8/10
grosz_i 2023 aug. 15. - 10:20:40 8/10
(2/2)

Danella - Fickók és disznók (2014)

Anna szívvel-lélekkel gazdálkodó. Életében pedig eddig nem volt helye a férfiaknak, de most itt az ideje! Hans atya és anya Elisabeth nyugdíjba akar menni, át akarja adni neki a gazdaságot. Anna azonban nem tudja egyedül elvégezni mindezt a munkát, és nem is engedhet meg magának egy alkalmazottat. Férj kell mennie. Legyen a leendő férj vonzó, humoros, intelligens és fantáziadús, már ami az erotikus oldalt illeti… és mindenekelőtt farmer, és természetesen bio!

Az internetes randevúzás nem bizonyul túl hasznosnak a keresésben. Ráadásul a szülei Ludwighoz, egy nagygazda fiával akarják összehozni. Aki a várakozásokkal ellentétben már ambiciózus fiatalemberré nőtte ki magát. Vicces, és tapasztalt gazdaként el tudja intézni a dolgokat. Anna viszont belehabarodik a fess, sármos Georgba, aki minden nap zöldséget vásárol a standjánál -, igaz ugyan, hogy egyáltalán nem is főz. A férfi pilótaként sajnos szóba sem jöhet, mert Anna gazdafeleségnek csak tanyával együtt «kapható», amiről nem is fog lemondani még álmai férfijáért sem. Anna vívódik a farm, az állatok, valamint a vonzó férfi között… Hirtelen egy zseniális ötlete támad.

Képek az epizódhoz: https://www.kino.de/film/utta-danella-von-kerlen-und-kuehen-2014/
Ilona Andracek 2020 jan. 11. - 08:41:58
(1/2)
Anna szülei gazdaságát gondozza és rajong érte. Eddig nem gondolt házasságra. Szülei, Hans és Elisabeth nyugdíjba akarnak menni és átadni lányuknak a vagyont. Anna csak ekkor kezd saját jövőjén gondolkozni. Egyedül nem bír minden feladatot elvégezni, kisegítőt megfizetni pedig nem tud. Egy lehetősége van: férjhez kell mennie. Hirtelen kiderül, hogy két férfi is próbálkozik. Anna nehéz döntés előtt áll.