Téma: Update Konyha

offtopic
robicsek2 2011 szept. 12. - 18:24:56
(49/129)
Remélem azért nincs olyan kocka hasad :) Na meg olyan vizenyõs tekinteted, mint neki :)))
Mermaid. 2011 szept. 12. - 11:01:46 Előzmény Rebbeka
(48/129)
Tök igazat adok neked nagy részben. Én régen csináltam az update-et. Tapasztalatból mondom a világ egyik legegészségtelenebb diétája, ezt az orvosom is mondta. Orvosilag sincs kimondottan elismerve! Én végül a saját módszeremmel fogytam le annak idején, normál egészséges diétával és mozgással. Közel úgy nézek ki mint a Rubint Réka. Az egyetlen dolog amit értelmesnek találok tõlük az a tornájuk, de ennyi.
A kaja elvüket én nem ajánlom követni, mert borzasztó nagy baromság az ha valaki éjjel lenyom bort, vagy bármilyen fehérjét, fõleg húsokat savanyúsággal, meg pörköltet ahogy õk hirdetik..... Mivel megterhelõ estére a gyomornak és a bélrendszernek is!!!! Aki hajlamos rá (mint én) azt úgy lesavasitja hogy örülhet ha nem kap gyomorfekélyt, nem beszélve más negativ hatásáról az ilyen jellegü étkezésnek (agresszió).

A Norbi -család nálam ott vesztette hitelét miután az egész update mizéria átment tipikus business-be elég erõsen. Nem mellesleg csak rá kell nézni a Norbira (de a Rékán is látszik ahhoz képest hogy csak 32 éves), 4o évesen kinéz 6o-nak. Hát bocsánat én nem szivesen néznék ki igy ennyi idõsen. Az update nem tudtam hogy ennyire öregit??? Vagy ez csak egy mellékhatása? A mostani koromból is még 1o-et le is tagadhatok.

A vadasukat én anno kipróbáltam: semmi köze a vadashoz és nincs kimondottan jó ize sem ,ahogy a legtöbb csinált kajájuknak sem. Nem csodálkoznék azon sem ha otthon a négy fal között nem az update kajájukkal tömnék magukat, mivel aki ilyen intenziven sportol, egy idõ után ha estére bevág egy tál pörköltet az se fog rajta látszani ha másnap egész nap sportol és valljuk be nincs is más dolga csak ezt csinálni.....kivéve mikor a Facebookon pózolnak két súlyzózás között.
Véleltlen pedig mit az isten a Westendi Leroy étterembe kajáltak nem rég. Ott mióta van update kaja meg pia?????? :DDDD
offtopic
robicsek2 2011 aug. 29. - 00:03:00
(47/129)
Elnézést rosszalkodik a bolytüzet. megvenniük
offtopic
robicsek2 2011 aug. 28. - 23:55:26 Előzmény Joe Hallenbeck
(46/129)
Miért kellene meglenniük a "saját" terméküket ? :P
apro.agi 2011 júl. 02. - 19:57:28
(45/129)
Ha valaha fogyóznék csak a Norbi fogyókúráját tudnám követni. Nagyon sikeresek és mint ilyenek sok az ellenségük. Ez sajnos emberi rossz tulajdonság. Azért néha észreveszek én is Norbinál kissé irritáló és túlzó kijelentéseket. Mindezekkel együtt szeretni való és ügyes emberek. Gratulálok és boldog életet kívánok a családnak.
Agnesmagnes 2011 jún. 25. - 05:05:58
(44/129)
Valimami drága,akkor ne vitatkozz!..Ki érdekelsz!?Rebekka inkább te vagy az agresszív!Más mûsorok is vannak.
Személyes tapasztalat:fél év alatt 45 kg-ot fogytam (105-rõl 60-ra) csupán azzal,hogy se cukros,se lisztes ételeket nem ettem,csak ennyit tartottam be..nem mozogtam!!!..semmi csodaszer!!!..Fehérjét és szénhidrátot nem ettem egyszerre!!!Husi zöldséggel v. savanyúval..egy egész grillcsirkét is be lehet puszilni így éjjel a zsíros részei nélkül!!! savanyúval,hízás nélkül.Kenyeret,rizst,krumplit,tésztát csak pár óra múlva ehetsz..Külön-külön,egyszerre a hússal nem!!!Ennek 3 éve..mostanában néha szoktam enni cukrosat,liszteset,de így se megy fel több 4-5 kg-nál..tudom,hogy kell leadni és már mennek is le a kilók.Persze abban a félévben azért nem 'zabáltam'..sok zsírszegény tejterméket (0,1%) ettem,tojást,zöldségeket,2-3 szelet kenyeret reggelire (gyümölcsre nem volt pénz..De:pld. a banánt mellõzd..sok benne a cukor)..menzás ebédet..este megint hideget.Nem kell a méregdrága kajáikat megvenni ahhoz,hogy fogyj!!!Ásványvíz bõven (a legolcsóbb is megteszi!),tea-kávé-kakaó édesítõvel..Amikor lemegy rólad a súly,olyan érzés,mintha repülnél,annyira könnyen mozogsz majd!Másik a pozitív hozzáállás..olvass sok pozitív,ezoterikus témájú könyvet,ami 'emel' lelkileg..Ne akarj görcsösen fogyni!!!Semmi nem megy görcsösen..Nekem sikerült.Neked is sikerülhet!
Szulák Andrea például Norbi módszerének köszönheti a kislányát..ha nem fogyott volna bizonyos mennyiséget,nem esett volna teherbe és/vagy nem tudta volna kihordani a babáját.Õ maga nyilatkozta ezt.
No cukor,no liszt,fehérje+szénhidrát együtt szintén kicsukva..mozognod sem kell,mert a súlyvesztés 70%-ban az étkezéstõl függ és csak 30%-ban a mozgástól (Réka mondta a tévében egyszer)..persze jobb,ha mozogsz is.Fõleg amikor már könnyebb vagy..de én akkor sem tettem..-45 kg..1/2 év alatt..volt,aki meg se akart ismerni,akkora volt a változás!!!..nem terhelt meg egészségileg a gyors súlyvesztés.De ez én vagyok.Vedd lassabbra,mert ez általában nem egészséges ilyen rövid idõ alatt..A bõröm nem ereszkedett meg,feszes maradt.28-29 éves voltam akkor.32 leszek és tartom a súlyom azóta is..60-65 kg vagyok 156 centimhez.A BMI pont 60-nál normál,de ennyire szigorúan nem kell figyelni,erõs csontozatom van (apukámtól örököltem) és ami kerek,az is feszes,"sportos" rajtam.Pedig -még 1x mondom-nem sportolok,hiába van Norbi meg Réka DVD-m,1-2x ha tornáztam rájuk..:D
Remélem tudtam segíteni a "módszeremmel"..sokan jártak a csodámra akkoriban!!! :)
Jó egészséget kívánok mindenkinek!Mert az a legfontosabb!!!Fogyjatok ügyesen,okosan.
1/10
valinagyi 2011 jún. 20. - 09:58:23 1/10
(43/129)
Errõl a "mûsorról" még vitatkozni sem érdemes....
1/10
Rebbeka 2011 jún. 17. - 20:03:07 1/10
(42/129)
Szerintem neked kellene utanna nezned a dolgoknak, ebbe beletartozik a helyesiras, valamint az elelmiszer alapanyagok is! A Szentendrei ettermuk is csodbement, ehetetlen volt amit foztek. Igy semmi nem hiteles amit a fozesrol probalnak eloadni. Teljesen hiteltelen minden amit csinalnak. Az is elgondolkoztato, hogy mit keverhetnek azokba az elelmiszernek nem nevezheto dolgokba amit most a TESCO learazva arul, de meg igy is dragabban mint a Pick Teliszalami. Bemasolom ide: Update 1 süti vagy snack TESCO Budaörs Hipermarket
június 17-23-ig
549,-/cs100/150 g/cs
Magyarul akciosan 5.490,-HUF/kg (mi lehet benne ami ennyire draga)? elgondolkoztato, hogy veletlenul nincs benne valami adalek anyag? Aki eszik a termekeikbol azok annyira agressziva valnak mint te is.
Valamelyik nap lattam a reklambol, hogy vadast fognak fozni, ezt direct megneztem. Amit kotyvasztott annak semmi koze a vadashoz. Fozni sem tudnak, hiteltelenek es valoszinusitem, hogy te sem tudsz fozni. A hagyomanyos magyar eteleket tokeletesen lehet csokkentett kaloriaval, de hagyomanyos izzel megfozni, mindenfajta hazug humbuk nelkul. De amit ok csinalnak folyton azt urat emlegetve az mar felhaborito. Ha te bedolsz nekik, akkor az egeszsegedre, csak nehogy megbetegedj tole es ezt oszinten kivanom neked. Legyel egeszseges!
begyowsky 2011 jún. 09. - 23:43:09 Előzmény Rebbeka
(41/129)
Konkrétan szénhidrátmentes cukorról karattyolt ez a kémia-zseni egyik legutóbbi adásában.
Ez azért kiemelten érdekes, mert vagy cukor valami, és akkor szénhidrát, vagy nem cukor, és akkor mentes a szénhidráttól.

Elkötelezett Norbi-fanoknak üzenem: a cukor egy eléggé összetett szénhidrogén vegyület, innen ered a közismert "szénhidrát" elnevezés.

És idõnként komolyan eltöprengek, miért nincs felelõs személy, aki ezt az ámokfutást megállítja?

ps.: néhány napja nátriumcsökkentett sóról hadovált valamit... Szegény, gondoltam, és átkapcsoltam a Cartoon Network-ra. Az értelmesebb...
1/10
csikosi 2011 jún. 08. - 13:35:28 1/10 Előzmény zenyatta
(40/129)
Ez igaz! tényleg a lányát is fogyókúrára kéne fogni.
Akkor mirõl beszél ha ezt sem tudja megtenni?
1/10
Rebbeka 2011 jún. 03. - 17:29:05 1/10
(39/129)
Azert kivancsi lennek, hogy ezert ez a toprongy fizet, vagy neki fizetnek?! Amikor ma elkezdodott a Sheherezad kozben, kimentem a konyhaba, de kihallatszodott. Ez azzal dicsekedett, hogy a FaceBook oldalan mennyien kernek tole recepteket, hogy ezt vagy azt csinaljon. Na erre en is bementem a FaceBookba megnezni, hogy igaz-e es ezt talaltam: Schobert NorbiSportoló. ÖsszesIsmerõsök eseményei
Na ettol rogton kaptam egy rohogogorcsot amikor meglattam, hogy az osszes informacio rola a neve es az, hogy "sportolo"! Ez kozrohely!

Ezek utan rakerestem a Norbi Update-ra is es ott nehany benyalason kivul folyamatosan cikizik es mondanom sem kell, hogy ebbol van tobb! Megjegyzem, nem olvastam olyat, hogy receptet kernek tole, igaz nem olvastam el mindent.
Nem eleg, hogy ezzel kinozzak az embert, meg van pofaja valotlansagokat is allitani, raadasul olyanokat amik ket kattintassal leellenorizhetok. Ez a pali tenyleg beteg, agyilag is.
1/10
offtopic
csikosi 2011 jún. 03. - 12:14:17 1/10 Előzmény zenyatta
(38/129)
marhaság az egész. csak reklám, de itt egyébként is van belõle elég.
ez minek kellett, nem tudom!
1/10
valinagyi 2011 máj. 31. - 19:03:49 1/10
(37/129)
Nagyon kíváncsian vártam,de minek?
Ez nem fõzõmûsor,hanem reklám,a mindenféle "egészséges" hozzávalókról. Arról nem szólnak,hogy milyen iszonyú drágák!
A receptek olvashatatlanok,olyan gyorsan eltüntetik, a fõzésrõl meg semmi nem derül ki igazán.
Pocsék egy sorozat!
1/10
Rebbeka 2011 máj. 30. - 12:38:16 1/10
(36/129)
En is belefutottam parszor. Mar nem is banom, mert a nevetes egeszseges es majd 1 orat nem tudtam abba hagyni. Ennyi elonye azert volt.
Szenhidrat es energia mentes cukor vagy valami hasonlo. Most vagy edesito, ami eleg veszelyes az egeszsegre, vagy cukor ami igen is tartalmaz szenhidratot es energiat. Na ebbol szerintuk lehet tobbet hasznalni mert nem karos. Annyi hulyeseget hordanak ossze, arrol mar nem is beszelve, hogy a azert kivancsi lennek melyik orvos adja ehez a musornak nem nevezeheto valamihez a nevet. A koleszterin mar nem is szamit (libamaj es egyebek), de azert egeszseges taplalkozas ugynevezett nagykovetei. Csak arra lennek kivancsi, hogy ok fizetnek-e azert, hogy benne legyenek a TV-ben, vagy valahova jol odatettek magukat es ez a jutalom? De egy biztos, aki megbetegszik vagy romlik az allapota ennek a musornak a kovetkezteben az nyugodtan beperelheti a TV2-t is, mert ugy adjak ezeket, mint az egeszseges eletmod nagykoveteit, Kulfoldon a dohanygyarak ellen is nyertek pereket. Itt is lehet egeszsegkarositas es felrevezetes miatt.
1/10
zenyatta 2011 máj. 21. - 03:36:51 1/10
(35/129)
Lara, ronda kövér kislány.Ennyire hiteles a "házaspár".
Keeley 2011 máj. 18. - 16:49:39
(34/129)
sziasztok!

Nem semmi ez a mûsor se. Ott van a Norbi. Múltkor, amikor néztem, azt sem tudta, mi az a liszt, só, stb. Na jó, egy kicsit túlzás, de látszott, hogy évente egyszer lát konyhát :)
Tegnap Réka "fõzött" úgy kezdte, hogy majdnem leverte az asztalról az összes tányért XD
Mellesleg elég szomorú, hogy most szült és soványabb mint volt :( lehet, hogy csak zsírleszívás + plasztika, csak családi titok :)
a 2 fia meg majd nagyon örül, amikor 18 évesek lesznek és véletlenül meglátják anyuci pucér képeit :DDD
Gusztustalan, hogy a lánya mellett tornázik és tangában, meg ici pici melltartóval :) az a szerencsétlen alig tud mozogni, nem tudom minek kell oda..
a kis Norbit miért nem mutatják sose? Mindig a kiscsajt viszik mindenhová. Szegény olyan nyomi feje van :)))

http://www.keptelenseg.hu/sport/reka-parodia-25327
southwind 2011 ápr. 28. - 11:08:26
(33/129)
meg nem szaladtam bele, szerencsere rovid musor, esetleg lehetne ket perces is
sofi 72 2011 ápr. 23. - 12:13:00
(32/129)
Apja lánya. Norberciusz is túlsúlyos volt, gyerekkorában.
CsizmásPandúr 2011 ápr. 15. - 14:05:07
(31/129)
Na lányok, ki hány kilót fogyott e mûsor kezdete óta? :P
1/10
Rebbeka 2011 ápr. 14. - 17:25:33 1/10
(30/129)
Szia,
Nekem az szurja a szemem, hogy egy levedett programot lopott, csak mar nincs aki ervenyesitse rajtuk.
En probalom elkerulni ezt a musornak nem nevezheto akarmit, de sokszor belefutok sajnos. Igy hallottam meg azt a baromsagot, hogy dietas cukor. Vagy cukorpotlo, vagy nadcukor, vagy kristalycukor stb., de dietas cukor nincs! Ezen kivul hulyiti az embereket a vercukor meressel es mi van a koleszterinnel? Dietas konyha telis-tele egeszsegtelen, zsiros, lisztes etelekkel! Nevetseges, hogy erre meg van vevo es elhiszik, hogy ettol lehet fogyni is. Egy ilyen kaja utan 2 het koplalas, igy nem is csodalkozom, hogy az a szegeny kislany milyen dundi. Kepzeld leforgatnak egy ilyet es a gyerektol nem tudjak megtagadni a megfozott etelt.