9/10
lilei 2012 júl. 13. - 06:51:42 9/10 Előzmény handi99
(950/2630)
...és mindegyik tökéletes!!!!:-)
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 júl. 13. - 06:10:48 10/10 Előzmény handi99
(949/2630)
Behlül emberileg és akaratilag egy nagy null, csak élõsködni tud a bácsikája házában, na és persze dugni a feleségét!!! Felelõsségérzete egy szál sem!!!
10/10
Bihter 2012 júl. 12. - 21:54:03 10/10
(948/2630)
Hilmi megxxxgta Ezelt:D most olvastam vissza az összefoglalókat, és ennél a pontnál hangosan felröhögtem, pedig amikor néztem nem volt vicces egyáltalán...

Ami még fontos lehet, bár nem tudom, hogy a késõbbiek szempontjából lesz-e jelentõsége:
a taxis, aki hazavitte a Behlülös jelenet után, felismerte szerintem Bihtert...
offtopic
handi99 2012 júl. 12. - 21:41:41
(947/2630)
Köszi!
liliom31 2012 júl. 12. - 21:36:46
(946/2630)
Ez csak természetes! tisztességes forumozó ott segít ahol tud. Inkább legyen meg többször, mint egyszer se :-D
antsa10 2012 júl. 12. - 21:34:15
(945/2630)
Nagyon köszönöm mindenkinek a részletes hozzászólásokat! :-))))
liliom31 2012 júl. 12. - 21:34:14
(944/2630)
Hát most a film szerint 26 éves szóval ha 18 évesen kezdte akkor 8 éve, de lehet, hogy az érettségit is elhúzta nem tudom :-)

***SPOILER*** Egyébként Behlül diploma osztóját csak épp, hogy megemlítik majd nem is mutatják. Az utolsó részben Bihter majd szomorúan néz egy képet amin Behlül van lefényképezve a diplomájával, tehát abból az derül ki, hogy kb 27 éves lesz amire lediplomázik. De majd Nihallal azt tervezik, hogy a nászútjuk után elmennek Amerikába és ott fognak élni egy darabig. Nihal a Julian Akadémiára fog járni és Behlül pedig leteszi a doktoriját. Csak hát nem jön nekik össze ***SPOILER VÉGE***
offtopic
handi99 2012 júl. 12. - 21:32:38
(943/2630)
5 perc alatt 4 összefoglaló. :)
liliom31 2012 júl. 12. - 21:23:16
(942/2630)
A mai rész tartalma: Bihter rajta kapta Behlült a csajjal az ágyban, persze rögtön elrohant, Behlül meg utána. Tipegett Bihter ahogy tudott a magas sarkú cipõjében, de Behlül jól utól érte a kocsijával és elvitte egy darabon. Közben persze egymás fejéhez vagdostak mindent és mindketten a másikat hibáztatták a történtekért. Behlül azt mondta dühbõl tette és mert Bihter megsebezte azzal, hogy a szeme láttára csókólta meg Adnant és közben õt nézte pedig õ csak idõt kért a lánytól. Bihter pedig ismét gyávának nevezte Behlült és a fejéhez vágta, hogy azért ment vissza Adnanhoz, mert a fiú cserben hagyta és nem hiszi el neki, hogy valaha is õt választaná a családja helyett.
Firdeuszék házában közben az estélyeken történtekrõl beszélgettek, Peyker és Firdeusz barátnõje (a neve nem jut eszembe). Firdeusz ismét akcióba kezdett, hogy Nihalt feltüzelje Behlüllel kapcsolatban. Denise asszony pedig épp arra utalt Nihalnak, hogy ne reménykedjen mert ismét csalódni fog.
Adnan számára közben kiderült, hogy a feljelentési ügy mögött Himli áll. Rögtön el is mondta ezt Nihatnak aki biztosította Adnant arról, hogy õ nem tudott az egészrõl semmit és, hogy számíthat a segítségére.
Himli és Ezel pedig elindultak egy pár napra vidékre, hogy "Himli papa tovább vígasztalhassa Ezelt" amit már elõzõ éjszaka megkezdett. :-)
Bihter közben hazaért és megkérte a háziakat köztük Nihalt is, hogy ne mondják meg a vendégeknek (Firdeusz, Peyker, Fridi barátnõje), hogy õ haza jött mert le akar kicsit dõlni, mivel nagyon elfáradt és ezt ugyebár, hol máshol tehetné meg, mint Behlül szobájában. Szegény Bihter egyedül maradva a szoba magányában teljesen kiborult és kifakadtak belõle a könnyek :-(
Behlül eközben elbandukolt az egyetemre ahol jópofizott a csoport társaival akik elkezdték húzni azzal, hogy ritkán jár be az egyetemre. Behlül egyik lány csoporttársa pedig jelezte felé, hogy szerinte beszélnie kellene Ezel barátnõjével Zeyneppel a lányról, mivel az a labilitása miatt sok mindenre képes lehet. Ezután Behlül telefonja csörgött, de már nem tudtuk meg kihívta (be be én tudom :-) mert vége lett a filmnek...:-)
7/10
kiskukac63 2012 júl. 12. - 21:21:53 7/10
(941/2630)
Bihter, miután meglátta Behlült a lotyóval az ágyban, elképedt és elrohant, Behlül utána rohant, de Bihter ordítva elküldte. Behlül vissza a házba, majd kocsival utána ment, s nagy nehezen, nehogy meglássák õket, betessékelte a kocsijába. A kocsiban még kicsit ordítoztak: Bihter árulásnak vélte, hogy pont a tengerparti házba vitte a csajt. Behlül próbált mentegetõzni, hogy Õ meg Adnannal a szeme láttára csókolózott stb. és egy kis idõt kért Bihtertõl, aki azonban visszaküldte a lotyóhoz,és eltaxizott. Adnan megtudta, hogy Hilmi kavart Bihter bírósági tárgyalásán, és közölte Nihattal, hogy felveszi a kesztyût és a saját eszközeivel fog harcolni Hilmi ellen. Denise asszony egy zongoraórán virágnyelven megpróbálja figyelmeztetni Nihalt, hogy ne hallgasson a fals hangokra, ne hibázzon, stb. azaz óvni próbálja a Behlül iránti rajongásától. Firdeust meglátogatja Seville és Peyker, és Hilmi ármánykodásáról bezsélgetnek, Peykernek egyre jobban gyanússá válik Nihat.Hilmi úr olyan indokkal, hogy Ankarában van, közben Ezellel enyeleg, akin nagyon látszik, hogy bánja már az egészet. Bihter hazaér, de titokban akarja tartani és bemegy Behlül szobájába pihenni.(amit Nihal meglát) Ott keserves sírásra fakad, hosszasan, miközben Behlül megjelenik az egyetemen, próbál jópofizni a társakkal, lezseren. Egy csaj figyelmezteti, hogy beszéljen Ezel barátnõjével, mert Ezel gáz lehet még késõbb ránézve. Egyszercsak megszólal Behlül telefonja, felveszi és VÉGE.