Téma: Tinédzserek

Aurórácska 2007 aug. 02. - 13:51:42
(12/32)
Ez igaz!! De sajna Ana és Diego megint nincs együtt!!!!!!!

És Valeria meg Julio sincs!!

Sztem Nati Emilio-val fog összejönni!!

A többit nemtoom!!
csancsy 2007 júl. 30. - 10:58:29
(11/32)
Hali!
Végre újra itt!!! Na, végre, mostmár ana és diego is összejött:-))). Mostmár csak valéria és julio kéne, hogy összejöjjön, de nem túl nagy az esélye, hiszen, mostmár Julio is Cintiával kezd összejönni, és Valéria is szokás szerint talált új pasast.
Aurórácska 2007 júl. 20. - 16:44:07
(10/32)
Hát igen én se tudtam letölteni sehol!!
Nekem a soriból nincs kedvencem szereplõm de van véleményem!
Szerintem Nati kicsit visszahúzódó nem érdeklõdik a pasik iránt,viszont Valeria magabiztos,jó barátnõ tele tanácsokkal,
csak azt nem veszi észre hogy Julio szereti õt!!
Julio kedves,komoly,határozott,csak nem meri elmondani Valerianak hogy szereti!
Ana kedves,érett lány,és érdeklõdik Diego után de õ is csak azt mondja Diegonak hogy csak barátként szereti!!
De most úgy látszik hogy van egy pasi a közelében még pedig Harold! Hát nemtom h lesz-e vmi közöttük!!
Diego hát õõ sem meri elmondani Ana-nak hogy mit érez de neki ott van Jilien is!!Diegot elvileg mindig más csajjal látják!!
Santos õ nagyon vad!! Mindig csak egy dologra gondol és amint beszél egy lánnyal mindig elszúr mindent!!
Beki nagyon buta mert nem látja hogy Brian mit csinál Cintia-val!! A többi szereplõ meg nagyon érdekel!!
csancsy 2007 júl. 20. - 16:29:00
(9/32)
birátok=barátok, mndjam=mondjam, bocsi, egy kicsit fáradt vagyok.
csancsy 2007 júl. 20. - 16:26:52
(8/32)
Hát, amikor néztem a betétdal címét, a limewire-n próbáltam letölteni, de nem volt benne, nem adta ki. Amúgy én jobban örülnék, ha valéria és julio jönne össze, annyira összeillenek, viszont ana és diego-nak nagyobb az esélye az összejövésre, mivel már elejétõl fogva nyilvánvaló volt, viszont valéria a bugyuta fejével soha nem fog rájönni, hogy julio szerelmes belé. viszont mégis bírom, mégpedig, azért mert határozott, tudja mit akar, és õszinte nem kertel, kimondja, amit gondol, és julió-t meg azért bírom, mert szerintem a leghelyesebb, és a legnormálisabb, legrendesebb pasi a sorozatban, igazi gavallér. Santos-t is bírom a maga módján, persze ha velem kezdene ki, én is elutasítanám, jobb ha tényleg nem beszél, mert ha kinyitja a száját, csak a szex.:-))) diego-t is bírom, de szerintem nem helyes, nem az esetem, és a másik, pedig hogy nagy nõcsábász, és még aná-nak is azt mondja, hogy csak bírátok, túl gyáva, pedig nagy szája van, amikor juliót biztatja. aná-t úgy bírom, ahogy van, vele semmi gond, nati meg kicsit hogy is mndjam stréber, ana legalább próbálkozik, de mindegyiket bírom a maga mondján, egyedül brian-t, cintiát, és diego barátnõjét, és a brian barátnõjét bettit (tudom, hogy rendes, de nem értem, hogy lehet, valaki ennyire vak). Szóval az abszólút kedvencem valéria és julió. utána ana, utána santos, és a végén diego és nati egy szinten, és a végén, akiket nem bírok. Na, ennyit, ezt jól elmondtam, majd ti is írjátok, hogy mi a véleményetek. ja, amúgy a brian barátnõjét, bettit alakító színésznõ, az anita, a bûbájos bajkeverõben õ játszotta maggiet (anita féltestvére, nem tudom néztétek-e régen a sorozatot).
Aurórácska 2007 júl. 20. - 12:44:54
(7/32)
igen az igaz!!Valériát én is bírom!!Szerintetek Ana és Diego összejönnek majd?? Na meg az a Brian tényleg nagyon szemét!!!
Már én is megtaláltam hogy mi a betétdala a sorinak,de sehol sem tudtam letölteni!!!
Aki letudta tölteni vagy megtalálta hogy hol lehet az légyszi szóljon már nekem!!
vagy van msn címem is,itt van:doricababy@hotmail.com
kriszti016 2007 júl. 20. - 11:38:20 Előzmény Aurórácska
(6/32)
tök jó ez a sori, tényleg kár, hogy csak 26 részes. :s
a film betétdalának a címe: Lo Que Fue No Sera - Volumen Cero/Jody Marr (nagyon tetszik ez a dal :) )
csancsy 2007 júl. 20. - 10:56:37 Előzmény Aurórácska
(5/32)
Képzeld, ez engem is érdekelne, mert szerintem tök jó a betétdala. ki a kedvencetek? Nekem valéria, nagyon bírom, meg juliot is:-))) Amúgy pont tök rosszkor lett vége most. Még hétfõig izgulhatok, hogy most elveteti, vagy megtartja-e a babát. Tök szemét ez a brian, nem értem mit esznek rajta nõk, szerintem nem is néz ki jól.
Aurórácska 2007 júl. 17. - 11:13:57
(4/32)
Igen,sajnos csak 26 részes!!! Egyépként nem tudjátok hogy mi a sori betétdala és hogy ki énekli???
csancsy 2007 júl. 16. - 20:03:42
(3/32)
Nekem nagyon tetszik a ez a sorozat, én biztos nézem, szerintem igenis tanulságos, sok fiatal tanulhatna ebbõl. Amúgy én is örüénk ha ana és diego összejönne, aminek esélye elég valószínû, és szerintem az is valószínû, hogy Valéria és julio, meg Natalia és Santos is összejönnek egymással, bár az utóbbiban nem vagyok biztos. Amúgy a sorozat 26 részes, ennyit tudok róla.
Aurórácska 2007 júl. 16. - 19:54:39
(2/32)
Szia!! Tényleg jó lenne ha Ana és Diego összejönne!!

Jó ez a sori nagyon de úgy látszik nem nézik meg sokan!!
Nicki 2007 júl. 14. - 21:04:08
(1/32)
Sziasztok!!!!!!!!Olyan jó lenne ha Ana és Diego összejönnének.Nem?????Legalábbis nekem.Na Sziasztok!!!