Téma: Tinédzserek

csancsy 2009 jan. 11. - 18:09:31
(32/32)
Na, most újrakezdik!!!:) Megint nézni fogom!!! Olyan régen láttam, nem is emlékszem mindenre. El is felejtettem, amúgy ki az a Charlie? Na, majd ha nézem hétha eszembe jut, a többire emlékszem.
Aurórácska 2007 aug. 12. - 15:24:36
(31/32)
Hát igen!! Deh ha 2003-ban csinálták akkor nem értem hogy miért nem tudták leadni végig!!
fõleg ha most adják le!! 4 év az azért sok!!
Akkor miért nem tudták megcsinálni normálisan!!
csancsy 2007 aug. 12. - 09:37:19
(30/32)
Hát, megnéztem, szinte azokat mondták, amit én. De komolyan nem értem, szappanoperáknál sosincs elvarratlan szál, de még a rendes amerikai sorozatoknál sincs nagyon, de ha van, az sem olyan, hogy semmit nem tudunk meg.
Remélem lesz második évada, bár már ezt mikor csinálták, régen 2003-ban?
Aurórácska 2007 aug. 09. - 12:24:24
(29/32)
Hát igen ez mind igaz!! De sajnos nem tudtunk meg semmit!!
Én sem értem hogy miért nem adták le normálisan!
Am a <a target="_blank" href="http://www.google.co.hu" title="www.google.co.hu">www.google.co.hu</a> -ba beírod hogy los teens és ott lesz hogy sorozatok,filmek és zenék-Fórum!
Na itt írnak!!
csancsy 2007 aug. 09. - 11:56:03
(28/32)
hol olvastál még rossz véleményeket a film végérõl? Erre kíváncsi lennék. Pedig annyira jó volt, meg minden, csak a végét öszekapkodták, mindenki egyszerre jön össze mindenkivel (nati-emilio, valéria-julió, santos-cintia, charlie-valéria unokatestvére, ana volt pasija-valéria másik unokatestvére)
Csak egy szereplõpárosról meg (ana és diego)megfeledkeztek teljesen (még az eredeményt sem tudjuk, pedig abból legalább sejhetõ volt, hogy mi lenne a vége,) pedig hiába is nem voltak a kedvenc szereplõim, de akkor megérdemeltek volna egy normális véget, hisz õk voltak azok, akik elejétõl fogva szerelmesek voltak egymásba, és õ összejövésükben lehettünk biztosak elejétõl fogva. hisz valéria és julio is késõbb jöttek össze, meg natiék is.
Aurórácska 2007 aug. 08. - 23:04:01
(27/32)
Ezt jól megírtad!! de igazad van mindenben!!
Máshol is írják hogy nagy rossz lett a vége!!
Meg mindenki reméli hogy lesz egy második szériája de sztem nem lesz!!
ez így olyan nem jó!!
Nem volt benne semmi olyan mintha nem is történt volna semmi!!
Ajjjjjj ez így olyan rossz!!
csancsy 2007 aug. 08. - 17:21:35
(26/32)
Amúgy ez akkora kitolás!!!!
Jó, mondjuk tudom, hogy valéria és julió, meg natalia és emilio, meg santos és cintia is "összejött", és pont ez maradt kérdéses, de nemhogy kérdéses, de még azt sem tudjuk, hogy most beteg, vagy nem diego. Komolyan nem értem ezt a dolgot. Nem értem, hogy tehettek ilyet, még az is jobb lett volna, ha mondjuk még beteg lesz diego, de legalább tudjuk az igazságot, nem ilyen bizonytalanságban hagyni minket.
Nem tudom, mi juthatott a producer, forgatókönyvíró, és a rendezõ fejébe, amikor ezt a véget találták ki, ezt a bizonytalanságot utálom legjobban, és szerintem senki sem örül ennek.
Elvileg, nincs több rész, ez a 26 rész van, komolyan nem értem, mi juthatott az eszükbe, amikor ezt kigondolták. Nagyon tetszett a sorozat, de ezzel a véggel teljesen lehúzták, ráadásul ez a rész, olyan kapkodós volt, mindent belesûrítettek, például, szerintem a vacsoránál nem kellett volna bonyolítani emilio barátnõjével, hanem akkor összejöttek volna, az szép lett volna. Julió és valéria befejezése tetszett. De az rossz volt, hogy a legeslegeslegvégén "összejön" santos és cintia, meg nati és emilio is. Ehelyett az idõszak helyett belerakhatták volna legalább a teszt eredményét. Ráadásul ana volt pasijának tanácsa sem kellett volna bele.
Aurórácska 2007 aug. 08. - 11:09:08
(25/32)
Hát én ezt nem értem!! Hogy lehetett ilyen vége a sorozatnak!!!!!!!!
Ajj pedig azt hittem hogy tök jó vége lesz!!

Hát ez már tiszta hülyeség volt!!Ha már azt mondták benne h egy héttel késõbb akkor már lehetett volna normális vége is!!
Remélem azért lesz több része is!!
csancsy 2007 aug. 08. - 11:00:25
(24/32)
Komolyan nem értem, hogy lehetett ilyen vége a sorozatnak!!! Amilyen jó, olyan rossz vége lett!!! Legalábbis diegót és anát illetõen nem tudtunk meg semmit!!!!
csancsy 2007 aug. 08. - 10:59:18
(23/32)
Mondjátok, hogy EZ CSAK VICC!!!!
Aurórácska 2007 aug. 07. - 21:50:35
(22/32)
Hát ez az!! Ilyen nincs!! Már megint összevesztek Anáék!!
Jajj most minek kellett beletenni hogy Jilien HIV fertõzött!!

Meg Valeriaról meg Natiról sincs semmi!!
De Bekit nem értem miért adja örökbe a babát!!

Pedig olyan cuki volt!!
csancsy 2007 aug. 07. - 11:15:21
(21/32)
Jas, és még elfelejtettem mondani, hogy azt nem értem, mert az apja mentette meg végülis Natit, hisz nati sem volt benne már az elejétõl, vagy miért nem õ hívta a rendõrséget?
Ja, a másik, hogy akkor most betty végleg örökbeadta a babáját? Ilyen nincs, én azért reménykedtem, hogy brian megjavul, és segít neki. Komolyan nem értem õket, brian-t i sajnálom, hisz õ is szenved, és betty is. Én reménykedtem benne, hogy õk egy család lesznek.
csancsy 2007 aug. 07. - 11:06:16
(20/32)
Na, nem semmi!!!
Sejtettem, hogy ez lesz jilien-nel, ettõl féltem, remélem aná-ék nem lesznek HIV-fertõzöttek. Pedig tökre örültem, hogy végre "rendesen" összejöttek.
Nati meg Emilio is aranyos volt, majdnem megcsókolták egymást, mikor emilio megkérdezte nati-tól, hogy milyen pasikra bukik, kár, hogy nati apja benyitott. Meg amikor elkapták natit, emilio hogy mondta, hogy inkább õt ölje meg, és mikor vége volt az egésznek, emilio tök csodálattal, és mosolyogva nézett nati-ra. Annyira aranyosak!!!! de most nem mutattak semmit valériáról és julió-ról, de én natiéknak is örültem nagyon:-)))
Holnap lesz az utolsó rész, kíváncsi vagyok erre:-)))
Aurórácska 2007 aug. 06. - 21:05:32
(19/32)
Igen ez igaz!! Engem Is Jilien zavar!!
Hát még az kellene hogy terhes legyen és Diego meg Ana megint összevesszenek!!Viszont Valeria meg Julio annyira cuki volt együtt!!
Na meg Nati!! Hát nemtom mi lesz!!Ez így pont jól jött h a rendõrség elkapta Duroékat!!
Én Santosra vagyok kíváncsi!! Hogy kivel fog összejönni!!:D
csancsy 2007 aug. 06. - 15:58:20
(18/32)
Hûha, ez igen, eddig a legjobb rész!!!
julio és valéria VÉGRE összejött, és ana, diego is, sõt az utóbbinál még többre is kerül sor, mint csók:-)))
Ja, de aranyos volt, ahogy valéria és julio kijött a wécébõl, fõleg julió:-))) Na, most kezd VÉGE "szaga" lenni" a sorozatnak.

Nataliá-ban nem is kételkedtem, rögtön az elejétõl sejtettem, hogy beépül, nincs velük, de azért annyira aranyos volt Emilio, hogy védte natit.:-))) És mostmár natit is kedvelem, sõt annyira kedvelem mint valériát és juliót, és emiliót, mert elég nehéz lehetett döntenie, legegyszerûbb lett volna rosszul döntenie, de szerencsére nem tért le a jó útról. És ezért nagyon becsülöm ezt a karaktert, bár ez a tökéletessége zavart, de most valahogy, tudom, hogy még mindig tökéletes, de mostmár a határozottsága is meglátszott.
Jaj, mindegyik szupi, annyira aranyosak, szerintem nagyon jó sorozat. mostmár csak jilien "terhességétõl" félek, hiszen mondta, hogy fáj a hasa.
Aurórácska 2007 aug. 04. - 10:25:14
(17/32)
Az igaz!! Hát én se toom hogy lesz!! 3 rész van hátra de eddig még semmi nem volt!!
csancsy 2007 aug. 03. - 16:21:31
(16/32)
Hali!
Nem tudom, de az is nagyon jó zene, olyan szép dallamos.

Amúgy most belegondolva, már csak 3 rész van hátra, és elég sok mindennek kell történnie, hisz még itt van a tanár-nati-emilio ügy, julió-valéria,cintia ügy, és még a diego-jilien-ana ügy. Magyarul még semmi sem dõlt el, minden kérdés még válaszolatlan, nem tudom, hogy fogják 3 részbe összesûríteni.

Azért kíváncsi vagyok, mit írhatott a levélben diego, mert ana apja nagyon sóhajtott. De ezt már csak hétfõn fog kiderülni. Szerintem nagyon jó ez a sorozat.
Aurórácska 2007 aug. 03. - 15:52:33
(15/32)
Igen ez mind igaz amit leírtál!!
Ez így jó is lenne ha Valeria és Julio összejönne!!!
Meg Nati és Emilio!!
De sztem Ana és Diego is összefog jönni!!
Csakhát Jilien is ott van!!

ami ma volt a 23.rész és amikor Valeria meg Ana ültek abba az ebédlõben (vagy mibe) Akkor ment egy zene!!
Nem tudjátok hogy ki énekli és mi a címe??
csancsy 2007 aug. 03. - 14:48:38
(14/32)
Na, csináltam csomó helyesírási hibát, a gyorsírás közben.:-)))
akkor=akkora, felelõten=felelõtlen, julien-nel nem csókolózott diego, amíg aná-val volt együtt, valériáva=valériával, julió utána= julió után, teteejébe=tetejében
csancsy 2007 aug. 03. - 13:06:16
(13/32)
Hali!
végre, valaki feljött!!!
Hát, tényleg megint nincsenek együtt, sõt Diego csinált akkor baklövést, hogy örülök, hogy nem bocsátott meg neki Ana, hogy valaki ennyire felelõten. Örülök neki mostmár, hogy nincsenek együtt. Ha ennyire bolond diego, de anát sem értem, hogy lehet ennyire félreérteni valamit, hisz mégcsak nem is csókolóztak, amíg együtt voltak
VISZONT mégis boldog vagyok, hisz nagyon úgy tûnik, hogy valéria és julio összejönnek, annyir aranyosak voltak, mikor julió hozta a virágcsokrot, és valériáva beszélgettek. ÉS VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE, Valéria is észrevette, szerintem rohadtul összeillenek, de biztos cintia kavarni fog megint.
natinak pedig örülnék, ha emilio-val jönne össze, szerintem nagyon aranyos a srác, bírom, julió utána, szerintem õ a leghelyesebb, és natival is összeillenek. Csak nem értem, hogy miért mondta natinak, hoga barátnõjével minden rendben, hiszen szakítottak, nem igaz, aaron gátolja õt, hiszen az a srác nem is helyes. SZEGÉNY NATI, sajnálom azért, most jól kibabráltak vele, elég szemét a tanár, nekem olyan érzésem van, hogy Emilio fogja megmenteni valamiképpen, hiszen annyira aranyos az a srác.
Amúgy mostmár brian-t nem annyira utálom, szegény fejét, cintia csavarta el, meg csak tanulni akar, viszont akit nála jobban utálok, az Ramon. Hihetetlenül szemét az a srác, elõször piszkálja Charlie-t, másodszor, elüti szegény barátnõjét, és még teetejébe cserbenhagyja, és végül még szegény Santos-t is átveri.