Téma: Titán

1/10
broland79 2021 nov. 08. - 22:58:31 1/10
(3/23)
Szégyellem, hogy végig tudtam nézni. Talán segített előtte egy Unicum és két sör...
Alapjában véve nyitott vagyok minden stílus irányába, de ez túlnőtte az ingerküszöbömet. Már akkor gyanakodhattam volna, amikor a kasszánál csak annyit mondtam, foglaltam jegyet és automatikusan nyomtatták, nem kerdezték, milyen névre. A moziteremben tudatosítottam, hogy egyedül vagyok.
Spoiler - ha csak egy embert megmentek ettől a förmedvénytől, már megérte...
Egy gyermekkorában autóbalesetet szenvedett kislány felnőtt korára tancosnővé érett. Megmaradt benne az autók iránti fétis, ami addig elviselhető volt, míg ki nem derült, hogy teherbe ejtette egy Cadillac. Attól a pillanattól kezdett sántítani a sztori, amikor kiderült olajat "vérez" valamint a melleiből is olaj szivárog a terhesség előrehaladtával. A pszicho tűzoltóparancsnok csak hab a tortán. Az utolsó percekben megmutatott titántarajos újszülött meg a cseresznye a habon..
10/10
totokacsa_904 2021 okt. 29. - 18:27:51 10/10
(2/23)
Zseniális film, az idei filmes felhozatal legeredetibb, legzavarbaejtőbb mozija.
Trap 416 2021 okt. 27. - 09:05:38
(1/23)
Azon a ponton ment a kedvem a filmtől, mikor felvillant, hogy "A Nyers alkotójától". xD