7/10
Salivibe febr. 19. 20:08:39 7/10
(13/13)
Ja és a szinkron az első pár percben teljesen érthetetlen anélkül, hogy ismerném a kontextust.
7/10
Salivibe febr. 19. 20:06:17 7/10
(12/13)
Nekem túl sok a frusztráltság, nyomasztó hangulat, sötét terek. Nagyon ötletesen fejezik ki az orgazmusokat.
Kicsit az is mellbe vágott, hogy első randin szex, de ez szinte "kötelező" elem a felnőtteknek szóló romantikus filmeknél ma...
10/10
Makarak jan. 08. 10:50:21 10/10
(11/13)
2025-ben a legnézettebb olasz film Olaszországban...Szenzációs vígjáték, igazi olasz!!.. Feliratosan ajánlott. Nem értem a fanyalgókat...
6/10
The Cortez jan. 05. 22:06:53 6/10
(10/13)
Színpadias romkom, ami az Agymanók koppintása. A film könnyed, feel good stílusban pszichologizál, mivel arról szól, hogy 2 randizó fél belső hangjai, különböző személyiségjegyei egymásnak feszülnek. Vicces is akar lenni, ám a poénok nem mindig működnek, ráadásul többször kínosak. Viszont a történet remekül mutatja be a parákat, szorongásokat, és a nemeket nagyjából szintén pontosan kezeli, igaz néhol klisésen, sztereotipan ábrázolja őket. A sztori utolsó harmadát kissé fárasztóan túlhúzzák. A színészek korrektek, a tracklistában pedig a Somebody to Love kap kiemelt szerepet.
5/10
pihes jan. 04. 13:51:12 5/10
(9/13)
Végülis, nem annyira rossz, de majdnem totál eltolták a zenéléssel az utolsó harmadát ÖT/TÍZ
9/10
trev jan. 04. 10:21:34 9/10
(8/13)
Agymanók élőszereplős változata, de az Agymanók jobb, érthetőbb, tisztább elképzelés. Nem lett volna szabad szerintem négyfős csoportban gondolkodni (három elég lett volna), mert amúgy sem világos mindenütt, hogy ki mit képvisel. Ez a vonatkozás sajnos nem lett jól kibontva. A két csoport nemileg vegyes összetétele pedig kihagyott ziccer.
7/10
Ahoj poplacsek 2025 dec. 27. - 22:28:52 7/10
(7/13)
Nem egyenletes, de többnyire szórakoztató. Az alapötlet érdekes, a megvalósítás lehetett volna erősebb.
1/10
tesz-vesz 2025 nov. 23. - 17:05:18 1/10
(6/13)

Fárasztó, gyermeteg, kezdetleges, primitív, unalmas, elcsépelt, slampos, humortalan (110 IQ felett?), méltatlan a téma, és a sok bulvár-szappanoperaszerű értelmetlen csicsergés. Természetesen a pszichológiához nem sok köze van, de ez az utolsó szempont lenne egy szórakoztató filmnél, de hogy miért nem érzi egy komoly ember, hogy ilyen témát vászonra vigyen, az kérdéses, mert nem komoly ember? méltatlan hogy ez egy rajzfilm koppintása, az a szerencsétlen Agymanókat komoly ember nem viszi filmre. Az Agymanók volt mostanában csak ilyen, hogy ezt a hülye érvénytelen ötletet beviszi a pop"kultúrába", hogy az ember különböző véleménye, identitása harcol egy-egy szereplőként a fejében?
Csak éppen, ha valaki szereti a bútorápolást, akkor az összes éne, identitása szeretni fogja a "skizofrén" betegünknek. Ha nem, akkor sem szórakoztató elmebetegeket nézni.

Az Ötödik pecsét az egyik kedvenc filmem, ott is van lényegtelennek tűnő párbeszéd, a TARTALOM mellett, ezért is a kultúra része, mert van érdemi mondanivalója, és ott a karakterek apróbb szösszenetei is értékesebbek, mint ez az egész film, mivel ott kaliberekkel fajsúlyosabbak a szereplők , ott kézzelfogható igazi karakterek vannak, akik még relatíve értelmesek is, nem pedig identitászavaros 12 éves csitrik.
A film egyetlen pozitívuma, hogy van vége. Persze szép lenne az a mondanivaló, hogy akkor találja meg valaki a helyét, amikor a párja minden egyes apró tulajdonságaival kibékül, de mivel ez nem így történik, hanem hosszú évek alatt, ezért a mondanivaló tanulsága se megy át szerintem a többségnek. Főleg ha két ilyen irritáló identitászavaros csitri prezentálja az infantilis, "drogos" rendező és forgatókönyvíró akarata szerint. Értem én hogy a színészek és rendezők között elfogadható a deviancia, de ne próbálják már meg ezt elfogadhatóvá tenni, vagy kivetíteni a világra. Nekem azért jobb véleményem van a világ embereiről, mint a filmkészítőknek. Lehet optimista vagyok.
7/10
@arch 2025 nov. 02. - 08:13:59 7/10 Előzmény @arch
(5/13)
Na jó, lehet, hogy csak rossz napom volt amikor néztem :-) Azóta sem lett a kedvenc filmem, de már nem ennyire rossz a véleményem. Viszont fenntartom, hogy sokkal gyengébb, mint Genovese többi filmje.
7/10
@arch 2025 okt. 15. - 06:18:30 7/10
(4/13)
Ez valami borzalom. Vontatott, vicces helyett esetlenül kínos és unalmas, sablonos. Pedig szeretem az ilyen stílusú, témájú filmeket, Genovese egyéb alkotásaiért rajongok, de ez konkrétan egy rakás sz...r.
9/10
stefanis 2025 okt. 08. - 22:19:52 9/10
(3/13)
VÉGRE egy jó film :-). Az elején kicsit zavaros lehet, mire rájövünk az alapszitura, ha nem olvastunk kritikát, hogy ki kicsoda, de utána korrekten beindul :-)
10/10
Quintipoor 2025 okt. 06. - 12:13:56 10/10
(2/13)
Remek film volt!! Sajnos úgy a feléről lemaradtam, mert egy gyönyörű nővel voltam első mozis randin.... :)) De amit láttunk belőle, az 10/10!
9/10
BigBlueI 2025 okt. 04. - 21:02:37 9/10
(1/13)
Genovese filmjeiben még nem csalódtam. Szuper volt. Intelligens felnőtteknek igen, fiataloknak kevésbé ajánlott.