Téma: Tiszta Hawaii

csancsy 2008 jún. 09. - 16:30:03
(7/47)
akkor jól mondtam? Miért nem tetszett? Ugye, nem szomorú a befejezés!!! Mondd el nyugodtan, mi lesz!!!
Amúgy én is egyre jobban megszeretem!!!
10/10
blans15 2008 jún. 09. - 15:51:43 10/10
(6/47)
én is imádom a sorozatot, már láttam minden részt, m régebben ment egy másik adón. csak a befejezés nem tetszett...
kár, h nincs második évad, m az USA-ban nem volt nagy nézettsége, ezért levették mûsorról! :(
nem tudja valaki, h honnan tudnám letölteni? mert próbálgatom, de nagyon lassan jön le.
csancsy 2008 jún. 08. - 16:17:18
(5/47)
SPOILER, SPOILER!!!!!
Aki, akarja tudni, a következõ eseményeket, csak az olvassa tovább!!! Szóval, nem hagyott engem nyugodni, ez a jason-morgan-nicole háromszög, és utánanéztem a dolgoknak, még jó, hogy valamennyire tudok angolul, így lefordítottam a részek tartalmát az imdb-én! Szóval, nagyon durva! Nicole apja is majd megérkezik a szállodába, és ott lesz az esküvõ, azt tervezik, de közben Nicole a esküvõn meggondolja magát, és fut Jason-hoz, DE közben Jason a
Nicole esküvõje miatt kiakad, és Tessá-val lefekszik, és mikor Nicole Jason-hoz akar menni, meglátja Tessát Jason ágyában, és kiakad, beúrg, meg ilyesmi!!! Szóval végül, nem tudom nagyon a többit, de az utolsó részben összeházasodnak, szóval megnyugtató, és remélem le is adja a tv2 végig. Sajnos, és szerencsére is, csak az elsõ részrõl maradtam le!
csancsy 2008 jún. 08. - 16:06:26
(4/47)
Nem igaz!!! Azt hittem, szakít Nicole és a võlegénye! Mostmár nem tudom mi lesz, reménykedem, hogy összejön Jason és Nicole! Nem semmi volt az anya váratlan beállítása, én már rég "megtéptem" volna, a csaj helyében.:-)))) Kár, pedig a pasinak oltári gyönyörû, aranyos, ellenállhatatlan a mosolya! Szegény szõke srácot sajnáltam!
csancsy 2008 jún. 02. - 17:25:46
(3/47)
õ csak a múltkori részben szerepelt, õ nicole barátnõje, aki szülinapjára jött, csak egy részben szerepelt,
SPOILER!!!
Nem tudom, mennyit láttál ebbõl a részbõl, de a szöszi nem feküdt le Jason-nel, csak csókolóztak, de a fiú azt mondta, hogy nem akarja, és a szöszi elmondta Nicole-nak, hogy Jason még õt szereti, és Jason is rájött már, mert azért csókolózott elõször a szöszivel, mert õ azt mondta, hogy Nicole engedélyt adott neki, hogy járhasson Jason-nel, és Jason meg akarta bosszulni, ezért csókolózott, de aztán abbahagyta idejében. És Jason kérdõre vonta mérgesen Nicole-t, hogy mi az, hogy engedélyezte, és Nicole visszavágott, hogy õ nem engedte meg, tabu!!! De persze, még kell egy kis idõ, míg rájönnek egymás iránti érzelmükre, mivel még köztük áll a võlegény.
SPOILER!!! (ahogy láttam itt a port-on a képeket, Jason megkéri majd Nicole kezét:-), én nagyon megszerettem ezt a filmsorozatot!!!
csancsy 2008 jún. 02. - 14:11:16
(2/47)
én már két-három részt láttam. van ugye a hoteltulajdonos, az az idõsebb pasi, aki a tegnapi részben a régi szerelmével keveredett egy kis kalandba. Van a hotel reklámmenedzser, jason a neve, azt hiszem, és neki az exszerelme a nicole (akinek a szülinapját ünnepelték, és a végén odajött a többiekhez a tábortûzhoz), aki szintén a hotelben dolgozik, nos, nem annyira ex, ugyanis ahogy sejthetõ minden részben, azért még mindig szerelmesek egymásba, de Nicole-nak van egy võlegénye ( SPOILER!!! aki a következõ epizódban fog feltûnni, úgyhogy feltétlenül nézni kell, és azt hiszem akkor szakítanak, de ez csak feltételezés). És még van ugye a szõke pincérnõ, aki szintén jár egy másik szereplõvel, de azt még nem sikerült kideríteni ki az, csak annyi, hogy szép a mosolya, és ugye van a szõke szörfmester, és életmentõ, akit tegnap rászedtek még fogadásból!!! Ja, és van a nagyszájú recepciós csaj, Tessa, aki rájött a hoteltulajdonos szerelmi titkára, nos, õt csak "szánalomból" vette fel Jason, ugyanis a lányt átverte a barátja, és úgy ment el, hogy nem fizetett, és a csaj errõl nem tudott, és végül ledolgozta, hogy haza tudjon menni, meg tartozását lefizesse, de végül maradt, meg nagyon tetszett a munak, amúgy én is dolgoznék ott. SPOILER!!! Szóval az a barát, szintén jövõ héti epizódban (vagyis most vasárnap) felbukkan, és Tessa fogja csapdába csalni
offtopic
csancsy 2008 jún. 01. - 18:48:32
(1/47)
Sztem nagyon jó sorozat, van benne romantika, izgalom, és ém imádom a tengerpartot!!! plussz még a fõszereplõ páros is jó, és a férfitagja nagyon jóképû!!!