokszor a képzeletemre van bízva😄. Mosolyogtam is,hogy milyen képzeleterőm van,mikor magyarul néztem. Múlt héten véget ért az 5.évad,azóta hiányerzetem van.
Én akkor kezdtem nézni a sorozatot, mikor Halit szegény lett. Jó olvasni mihenike összefoglalóit is,így nosztalgiázom picit.
zuzuzu777 2022 okt. 17. - 22:51:10 Előzmény mihenike
(603/900)

Úgy döntöttem, hogy így nagyon unalmas, tehát megvárlak, hogy utolérj és akkor tudunk normálisan csevegni! Milyen vagyok? :-)


zuzuzu777 2022 okt. 17. - 14:26:41 Előzmény mihenike
(602/900)

(nem emlékszem, hogy milyen hajjal lépett be a soriba, de utána már sárga) !
Asuman mindenkibe szerelmes, akin nadrág van és benne pénz!
Y. nem C.-ba lett először szerelmes, hanem a pénzébe, tudod, ő egy aranyásó!!! :-)(Nekem pl. nem jön be C., max. cipőkanállal) :-)
A marhaságok - igen, nagyon elkelne Alanis péklapátja! :-)
1. Persze, hogy ki fognak békülni apa és fia, de azannya?!?!?!
2. Eddig még mindenki azon volt, hogy elszedje a másik részvényeit, a sárga hajú se kivétel! Majd meglátod még miket csinál a két barnával, E. és S.
3. Arra nem emlékszem pontosan, hogy Sitki saját szakállára v. máséra "dolgozik", ugye akkor még nem lehetett tudni, hogy mi lesz a bírósági szexel és parkoló pályára tették a fehér hajút. (sztem)
4. Bocs, hogy nem értünk egyet, de Y. olyan látványosan nyomul "sátánkára" (ez is nagyon találó, mert tényleg egy sátán- kívül -belül), hogy ez is péklapátos :-)
C. azannya majd akkor lesz "jobb", amikor házasság után beköltözik hozzájuk, hogy megmentse a kicsi fiát Y. karmaiból. Ez viszont még jóval odébb van, de akkor is lesznek jó jelenetek. "szegény" C. és a három szőke!!!
Igen Sitki beáll sofőrnek. de megint ott a fehér hajú vonal, és ez ne tévesszen meg!
Látom szépen haladsz, én pedig köszönöm az információt! :-)





10/10
mihenike 2022 okt. 17. - 07:21:09 10/10 Előzmény zuzuzu777
(601/900)

1. A mosoda-mizeria folytatodik, Anyos-jelölt nyitott Yildizek közeleben egy mäsik mosodät, hogy tönkre tegye Yildizt.
2. Sahika ismet bosszut esküszik, most az Anyos-jelöltet keresi fel, hogy Ender es Yilidz eletet megkeseritsek :-)
3. Ender felkente a fekete ruzst: "Cenarkam, tetszem neked?"
"Növerkem hätborzongatoan gyönyörü vagy! De en igy szeretlek" - haha. Cenarka a szämbol vette ki a szot :-) en is igy imädom, es az a röhöges ... mint egy igazi gonosz boszorkäny a mesekböl :-)
4. Yildiz es Asumän mindenäron azt akarjäk, hogy Aysel nekik dolgozzon, mert ök annyira elfoglaltak es kell valaki Halit Can melle :-) de Mert "nem engedi el" Ayselt ... hihetetlen :-)
5. Zehra pedig visszavette Szitkit... na erre kiväncsi leszek :-)